Το τέλος του ταξιδιού, στο Olympus Plaza στον Κορινό πάλι, αλλά αυτή τη φορά από την απέναντι πλευρά. Ήταν μια μαγευτική διαδρομή που τα συνδύαζε όλα και μια υπέροχη εξόρμηση. Όποιος ψήνεται για τέτοια και την δοκιμάσει, θα την καταευχαριστηθεί. Ελπίζω οι φωτογραφίες να μη σας κούρασαν και να σας άρεσαν όσο εμάς τα μέρη που είδαμε από κοντά...
![]()
Αυτό με το υψόμετρο το παίρνεις εύκολα από το TopoNavigator που έχω και εγώ από το περιοδικό, αν χτυπήσεις τη διαδρομή και μετά ζητήσεις ανάλυση. Από εκεί και πέρα, όντως είχα ένα gps mio το οποίο όμως το έβαζα να καταγράφει τη διαδρομή μόνο στα δύσκολα κομμάτια. Παρόλα αυτά αμά σε βολεύει και ξέρεις να μου πεις πως να το κάνω, σου στέλνω ευχαρίστως ενα πμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Την διαφορά υψομέτρου την πήρες απο gps? Μήπως είναι καλό, όταν υπάρχει η δυνατότητα, να ανεβαίνουν μαζί με της φώτος και το track file απο το gps?![]()
ΩΡΑΙΟΣ!!!! μπράβο, όμορφη διαδρομή...
Γ@Μ@Τ@Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Η διαδρομή που ακολουθήσαμε αυτή τη φορά ήταν : 1η Ημέρα, Κορινός – Κατερίνη – Αρωνάς – Λαγοράχη – (χώμα) – Ρητίνη – Βρία – Κάτω Μηλιά – Φωτεινά – Πέτρα – (χώμα) – Κοκκινοπηλός – Πύθιο – Καλύβια – (χώμα) – Ολυμπιάδα – Καλλιθέα - Δολίχη – Λιβάδι. 2η Ημέρα, Λιβάδι – Καλλιθέα – Ολυμπιάδα – Κρυόβρυση – Συκαμνέα – Καρυά – Καλλιπεύκη – (χώμα) – Παλιός Παντελεήμονας – Πλαταμώνας – Κατερίνη – Κορινός.![]()
Θα κοιτάξω μήπως πάρω ένα στα χέρια μου να σου πω πως βγάζεις TrackLog, μετά υπάρχουν προγράμματα και sites όπου μπορούμε να ανεβάζουμε τις διαδρομές σαν αρχείο για κάθε ενδιαφερόμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Αυτό με το υψόμετρο το παίρνεις εύκολα από το TopoNavigator που έχω και εγώ από το περιοδικό, αν χτυπήσεις τη διαδρομή και μετά ζητήσεις ανάλυση. Από εκεί και πέρα, όντως είχα ένα gps mio το οποίο όμως το έβαζα να καταγράφει τη διαδρομή μόνο στα δύσκολα κομμάτια. Παρόλα αυτά αμά σε βολεύει και ξέρεις να μου πεις πως να το κάνω, σου στέλνω ευχαρίστως ενα πμ...![]()
Τέτοιες διαδρομές αξίζει να καταγραφούν και σαν διαδρομές με gps. Και να μπούνε στα "ταξιδιωτικά"
Τέτοιες όμως όχι Αθήνα-Stork :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίοι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()