Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Παιζει κανα metal μαγαζι??

στην ιερα οδο υπαρχει το on the road.στο αιγαλεω.επισης το 8 δυτικα στην καβαλας στα τει αθηνων, οπως και ενα διπλα του παιζουν μουσικκουλα. στο περιστερι δεν ξερω αν υπαρχει ακομα το salloon.επισης υπαρχει η μπυραρια στον πεζοδρομο που νομιζω την λενε artch.ειχα ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
    αγkαθι στην πλ αττικης εχει κλεισει χρονια.ειχα χτισει εκει εναν τοιχο απο τις μπυρες και μαυροδαφνες...η ανασα καμενο μαγαζι αλλα ειχα περασει τα νειατα μου εκει.σνιφ.εκλεισε το no name?κριμα.υ παρχει στην πλατεια μεμμου το stigma που παιζει μεταλ. στο προηγουμενο στενο απο την πασιφαη.το wizard στο οποιο δεν εχω παει ακομα.poquito grande παγκρατι μ αρεσε πολυ.τεξας κλασικη αξια.ακομα και τωρα. underground κατι παιζει και εκει νομιζω.το skull ειναι λιγο καμενο.εχω παει οταν λεγοταν ηχοχρωμα(μεγαλη ιστορια αυτο το ονομα). υπαρχει αλλο ενα στον αγιο ελευθεριο αν θυμαμαι καλα.καπου το πηρα το ματι μου που το διαφημιζαν στο χαμερ.revenge κλασικουρα 80 70 κυριως αν δεν κανω λαθος.τιθωρα νομιζω τεταρτες...μπορει να κανω λαθος.jasmin αν δεν το αλλαξε τεταρτες ηταν μεταλ.45 μοιρες πιο πολυ "ροκ". mad =alternative. alley cat δεν ξερω τι κανει. εξαρχεια υπαρχουν και μερικα μπαρακια ακομα..
    και υπαρχουν πολλα ακομα που δεν γνωριζω. υπαρχει πχ η κρυπτη καπου στα βριλισσια.καπου στην ηλια ηλιου υπηρχε καποιο renegade h outlaw καπως ετσι.περναγα αλλα δεν μπηκα ποτε μεσα.και μερικα ακομα που αναφερθηκαν.θα εκτιμουσα αν προτεινατε καποια ακομα.
    ο αριστοφανης επισης στο ψυρρη. αυτα μου ερχονται τωρα..

Το Χωρίς Ανάσα ήταν πολύ καλή φάση,συμφωνώ...και πολύ καλή φάση το <βρώμικο> που ήταν ακριβώς δίπλα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ!!!112
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ!!!112
    Με διπλό λουκάνικο! Και τα αυτιά να βουίιιιιιζουνε!:wacko:
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
    [.. [/B]
    δε ξερουμε αν το no name εχει κλεισει απλως εγω περασα παρασκευη και ηταν κλειστο που κανονικα θα ηταν ανοιχτο το arch ειναι καλο αλλα ηπιο εχω παει και περνας καλα εχει και μπυρα με το μετρο παλια εξαρχεια παιζαν και καφετεριες μεχρι αργα οπως η grotta που εγινε βιβλιοπωλειο
    και μετα ανοιξε το ΔΥΟΝΙΣΟΣ που ηταν μεζεδοπωλειο εκλεισε δε ξερω τι εγινε εκει το underground βαραει ακομα αλλα εχει μεινει ΙΔΙΟ 600 χρονια τωρα υπαρχει το ΑΝ για λαιβ βεβαια το salloοn δε ξερω εχω να παω χρονια οταν ειχα παει ειχε τους νταλτον στο τζαμι ζωγραφια αλλα υπαρχει μια καφετερια που ειναι ακρως μοτοσυκλετιστικη και παιζει μεταλ το Pit stop στο κερατσινη.

υσ η καντινα διπλα στο ανασα ολα τα λεφτα φερτε πισω στο γαυροκρατουμενο μεταλαδικο εκστρατεια ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

το βρωμικο παντως εχει παει λιγα μετρα παρακατω.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    τον φάγανε τον Παντελή ....πρώτα η Ανασα και μετά ο καιει πολύ Παντελής...Κρίμα

Εγώ έχω χρόνια πλέον να κατέβω Αθήνα αλλά νομίζω ότι το Jasmin έχει γκρεμιστεί εδώ και χρόνια. Ξαναάνοιξε αλλού?
    VARADERO MK2 TRICOLOR
    BORN TO BE WILD

Το turbo σαντουιτς... ένα βράδυ με πήγε turbo πάντως... χαχαχα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    To Jasmin είχε μετακομίσει τότε λίγο πιο κάτω. Ακόμα λειτουργεί στο νέο χώρο. Και ναι Τετάρτες παίζει καυτό χεβιμέταλ!1
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    Poquito Grande στο Παγκρατι... θεοπαλαβος Dj!!!! και γαμω τις μουσικες!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ πάω τουεε τελευταίους μήνες μόνο ΚΑΒΑΤΖΑ. Παίζει ωραία μουσική και όχι τα ίδια και τα ίδια του Revenge Of Rock. Είναι καινούργιο μαγαζί,ουσιαστικά παρακλάδι του TEXAS. Γίνονται πολλά events συχνά και αξίζει. Για τσεκάρετε το θα σας αρέσει στάνταρ!!!
    http://www.texasclub.gr/kavatza.htm
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

CLUBS/BARS

UNDERWORLD
    Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5, Εξάρχεια
    210 38 40 965

DADA
    Ωρύγου 11, Ψυρρή
    210 33 19 846

MO BETTER CLUB
    Κάθε Πέμπτη Psychograndmamas
    Θεμιστοκλέους και Κωλλέτη 32, Εξάρχεια
    210 3812981

UNDERGROUND ROCK CAF&#201;/CLUB
    Α. Μεταξά 19-21, Εξάρχεια
    210 38 22 019.

SALOON
    Εθνικής Αντιστάσεως 66, Περιστέρι

ΟN STAGE
    Ιερά Οδός 321, Αιγάλεω (έναντι Δημαρχείου)
    210 59 14 000

TITHORA
    Λ. Ιωνίας 275, Άνω Πατήσια
    210 25 81 819

TEXAS
    Ιπποκράτους 56

WIZARD
    Κηφισίας 119, Μαρούσι
    210 6141877

EXCALIBUR
    Ορμινίου 4, Ιλίσια
    210 7210477

ΑΝ Club
    Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
    210 33 05 056

Gagarin 205
    Λιοσίων 205
    2108547600-1
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

χρονια πριν....κολαν μαρτινς λυκο παλαιστινα μπλουζακι σεπουλτουρα καρφια σε ζωνη περικαρπιο μαυρα ματια και νυχια(οχι απο την βρωμα ) 12 σκουλαρικια στο ενα αυτι 2 στο αλλο ενα στη μυτη και μια μωβ τουφα στα ξανθα μαλλια μου μεχρι την μεση φρικιο τι να κανουμε

κρυο πολυ κρυο (ευτυχως που δεν εβαλα το περφεκτο)σκευτομουν καθως με 200 διαφορετικα μεσα εφτασα εξω απο το Χωρις Ανασα σαββατο βραδυ κατα τις 12.

ενα τσιγαρο στο στομα 4-5 παιδια παρεα περπαταμε προς τα εκει και βλεπω ενα σωρο κοσμο εξω απο τις σκαλες που οδηγουσαν στο δευτερο οροφο (μιλαω για το τελευταιο ανασα στη καβαλας)
    κατω το ρεμπεταδιο whatever ανοιχτο αλλα η ανασα κλειστη.

τι εγινε ρε παιδια? ρωταω κατι μαλλιαδες αλητες κλπ κλπ
    δεν ειναι κανεις πανω.....

ελα ρε?μαλακια τι εγινε?

μετα απο μια ωρα αναμονης στο κρυο και το σιδερο μεσα στις μαρτινς ειχε παγωσει παρεα με τα ποδια μου καταυθανει μια bmw μαυρη καταιβενουν κατι τυποι και αναιβενουν πανω το μαγαζι ανοιγει τις πορτες του μπαινουμε ολοι μεσα ο καθεις σε ενα απο τα μπαρ που εχει τσιγαρο μπυρα και αρχιζει το προγματα

η κοπελιτσα διπλα μου μετα απο δε ξερω ποσες μπυρες βγαζει τις μποτες και μπουκαρει πρωτη πρωτη διπλα στα τεραστια ηχεια που παραμορφωναν τα παντα ετσι και τα πλησιαζες.

ερχονται η πανκαδες............ησυχοι σημερα δε θα εχουμε παλι φαπες

ιχνος απο ερυθρολευκο κασκολ πουθενα ολα κυλουν ωραια περναμε καλα και λεμε οτι αν παντρευτουμε ποτε θα βαλουμε τους μεγαλους κατω στο ρεμπεταδικο και εμεις θα σκασουμε πανω να γλεντησουμε
    :rotflmao: οτι ναναι

φευγω κατα τις 3 η 4 δε θυμαμαι και περιμενω να ξαναερθει η επομενη φορα απο τις πολλες που ηδη ειχα παει....αλλα δεν ετυχε και μετα εκλεισε.

και αυτη ηταν η τελευταια μερα που ειδα το ανασα ανοιχτο και εφαγα το σαντουιτς εκεινο το διασημο

μετα ερημωσε ακουστικαν κατι τρελα για το κλεισιμο του τες πα κανεις δε θα μαθει αν τα σουξουμουξου στα εξαρχεια ηταν αληθινα

εγινε γυμναστηριο

δλδ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το υγιηνο περιβαλλον της ανασας

εποχες....if you are not into metal you are not my friend

SILVER DOLLAR!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF