Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 167

Θέμα: Θα ηθελα να μιλησω με τον θεο του φορουμ

Nικο, εγω δεν εχω σκοπο να υποστηριξω κανεναν και το ξερεις καλα αυτο. Κολλητιλικια και τετοια online με αφηνουν αδιαφορο, αλλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους, και οταν κατι ειναι δικαιο να το παραδεχομαι.

Και η αληθεια ειναι οτι το moto.gr και τα παιδια που το "σιγυριζουν" ειναι απο τα πλεον δημοκρατικα και ανοιχτα φορουμ. Αν πας σε αλλα φορουμ θα δεις οτι ακομα και η παραμικρη απορια τετοιου στυλ περι τροπου διαχειρησης κλπ φευγει απατη πριν καν μπει η πρωτη απαντηση.

Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που κατι χαζο μενει ενω κατι πιο "σοβαρο" μενει -σκεψου ομως οτι ολοι οσοι παλευουν να συντονιζουν αυτο το πραγμα εχουν να αντιμετωπισουν ενα τεραστιο ογκο θεματων. Και καλα αυτο να ηταν full time job. Αλλα εδω ολοι δουλευουν ενω παραλληλα κανουν τις κανονικες εργασιες τους -δεν ειναι λιγο πραγμα, πιστεψε με, το εχω κανει...

Εμενα προσωπικα θεματα ποδοσφαιρικα και θεματα καθαρου σπαμ με αφηνουν παντελως αδιαφορο, και δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβαζω. Οποτε το ιδιο μου ειναι αν σβηστουν η οχι. Απο εκει και περα ομως σιγουρα καπου υπαρχει μια γραμμη. Και οταν γραφεις για κωλοχαρτα κ χ3σιματα, ε τοτε συγνωμη αλλα προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι ουτε αστειο ουτε χρησιμο για το φορουμ.

Και κατι ακομα: ρε παιδια, μην τα παιρνετε τοσο κατακαρδα. Ειμαστε μοτοσυκλετιστες η Post freaks; Δηλαδη πριν βγουν τα ρημαδια τα φορα ΤΙ καναμε; Το ιδιο μου ειναι αν γραφω εδω, το ιδιο και αν αυριο με διωξουν, το ιδιο αν τα μηνυματα μου μενουν, το ιδιο και αν τα σβησουν.
    Μην τρελλαινεστε! Λες και δεν εχουμε ρε πστη μου προβληματα να ασχοληθουμε!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Nικο
    Γιώργο !

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Καθε χρονο τετοια εποχη τα ιδια..

Ο After μπορει να ανοιξε ππρα θεμα αλλα εδω γινεται Ο ΧΑΜΟΣ απο ασχετα...δεν καταλαβαινω που βγηκε εκτος θεματος ο After

Οχι μονο στις γενικες αλλα παντου...ρωταει καποιος -γιατι μαλλον ενδιαφερεται πραγματικα- τι προβληματα μπορει να εχει το Χ μοντελλο μηχανης γιατι σκεφτεται να το αγορασει και απο το δευτερο ποστ η συζητηση καταληγει για την Κεμπαμπερια του Θαναση..

Οι περισοτερες συζητησεις εδω ειναι περιεχομενου φυλλο κ φτερο,φτερα και πουπουλα,με το ματι της Τατιανας,τον κλο τις Λιαμπιρη και για το δελτιο ειδησεων του Σταρ -για τις γενικες μιλαω αλλα και σε αλλα θεματα πολλες φορες-

Αρα ξαναρωτω...που βγηκε εκτος θεματος ο After
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Nικο, εγω δεν εχω σκοπο να υποστηριξω κανεναν και το ξερεις καλα αυτο. Κολλητιλικια και τετοια online με αφηνουν αδιαφορο, αλλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους, και οταν κατι ειναι δικαιο να το παραδεχομαι.

