Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: για το ποστ ΑΙΣΧΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    κάτι σαν κ αυτό, φαντάζομαι εννοείς..?
    Ντόπιες είναι;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    :

άμα ήθελε να θυσιαζόταν ο ίδιος, να δενόταν με ένα λουρί από το λαιμό παριστάνοντας τον σκύλο και να μην τρώει (ή να υποκρίνεται), να βάλει τον εαυτό του στη θέση του σκύλου για να αφυπνίσει όχι να βάλει άλλον να κάνει τη βρωμοδουλειά, εκεί μάλιστα να τον παραδεκτώ

απλα...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ντόπιες είναι;
    ε, ναι..τι νόμιζες?
    και μάλιστα μετά απο 2ωρο σε ξύδι/σκόρδο και με ένα μιγματάκι απο 4 πιπέρια, μπούκοβο κλπ...

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ότι "η αγάπη είναι δύσκολα ευδιάκριτη"! Να είναι δυσδιάκριτη από ποιον; Μας ενδιαφέρει το θεαθήναι ή η ουσία; Ας το παραβλέψουμε όμως.. Λέγοντας πως είναι πολύ πιθανόν η "αγάπη" <--(βάζοντάς την σε εισαγωγικά, υποδηλώνεις πως αυτή δεν είναι πραγματική και συνεπώς καταρρίπτεις μόνος σου τον ισχυρισμό σου, ο οποίος συμφωνώ πως ισχύει, όταν η αγάπη δεν είναι πραγματική, αλλά εικονική, υποκινούμενη από άλλα κίνητρα....αλλά ας το παραβλέψουμε κι αυτό..) είναι πιθανό να εξυπηρετεί το "εγώ" κάποιου, αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο πως είναι πιθανή και η αντίθετη εκδοχή! Η ανιδιοτέλεια υπάρχει! Απλώς πρέπει να τη βρεις!
    ...θα ελεγα οτι,"η αγαπη μπορει να ειναι μονο ανιδιοτελεις" κ απλα τις περισσοτερες φορες που χρησιμοποιειται αυτος ο ορος,ευκολα μπορω να βρω την ιδιοτελεια απο πισω,οποτε δεν ειναι
    "αγαπη".

οσο αφορα τα εισαγωγικα,υποδηλωνω το παραπανω κ οχι τον ισχυρισμο σου.

οπως καταλαβαινεις,το σχολιο μου αφορουσε το κατα ποσο μια πραξη παρακινειται απο αγαπη ή απλα ετσι βολευεται να πιστευει αυτος που κανει την πραξη.οποτε μπορεις να προσαψεις ιδιοτελεια.

...δυσκολη η αγαπη...κριμα που 999 στις 1000 φορες που χρησιμοποιειται η λεξη δεν υποδηλωνει την αγαπη (προσωπικη γνωμη).

φυσικα κ υπαρχει ανιδιοτελεια!!!
    ...ομως ανιδιοτελεις ανθρωποι στο συνολο της ζωης τους...αναρωτιεμαι!

τι σε ενοχλησε κ που διαφωνουμε δεν καταλαβα?

φιλικα...μην το περνεις κ πολυ προσωπικα...οι εννιες ειναι αλλιως "παιζουν" στον καθενα μας.
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

εγώ δεν βλέπω καμιά σύνδεση στα δύο αυτά θέματα
    άμα ήθελε να θυσιαζόταν ο ίδιος, να δενόταν με ένα λουρί από το λαιμό παριστάνοντας τον σκύλο και να μην τρώει (ή να υποκρίνεται), να βάλει τον εαυτό του στη θέση του σκύλου για να αφυπνίσει όχι να βάλει άλλον να κάνει τη βρωμοδουλειά, εκεί μάλιστα να τον παραδεκτώ

+100000000000............

