Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

τώρα μου κάνετε πλάκα η μιλάτε σοβαρά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil

Eγω το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου!!!

Φιλε παρε οτι γουσταρεις και μην ακους κανενα.Απλα πρωτα απ ολα σεβασου τον εαυτο σου και μετα το μηχανημα που θα καβαλησεις και ολα θα πανε καλα.Καποιοι εδω μεσα με τα λογια σου σε τρομοκρατησαν και δεν το θεωρω σωστο.Αυτοι που λενε για κλιμακουμενη εμπειρια δωστε στο παιδι κανα φραγκο γιατι για να φτασει στο 1000 θα εχει φτασει και 50 χρονων ο ανθρωπος.

αυτο με τα 3 Mods ισχυει !!

αλλα ενταξει 1000 για πρωτη μηχανη δε λεει
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από the Italian
    Φιλε παρε οτι γουσταρεις και μην ακους κανενα.Απλα πρωτα απ ολα σεβασου τον εαυτο σου και μετα το μηχανημα που θα καβαλησεις και ολα θα πανε καλα.Καποιοι εδω μεσα με τα λογια σου σε τρομοκρατησαν και δεν το θεωρω σωστο.Αυτοι που λενε για κλιμακουμενη εμπειρια δωστε στο παιδι κανα φραγκο γιατι για να φτασει στο 1000 θα εχει φτασει και 50 χρονων ο ανθρωπος.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ 50....????

Γιά φαντάσου νά μήν έφτανες ποτέ.....!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ 50....????

Γιά φαντάσου νά μήν έφτανες ποτέ.....!!!!!!!

Και ξερεις τι μαλακια ειναι να φτασεις (υποθετω) και να τραβας τις κωλοτριχες σου και να λες "Τι μαλακας ημαν' τοσα χρονια"

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    μετά από αρκετές μηχανές, αρκετά χρόνια πάνω σε σέλα και χλμ που δεν μπορώ να υπολογίσω θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αυστηρά με ένα παπάκι 100-125 κ.ε. και μάλιστα θα συνέστηνα να μην το δώσεις παρά να το κρατήσεις, ότι άλλο και να πάρεις...

δεν υπάρχει καλλίτερο σχολείο απο ένα παπάκι για έναν αρχάριο, φθηνό, οικονομικό, εύκολο και κυρίως συγχωρεί λάθη, χωρίς να σε προτρέπει για ''ταρζανιές''...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the Italian
    ........Αυτοι που λενε για κλιμακουμενη εμπειρια δωστε στο παιδι κανα φραγκο γιατι για να φτασει στο 1000 θα εχει φτασει και 50 χρονων ο ανθρωπος.

3 χρονια και 7800? μου πηρε εμενα για να φτασω στο 1000αρι....

δεν την καταλαβαινω την λογικη αυτη βρε φιλε δηλ. τι?
    τωρα που ειναι 20 (ισως να μην εχει και σταθερη εργασια+ ανεκπληρωτες στρ/κες υποχρεωσεις) ειναι πιο λογικο απο οικονομοτεχνικης αποψης να δωσει 12-13χιλ? για το 750 παρα να παρει ενα μεταχ/νο 400αρι με 2χιλ??!?!?!?
    ή μήπως το 750 θα κρατησει για παντα?

δηλ το αν θα ''ασχοληθει'' με τις μοτοσυκλετες θα κριθει με γνωμονα την συνολικη δαπανη του ενα ή του αλλου τροπου????

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

εγώ από την αλλη ξεκίνησα με ένα μηχανάκι σαν αυτό στο οποίο έμαθα, ένα σουπερ4 400άρι 4κύλινδρο με ΔΙΨΗΦΙΟ αριθμό αλόγων στον στρόφαλο ΚΑΙ στον τροχό!!!!

μιλάμε για βρωμόγκαζο, με τα χίλια ζόρια κρατάς τον μπροστινό τροχό κάτω μέχρι και την 5η

ακραία γεωμετρία, απόλυτες αναρτήσεις, φρένα που δαγκώνουν σαν κόμπρα με περίοδο

τον πρώτο μήνα έπεφτα κάθε μέρα

το δεύτερο κάθε Δε-Τε-Πα και μια μπόνους το ΣΚ

τον τρίτο μια φορά τη βδομάδα, σε τυχαία μέρα-έκπληξη (πολύ σπάσιμο, κυριολεκτικά ΚΑΙ μεταφορικά)

είμαι σε first name basis με όλες τις κατσαρίδες του ΚΑΤ

στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Και ξερεις τι μαλακια ειναι να φτασεις (υποθετω) και να τραβας τις κωλοτριχες σου και να λες "Τι μαλακας ημαν' τοσα χρονια"

EASY RIDER......???

Μέ ύποθέσεις δουλειά δέ γίνεται.........

Σού εύχομαι νά φτάσεις νά πείς τόν έαυτό σου μαλάκα.......!!!!!!!

Γιατί πολλοί έξυπνούληδες........ΔΕ ΦΤΑΣΑΝΕ ΠΟΤΕ........!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ............ΕΘΑΨΑ....????

ΟΛΟΙ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΑΝΕ........ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ.......

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Οκ παιδιά!
    ευχαριστώ πολύ!
    αν και δεν το περίμενα αλλά χαίρομαι για την απόφαση που πήρα...
    αφού είναι μεγαλύτερο από το RS όλα είναι μια χαρά!

Να ρωτήσω προτείνετε καινούργιο η μεταχειρισμένο;
    και κάτι άλλο το RS θα με έχει λογικά ε;
    το λέω αυτό γιατί ο φίλος μου που το έχει παίζει να με κάνει να αισθανθώ σκατά που πήρα Ninja και όχι RS...

και τέλος αν το έχω δηλαδή για κάνα δυο χρονάκια και το στρίβω με όσο πάει πιστεύεται μετά μπορώ να πάω για GSX-R750;

εχεις εντελώς μα εντελώς λανθασμένη ιδεά (κατα την ταπεινη μου άποψη) για τα περι μοτοσυκλετας, απο αυτα που διαβαζω.
    και ΟΚ να δικαιλογησω οτι νεαρο της ηλικίας σου παιζει ρολο στα παραπάνω...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ RS????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ NINJA?????

υγ: οταν ο φιλος σου θα μενει απο καυσιμα, εσυ με το ninja θα συνεχίζεις για αλλα τόσα χιλιόμετρα...εκει να δεις πόσο ''σκατα'' θα αισθανεται εκείνος! ασε που το κοριτσι σου δεν θα γκρινιαζει για τα πιασμένα κωλομερια οπως η κοπέλα του φίλου σου.....

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οκ παιδιά!
    ευχαριστώ πολύ!

το λέω αυτό γιατί ο φίλος μου που το έχει παίζει να με κάνει να αισθανθώ σκατά που πήρα Ninja και όχι RS...

και τέλος αν το έχω δηλαδή για κάνα δυο χρονάκια και το στρίβω με όσο πάει πιστεύεται μετά μπορώ να πάω για GSX-R750;

Παρε να δεις αν σε βολευει το σσ (λεμε τωρα) και το βλεπεις για το 750 μετα!

Οσο αν σε παταει το 2χρονο, θα το πατας εσυ αλλου

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    εχεις εντελώς μα εντελώς λανθασμένη ιδεά (κατα την ταπεινη μου άποψη) για τα περι μοτοσυκλετας, απο αυτα που διαβαζω.
    και ΟΚ να δικαιλογησω οτι νεαρο της ηλικίας σου παιζει ρολο στα παραπάνω...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ RS????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ NINJA?????

υγ: οταν ο φιλος σου θα μενει απο καυσιμα, εσυ με το ninja θα συνεχίζεις για αλλα τόσα χιλιόμετρα...εκει να δεις πόσο ''σκατα'' θα αισθανεται εκείνος! ασε που το κοριτσι σου δεν θα γκρινιαζει για τα πιασμένα κωλομερια οπως η κοπέλα του φίλου σου.....

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ :rotflmao:
    Γιατί το λες αυτό φίλε μου;
    να τα βάλω τα πράγματα στη σειρά τους.

1) Ρωτάω αν είναι μεγαλύτερο από το RS γιατί είμαι και 1,84 μην φαίνομαι λες και οδηγώ πατίνι...
    2) απλά δεν θα γούσταρα να μου την πει ο φίλος μου καθαρά και μόνο στη φάση του ότι
    εγώ με 125 και έχω εμπειρία σε περισσότερα χμ/ώρα από ότι εσύ με το 250... και σε λίγο θα θες να το αλλάξεις πάλι... 0χα0χα0χαχ0χ0αχ0α0!!!!! και τέτοια φάση, κατάλαβες;

όμως κάτι είπε πριν ένας φίλος σχετικά με το Ninja ότι δεν κάθεσαι πάνω σαν να καβαλάς ss...
    δηλαδή πως κάθεσαι;

Το θέμα μου είναι να πάρω κάτι αν όχι το 750 ώστε να μάθω στον τρόπο οδήγησης των ss όχι των motard πχ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

3 χρονια και 7800? μου πηρε εμενα για να φτασω στο 1000αρι....

δεν την καταλαβαινω την λογικη αυτη βρε φιλε δηλ. τι?
    τωρα που ειναι 20 (ισως να μην εχει και σταθερη εργασια+ ανεκπληρωτες στρ/κες υποχρεωσεις) ειναι πιο λογικο απο οικονομοτεχνικης αποψης να δωσει 12-13χιλ? για το 750 παρα να παρει ενα μεταχ/νο 400αρι με 2χιλ??!?!?!?
    ή μήπως το 750 θα κρατησει για παντα?

δηλ το αν θα ''ασχοληθει'' με τις μοτοσυκλετες θα κριθει με γνωμονα την συνολικη δαπανη του ενα ή του αλλου τροπου????

Λοιπόν εγώ αν θα πάρω το 750 δεν θα το πάρω τώρα,
    θα το πάρω μόλις μαζέψω 8 χιλιάρικα και μεταχειρισμένο φυσικά!
    και ναι τώρα περίπου βρήκα σταθερή εργασία και στρατό δεν έχω κάνει!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

σωστοςςςςςς

Οκ παιδιά!
    ευχαριστώ πολύ!

Ακομα δεν το καβαλησες και στο μυαλο σου έχεις το τι θα πουν οι φίλοι σου και την κοντρα.
    Εχω εγω να σου προτηνω κατι τελειως διαφορετικο λοιπον.
    Παρε ενα αμξάκι να κοιμαται και η μανα σου ηρεμη τα βραδια.
    Αν παλι δε θες αυτοκηνιτο....

Παρε μια δεσμιδα εισητήρια

Αυτα φιλτατε,

Αποχορώ απο το thread γιατι εκτος του οτι φορτωνω μονος μου που διαβαζω κατι τετοια είμαι και σιγουρος οτι στις πρωτες 15 μερες θα μας λες αποτελεσματα για το ποιος πατησε ποιον.

Αυτα.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