Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

την συμπεριφορα του λιγο πολυ την ηξερα για τον κογο αυτο εβαλα το dainese μου τζακετακι να δω αν θα αλλαζε τιποτα και με το arai στο χερι πηγα απο εκει, λες να τον χαλασε που το arai μου ειναι DOT/SNEL?? δεν τον χαλασε τον ψαρα που το πηρα $500 οταν αυτοι μου ζηταγανε 850? !!!
    τελος παντων η αγορα ειναι μεγαλη και δεν θα κατσω να σκασω...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Είμαι Πολύ Εκνευρισμένος ! ! !

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ...
    έλα σώπα σώπα....

ξυδάκι...ξυδάκι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    τελικά τους αξίζει που τους γράφουμε κανονικά και ψωνίζουμε από το εξωτερικό....
    Και να πηγαινουν τα λευτα στις αλλες χωρες και να χωνομαστε ακομα πιο πολυ στα σκατα η Ελλαδαρα ε??

Α ρε Ιταλια γαμάτη....τι μου μαθαινεις.....

Μπαινω στο μαγαζι.....τον ρωταω....του λεω οτι δεν προκειτε να το παρω γιατι ουτε λευτα εχω ουτε ποτε θα το περνα απλα ρωταω απο περιεργεια και αυτος εκει....το χαβα του....συνεχιζει να μου λεει.....

in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    παντως επειδη και εγω σε μαγαζι δουλευω ειναι πολυ σπαστικο να μπενει καποιος να σε ρωταει επι 15-20 λεπτα και να μην αγοραζει τπτ στο τελος

οποιος εχει δουλεψει σαν πωλητης καταλαβαινει οποιος δεν εχει δουλεψει απλα δε ξερει πως ειναι...
    Μαλλον δεν ειχες ποτε δικο σ μαγαζι....

Και απο αυτα π διαβασα....(οχι ολα γτ με εκνευρισατε)

να λαβετε υποψιν σας αυτους που δεν ξερουν και δεν εχουν ιδεα τι πρεπει να αγορασουν γι αυτο το ψαχνουν.....

να λαβετε υποψιν σας οτι μερικοι δουλευουν σαν επαγγελματιες και δεν σκευτονται ολοι βαριεστημενα...

Δεν λεω υπαρχουν και αυτοι που παιρνουν 2 σαμπουαν (για πχ λεω) στο χερι και αρχιζουν και ρωτανε οτι μαλακια μπορεισ να φανταστεισ και ειναι αργοσχολοι συνταξιουχοι (για πχ παλι) και δεν εχουν τι να κανουν και σπανε νευα χωρις λογο....

Αλλα εσεις ετσι π τα παροθσιαζετε ειναι σαν να θελετε να μπει ενασ στο μαγαζι και να πει αυτο ακριβωσ που ψαχνει και αν του πεισ οτιδηποτε να ξερει και να ειναι πληρωσ ενημερωμενοσ....

ελεοσ δηλαδη....

Γεια σου ρε ιταλια με τους και γαμω τουσ ανθρωπουσ....περνανε απο διπλα τουσ στα 2 μετρα και σ λενε ''με συγχωρειτε......ευχαριστω'' για να περασουν!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οτι και να κάνουμε...οσο κιαν το ψάξουμε...επαγγελματίες και καλά παιδιά σαν το
    Λαμπρο και το Χρήστο (PRS) δεν πρόκειτε να ξαναδουμε.
    Κρίμα....ρε γμτ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Και να πηγαινουν τα λευτα στις αλλες χωρες και να χωνομαστε ακομα πιο πολυ στα σκατα η Ελλαδαρα ε??

Α ρε Ιταλια γαμάτη....τι μου μαθαινεις.....

Μπαινω στο μαγαζι.....τον ρωταω....του λεω οτι δεν προκειτε να το παρω γιατι ουτε λευτα εχω ουτε ποτε θα το περνα απλα ρωταω απο περιεργεια και αυτος εκει....το χαβα του....συνεχιζει να μου λεει.....

Αφού δίνεις μόνος σου τυην απάντηση...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Αφού δίνεις μόνος σου τυην απάντηση...
    Κατσε γτ αν εννοεις οτι εγω δινω τα λευτα μου εδω στη ιταλια ξερεις τι θα σου απαντησω??

Οτι οπως λενε ολοι (οσοι δεν σποουδαζουν εξωτερικο) μακαρι να χα λευτα να πηγαινα εξω να σπουδασω με αυτο το κωλοσυστημα που χουμε μπλεξει....και δεν εννοω μονο το ακατανομαστο συστημα για να μπεισ αλλα και το τι γινετε αφου μπεισ...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    καποτε ειχε ερθει ενας κυριος στο μαγαζι για να αγορασει μια d100.

του κατεβασα οτι προσπεκτους υπηρχε στο νετ.

καθε μερα περναμε τηλεφωνο στα κεντρικα αν αλλαξε η τιμη, αν υπαρχει εκεινο το αξεσουαρ , αν υπαρχει το αλλο αξεσουαρ και να μιλαμε για ωρες με τον δαμκαλιδη....

ο τυπος ερχοταν χ1 ενα μηνα εχοντας παντα μια απορια να προσθεσει

αφου λοιπον την επομενη που του ζητησαμε την προκαταβολη δεν ξαναφανηκε καταλαβαμε οτι την πηρε απο αλλου και μας ενημερωσε και η ιδια η αντιπροσωπεια γιατι d1 στην λαρισα τοτε ειχαν πωληθει μετρημενες.....

ερχεται μετα απο ενα χρονο με προβλημα στον κλειστρο και ηθελε να του στειλουμε την μηχανη στο service.....

φυσικα πηρε τα @@ του αφεντικου μου :rotflmao: :rotflmao:

ερχονται κατα καιρους ατομα να τους δειξω μηχανες που εχουν αγορασει απο πολυκαταστηματα(η διαφορα στην τιμη που πανε και αγοραζουν ειναι γυρω στα 3 με 5 ευρω)
    σιγουρα καθομαι και τους τις δειχνω με την ελπιδα οτι θα εκτιπωσουν σε εμενα.
    ε αν μου σκασει καποιος με φακελακι απο αλλο φωτογραφειο να του δειξω εγω την μηχανη τοτε ειναι αχαριστος....................................

παντως οποιος νομιζει οτι ο πελατης εχει παντα δικαιο πλανατε οικτρα.
    και φαινεται ο πελατης που θα αγορασει.να ξερετε παντως οι πιο καλοι πελατες ειναι οι αλβανοι γιατι ρωτανε λιγα και πανω απο ολα εχουν τα λεφτα να το παρουν.......

πωληση μηχανης σε αλβανο κραταει 10 λεπτα και σε ελληνα ειναι να κλειδωσεις το μαγαζι.....

βεβαια ολα αυτα δεν δικαιολογουν σε καμια περιπτωση τον καθε στραβογαμημενο πωλητη
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Μαλλον δεν ειχες ποτε δικο σ μαγαζι....

οτι πεις και εγω μαζι σου :rotflmao:
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

οτι πεις και εγω μαζι σου :rotflmao:
    Ε ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑ ΠΡΙΝ

''να λαβετε υποψιν σας οτι μερικοι δουλευουν σαν επαγγελματιες και δεν σκευτονται ολοι βαριεστημενα...''

''να λαβετε υποψιν σας οτι μερικοι δουλευουν σαν επαγγελματιες και δεν σκευτονται ολοι βαριεστημενα...''

καλα οταν αρχισεις εσυ να δουλευεις μονος σου και να βγαζεις λεφτα ΜΟΝΟΣ σου μιλαμε τοτε
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

balls of steel Το avatar του/της p@nos

ρε Σουζουκακια ειδικα ο σουζας δουλευει σα σκυλος και σα μουλαρι μαζι σε υπερωριες...

καλα οταν αρχισεις εσυ να δουλευεις μονος σου και να βγαζεις λεφτα ΜΟΝΟΣ σου μιλαμε τοτε
    Καμια σχεση δεν εχει ουτε οτι δουλευεις πολλες ωρες ουτε οτι δεν δουλευω ακομα ,με τον επαγγελματισμο.....

αν και εχω δουλεψει και ημουν και ειμαι και ολη μερα στα μαγαζια μας οταν ειμαι Χανια και απο σπασαρχιδισμο ξερω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε Σουζουκακια ειδικα ο σουζας δουλευει σα σκυλος και σα μουλαρι μαζι σε υπερωριες...

Οπως το θεωρει ο καθενας το πολυ...

Ενας φιλος μου 39 χρονων δουλευει 9 ωρες την μερα σε ενα γραφειο μονο για 4 μηνες τον χρονο και λεει οτι σκοτωνετε και εχει παθει ιλιγγους απο την δουλεια...

Αν και ο πατερας μου για πχ που και αυτος δουλευει ολη μερα και ειναι και δικα του τα μαγαζια δεν νομιζω να προλαβαινει να γραφει τοσα ποστ......σε τοσα νικ νεημσ.....

Και δεν νομιζω να σαι κανενας μαμουχαλος που να καθεσαι ολη μερα μεσα και να δικαιολογει τα ποστ

Τεσπα αυτο βλεπω αυτο γραφω...σορρυ αν εχω αδικο!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είμαι πολύ κιτσαρίας
    από Road67 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 12:36
  2. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50
  3. Ειμαι πολυ προβληματισμενος...
    από Runner Ducati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί