Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Ktm 950 Adventure

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Με 80 χιλιάρικα Mike εγώ λέω να πάρεις καμια 5-6 καινούργια, να μου κάνεις και εμένα το ένα δώρο...
    :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μικρό λαθάκι :wacko:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το ξαναφέρνω το θέμα στην επιφάνεια.

Όπως καταλαβαίνεται είμαι σχεδόν έτοιμος να κάνω κίνηση.

KTM 950 Adventure 2004, 40000 χλμ.

Ερωτήσεις & σκέψεις.

Προβληματίζομαι κάπως για τα χιλιόμετρα, όχι τόσο για το μοτερ, όσο για τα περιφερειακά (ρουλεμάν, αλυσογράναζα, μπλα μπλα).
    Θεωρείτε τα χιλιόμετρα αυτά πολλά? Το μηχανάκι το παίρνω για να μείνει τουλάχιστον 4 χρόνια & θα είναι το καθημερινό μου εργαλείο.

Επίσης σκέφτομαι από την άλλη, ότι αν μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα, τότε είναι απίθανο να παρουσιάσει στο μέλλον. Οκ, το θέμα με τη τρόμπα συμπλέκτη το λύνω, αν παρουσιάσει όμως κάτι άλλο τι κάνω?
    Τσεκάρω service book, ανακλήσεις που έγιναν, το βλέπει μηχανικός.
    Υπάρχει κάποιο tip το οποίο μπορώ και μόνος να τσεκάρω & θεωρείτε βασικό.
    Αυτή τη στιγμή έχω BMW F650GS & πραγματικά το μηχανάκι είναι σκυλί.

Επίσης, service κάθε 5000 (λάδια, φίλτρα) & κάθε 10000 μεγάλο (βαλβίδες, λάδια, φίλτρα)?

Για πείτε ρε αδέρφια. Μήπως να κοιτάξω για κάτι νεότερο?
    Το budget παίζει μέχρι 8000 max.

Λοιπόν....?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    γεια χαρα φιλαρακι
    σαν πολυ φρεσκος κατοχος 990 μεταχειρο με 21.000 κμ εχω την εντυπωση οτι με τα 8 χιλιαρικα που διαθετεις μπορεις να βρεις ενα καλο μηχανακι αρκει να εχεις και λιγη υπομονη και να ψαξεις αρκετα... μεσω του αριθμου πλαισιου μπορει ο μηχανικος σου να διαπιστωσει αρκετα και να φανουν τυχον αγορες ανταλακτικων ωστε να ξερεις τι εχει παιχτει με το μηχανακι που ζαχαρωνεις...
    Γνωμη μου απο αυτα που εμαθα ψαχνωντας ειναι να αποφυγεις τα μοντελα του 03 και να προτιμησεις 05 -06, τα 04 ειναι καπου στη μεση... ακομα καλυτερα τα 990 που ξεπερασαν αρκετες παιδικες ασθενεις που απασχολουσαν τα 950. Μεγαλη σημασια εχουν και τα εχτρα αξεσουαρ που θα εχουν πανω τα μηχανακια που θα βρεις... καγκελα, εξατμησεις κτλ αν σε ενδιαφερουν εχουν αρκετο κοστος αν τα παρεις μετα την αγορα της μοτο.
    καλο ψαξιμο και καλες αγορες φιλαρακι...
    υ.γ. αν το παρεις ισως να το κρατησεις για παραπανω απο 4 χρονια που υπολογιζεις...εγω πλεον δεν βλεπω να λιγουρευομαι να αποκτησω αλλο μηχανακι για καιρο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Συγνωμη που μιλαω αλλα {KTM 950 Adventure & θα είναι το καθημερινό μου εργαλείο.}
    φιλε μου νομιζω λαθος μηχανακι παιρνεις,και θα πονεσεις
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    ......Τσεκάρω service book, ανακλήσεις που έγιναν, το βλέπει μηχανικός.....

...πες και στον ασφαλιστή σου να τσεκάρει την πινακίδα για να δεις εάν το μηχανάκι έχει εμπλακεί σε κανένα ατύχημα......

ριξε εδω μια ματια μηπως βρεις κατι καλυτερο....
    κ λιγο παραπανω αν το ζητανε απο αυτα που διαθετεις, παζαρεψετο μπορει να υπαρχει περιθωριο για κατι καλυτερο...

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...i=&ag=&fu=&co=

Αν ξεκινήσεις δυναμικά με μερικές προληπτικές βελτιώσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Συγνωμη που μιλαω αλλα {KTM 950 Adventure & θα είναι το καθημερινό μου εργαλείο.}
    φιλε μου νομιζω λαθος μηχανακι παιρνεις,και θα πονεσεις
    μπορεί και να σου βγεί απροβλημάτιστο. Με αντλία βενζίνας, νερού μόλις χρειαστεί - έχει βγεί νέα βελτιωμένη έκδοση άξονα για το 2009- και πιστονάκι συμπλέκτη μπορεί να μην έχεις προβλήματα.
    Αλυσογράναζο πρέπει να θέλει άμεσα. Εμένα με πήγε 45 χιλ χλμ με Scotoiler. Χωρίς ίσως να βρίσκεται στο δεύτερο σετάκι.
    Γειά χαρά.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΑΠΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ 950 ADVENTURE . ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΛ... ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ( ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΑ ). ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ !!!!

+1

Ίσα μωρή χαμούρη, που θα συγκρίνεις το ΚΤΜ950 με γιαπωνέζικο μηχανάκι!!!
    και αν χαλάει χαλάλι του...

Αλήθεια, χθές έμαθα γιά δεύτερη περίπτωση κιβωτίου ταχυτήτων που χάλασε σε Suzuki V-Strom!!!
    Και το εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στα 15χιλ χλμ. Δεν υπάρχει πιά τίποτα σταθερό σ'αυτόν τον κόσμο;;;;;;;;;;;

Αρχίζω να πιστεύω οτι τα Κουτούμια είναι λίγο ευαισθητούλια και τα μαστόρια τα μαγαρίζουν...
    πέρα από συμπλέκτη, αντλία νερού και αντλία βενζίνας που είναι Κατέμικα από μάνα. Άαα να βάλω και το πλαίσιο.
    Γειά χαρά.

πουλαει φιλος 950 μαυρο με λιγοτερο απο 20000 χλμ συγκεκριμενα 18000 αλλα δεν ειμαι σιγουρος 05 μοντελο με αδεια 06....
    Τον τελευταιο μηνα εφτιαξε συμπλεκτη - αντλια - τσιμουχες μπροστα κ ειναι κομλπε απο service λαστιχα κτλ.
    Η τιμη που το ζηταει ειναι 8000 (αν δεν κανω λαθος), αν σε ενδιαφερει στειλε πμ να αλλαξουμε τηλεφωνα

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 16:08
  2. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία