Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Λοιπόν για να λύσουμε τις διαφορές μας λέο ενα γηπεδάκι 5Χ5 ..

αεκτζήδες
    είμαστε και οι περισσότεροι ...χαχαχα

gay-ροι
    μπλιάχχχχ

βάζελοι...
    τι να πει κανείς για το μ@@@νι της αλληνής...

προειδοποίηση ...

δεν ξέρω να παίζω μπάλα
    εγω απλά κυνηγάω να φάω αυτόν που έχει την μπάλα...

γι αυτό κάντε ασφάλεια ζωής...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ !!!

Χαριζουμε και τα μισα απ' οσα θα βαλουμε !!!!

Στο λεω εγω η Λεμονια,
    που 'κανα χιλια προξενια !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

opws panta mesa gia 5 x 5

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

APO TO ΣΑΙΤ..ΑΕΚΝEWS.GR

ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ''ΝΕΑ'' ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ..!

''Πριν από καιρό σας είχα προτείνει να μου στέλνετε τα δικά σας κείμενα σχετικά με την ΑΕΚ, υποσχόμενος ότι θα επιλέγω να «κρεμάω» τα πιο ενδιαφέροντα. Σήμερα διάλεξα ένα κείμενο που έγραψε για σας ένας συνάδελφος που δεν ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ. Το κείμενο απαντά στο ερώτημα του τίτλου:

«1) Γιατί μαζεύει και ξένους. Ο αδερφός μου πήγε να πάρει εισιτήρια τρεις μέρες πριν κι ακούει εμβρόντητος στο γκισε έναν Ευρωπαίο να ρωτά καθώς πληρώνει "Excuse me, who plays?". Ηθελε να δει το Καλατράβα ο τουρίστας, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ολυμπιάδα και πλήρωσε ένα εισιτήριο για να το χαζέψει. Α ρε Ντέμη γάτε, κι από τους ξένους βγάζεις φράγκα....

2) Γιατί το pre game show στο ΟΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη ειναι απόλαυση. Βιντεο κλιπ, διαφημιστικά, ντοκιμαντέρ με παλιά στιγμιότυπα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε στιλ ράπερ να επαναλαμβάνει "Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα, είναι ιδέα".... Αλλά το καλύτερο μακράν ήταν το στιγμιότυπο με το video clip που έπαιξε με ηχητική υπόκρουση Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Θέλοντας ο Ντέμης να δώσει μια νότα "προχω", μας έχει ταράξει στο έντεχνο. Παίζει λοιπόν ένα γλυκό video clip με τους παίκτες σε στιγμές έξαρσης κι από κάτω η Ελευθερία να τραγουδά το ρομαντικό άσμα "Ομορφή νύχτααααα" με σβηστά τα φωτα. Το ΟΑΚΑ θύμισε για λίγα λεπτά Λυκαβηττό ή Γιάλινο Μουσικό Θέατρο. Κι αμέσως η κερκίδα των βάζελων γεμίζει με αναμμένους αναπτήρες! Το δούλεμά τους ήταν τόσο εύστοχο και έξυπνο, που ξεραθήκαμε στα γέλια. Να ναι καλά τα παιδιά...

3) Βέβαια και το δικό μας κάζο ήταν το κάτι άλλο, έτσι; Η κηδεία που τους ετοίμασε η Ορίτζιναλ ήταν Α-ΨΟ-ΓΗ. Σκηνοθετημένη τέλεια, σε αργή κίνηση, με σωστό timing. Ο Κίτρινος σταυρός και τα πράσινα αιχμαλωτισμένα λάβαρα που υψώνονταν σιγά σιγά μας έστειλαν.

4) Γιατί μόνο στο ΟΑΚΑ μπορείς να τραγουδάς και καραόκε τον νέο ύμνο με υποτιτλισμό (παίζει η Μουτσάτσου κι από κάτω περνούν οι στίχοι - αφασία). Θα βγάλει Fame Storίτες αυτή η ομάδα.....

5) Γιατί είναι απίστευτο πόσες γκόμενες μαζεύει αυτή η ομάδα. Και δεν μιλάμε για τις τύπισσες που ντύνονται, μιλούν και συμπεριφέρονται σαν άντρες, αλλά για περιποιημένες κοπελιές που σου φεύγει η μαγκιά. Ετσι μπράβο! Και ματς και καμάκι!

6) Γιατί μαμάδες, μπαμπάδες και πιτσιρικάδες δίνουν άλλη νότα στο γήπεδο. Ενας τσαμπουκαλεμένος μπόμπιρας τύπου Ντένις ο τρομερός, ηλικίας γύρω στα 6-7, τυλιγμένος με κίτρινο κασκόλ σαν ντολμαδάκι, με πονηρό βλέμμα, καλοχτενισμένος και πολύ περιποιημένος, περνά από μπροστά μου στο ημίχρονο μαζί με την μαμά τους για να πάει μάλλον τουαλέτα. Με κοιτάει και μου πετάει με νόημα "Καλά, θα τον χέσω το διαιτητή, έτσι;" Ακόμα γελάμε.

7) Γιατί ξέρεις επιτέλους ρε παιδί μου ότι είναι δύσκολο να γίνουν επεισόδια. Υπογράφεις το εισιτήριο, δίνεις ταυτότητα...

8) Γιατί σε παίρνουν ταξιθέτριες και σε πανε στο κάθισμά σου λες κι είσαι σε θεατρική παράσταση. Κυρίλα, όχι αστεία...

9) Γιατί μόνο αυτή η ομάδα έχει έναν πρόεδρο που την πονάει τόσο και σε κάθε γκολ ή αμφισβητούμενη φάση πετάγεται σαν ελατήριο από την καρέκλα του φωνάζοντας. Αυτά να τα ακούνε οι υπόλοιποι που έχουν για πρόεδρους "επιχειρηματίες". Κι ο νοών νοείτω....

10) Γιατί σε τέτοια γηπεδαρα μια νίκη μετράει αλλιώς».

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ρε αφηστε τα θεωρητηκα και παμε σε ενα γηπεδακι να λυσουμε τα προβληματα τησ εγκυμοσυνησ μασ
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: APO TO ΣΑΙΤ..ΑΕΚΝEWS.GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ''ΝΕΑ'' ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ..!

.
    ρε doukako δεν σε έχω καταλάβει τελικά είσαι αεκατζης ή οχι?

αλλά αν δεν είσαι ....

χεχεχε

παίζουμε αντιπαλοι

:rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Γιατί, τι ακριβώς δεν σου έκανε απ' αυτά που παρέθεσε ο Δούκας ή αλλιώς BBking ή Σπύρος ή Κατσουράνης;;;;;
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Γιατί, τι ακριβώς δεν σου έκανε απ' αυτά που παρέθεσε ο Δούκας ή αλλιώς BBking ή Σπύρος ή Κατσουράνης;;;;;
    ρίχνω άδεια για να πιάσω γεματα...

:rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