i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, να σε καλά και να μας επισκέπτεσαι συχνότερα. Άσε τον συνονόματο σπίτι να κάνει τις δουλειές και έλα να πιούμε κανα ποτάκι την πέμπτη. Θα έχει και προβολή ταξιδιωτικού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Χρονια πολλα Χρηστο, με υγεια και ευτυχια....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ευχαριστώ Μάνο, και σου έχω και ευχάριστα, άναψε πράσινοΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ω Μ Ο Σ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ sogokou , να σε καλα παλικαρεΑρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
![]()
![]()
XRONIA POLLA
Μπυρες για ολους
X 1101101,10
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά!!!!!
Αν και καθυστερημένα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα!![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα.![]()
![]()
![]()
Ποτέ δεν είναι αργά , η καλύτερη μου να μπαίνω στο μοτο κάθε μέρα και να βλεπω νεες ευχεςΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια Πολλά!!!!!
Αν και καθυστερημένα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Να σε καλά φιλαράκι, όρθια χιλιόμετρα για όλου, ταξίδια , και καλή παρέα για να θυμόμαστε γιατί δουλεύουμε. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα!![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Ευχαριστώ ταξιδιάρη,Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Χρόνια πολλά με ταξιδιάρικα και συναρπαστικά χιλιόμετρα!
![]()
![]()
![]()
Αχ αυτή η ευχή θα ήθελα να πραγματοποιηθεί σε όλες τις πτυχές που μπορεί να κρύβει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Ειμαι μονο 4 μερες αργοπορημενη, τα καλα χουγια του μπουσα πηρα και γω,αρα ειμαι καλα!!!!
![]()
Οτι επιθυμεις αγορι, με τα ποιο ωραια χλμ να μην εχουν ερθει ακομα αλλα να σε περιμενουν στο μελλον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Ειμαι μονο 4 μερες αργοπορημενη, τα καλα χουγια του μπουσα πηρα και γω,αρα ειμαι καλα!!!!
![]()
Οτι επιθυμεις αγορι, με τα ποιο ωραια χλμ να μην εχουν ερθει ακομα αλλα να σε περιμενουν στο μελλον![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθας να πραγματοποιηθεί η πρωτη μου ευχή και στεναχωριεσε .Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Θα ήθελα και μια χάρη αν γίνεται. Μπορούμε να κρατήσουμε τις ευχές για καμιά 10αρια μέρες? Ε φανταστικοί μου συφορουμιτες και συφορουμιτισες![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ γλυκιά μου για την καθυστέρηση :rotflmao:
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Βοηθας να πραγματοποιηθεί η πρωτη μου ευχή και στεναχωριεσε .![]()
Μα δε στεναχωρεθηκα![]()
Ισα, ισα ειπα ΜΟΝΟ 4 μερες αργησα, αρα ειμαι καλα!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οσο για αυτο, τι να σε πω, βιτσια του ανθρωπου δεν εξηγουντε αλλιως!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ευχαριστώ γλυκιά μου για την καθυστέρηση :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..