Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: H πίστα των Σερρών πολύ πιο κοντά στην διοργάνωση αγώνα MotoGP για το 2011.

Παλαιό μέλος
    Μακάρι να γίνει και ας πάει στο καλό και η απόσταση και τα έξοδα (για εμένα). Φαίνεται πιο ρεαλιστικό σαν πλάνο από αυτό της Χαλανδρίτσας (εκεί λενε οτι θα γίνει η περιβόητη πίστα της Πάτρας), η οποία βέβαια προς ενημέρωση κάποιων δεν είναι στο λεκανοπέδιο Αττικής...

Το βλέπω λίγο χλωμό, όμως, και μου θυμίζει έντονα συζητήσεις τύπου "Πίστα στο Ελληνικό" ή "Πίστα F1 στην Πάτρα". Αν και το δεύτερο τουλάχιστον έχει φτάσει σε ενα αρχικό στάδιο σχεδιασμού.

Με τα κατάληλα έργα πιστεύω ότι η πίστα των Σερρών μπορεί να πάψει να είναι απλά η καλύτερη στην Ελλάδα και να γίνει πίστα άξια για Moto GP. Και αν γίνει όντως, δεν με νοιάζει να κοιμηθώ και στο δρόμο για να δω αυτό το θέαμα στην Ελλάδα.

Τον Rossi δεν θα προλάβουμε να δούμε να τρέχει στην Ελλάδα, βέβαια, αλλά δεν πειράζει.... πολύ....

Τρένο πάντως δεν θα πάρω... είναι αργό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Καλή τύχη λοιπόν, φαίνεται σαν "done deal" όπως μου τα λες...

Εκτιμώ ότι δεν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα γενικώς, ίσως να κάνω και λάθος.
    Εγώ πάντως χαίρομαι πραγματικά που δεν μένω στην μπανανία πλέον και δεν γυρνάω πίσω ούτε με σφαίρες.
    δεν το θεωρησα done αλλα very close
    και μου ακουγεται και πολυ λογικη επενδυση ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ .......ε τι λες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από xristos cbf
    Εγώ θέλω να βλέπω τα πράγματα πιο θετικά και σας θυμίζω αλλά και σας καλώ να δείτε από κοντά έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνεται 1-6 Σεπτεμβρίου 2008 στην πόλη μας http://www.isde.gr/ ….. και με καλή θέληση μπορεί να δούμε και moto gp στην πίστα μας (γιατί περί πίστας στις Σέρρες έχουμε…..για αλλού μόνο διαβάζουμε)

παραλιγο να το ξεχασω και να υπενθυμισω οτι οι σερρες εχουν διοργανωσει και παλιοτερα αγωνες enduro υψηλου επιπεδου
    γενικα ειναι λιγο βενζινοαιματος ο νομος:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gogonatios
    πολυ καλή η πίστα στης Σερρες αλλά λίγη για αγώνα πακοσμίου....

Σαν σχεδίαση είναι ενταξει αλλά θέλει απίστευτα λεφτά και επεκτάσεις σε όλα τα άλλα!!!! χωρος pits, γραμματείες, ιατρεία, εστιατόρια, κερκίδες, εξόδους διαφυγής, περιφραξη, ασφαλτο, κερμπ, περιβαλλοντα χωρο, παρκινγκ, δρομους προσβασης... μιλαμε για πολλαααααα ακομααα...!!!

αποκλειεται!!!

Ειναι λεφτα που δεν θα αποδοθουν ποτε.....

μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας δεν εχουμε σαν χωρα την δυνατοτητα να υποστηριξουμε την βιωσημοτητα μιας πιστας αυτων των προδιαγραφων... ειναι τεραστια τα κοστη...

να σου θυμισω την βιωσημοτητα του χωραφιου megara μονο απο τα trackdays

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι έχανα τόσες μέρες!
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2012, 11:31
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2010, 09:25
  4. 5ος αγώνας ταχύτητας στην Πίστα των Σερρών
    από fzr1000exup στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 22:55