Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 96

Θέμα: VFR 800 vs Sprint St

αι φυγε ρε συ με το ζετορ που πηγες και αγορασες!!

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Ένας φίλος μου που είχε το vfr πάντως όταν χρειάστηκε ανταλακτικά λόγω πτώσης το μετάνιωσε που το πήρε...
    εν συντομία ακόμα πονάνε τα πισινά του...
    πάραυτα σαν μοτοσυκλέτα είναι πάρα πολύ καλή και υπερβολικά hi-tech...
    από αξιοπιστία δεν το συζητάμε, μπροστά στην honda δεν μπορεί να σταθεί κανείς κατ' εμέ...
    Made in Greece...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ermisVFR
    Δύο μικρά σχόλια

Στην Ιταλία που ήμουν την προηγούμενη βδομάδα, φορτωμένος με βαλίτσες και με ταχύτητες νόμιμες (130-140) κατανάλωσε 6,2/100. Με καμιά χρήση δεν μου ξεπέρασε τα 8,5/100. Πέρυσι στην εκδρομή του moto.gr για 300χλμ έβαλα 18 λίτρα άρα 6/100. Βέβαια είμαι συντηρητικός οδηγός.

Η ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλη διάσταση, όχι μόνον σε ότι φαίνεται αλλά και εσωτερικά αφού βγάλω το φερινγκ. Καλύτερο φινίρισμα έχω δει μόνον στο CB1300. Αυτό ήταν κάτι που με χάλασε όταν κοιτούσα την ST βλέποντας το φινίρισμα του κινητήρα, όσο φαίνεται δηλαδή. Bέβαια αυτό δεν επηρεάζει την απόδοση παρά μόνον την φαντασίωσή μου. Είναι πασιφανές ότι το ST είναι ταχύτερο.

Τέλος για την εξυπηρέτηση της αντιπροσωπίας μόνον θετικά έχω να πω. Έχω μιλήσει με τον ίδιο τον διευθυντή πωλήσεων για ένα πρόβλημα με την μπαταρία, εξυπηρετικότατος, καθώς και με κάποιον τεχνικό για τον συναγερμό, το ίδιο εξυπηρετικός.
    Wo Es war, soll Ich werden

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
    Δύο μικρά σχόλια

Στην Ιταλία που ήμουν την προηγούμενη βδομάδα, φορτωμένος με βαλίτσες και με ταχύτητες νόμιμες (130-140) κατανάλωσε 6,2/100. Με καμιά χρήση δεν μου ξεπέρασε τα 8,5/100. Πέρυσι στην εκδρομή του moto.gr για 300χλμ έβαλα 18 λίτρα άρα 6/100. Βέβαια είμαι συντηρητικός οδηγός.

Η ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλη διάσταση, όχι μόνον σε ότι φαίνεται αλλά και εσωτερικά αφού βγάλω το φερινγκ. Καλύτερο φινίρισμα έχω δει μόνον στο CB1300. Αυτό ήταν κάτι που με χάλασε όταν κοιτούσα την ST βλέποντας το φινίρισμα του κινητήρα, όσο φαίνεται δηλαδή. Bέβαια αυτό δεν επηρεάζει την απόδοση παρά μόνον την φαντασίωσή μου. Είναι πασιφανές ότι το ST είναι ταχύτερο.

Τέλος για την εξυπηρέτηση της αντιπροσωπίας μόνον θετικά έχω να πω. Έχω μιλήσει με τον ίδιο τον διευθυντή πωλήσεων για ένα πρόβλημα με την μπαταρία, εξυπηρετικότατος, καθώς και με κάποιον τεχνικό για τον συναγερμό, το ίδιο εξυπηρετικός.

Κανείς δεν αμφισβητεί το 'perceived' quality της VFR. Έπί της ουσίας όμως (χαλάει? σπάει?) δεν έχουν προβλήματα τα ST και η ποιότητα βαφής είναι εξαιρετική. Ο κινητήρας στα 05-07 είναι άβαφος ο μισός (αυτός που δε φαίνεται εύκολα, δηλαδή οι κύλινδροι και η κεφαλή), πιστεύω σε αυτό θα αναφέρεσαι. Στά 08 είναι όλος βαμένος.

Γεια χαααραα! Το avatar του/της tbaris
    1

μιλωντας για εξωτερικη ομορφια το vfr ειναι απο τα λιγα της συγκεκριμενης εταιριας που με αρεσουν.ωστοσο το triumph ειναι ομορφοτερο.

Γεια χαααραα! Το avatar του/της tbaris

Sprint

Παιδιά πήγα απο την Triumph και στεναχωρέθηκα,

Δεν υπάρχει το sprint σε ανθρακί παρα μόνο τέλη Ιουλίου...

Τώρα υπάρχει μόνο σε κόκκινο και έχω σκάσει...

Ωραίο και το κόκκινο αλλά δεν ξέρω έχω μπερδευτεί.

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Σε 3 μήνες ??? Είναι καλά αυτοί οι Άγγλοι??

