Καλορίζικο!![]()
Καλορίζικο!![]()
κωστας ο σουγιας και αρης ο σαλταδορος...:rotflmao: :rotflmao:
μεγειες ρε νεκροφιλε...![]()
![]()
απιστευτη ιστορια το συγκεκριμενο μοτοσακο...
αρη να δω ποτε θα αξιωθεις να δουμε το ιταλικο....![]()
sfη αναγκαια και ικανη συνθηκη για να θεωρηθεις σωστος κατοχος-αναβατης του συγκεκριμενου ειναι τουλαχιστον ενα καλο περασμα απο αυρα καθως και σχιστο...(θα λεγα και fix αλλα αλλαξε ο κωλοδρομος...)
να τα χαιρεστε ες αει κυριοι...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ο ελληνικος κινηματογραφος βριθει απο παραγωγες οπως: Τα τσακαλια-Οι επικινδυνοι-Πανικος στα σχολια με τον Γιαννης Βογλη πανω σε Χοντα να κυνηγαει εμπορους ναρκωτικων κτλ κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
"Μηχανάκι"
αλητεία, κόντρες, μπόλντορας, μαλλιά, φασαρία
...ο Γιάννης FJ (στη φωτό με τη σύζυγο) ελπίζω να συμπληρώσει με τους σχετικούς κινηματογραφικούς τίτλους από τη μαγική δεκαετία!!!
![]()
Στη φωτό επίσης ο ορίτζιναλ αγοραστής (μούσι) και ο νυν (μάλλον πρώην). Το μηχανάκι με 17000χλμ, χαρτί.![]()
Τελος παντων, χριζεις ιατρικοεπιστημονικης βοηθειας...Και παλι καλοριζικο και περιμενω να το δω με τα ευμεγεθη φλας και το πελωριο φαιρινγκ...Ο ηχος απο την lazer με ταξιδευει 25 χρονια πριν νασαι παντα καλα και να το χαιρεσαι φιλε...![]()
Μεγειές η κωλόγρια ρε εςέφη. Κούκλα είναι, αν και θα την προτιμούσα με devil όπως φοράγαν τον παλιό κακό καιρό.
Βγάλτης τα περιττά, κόψε το υποπλαίσιο, βάλε και μια κουρελού και τότε θα είναι real vintage bike...
![]()
![]()
PS. sapila eísai koufala![]()
Nice one mate
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Και αμα πλακωσουν οι ''μπατσοι''??Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Όσοι νεκρόφιλοι θέλετε να το ακούσετε όσο έχει ακόμα την Lazer, να σας προσπερνάει με όσα ακόμα και στο Σχιστό, κλείσατε θέση και απογευματάκι καθημερινής!
![]()
Ο Μιχαλοπουλος τους ξεφυγε κατω απο κατι γεφυρες και μεσα σε κατι χωραφια και γυρισε μετα απο κανα τεταρτο στο σημειο συναντησης που περιμεναν τα υπολοιπα ''παιδια''...Νιωθω οτι τρελαινομαι ρε γαμωτο...
![]()
μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis FJ
Και αμα πλακωσουν οι ''μπατσοι''??Ο Μιχαλοπουλος τους ξεφυγε κατω απο κατι γεφυρες και μεσα σε κατι χωραφια και γυρισε μετα απο κανα τεταρτο στο σημειο συναντησης που περιμεναν τα υπολοιπα ''παιδια''...Νιωθω οτι τρελαινομαι ρε γαμωτο...
![]()
σχιστο κατηφοριζοντας προς τα ναυπηγεια του περαματος εχει ακομα ακθαρτους δρομους με το χωμα στις ακρες και αλανες με μπαζα!![]()
Κώστα σου ειχα πει για τις Marving που τις ξαναβγάζουν, είναι όπως τότε.....
Εγω τέτοια θα έβαζα(την κάτω δεξιά εννοείται!!)
Λεπτιμέρειες εδω http://www.marving.com/faces/home.js...cgrfnbr=514084
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Eίσαι αλήτης κοντράκιας μαλλιάς τσαντάκιας!![]()
Στη Mivv που είδα πάντως έχει για 750 και 1100, αλλά όχι 900. Εκτός αν ταιριάζουν οι διαστάσεις...
Αχχχχχχχχ τι εργαλειαρα ειν'αυτη...
:a07: :a07: :a07:
ΕςΕφ η αν μπορουσες να μου δωσεις καμια πληροφορια για την αγορα της(απο που την πηρες κλπ με πμ αν θες θα σου ημουν υποχρεος)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που το βρήκες αυτό ρεεεεεεεεεε;;;;;;;
χρόνια ψάχνω να βρω σε χαρτί κατάσταση ....![]()
![]()
Καλοτάξιδος ο Μπόλντορας ρε Κωστάκη και να τον προσέχεις ....
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Reinmeister ... Το ραντεβού της τότε εποχής ήταν ... Λέντζος (Παγκράτι) κατέβασμα από Φίξ και κόντρα στον Πράπα αν δεν τη στήναν εκεί τα καρακόλια ...
(πήγαμε πολύ πίσω μΕ φαίνεται ....)
![]()
Καλοριζικο ωρε!!!!
Πολυ ομορφο και ολα τα υπολοιπα τα ειπανε!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis FJ
Και αμα πλακωσουν οι ''μπατσοι''??Ο Μιχαλοπουλος τους ξεφυγε κατω απο κατι γεφυρες και μεσα σε κατι χωραφια και γυρισε μετα απο κανα τεταρτο στο σημειο συναντησης που περιμεναν τα υπολοιπα ''παιδια''...Νιωθω οτι τρελαινομαι ρε γαμωτο...
![]()
εσυ φιλε μου μαζεψου
ειπαμε πανε τωρα αυτο, εδω λεω να σοβαρευτω εγω![]()
τεσπα ειναι ενα μοτορι που πρεπει να γινει παλι "μαμα" αν του βρεις και λαστιχα 30ετιας ακομα καλυτερα:rotflmao: :rotflmao:
καλοταξιδο ρε Κωστη αυτα τα μηχανακια δεν πρειπει να χαθουν,
και ασε το Βασιλακη να λεει.... αυτος θα εχει οδικη βοηθεια με τη ..... ...:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Καλοτάξιδο...το μπολντόρι...![]()
θέλω κι εγώ...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics