Nικο, εγω δεν εχω σκοπο να υποστηριξω κανεναν και το ξερεις καλα αυτο. Κολλητιλικια και τετοια online με αφηνουν αδιαφορο, αλλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους, και οταν κατι ειναι δικαιο να το παραδεχομαι.
Και η αληθεια ειναι οτι το moto.gr και τα παιδια που το "σιγυριζουν" ειναι απο τα πλεον δημοκρατικα και ανοιχτα φορουμ. Αν πας σε αλλα φορουμ θα δεις οτι ακομα και η παραμικρη απορια τετοιου στυλ περι τροπου διαχειρησης κλπ φευγει απατη πριν καν μπει η πρωτη απαντηση.
Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που κατι χαζο μενει ενω κατι πιο "σοβαρο" μενει -σκεψου ομως οτι ολοι οσοι παλευουν να συντονιζουν αυτο το πραγμα εχουν να αντιμετωπισουν ενα τεραστιο ογκο θεματων. Και καλα αυτο να ηταν full time job. Αλλα εδω ολοι δουλευουν ενω παραλληλα κανουν τις κανονικες εργασιες τους -δεν ειναι λιγο πραγμα, πιστεψε με, το εχω κανει...
Εμενα προσωπικα θεματα ποδοσφαιρικα και θεματα καθαρου σπαμ με αφηνουν παντελως αδιαφορο, και δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβαζω. Οποτε το ιδιο μου ειναι αν σβηστουν η οχι. Απο εκει και περα ομως σιγουρα καπου υπαρχει μια γραμμη. Και οταν γραφεις για κωλοχαρτα κ χ3σιματα, ε τοτε συγνωμη αλλα προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι ουτε αστειο ουτε χρησιμο για το φορουμ.
Και κατι ακομα: ρε παιδια, μην τα παιρνετε τοσο κατακαρδα. Ειμαστε μοτοσυκλετιστες η Post freaks; Δηλαδη πριν βγουν τα ρημαδια τα φορα ΤΙ καναμε; Το ιδιο μου ειναι αν γραφω εδω, το ιδιο και αν αυριο με διωξουν, το ιδιο αν τα μηνυματα μου μενουν, το ιδιο και αν τα σβησουν.
Μην τρελλαινεστε! Λες και δεν εχουμε ρε πστη μου προβληματα να ασχοληθουμε!![]()