Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δε θαμαι εδω ....
![]()
Αύγουστο μήνα;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Δε θαμαι εδω ....
![]()
Αύγουστο μήνα;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
τσου !Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αύγουστο μήνα;;;
Που πας ρε θείο;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
τσου !![]()
συνεργειο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεκίνα από τώρα τότε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
συνεργειο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
LOLΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Bρήκαμαν βρήκαμαν. Στο Ελπίς θα μείνω. Έτσι θα λέω και μετά την πίστα. Ζητείται ελπίς μπας και μάθω να οδηγώ.![]()
Όσο για το Βελεστίνο δεν ξέρω ακόμα πότε θα φύγω την Παρασκευή. Ίσως κατά τις 4 να ξεκινάω από Αθήνα. Μόλις το σιγουρέψω το πότε θα ποστάρω. Τα λέμε συνάρρωστοι! !)
Κι εμείς εκεί βρήκαμε.... μάλιστα την περασμένη εβδομαδά δεν έβρισκα πουθενά και τελευταία στιγμή βρήκαμε στο Ελπίδα....λες να είναι σημαδι και να χρειαζόμαστε όλοι Ελπίδα??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
LOL
Κι εμείς εκεί βρήκαμε.... μάλιστα την περασμένη εβδομαδά δεν έβρισκα πουθενά και τελευταία στιγμή βρήκαμε στο Ελπίδα....λες να είναι σημαδι και να χρειαζόμαστε όλοι Ελπίδα??
![]()
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ σίγουρα τη χρειάζομαι!![]()
Και πολύ μάλιστα!
Δεν αντέχω ρε παιδιά. Για τρίτη συνεχόμενη φορά παίζει να μην παρακολουθήσω CSS. Τόση γκαντεμιά πια μα τόση γκαντεμιά με αυτό το ρημάδι;;;
Βλαμμένη βγαίνει χύμα από το γκαράζ της και χτυπά την παρκαρισμένη μοτοσικλέτα μου! Δεν την ρίχνει κάτω της σπάει το φλασάκι. Έτσι νόμισα κι εγώ ο έξυπνος.
ώσπου σήμερα ακούω θόρυβο από αριστερά πίσω. Τον ξανάκουσα για τα καλά σήμερα το βράδυ πριν λίγο και δεν ξέρω τι είναι. Αύριο πάω στον μηχανικό μου και απλώς... ελπίζω για το λιγότερο κακό!!! Τόση γκαντεμιά πια!![]()
Ρε μήπως να σου διαβάσουν την μηχανή??? κρίμα κρίμα..... ας ελπίσουμε οτι δεν θα είναι κάτι σοβαρό.....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ σίγουρα τη χρειάζομαι!![]()
Και πολύ μάλιστα!
Δεν αντέχω ρε παιδιά. Για τρίτη συνεχόμενη φορά παίζει να μην παρακολουθήσω CSS. Τόση γκαντεμιά πια μα τόση γκαντεμιά με αυτό το ρημάδι;;;
Βλαμμένη βγαίνει χύμα από το γκαράζ της και χτυπά την παρκαρισμένη μοτοσικλέτα μου! Δεν την ρίχνει κάτω της σπάει το φλασάκι. Έτσι νόμισα κι εγώ ο έξυπνος.
ώσπου σήμερα ακούω θόρυβο από αριστερά πίσω. Τον ξανάκουσα για τα καλά σήμερα το βράδυ πριν λίγο και δεν ξέρω τι είναι. Αύριο πάω στον μηχανικό μου και απλώς... ελπίζω για το λιγότερο κακό!!! Τόση γκαντεμιά πια!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Ρε μήπως να σου διαβάσουν την μηχανή??? κρίμα κρίμα..... ας ελπίσουμε οτι δεν θα είναι κάτι σοβαρό.....![]()
Αρχίζω... να το σκέφτομαι!
Τεσπα τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ο μηχανικός μου μου είπε ότι δεν ανησυχεί και κάτι... ψέλισσε για ρουλεμάν. Θα το ξαναπάω την Πέμπτη. Ως τότε... υπομονή!
ρίξε κανά αγιασμό στο μοτόρι άντεδεν κάνει κακό
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Σε βλέπω στο όριο......Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αρχίζω... να το σκέφτομαι!
Τεσπα τα πράγματα έχουν ως εξής:
Ο μηχανικός μου μου είπε ότι δεν ανησυχεί και κάτι... ψέλισσε για ρουλεμάν. Θα το ξαναπάω την Πέμπτη. Ως τότε... υπομονή!