Και η αληθεια ειναι οτι το moto.gr και τα παιδια που το "σιγυριζουν" ειναι απο τα πλεον δημοκρατικα και ανοιχτα φορουμ. Αν πας σε αλλα φορουμ θα δεις οτι ακομα και η παραμικρη απορια τετοιου στυλ περι τροπου διαχειρησης κλπ φευγει απατη πριν καν μπει η πρωτη απαντηση.

Σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που κατι χαζο μενει ενω κατι πιο "σοβαρο" μενει -σκεψου ομως οτι ολοι οσοι παλευουν να συντονιζουν αυτο το πραγμα εχουν να αντιμετωπισουν ενα τεραστιο ογκο θεματων. Και καλα αυτο να ηταν full time job. Αλλα εδω ολοι δουλευουν ενω παραλληλα κανουν τις κανονικες εργασιες τους -δεν ειναι λιγο πραγμα, πιστεψε με, το εχω κανει...

Εμενα προσωπικα θεματα ποδοσφαιρικα και θεματα καθαρου σπαμ με αφηνουν παντελως αδιαφορο, και δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβαζω. Οποτε το ιδιο μου ειναι αν σβηστουν η οχι. Απο εκει και περα ομως σιγουρα καπου υπαρχει μια γραμμη. Και οταν γραφεις για κωλοχαρτα κ χ3σιματα, ε τοτε συγνωμη αλλα προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι ουτε αστειο ουτε χρησιμο για το φορουμ.

Και κατι ακομα: ρε παιδια, μην τα παιρνετε τοσο κατακαρδα. Ειμαστε μοτοσυκλετιστες η Post freaks; Δηλαδη πριν βγουν τα ρημαδια τα φορα ΤΙ καναμε; Το ιδιο μου ειναι αν γραφω εδω, το ιδιο και αν αυριο με διωξουν, το ιδιο αν τα μηνυματα μου μενουν, το ιδιο και αν τα σβησουν.
    Μην τρελλαινεστε! Λες και δεν εχουμε ρε πστη μου προβληματα να ασχοληθουμε!
    τη δημοκρατια που την ειδες :rotflmao: :rotflmao:
    αληθεια και τον μεγαλο ογκο μνμ που τον ειδες?
    ολοι mod εχουν και τις δουλειες τους,αν δεν μπορεις απλα αποχωρεις.

ειναι λογικο να υπαρχουν συμπαθειες και λογικο να υπαρχει ανεκτικοτητα απλα καποια πραγματα βγαζουν ματια.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τώρα εγώ άμα πω, ότι αυτό μπορούμε να κάνουμε & σε όποιον αρέσει θα είναι πολύ καφρίλα?
    Για πείτε μου παρακαλώ...
    Μακάρι να δίνατε τόση βαρύτητα & σε άλλα θέματα πιο σημαντικά στη ζωή, παρά τα κολώχαρτα & τις μ@λ@κίες ανέκδοτα.
    Μήπως το σωστό θα ήταν να κοπούν όλες οι μ@λ@κίες & έτσι να μη μπορεί να κανείς να πει ότι αυό το αφήσατε ενώ το άλλο όχι....?
    Προσέξτε μη βγάζετε με τα χεράκια σας τα ματάκια σας.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΓΡΑΨΑ...........ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ....????
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.......!!!!!!!
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΥΔΡΟ ΔΕΝ ΕΞΑΠΕΛΗΣΑ........
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..........ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ........
    Επειδή δεν συνηθίζω να λέω ότι μου κατέβει, ας δούμε τι έγραψες για το κόψιμο του θέματος «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ......ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ».
    Η απάντηση σου είχε τίτλο «EyxΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ................» (οποία ομοιότης με το νυν τίτλο) και μας έγραψες...

Γιά τή φιλοξενία πού μού παρείχαν.............
    ΕΙΣΤΕ..........ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΩ...............

Γιά μία ακόμα φορά φάνηκε ότι όποιος σκέφτεται................
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.................ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.........................

Πάμε πάλι από τήν αρχή καί ................light...........

Μάλλον ή καριέρα μου στό forum.........ΣΑΣ..........μέχρι εδώ ήταν........

Αν πιστεύεις ότι λέω ψέματα δικαίωμα σου.
    Εγώ θεωρώ ότι το παραπάνω ποστ είναι γεμάτο ειρωνεία και χλευασμό. Και απ΄τη στιγμή που δεν μπήκες καν στον κόπο να ρωτήσεις γιατί κόπηκε το θέμα και επέλεξες το κατηγορώ, προσωπικά το θεωρώ απαίτηση να επιβάλλεις την δική σου άποψη στο φόρουμ, ενώ έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει αυτόν που το διαβάζει και δεν ξέρει τι συνέβη. Σου κόψαμε το ποστ «μόνο για αεκζήδες» και μας κατηγορείς για προσπάθεια φίμωσης σκεπτόμενων ατόμων. Ελεος λέμε....

Άπλά όσο πρόλαβα,πρίν μέ στείλετε μέ τίς γνωστές ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ........

άναρωτήθηκα,γιατί τόσο φοβερό ήταν τό νά άνοίξω μιά κουβέντα πού θά συζητήσουμε

γιά τήν ΑΕΚ...???

Αναρωτήθηκες; Σε ποιό σημείο ακριβώς;

ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ........ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΡΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ........!!!!!!!
    Μέχρι........
    ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ...........VS..........ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ.......!!!!!!!!
    Τώρα.........άν κάνεις μιά βόλτα στό forum..........ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.........

πού έμένα μέ κάνουν νά πιστεύω 100% ότι.............
    ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ..........στό τί θά άφήσετε καί τί όχι.........

ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ.........ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ............
    ΑΛΛΑ..............
    ΜΕ ΒΑΣΗ...........τό ποιός είναι ό κολλητός μου......!!!!!!!
    Καί έτσι φίλε μου........ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΕΝΑ FORUM...........γιαυτό καί τό προσωνύμιο Θεοί....!!
    Δηλαδή υπερασπίζεσαι το δικαίωμα του να ποστάρεις άλλη μια άσχετη αηδία, επειδή υπάρχουν ήδη αρκετές αηδίες. Ενδιαφέρον το επιχείρημα, αλλά έχω την εντύπωση και ως χρήστης αλλά και ως mod, ότι η πλειονότητα των χρηστών (οι 21.800 μουγκές φωνές που είπες) δεν μπαίνουν στο moto.gr για να μετρήσουν τις άσχετες αηδίες αλλά για πάρουν την γνώση των πιο έμπειρων, να βρούν λύσεις, να πάρουν την πληροφορία, να φτιάξουν παρέες και να κάνουν βολτίτσες με ανθρώπους που μπορούν να πουν 2 πράγματα για αυτό που αγαπούν.
    Σε μικρότερο βαθμό θα μιλήσουν και για θέματα επίκαιρα που μας ενδιαφέρουν ως σκεπτόμενα άτομα και σε ακόμα μικρότερο θα κάνουν και το χαβαλέ τους. Δικαίωμα σου να μην γουστάρεις αυτή την αναλογία, αλλά δικαίωμα και του mod, να προσπαθήσει να προστατεύσει το φόρουμ απ΄την άσχετη μπουρδολογία.
    Σε ότι αφορά τα κριτήρια που πιστεύεις ότι γίνεται η επιλογή του τι θα μείνει απο ένα «κέντρο αποφάσεων των φασιστών του moto.gr», απλά να σου πω ότι αποτελεί έναν αστικό μύθο του moto.gr που πηγάζει απ΄την τσαντίλα που νιώθουν οι παραπονούμενοι.
    Επειδή δεν μπορούν να πουν (όπως θα ΄θελαν) «απο που κι ως που μου κόβει τα ποστ ο μαλάκας», έχει ανακαλυφθεί η παραμύθα της επιλεκτικής αντιμετώπισης. Συχνά (καθημερινά) κόβονται θέματα και ποστ άσχετα με το ποιός είναι ο συγγραφέας. Μιλώντας για τον εαυτό μου, ας με κατηγορήσουν για συμμετοχή σε κλικα οι 10 άνθρωποι που με ξέρουν απο εδώ μέσα και οι ακόμα λιγότεροι που με βλέπουν με συχνότητα 1 φορά το χρόνο.
    Σαφέστατα υπάρχει ένα διαφορετικό μάτι και αντιμετώπιση του χρήστη που προσφέρει και τις γνώσεις του, και τον χρόνο του και την καλή του διάθεση (όπως εκανε αυτός που έστειλε στον iriniaa ένα dvd μόνο και μόνο για να θυμηθεί και κάποιος άλλος τους πραγματικούς αγώνες πχ) και το κάνει ανιδιοτελώς προς το φόρουμ.
    Αυτονόητο είναι επίσης ότι διαφορετικά θα αντιμετωπιστεί ο χρήστης που κυκλοφορεί με το ζωνάρι λυμένο, προκαλώντας του συναδέλφους με χαρακτηρισμούς κινούμενος στα όρια του ΒΑΝ, και γράφοντας προβοκατόρικα thread που ξέρει ότι θα κοπούν αλλά ο σκοπός του είναι να προκαλέσει θόρυβο.
    Μας κατηγορείς για φασισμό και κλίκες επειδή προστατεύουμε το φόρουμ απ΄την δεύτερη κατηγορία;