που να φτασει το λουρι για να

παρουσιασει τις εργαρες του
    load runner

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια
    οσο σκληρα κι αν φερεται σε ανθρωπους η ζωα

δεν επικροτω τετοια τεχνη σε καμμια περιπτωση

ομως η τεχνη πρεπει να ειναι πληρως ελευθερη

εχω βαρεθει ολους τους καλους ανθρωπους απο το ιντερνετ που τα λενε εξω απο τα δοντια και κανουν σκληρη κριτικη στην κοινωνια μεσω μπλογκ,ποστ κλπ

ας τα κανουν πραξη
    φανφαρες και λογια ολοι ξερουμε να πουμε

αν ολοι οσοι ειναι οικολογοι-φιλοζωοι-οδηγοι με παιδεια-καλοι ανθρωποι-θρηκοι κλπ μεσω ιντερνετ κουναγαν το χερακι τους,ολα θα αλλαζαν

η τεχνη ελευθερη ,

ναι , οκ , συμφωνω

αλλα ........

ο σκυλος δεμενος σημερα

η αυριο ο ανθρωπος ,

πως το βλεπεις

load runner

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    φιλε μου δεν ειπα πως επικτροτω τετοια τεχνη(που στο κατω κατω δεν εχει καποιο νοημα υπαρξης) τουναντιον την καταδικαζω
    αλλα το να λεγεται να μπει οριο στην τεχνη ειναι τουλαχιστον χαζο

οπως λες κι εσυ,σημερα η τεχνη
    αυριο η ελευθερια
    μεθαυριο η ζωη σου
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια ειτε σου αρεσει ειτε οχι
    δε με ενδιαφερει η γνωμη σου αλλο τοσο οσο δε σε ενδιαφερει η δικη μου
    αρχισες να λες πολλα ανουσια πραγματα γιατι δεν εχεις κατι αλλο να πεις!!
    οσο για τα υπολοιπα,εχεις την μυγα και μυγιαστηκες!!!μονος σου καρφωθηκες

υγ.συνεχιζεις να αμυνεσαι με λογια
    υγ2 γραφτα και στο μπλογκ σου αυριο

Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Πως εγώ δικαιολογώ για ποιο λόγο η τέχνη ΠΡΕΠΕΙ να έχει όρια! Από 'κει και πέρα, απλώς λέγε τη γνώμη σου! Δεν είπα πουθενά, πως αυτή δε με ενδιαφέρει. Δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί όχι μόνο με ενδιαφέρει, αλλά κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δε με ενδιέφερε η γνώμη των άλλων επάνω στα υπό συζήτηση θέματα, θα ήμουν το λιγότερο ανόητος, γιατί με την παρουσία μου μέσα σε ένα forum, που η έννοιά του είναι να ακούς τις και γνώμες των άλλων, πέραν του να εκφράζεις τη δική σου, αποδέχομαι την εν λόγω βασική παράμετρο! Πάντως, μιλώντας αντικειμενικά, δίνω πολλή περισσότερη σημασία στις απόψεις που συνοδεύονται με επιχειρήματα! Θα ήμουν ηλίθιος αν δεν καταλάβαινα πως υποννοούσες εμένα. Επειδή η αντίληψή σου για τα πράγματα είναι (για μένα) δεδομένη, προτίμησα την ευθεία οδό.
    Δεν αμύνομαι και δεν έχω ιδεά με τι θα ήθελες να αμυνθεί κάποιος εδώ μέσα. Με το φωτόσπαθο του Darth Vader ίσως;
    Δεν έχω blog κι αν είχα, δε θα έγραφα σκυλάδικα μέσα.

..........δεν ειπα πως επικτροτω τετοια τεχνη(που στο κατω κατω δεν εχει καποιο νοημα υπαρξης) τουναντιον την καταδικαζω.............
    Δεν επικροτείς αλλά καταδικάζεις! Γι' αυτό δεν πρέπει να έχει όρια; Για να την καταδικάζεις; Όταν την καταδικάζεις, δεν την απορρίπτεις;;; Το να μην έχει νόημα ύπαρξης τι είναι; Αν σε κάτι δε βρίσκεις νόημα ύπαρξης, τότε τι είναι αυτό που σε παρακινεί να υπερασπίζεσαι το δικαίωμά του να υπάρχει;

Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Πως εγώ δικαιολογώ για ποιο λόγο η τέχνη ΠΡΕΠΕΙ να έχει όρια! Από 'κει και πέρα, απλώς λέγε τη γνώμη σου! Δεν είπα πουθενά, πως αυτή δε με ενδιαφέρει. Δε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί όχι μόνο με ενδιαφέρει, αλλά κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δε με ενδιέφερε η γνώμη των άλλων επάνω στα υπό συζήτηση θέματα, θα ήμουν το λιγότερο ανόητος, γιατί με την παρουσία μου μέσα σε ένα forum, που η έννοιά του είναι να ακούς τις και γνώμες των άλλων, πέραν του να εκφράζεις τη δική σου, αποδέχομαι την εν λόγω βασική παράμετρο! Πάντως, μιλώντας αντικειμενικά, δίνω πολλή περισσότερη σημασία στις απόψεις που συνοδεύονται με επιχειρήματα! Θα ήμουν ηλίθιος αν δεν καταλάβαινα πως υποννοούσες εμένα. Επειδή η αντίληψή σου για τα πράγματα είναι (για μένα) δεδομένη, προτίμησα την ευθεία οδό.
    Δεν αμύνομαι και δεν έχω ιδεά με τι θα ήθελες να αμυνθεί κάποιος εδώ μέσα. Με το φωτόσπαθο του Darth Vader ίσως;
    Δεν έχω blog κι αν είχα, δε θα έγραφα σκυλάδικα μέσα.
    δεν ειπες καποιο σοβαρο επιχειρημα
    μονο ηθικολογιες εξεφρασες περι τεχνης
    η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια γιατι η ανθρωπινη εκφραση δεν πρεπει να εχει ορια
    ο καθενας ενφραζεται οπως θελει,ελευθερα
    The sickness

Παλαιό μέλος
    δεν ειπες καποιο σοβαρο επιχειρημα
    μονο ηθικολογιες εξεφρασες περι τεχνης
    η τεχνη δεν πρεπει να εχει ορια γιατι η ανθρωπινη εκφραση δεν πρεπει να εχει ορια
    ο καθενας ενφραζεται οπως θελει,ελευθερα
    Η ελευθερία έχει όρια! Εκεί που ξεκινά η δική μου ελευθερία, σταματά η δική σου! Αυτό δεν το 'χεις ακούσει ποτέ; Το απορρίπτεις; Αν σε δέσω πίσω από ένα τρακτέρ και αρχίσω να ζωγραφίζω στο χωράφι, σέρνοντάς σε από πίσω, μπορεί να κάνω κάτι που θα μπορεί να θεωρηθεί καλλιτεχνικό! Θα το ενέκρινες κάτι τέτοιο;

Οι ηθικολογίες (που τις είδες; Για πες μου ένα παράδειγμα!) είναι καλύτερες από το "Η τέχνη δεν έχει όρια! Έτσι είναι, επειδή έτσι λέω εγώ! Τελεία και παύλα!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Η ελευθερία έχει όρια! Εκεί που ξεκινά η δική μου ελευθερία, σταματά η δική σου! Αυτό δεν το 'χεις ακούσει ποτέ; Το απορρίπτεις; Αν σε δέσω πίσω από ένα τρακτέρ και αρχίσω να ζωγραφίζω στο χωράφι, σέρνοντάς σε από πίσω, μπορεί να κάνω κάτι που θα μπορεί να θεωρηθεί καλλιτεχνικό! Θα το ενέκρινες κάτι τέτοιο;

Οι ηθικολογίες (που τις είδες; Για πες μου ένα παράδειγμα!) είναι καλύτερες από το "Η τέχνη δεν έχει όρια! Έτσι είναι, επειδή έτσι λέω εγώ! Τελεία και παύλα!"

αυτο που αναφερεις δεν ειναι τροπος εκφρασης ουτε τεχνη αλλα βιτσιοζικο βασανιστηριο.Πρωτα πρεπει να αποσαφηνισουμε τι ειναι τεχνη(προφανως ο σκυλος στην γκαλερι δεν ειναι τεχνη αλλα μορφη διαμαρτυριας) και μετα να συζητησουμε για το αν πρεπει να βαζουμε ηθικους φραγμους.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    αυτο που αναφερεις δεν ειναι τροπος εκφρασης ουτε τεχνη αλλα βιτσιοζικο βασανιστηριο.Πρωτα πρεπει να αποσαφηνισουμε τι ειναι τεχνη(προφανως ο σκυλος στην γκαλερι δεν ειναι τεχνη αλλα μορφη διαμαρτυριας) και μετα να συζητησουμε για το αν πρεπει να βαζουμε ηθικους φραγμους.
    Ακριβώς αυτό!!! Άρα εκεί που ξεκινά το βιτσιόζικο βασανιστήριο (και πολύ πριν απ' αυτό, αλλά μένω στο συγκεκριμένο παράδειγμα) σταματά η τέχνη. Συμφωνείς κι εσύ, πως η τέχνη έχει κάποια όρια και πως δε μπορούμε, βαφτίζοντας το κάθε βίτσιο και την κάθε ανωμαλία τέχνη, να επιλέγουμε να αγνοούμε κάθε κανόνα και κάθε ηθική αξία που διέπει την κοινωνία μας! Συμφωνούμε στο ότι, επ ουδενί δε μπορούμε να κατατάξουμε την εν λόγω σαχλαμάρα, στα έργα τέχνης! Αυτό έκανε όμως ο "καλλιτέχνης" που μεγαλούργησε.

