Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Μα τι εγινε?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Με γειές μεγειές.Να είσαικαλά να τού πιεις το αίμα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Καλορίζικο και καλόστριφτο!

Πολύ καλό και το κράνος που θα πάρεις. Με κλειστά μάτια!

Σειρά έχει μετά κατα τη γνώμη μου ενα css για να μάθεις τα βασικά και μετά προχωράς.

Πιστεύω πως θα δείς ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο τρόπο που θα οδηγάς.

σε αυτο το θεμα εχω ενα προβληματάκι...
    στη βολτα που πηγαμε ο φιλος πηγαινε πολυ πιο γρηγορα απο μενα. και μαλλον δεν ειναι αυτος τρομερα γρηγορος, αλλά εγώ πολύ αργος γιατι και τα ον οφ μας πέρασαν...

με πηρε δικάβαλο για λιγα χιλιομετρα να δω πως ειναι και χέστηκα οταν το εστριβε... λεω τωρα πεσαμε, παει, το μηχανακι το αισθανομουν παραλληλο με το εδαφος...

εχω μια δυσκολία να το γείρω, καθώς ειναι πιο βαρυ απο το παπακι και το φοβαμαι. πρωτα θα αλλαξω λάστιχα να μου φυγει το ψυχολογικό, να ξερω οτι δε φταινε αυτα.

το css ηθελα να το κανω καποια στιγμη, ομως μετα απο τη βολτα που πηγαμε με το φιλο, ανεβηκε στις προτεραιοτητές μου...

ομως δεν ειναι ορθότερο να μαθ πρωτα καλυτερα τη μηχανη, να ξεκιναω καλά, να κανω τις αλλαγες μηχανικά(2 φορες εχω κατεβασει αντι να ανεβάσω...συνηθεια απο το παπι..)να μπω και δυο φορες στη πιστα να πηγαινω οσο μπορω για να μαθω τη διαδρομη και μετα να κανω το πρώτο level?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    σε αυτο το θεμα εχω ενα προβληματάκι...
    στη βολτα που πηγαμε ο φιλος πηγαινε πολυ πιο γρηγορα απο μενα. και μαλλον δεν ειναι αυτος τρομερα γρηγορος, αλλά εγώ πολύ αργος γιατι και τα ον οφ μας πέρασαν...

με πηρε δικάβαλο για λιγα χιλιομετρα να δω πως ειναι και χέστηκα οταν το εστριβε... λεω τωρα πεσαμε, παει, το μηχανακι το αισθανομουν παραλληλο με το εδαφος...

εχω μια δυσκολία να το γείρω, καθώς ειναι πιο βαρυ απο το παπακι και το φοβαμαι. πρωτα θα αλλαξω λάστιχα να μου φυγει το ψυχολογικό, να ξερω οτι δε φταινε αυτα.

το css ηθελα να το κανω καποια στιγμη, ομως μετα απο τη βολτα που πηγαμε με το φιλο, ανεβηκε στις προτεραιοτητές μου...

ομως δεν ειναι ορθότερο να μαθ πρωτα καλυτερα τη μηχανη, να ξεκιναω καλά, να κανω τις αλλαγες μηχανικά(2 φορες εχω κατεβασει αντι να ανεβάσω...συνηθεια απο το παπι..)να μπω και δυο φορες στη πιστα να πηγαινω οσο μπορω για να μαθω τη διαδρομη και μετα να κανω το πρώτο level?

Εινι πολυ λογικο να σου φαινεται διαφορα απο το παπαι και ως προς το βαρος και ως προς τη συμπεριφορα της μηχανης...

Για πιστα 8α σου πουν τα παιδια που ξερουν και εχουν εμπειρια τωρα οσον αφορα στο ''παω αργα'' ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς!!

Δεν την εχεις μα8ει ακομα οποτε πηγαινε με τους ρυ8μους που εσυ νιω8εις ανετα..(απο δεξια και ησυχα στο δρομο) τωρα που ειναι αρχη..

Μετα απο λιγο μονος σου 8α ανοιξεις περισσοτερο το γκαζακι..8α στριβεις πιο ανετα στις στροφες και δε 8α σε φοβιζει τοσο μιας και 8α αρχισεις να συνη8ιζεις τη μηχανη σου...

Υπομονη και ολα 8α ερ8ουν...Συνεχισε τις βολτουλες και καλυτερα με παρεα για περισσοτερη σιγουρια..!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Να την χαρεις τα μεγιστα...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    δεν εχω εμπειρια απο αυτα τα μηχανακια (συντομα ομως μπαινω και σε αυτο το χωρο) αλλα σαν πιο εμπειρος στις μεγαλυτερες μοτο απο το παπι θα σου πω κι εγω να μην ενθουσιαστεις και ξεθαρεψεις!

Πηγαινε και κανε ενα CSS, ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω μολις παρω κι εγω κατι παρομοιο!

Εκανες μεγαλο βημα απο το παπι σε αυτο και θελει σεβασμο!!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΛΜ ΦΙΛΕ!

ωχ τι βρεθηκε πρωι πρωι στο τιμονι σου μωρο μου?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	128412

ε?

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	36,5 KB 
ID:	128413

και κατι ακομα για να κανω τη ζωη μου ευκολη!

Το οτι μπορουν τα λεφτα να φυγουν τοσο γρηγορα... δε το φανταζομουνα ποτε...

Τουλαχιστον ας το διασκεδασουμε!

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	42,0 KB 
ID:	128414

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 12:25
  2. Τι Εγινε Με Την Πιτα?????
    από periklisk στο forum Off topic