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc

Χοντα να ναι και οτι ναναι...

Γιατι να ξοδευτει με το 1250?

Εχει κατι CBR 1000F ωραιοτατα...πολυ τουριστικα και ειναι και Χοντα...τι και αν ειναι 15ετιας, ασπαστα λεμε

...ex 88 SS 600 GR

BTW το Sprint ψηφίστηκε από τους γερμαναράδες αναγνώστες του Motorrad Magazin σαν το καλύτερο tourer για το 2008

Για τους γερμανομαθείς

http://www.motorradonline.de/test/ve...opa.285204.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
    μιλωντας για εξωτερικη ομορφια το vfr ειναι απο τα λιγα της συγκεκριμενης εταιριας που με αρεσουν.ωστοσο το triumph ειναι ομορφοτερο.

Κοίτα φίλε πώς δουλεύουν ολοι οι μικροι κατασκευαστές:

Κάπου στο τέλος του προηγούμενου model year ζητούν προβλέψεις από τους κατα τοπους διανομείς για πόσα κομμάτια από το κάθε μοντέλο προβλέπουν να αποροφήσουν. Μαγειρεύουν κάπως τα νούμερα αυτά και μετά προβαίνουν σε προγραμματισμένη παραγωγή. Ταυτόχρονα οι διανομείς κανουν το ίδιο πράγμα τοπικά με τους dealers.

Οι παραγγελίες τώρα γίνονται πάλι με βάση την πρόβλεψη. Αν η Ηλιοφίλ προβλέπει ότι θα πουλήσει Χ κομμάτια προ-παραγγέλνει Χ-κάτι κομμάτια. Δεν παραγγέλνει παραπάνω για 2 λόγους. να μην μήνει στοκ KAI γιατί αν πάρει παραπάνω και δε πουλήσει θα έχει πρόβλημα με την μαμά στις προβλέψεις / παραγγελίες της επόμενης χρονιάς.

Τώρα, αν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προβλέπόμενη αναγκαστικά μπαίνει στην ουρά για το επόμενο batch. Από την ουρά αυτή εξυπηρετούνται πρώτα οι διανομείς που έχουν προβλέψει παραγγελίες και οι μεγάλες αγορές και ότι μείνει, αν μείνει πάει στους μικρούς.

Τα Σπριντ φεύγουν κυρίως Αμερική και κατα δεύτερο λόγο Γερμανία, Αγγλία και Αυστραλία. Οπότε αν η τοπική Ηλιοφίλ θέλει παραπάνω μηχανάκια από τη πρόβλεψή της, ζήσε Μάη μου, εκτός κι αν καταφέρει να 'γυρίσει' κανένα που έχει ξεμείνει σε άλλη χώρα (αλλά αυτό μόνο πρός το τέλος της χρονιάς).

Τι να γίνει, αν περισσότεροι στη Ελλάδα ζητούσαν μηχανάκι τύπου ST θα ήταν και πιο εύκολη η κάλυψη της ζήτησης.

Μοντέλα 2008 (που ήρθαν Ελλάδα στο τέλος Ιανουαρίου) έχουν φύγει τουλάχιστον από το μαγαζί της Μιχαλακοπούλου νομίζω 2 και τουλάχιστον άλλο 1 από άλλο μαγαζί που γνωρίζω. Αντε να χουν φύγει max και άλλα 1-2 από αλλού, max. 4-5 και ένα κόκκινο που υπάρχει έτοιμο όπως και εσύ ξέρεις, ίσον 6.

Πόσα νομίζεις πώς θα έχει προβλέψει να πουλήσει η Ηλιοφίλ μεσα στο 2008? Περισσότερα από τόσα? Και αυτά πολλά είναι και ό λόγος είναι ότι υπήρχε ζήτηση από το 2007 ( που για διάφορους λόγους δεν ήρθαν μοντέλα '07 στην Ελλάδα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza

Re: Χοντα να ναι και οτι ναναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Γιατι να ξοδευτει με το 1250?

Εχει κατι CBR 1000F ωραιοτατα...πολυ τουριστικα και ειναι και Χοντα...τι και αν ειναι 15ετιας, ασπαστα λεμε
    :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Κοίτα φίλε πώς δουλεύουν ολοι οι μικροι κατασκευαστές:

...

για διάφορους λόγους δεν ήρθαν μοντέλα '07 στην Ελλάδα.
    Γι' αυτό και το ΜΑΥΡΟ '07 δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και πήραμε το μπούλο όταν σταμάτησε η παραγωγή του...

Τι είναι ο 'μπούλος' που πήρες ρε Θωμά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Γι' αυτό και το ΜΑΥΡΟ '07 δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και πήραμε το μπούλο όταν σταμάτησε η παραγωγή του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Τι είναι ο 'μπούλος' που πήρες ρε Θωμά?
    Sprint ST 1050 μπλε..
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. vfr 800 ή triumph st
    από xtapodias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 15:45
  2. vfr 800 vs cbrxx 1100
    από gispy στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2005, 10:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •