Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Προτεινετε μου κρανος μεχρι 450 ευρω.

εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα με τα

X-LITE X801RR Replica Agostini
    http://www.motoexpert.gr/product_inf...roducts_id=359

SUOMY Vandal 155
    http://www.motoexpert.gr/product_inf...oducts_id=1375

SUOMY VANDAL BAYLISS
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUOMY...spagenameZWDVW

SUOMY VANDAL ACES GAMBLER
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SUOMY...0959QQtcZphoto

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    To MotoGP ειναι ωραιοτατο, αλλα φοβαμαι οτι θα φαω το κραξιμο της αρκουδας αν το παρω!
    Δεν ειμαι δα και κανενας πιλοτος για το φοραω....
    Ακυρο αυτό που λες. Δλδ όλοι εμείς που φοράμε replica των οδηγων είμαστε το ίδιο;

Το motogp είναι πολύ όμορφο (για μένα). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα σε λένε κωλόφαρδο, μιας και όλοι θα νομίζουν ότι το κέρδισες απ΄τον Διατσίδη
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε Αρη δεν πάιζει αυτό που λες. Αυτό που απαγορεύεται είναι η διάθεση και εμπορία κρανών με διαφορετικές προδιαγραφές απ΄τις EC2022.

Eίναι δυνατόν να μην επιτρέπουν στους τουρίστες να κυκλοφορούν λόγω διαφορετικών προδιαγραφών;
    Κι όμως παιζει byr0n, τουλάχιστον τυπικά εισαι παράνομος με κράνος Japan.
    O νόμος λέει οτι ο αναβάτης είναι υποχρεωμένος να φοράει κράνος Ευρωπαικών Προδιαγραφών.
    Αλλο αν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
    Το λεω γιατί στην Γερμανία ειναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μπορεί αν θέλει οχι μόνο να σε γράψει αλλά να μην σε αφήσει να συνεχίσεις τη διαδρομή σου.
    Σου εχω πει τι γίνεται αν εχεις εξάτμιση που κάνει θόρυβο?? Ασε..
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κι όμως παιζει byr0n, τουλάχιστον τυπικά εισαι παράνομος με κράνος Japan.
    O νόμος λέει οτι ο αναβάτης είναι υποχρεωμένος να φοράει κράνος Ευρωπαικών Προδιαγραφών.
    Αλλο αν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
    Το λεω γιατί στην Γερμανία ειναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μπορεί αν θέλει οχι μόνο να σε γράψει αλλά να μην σε αφήσει να συνεχίσεις τη διαδρομή σου.
    Σου εχω πει τι γίνεται αν εχεις εξάτμιση που κάνει θόρυβο?? Ασε..
    Εχω αρκετές αμφιβολίες για την τήρηση τέτοιων μέτρων. Για τις εξατμίσεις μου έχεις πει κάτι κουφά αλλά έχεις ακούσεις τις LV μου με τάπες που έχουν έγκριση TUV ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

θα ξαναδοκιμασω το Chaser -μιας που ειναι το μονο που παιζει μεσα στα λεφτα που συζηταμε... Το Jungle οσο το βλιεπω τοσο με αρεσει -ισως αν το δω απο κοντα να ψηθω περισσοτερο...
    chaser Phil Read replica

(θα έχουμε το ίδιο )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chaser_phil%20read_p.jpg 
Προβολές:	302 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	132159
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρη, το ξερω αυτο για τα διαφορα κελυφη της Arai, και αυτος ειναι ακομα ενας λογος που δεν με βλεπω να παιρνω απο εξω...
    θα ξαναδοκιμασω το Chaser -μιας που ειναι το μονο που παιζει μεσα στα λεφτα που συζηταμε... Το Jungle οσο το βλιεπω τοσο με αρεσει -ισως αν το δω απο κοντα να ψηθω περισσοτερο...
    το έχουμε γράψει παρα πολλές φορές και έχω και προσωπική πείρα καθώς έχω ψωνίσει και ιαπωνικό ρχ7 και αμερικάνικο ....

τα ιαπωνικά είναι πιο στενά πάνω, στη περίμετρο του κεφαλιού (εκεί ακριβώς που μετράμε με τη μεζούρα). Το ιαπωνικό δεν έμπαινε με τίποτα στο κεφάλι μου...

το πούλησα

πήρα αμερικάνικο. Είναι ενα κλικ, μια ιδέα, πιο άνετο απο το ευρωπαικό... Μέχρι τώρα δεν με έχει προβληματίσει ποτέ... Επίσης να ξέρεις οτι στα αραι τα μαξιλαράκια αλλάζουν με διαφορετικά μεγέθη και η εφαρμογή εσωτερικά μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στο κεφάλι σου...

αν λες οτι δοκίμασες αραι και δε σου κάθεται, σκέψου το αμερικάνικο μοντέλο...

και τα περι υποστήριξης ελληνικών μαγαζατόρων να μη τα ακούω... να μη μας κλέβουν και τότε ευχαρίστως να τους υποστηρίξουμε... αλλά να πουλάνε το ρχ7 εδω τιμή αντιπροσώπου 850 (το ρεπλικα) και να το φέρνω εγω απ' έξω με 470 (με μεταφορικα και όταν η ισοτιμία ηταν 1.30), εεε να πανε να κάνουνε μια βουτιά ... άντε..

Captain πολυ καλο...αλλα θα ηθελα στη θεση της Αγγλικης σημαιας μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Χμμμ... Το SUOMY Vandal 155 δεν ειναι κακο...
    Τα αστερια λιγο με χαλανε μονο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	product_thumb.php.jpg 
Προβολές:	301 
Μέγεθος:	43,5 KB 
ID:	132160
    Νίκος
    Open Horizons

@Sapila: Αρη δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες... Στο Αμβουργο ειχα δει μερικες Ducati και ολες ηταν με Termignoni και βαραγανε!

@Καπτ: Αν παρω αυτο ρε μετα θα πρεπει να παρω και ενα Αγγλικο τριμπουρδελο ομως!
    Νίκος
    Open Horizons

Νικο, γιατι δεν περνεις ενα μονοχρομο αραι ή σοει απο εξω ~300? και με τα υπολοιπα να του κανεις μια γ@μηστερη αερογραφια !!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

@Καπτ: Αν παρω αυτο ρε μετα θα πρεπει να παρω και ενα Αγγλικο τριμπουρδελο ομως!
    τα καλά μπουρδέλα ειναι τα αγγλικά ρε φιλε

τα ιταλικά ειναι απομιμήσεις

Σοβαρά, ενα που έβαλε ο γκμαγγγγγγγας με την ιταλική σημαια ωραίο μΕ φάνηκε

Το σουομι βανταλ το βρισκω παραφορτωμένο

(σαν εκείνα τα αυτοκόλητα που λέγαμε )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Νικο, γιατι δεν περνεις ενα μονοχρομο αραι ή σοει απο εξω ~300? και με τα υπολοιπα να του κανεις μια γ@μηστερη αερογραφια !!
    Να σου πω ρε παλικάρι.....

αυτές τις γαμιστερές αερογραφίες με τα 150Ε που τις κάνεις;

Γιατί μια καλή θα σε πάει πάνω απο 400
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    @Sapila: Αρη δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες... Στο Αμβουργο ειχα δει μερικες Ducati και ολες ηταν με Termignoni και βαραγανε!

Το ξερω οτι μερικά βαράνε, δούλευα επι 1μιση χρόνο στην Φρανκφούρτη κι εχω ιδια πείρα. Τα Harley βαράνε ακόμα περισσότερο.
    Οποιου κάνει θόρυβο μπορεί ανα πάσα στιγμή να του το κατασχέσουν όμως κι εχει μεγάλο μπλέξιμο μετα.

Η συμβουλή μου ειναι να παρεις Arai η Shoei. Ειναι ποιοτικα πολύ καλά και δεν θα ξαναφορέσεις ποτε HJC.
    Πρέπει να βρεις το σχήμα που σου ταιριάζει στα Arai, τα Shoei εχουν ολα ενα σχήμα.
    Επίσης το Arai Chaser είναι λίγο low budget. Kαλύτερα αλλο.

Κοίτα στο www.fc-moto.de εχει καλες τιμες στις προσφορές , και τα κράνη ειναι Ευρωπαικου σχήματος και προδιαγραφων.

Δεν εχω παράδειγμα που να εχει γίνει μπέρδεμα με τις αρχές λόγω προδιαγραφων αλλά τυπικά ειναι παρανομία και ποτε δεν ξέρεις τι θα γίνει στην Γερμανία η αλλη παρόμοια χώρα, ειδικά αν κάτσει καμμια στραβη.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Captain το μοντελο που μαλλον σου αρεσε ειναι το X-Lite X-801 RR Replica Agostini

Αφιερωμενο στον Μεγαλο οδηγο motogp Agostini.....(συμπτωματικα Ιταλος νομιζω)

FORZE VALENTINO.....................

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