Ακριβώς αυτό!!! Άρα εκεί που ξεκινά το βιτσιόζικο βασανιστήριο (και πολύ πριν απ' αυτό, αλλά μένω στο συγκεκριμένο παράδειγμα) σταματά η τέχνη. Συμφωνείς κι εσύ, πως η τέχνη έχει κάποια όρια και πως δε μπορούμε, βαφτίζοντας το κάθε βίτσιο και την κάθε ανωμαλία τέχνη, να επιλέγουμε να αγνοούμε κάθε κανόνα και κάθε ηθική αξία που διέπει την κοινωνία μας! Συμφωνούμε στο ότι, επ ουδενί δε μπορούμε να κατατάξουμε την εν λόγω σαχλαμάρα, στα έργα τέχνης! Αυτό έκανε όμως ο "καλλιτέχνης" που μεγαλούργησε.
    η τεχνη δεν εχει ορια

καταλαβε καλα τι λεω και μετα αρχισε την ρητορικη
    ουδεποτε ειπα πως επικροτω μια τετοια μορφη τεχνης
    αλλα δεν μπορεις να λες να βαλουμε οριο στην τεχνη γιατι με την ιδια λογικη πρεπει να φιμωθει καθε τροπος ελευθερης εκφρασης
    τα ορια υπαρχουν απο μονα τους,δηλαδη οταν ο νταλι επινε παρανομα αψεντι και ζωγραφιζε τερατα,επρεπε να του πουνε "ωπα φιλε,κανεις κακα πραγματα,κοφτα"
    ετσι μονο πισω παμε
    καταλαβε τι λεω
    βγαλε τις παρωπιδες σου
    The sickness

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    η τεχνη δεν εχει ορια

καταλαβε καλα τι λεω και μετα αρχισε την ρητορικη
    ουδεποτε ειπα πως επικροτω μια τετοια μορφη τεχνης
    αλλα δεν μπορεις να λες να βαλουμε οριο στην τεχνη γιατι με την ιδια λογικη πρεπει να φιμωθει καθε τροπος ελευθερης εκφρασης
    τα ορια υπαρχουν απο μονα τους,δηλαδη οταν ο νταλι επινε παρανομα αψεντι και ζωγραφιζε τερατα,επρεπε να του πουνε "ωπα φιλε,κανεις κακα πραγματα,κοφτα"
    ετσι μονο πισω παμε
    καταλαβε τι λεω
    βγαλε τις παρωπιδες σου

Η ΤΕΧΝΗ δεν εχει ορια οχι οτι κατεβει στο κεφαλι του καθενος.Βεβαια η τεχνη σαν ορος περικλειει πολλα περισσοτερα απο την συναισθηματικη εκφραση του εκαστοτε καλλιτεχνη.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν πασαλειφτω με μπογια για να διαμαρτυρηθω για τα δικαιωματα της πολυχρωμης κινεζικης λιβελουλας εγινα αυτοματα και ζωγραφος.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Τόση ώρα κάποιοι απαντούν και προσπαθούν να πείσουν κάποιον που αναμασά τη φράση "Η τέχνη πρέπει να είναι ελεύθερη" δογματικά και χωρίς επιχειρήματα.
    Έχει γεννηθεί το 1989 και "υπογράφει στο προφίλ του ως "parthenidis tsoytsounis" ..............
    Τα συμπεράσματα δικά σας .......

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για οσους περιμενουν εναγωνιως το ποστ του Idi....
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2005, 11:05
  2. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF