Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις την κουκλάρα Άρη !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις την κουκλάρα Άρη !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωπ... τώρα το'δα
Καλορίζικη και περιμένουμε αναλυτική φωτοπαρουσίαση![]()
![]()
το πίσω γρανάζι έτσι ήταν?![]()
You BETA believe...
ΕυχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ωπ... τώρα το'δα
Καλορίζικη και περιμένουμε αναλυτική φωτοπαρουσίαση![]()
![]()
το πίσω γρανάζι έτσι ήταν?![]()
Θα βγάλω φωτό σίγουρα, μόνο για να αλλάξω τις μπαταρίες πρέπει να λύσω όλο το μπροστα μέρος του φαίρινγκ..
Το γρανάζι ειναι φτιαχτό στον τόρνο, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ηθελε να το μακρύνει και απ οτι εμαθα δεν βρίσκεις στο εμπόριο ευκολα γι αυτη την γραναζιέρα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Mε γειες..![]()
![]()
![]()
![]()
Κουκλα!!!
Με αυτο στα μεγαρα.....το βλεπω δυσκολο να σε ακολουθουμε![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Γεια σου Mike!! Ευχαριστώ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Mε γειες..![]()
![]()
![]()
![]()
Κουκλα!!!
Με αυτο στα μεγαρα.....το βλεπω δυσκολο να σε ακολουθουμε![]()
![]()
Αυτο μου φαίνεται οτι ειναι για Σέρρες και πάνω![]()
Τωρα πρέπει να βελτιωθώ εγω να μην το ρεζιλεψω το μηχάνημα...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
![]()
Μπραβο ρε Αρη καλοταξιδο ,καλοστριφτο, καλα και ασφαλη χλμ.
Για το trackday στης Σερρες πως το βλεπεις θα προλαβουμε?παντως την θεση μου στο τρειλερ στην δινω.![]()
![]()
![]()
Πες μερα και ωρα που θα κερασεις.![]()
εσύ καλό είναι να μου λύσεις την απορία που είχα πάντα σχετικά με τα bimota, σαν ιδιοκτήτης που είσαι και αφορά την εμονή της στα paioli μπροστά που δεν είναι και τα πιο ποιοτικά πηρούνια.
Πρωτα θα πρέπει να κάνω βόλτα και να κρίνω τώρα που το επισκέυασα, αν και δεν ειμαι συνηθισμένος σε τόσο ποιοτικά εξαρτήματα και μπορει και να μην είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω αφου εμένα θα μου φαίνεται super ετσι κι αλλιώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
εσύ καλό είναι να μου λύσεις την απορία που είχα πάντα σχετικά με τα bimota, σαν ιδιοκτήτης που είσαι και αφορά την εμονή της στα paioli μπροστά που δεν είναι και τα πιο ποιοτικά πηρούνια.
Λοiπόν αυτα τα Paioli που χρησιμοποιούσαν την δεκαετία του 90 (41,43,46,51mm) δεν είναι της σειράς αλλά ειδικά φτιαγμένα για την Bimota με προδιαγραφές δικές της και με φυσσίγια (cartridge) τυπου Kayaba.
Απ οτι λένε οι γνώστες ειναι πολυ καλά πηρούνια και με μεγάλο κόστος κατασκευής, αλλά υπήρξαν κάποια προβλήματα με τις ανοχές τους σε κάποιες παρτίδες.
Θέλουν συχνή και τακτική συντήρηση καθώς είναι στην πράξη racing εξαρτήματα και αν δεν συντηρούνται σωστά δεν λειτουργούν.
Κατα τα άλλα ισως η Bimota να επέλεξε την Paioli επειδη ετσι μπορούσε να τα παραγγείλει με δικες της προδιαγραφές και με Quick Release σύστημα που το θεωρούσαν απαραίτητο, αφού από την δεκαετία του 80 που είχαν τα Forcela Italia (πχ SB4) είχαν πάντα τέτοιο σύστημα.
Eπίσης εχουν πολλές ρυθμίσεις και αν δεν ρυθμιστούν σωστά είναι αλλα αντ άλλων.
Το manual του Paioli 46 που εχω κατεβάσει είναι 110 σελίδες και για να συντηρηθεί θέλει και μερικά ειδικά εργαλεία.
Βρήκα πολλές πληροφορίες (και to manual) εδω http://www.kvenna.net/Doc/PaioliRSU.html
Διάβασέ το και θα βγάλεις κι εσυ συμπέρασμα. Κι εγω αυτα ξέρω μέχρι τώρα λίγο πολύ.
Εχω παραγγείλει και τα ειδικά εργαλεία ωστε την επόμενη φορά να το λύσω εγω να δω τι παίζει, τότε θα μπορω να πω κι άλλα.
Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος, γιατί αντίθετα με αυτα που λέει ο Jon (που εγραψε το κείμενο στο παραπάνω link οπου αναφέρει οτι αφού ηταν καλά για τους αγώνες σίγουρα είναι πολύ καλά για εμας) εγω εχω δεί οτι το SB7 που ετρεχαν στο παγκόσμιο Superbikes ειχε αλλο πηρούνι με πολύ φαρδιές πλάκες που μπορεί και να μην είναι Paioli, δεν ξέρω σίγουρα.
Το SB7 κανονικά είχε Paioli 46 ολόιδιο με του SB6.
Να το εδω http://www.highsider.com/textlager/u...ymer_95_01.htm
Aυτα προς το παρόν, όταν το δέσω (σε καμμια 10ριά μέρες θα είναι έτοιμο) θα επανέλθω.![]()
Παίζεις τηλεκατευθυνομενα στο μπαλκόνι?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957