Ό δέ τρόπος πού μέ άντιμετωπίσατε..........ήταν άκρως.....ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.........
    γεμάτος είρωνία καί κοροιδίες........!!!!!
    Ξαναδιάβασε το κείμενο που μας απεύθυνες, και κρίνε αν οι απαντήσεις ήταν σε διαφορετικό ύφος απ΄το δικό σου.

Τό νά μήν άσχοληθεί κανένας...........καί νά σβήσει μόνη της.........ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ........ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ.........!!!!!
    Άπό τίς 2-3 συζητήσεις πού άνοιξα στά 3 χρόνια........αύτή μέ τόν τίτλο

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ........ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.........
    ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ..........ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΕΛΙΔΕΣ..........!!!!!!!!

Λέει κάτι αύτό...???

Άφού λοιπόν μάς δώσατε νά καταλάβουμε ότι κάθε συζήτηση....ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.............ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ γιά νά μή τό γράψω άλλιώς πές μου έσύ

γιά ποιό πράγμα μπορώ νά γράφω .....???

Μόνο γελάκια καί χαχαμπούχα....???

Το πόσες συζητήσεις θα ανοίξεις είναι δικό σου θέμα. Δεν νομίζω να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό, αλλά στο είδος.
    Το θέμα σου για το πρωτάθλημα άσχετα με τον αριθμό των σελίδων αφορά 20 χρήστες που έχουν γράψει το 90% των ποστ. Αν και αφήνει αδιάφορους τους υπόλοιπους 21980 χρήστες παραμένει για να μπορείτε να βγάζετε σε ένα θέμα την κ@βλα σας, ενώ για τον ίδιο λόγο παραμένει και το σπαμμοthread. Εκτονώνεστε εκεί και αφήνεται τα υπόλοιπα θέματα στην ησυχία τους.
    Ανεπιθύμητα τα θέματα πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου; Ή κάνεις πλάκα ή έχεις επιλέξει να βλέπεις μόνο το ποδόσφαιρο και ότι έχει να κάνει με θεούς.
    Προφανώς και τα έχεις δει, αλλά φαντάζομαι ότι δεν σε αφορούν αφού δεν συμμετέχεις....

Ένα forum....ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ...............

ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ MODS........όπως μάς έγραψες...!!!!

Όταν έχεις καί τό καρπούζι καί τό μαχαίρι.........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

Άλλιώς δέν έχεις καλές σχέσεις μέ τίς δημοκρατικές διαδικασίες.......!!!!!!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.............ΑΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ..........

έπειδή μέ κόψατε στό μοτό........

Έμεινα καί γράφω γιατί έκανα ,καί φίλους έδώ καί γνωστούς......

ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.........ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ..........ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ........ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ......!!!!!!!!

ΑΝ............ΟΜΩΣ..............ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΚΑΛΑ..............

ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.........ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 21800 ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.......!!!!!!!!!!!!

Μή πλακωθείτε πάλι όμως ποιός θά τρέξει πρώτος νά τά σβήσει.......!!!!!!!!!
    Το ποστ θα μείνει για να κρίνουν όσοι θέλουν αυτά που συμβαίνουν εδώ. Αν διάβασες κάπου ότι στο φόρουμ γράφει ο καθένας ΟΤΙ γουστάρει, και τα ποστ για να κοπούν πρέπει να γίνει δημοσκόπηση, πλανάσαι πλάνη οικτρά.
    Σαφέστατα και υπάρχουν κανόνες, σαφέστατα και δεν γράφει ο καθένας ότι μ@λ@κία του κατέβει και οι mods θα το στείλουν στον αγύριστο με ή χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων. Όταν βλέπω ένα θέμα που παραβαίνει τους κανόνες ή που προσβάλει την νοημοσύνη μου (όπως το περι ου ο λόγος θέμα του χεσίματος) θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες. Όποιος πιστεύει ότι θίγεται το αναφαίρετο δικαίωμα του να ποστάρει ανοησίες, ας στείλει πμ στον hornet ή στον julius να μας επαναφέρουν εις τάξην.

Αυτά για ορεκτικό. Μιας και έχω ορεξούλα σήμερα, όποιος επιθυμεί καταθέτει την γνώμη του.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Επειδή .....

....
    .....Μιας και έχω ορεξούλα σήμερα, όποιος επιθυμεί καταθέτει την γνώμη του.....

I rest my case.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Eγω ρε παιδες δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Ok βλεπουμε καποια ποστακια που ειναι ασχετα και καλως η κακως δεν εχουν "φυγει".Ειναι ομως σωστος τροπος σκεψης ο "ε καλα τωρα τοσες και τοσες λαμακιες γραφονται αλλη μια θα τους πειραξει?".Γραφεις δλδ την δικια σου λαμακια και μετα βγαινεις και φωναζεις για το επιπεδο του φορουμ.Κ@λους,χ@σιματα κλπ αφηστε τα για την παρεα σας ρε παιδες πιο πολυ γουστο θα βγαλετε εκει!
    Αυτο που λεω σε γενικες γραμμες ειναι οτι δεν μπορουμε απο την μια να διαμαρτυρομαστε για το επιπεδο του φορουμ και απο την αλλη να κανουμε τα παντα ΚΑΙ εμεις για να το κατεβαζουμε πιο κατω και η δικαιολογια μας να ειναι "για γιατι εσβησες το δικο μου και οχι του αλλου!" πολυ παιδιαστικο μου κανει!

Αυτια,να αναφερω οτι δεν επιτειθομαι σε κανεναν ουτε υποστηριζω καποιον,απλα αναφερω κατι που εχω παρατηρησει και που πιστευω οτι ειναι σωστο

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Eγω ρε παιδες δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα...Ok βλεπουμε καποια ποστακια που ειναι ασχετα και καλως η κακως δεν εχουν "φυγει".Ειναι ομως σωστος τροπος σκεψης ο "ε καλα τωρα τοσες και τοσες λαμακιες γραφονται αλλη μια θα τους πειραξει?".Γραφεις δλδ την δικια σου λαμακια και μετα βγαινεις και φωναζεις για το επιπεδο του φορουμ.Κ@λους,χ@σιματα κλπ αφηστε τα για την παρεα σας ρε παιδες πιο πολυ γουστο θα βγαλετε εκει!
    Αυτο που λεω σε γενικες γραμμες ειναι οτι δεν μπορουμε απο την μια να διαμαρτυρομαστε για το επιπεδο του φορουμ και απο την αλλη να κανουμε τα παντα ΚΑΙ εμεις για να το κατεβαζουμε πιο κατω και η δικαιολογια μας να ειναι "για γιατι εσβησες το δικο μου και οχι του αλλου!" πολυ παιδιαστικο μου κανει!

Αυτια,να αναφερω οτι δεν επιτειθομαι σε κανεναν ουτε υποστηριζω καποιον,απλα αναφερω κατι που εχω παρατηρησει και που πιστευω οτι ειναι σωστο

+1
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

I rest my case.....

I do second...

Well written Byron

Terens, θυμάσαι μηπως το πμ που μου έστειλες οταν είπα οτι δεν χρειάζεται το θρεντ για την ΑΕΚ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τώρα εγώ άμα πω, ότι αυτό μπορούμε να κάνουμε & σε όποιον αρέσει θα είναι πολύ καφρίλα?
    Για πείτε μου παρακαλώ...
    τοτε εισαι πολυ λιγος αν μπορεις να κανεις μονο αυτο και δυστυχως αρεσει παλι σε λιγους
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Διάβολε, στο moto.gr είμαι ή στο πρωτάθλημα.gr;

Προσωπικά πιστεύω ότι σε ένα φόρουμ που λέγεται moto.gr ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν θέματα όπως το πρωτάθλημα είναι στημένο κ.λ.π. παντελώς άσχετου χαρακτήρα.

Υπάρχουν και ποδοσφαιρικά φόρουμ στα οποία εγώ προσωπικά δεν θα μπω να διατυπώσω τη γνώμη μου για ότι έχει σχέση με μοτοσυκλέτες.

Ή, αν το κάνω, δεν νομίζω το μοτοσυκλετιστικό post μου να κάτσει εκεί καιρό.

Φυσικά και πρέπει να υπάρχει έλεγχος για άσχετα πράγματα.

Όσον αναφορά το θέμα με τα κωλόχαρτα, το χιούμορ του καθενός από μας, είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Άλλοι γελάνε και άλλοι κλαίνε!

Αλλά το να κρατήσεις κάποιο επίπεδο σε ένα φόρουμ δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά.

Εγώ, αν και νέο μέλος, το γουστάρω το φόρουμ αν και μπαίνω μόνο από τη δουλειά γιατί σπίτι δεν έχω σύνδεση.

Γουστάρω να συζητώ με ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλλα με μένα (γιατί περί μοτο-τρέλλας πρόκειται), να κάνω την πλάκα μου, τα αστεία μου, να λύνω τις απορίες μου, να συζητώ αυτά που με προβληματίζουν και με ενοχλούν και γενικά να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να μαθαίνω μέσα από την επαφή μου με άλλους ανθρώπους.

Προσωπικά δεν χαλάω με θέματα στυλ ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ κ.λ.π., αλλά κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εδώ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    τοτε εισαι πολυ λιγος αν μπορεις να κανεις μονο αυτο και δυστυχως αρεσει παλι σε λιγους
    Εγώ πάλι βλέπω το ακριβώς αντίθετο. 3 άτομα δυσαρεστημένα στο τόσο κόσμο που γράφει...
    Για σκέψου λοιπόν λίγο... & εξήγησε μου σε παρακαλώ πως γίνεται πάντα αυτοί οι συγκεκριμένοι & μόνο να έχουν το πρόβλημα....
    & θα το ξαναπώ, αν δε σου αρέσει με γεια σου με χαρά σου. Τα μαζεύεις &

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Κάνε μια ανάλυτική κατάσταση του κοστολογίου και δώσε μας κι έναν λογαριασμό για να σου βάλουμε τα Ευρά σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :a28: χαλαρά.

Ιδίως εσύ μόνο για επίπεδο χρηστών και mods δεν θα έπρεπε να μιλάς. Το 99% των ποστ σου είναι flames προς τους συνομιλητές σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF