Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: παράπονα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Εγώ μαζί σου είμαι.......

Εγώ δεν είμαι με κανέναν...είμαι με την τσέπη μου και μάλλον το επόμενο τουριστάδικο μηχανάκι μου θα είναι αυτό...για να αράξουμε στα γεροντάματα

Βέβαια ένα Χόντα θα υπάρχει πάντα στο γκαράζ για τη στραβή

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007-motoguzzi-norge1200b-small.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	35,4 KB 
ID:	132334

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δηλ. εμείς που τα κρατάμε τα ΚΤΜ, μας αρέσει ο π. ???

πες τα πες τα
    υποστηριξε μας!

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιο τόμαρο
    Aνήκω στην κατηγορία που έλεγε ο captain...
    Tο dakaraki μου έχει 95000 χλμ αισίως.
    Δεν είμαι φαν της bmw ούτε κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας.
    Tο πήρα πολύ φτηνα μεταχειρισμένο από γνωστό μου με 70000χλμ πάνω του.
    Aν είχα λεφτά να πάρω άλλο μηχανάκι, θα κράταγα το ντακαράκι, θα έσπρωχνα τα λεφτά σε κανα ταξίδι και θα κράταγα και κάποια για όταν πάθει κάτι σοβαρό για να του βάλω άλλο κινητήρα.
    Δεν είμαι αντικειμενικός γιατί αυτό το μηχανάκι μου αρέσει σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο.

Zημιές.
    O κινητήρας δεν έχει πάθει τίποτε ακόμη...
    O προηγούμενος το είχε ένα χρόνο στην αποθήκη.
    Xρήση δεν ξέρω ακριβώς.
    Xρήση στα χέρια μου 50 πόλη 50 ταξίδι.
    Kαγκουρε στην πόλη και ταξίδια σπάνια από εθνική.
    -Άλλαξα ρουλεμαν λαιμού όταν το πήρα.(71000)
    -Φαρυγγα εισαγωγής στα 81000 περίπου (από ότι μου είπε ο μεκανικ είχε σκάσει-ξεραθεί από την περίοδο ,"αποθήκη" και αυτό το επηρέασε αρκετά. Kόστος. 75E εργασία-ανταλλακτικά.
    -Mπαταρία (γιατί έκανε πολλά χιλιόμετρα με τρύπιο φάρυγγα και έσβινε συνέχεια, μαμά 50E.
    -Tρόμπα νερού κόστος δεν θυμάμαι, στα 81000.
    -Mια φορά μου πέταξε νερό γιατί το παραγέμισα.
    -Πίσω ελατήριο wp και servise στο μαμα αμορτισέρ στα 82000. Kόστος 190E
    -Bάση δαγκάνας (που κάποια μοντέλα το παθαίνουν) πίσω φρένου. Διορθώθηκε με κόλληση κόστος 50E (76000)
    -MΠροστινά ελατήρια (που έπρεπε να είχα βάλει νωρίτερα γιατί τα μαμα είναι χάλι μαύρο) wp 110E στα 84000.
    -Mετά από πτώση σε βράχια έσπασε ο αισθητήρας θερμοκρασίας (25E) και άλλαξα και το ανεμιστηράκι που υπολειτουργούσε (μεταχείρο με 8000χλμ πάνω του 100E).

Tώρα στα 96000, ετοιμάζεται να κάνει τον αύγουστο άλλα 7000 (βέβαια μέχρι τότε μάλλον θα έχουμε πατήσει τα 100. Δεν καίει σταγόνα λαδάκια.
    Aπο καγκουριά εξουσιοδοτημένου έκανε 2000 με ελάχιστα λάδια και φάνηκε να μαζεύει πολύ υγρασία στο "ματάκι" του δοχείου λαδιού. Tο καθαρίσαμε (φοβηθήκαμε λίγο για φλάτζα κεφαλής) αλλά τελικά δεν είχε τίποτα απλά είχε πολύ λίγα λάδια και δεν έφταναν ποτέ στο "ματάκι" για να το καθαρίσουν από την υγρασία.

Tέλος, τώρα (96000χλμ) άλλαξα και πίσω δισκόπλακα αντίστοιχη της μαμα με 80E. (H μαμα έχει 180E).

Ξαναλέω ότι απέχω πολύ από το να είμαι αντικειμενικός. Προηγούμενη εμπειρία μου με χτ 350, '90 λέει ότι στα 70000 χλμ ήθελε ελατήρια τουλάχιστον αφού το ντουμάνιαζε το λαδάκι του...

O καθένας μπορεί νομίζω να θεωρήσει υπερβολλικά όσα άλλαξα. Eγω όχι.

Iσχύει ότι κάποιο μοντέλο μπορεί να βγάλει προβλήματα. Mεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και μόνο.

Aυτά

γης μαδιαμ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Α! Δεν έχεις δίκιο εδώ! Eπίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Piaggio Hellas δες κι εδώ για service και τα ρέστα.....

http://uk.motoguzzi.it/dealers/dealers_grecia_dn.asp

Πάντως είναι ωραία moto (κατά την γνώμη μου πάντα έτσι...) και στην ουσία είναι ο βασικός ανταγωνιστής του R1200GS.....
    Ειδικά το τελευταίο παει και στα ανέκδοτα ανετα

Sorry αλλά τα νεα Guzzi δεν με πείθουν.
    Το τελευταίο που οδήγησα ηταν το V11 Sport (χρωμα χρυσόμυγας) το οποίο ειχε προβληματικό ψεκασμό, ηταν πιο αργό απο το ZR7 που ειχα παλιότερα, ειχες την αισθηση οτι πρωτα στριβει το εμπρος μέρος και μετα το πίσω και γενικά μου αφησε τις χειρότερες εντυπώσεις.
    Το κιβωτιο μόνο μου εκανα καλή εντύπωση, ηταν αψογο, σχεδόν σαν Honda.
    Ειχε πηρουνάρα, και φρενούκλες αλλά ηταν αλλα αντ αλλων.

Το συγκεκριμένο μπορεί και να γίνει το best seller της Moto Guzzi αλλά δεν πρόκειται να πουλήσει ούτε 50 μοτοσυκλέτες κατα τη γνωμη μου και φυσικα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανεναν.
    Θα το πάρει όποιος θελει look GS αλλά να ξεχωρίζει κιόλας....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Τόσο καλά ε? Κι εγώ νόμιζα πως έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια "αναβίωσης" του θρύλου.....

Βέβαια δεν έχω ιδέα απο Moto Guzzi δεν έχω κάνει test ride σε κανένα, γι αυτό δεν είπα τίποτα σχετικά με το μοντέλο απλά το έκρινα μόνο εμφανισιακά! Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι όπως είπες κι εσύ μια GS like μοτο!

Και προτάθηκε σαν μια εναλακτική λύση στον φίλο που ήθελε ένα on-off σαν το GS αλλά πιο οικονομικό (στην αγορά του)!

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τίποτα (αξιοπιστία, συμπεριφορά μοτο, κόστος συντήρησης κλπ.).

Αυτα!
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
    Εγώ θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις συντηρητική τακτική και να παραμείνεις με αυτή τη μηχανή που έχεις. Δε βλέπω το λόγο να μπεις σε άγχη και δάνειο για νέα μηχανή. Με τα 15χιλιάρικα που χρειάζεσαι για καινούργια αντίστοιχη μηχανή μπορείς 150 φορές να αλλάξεις ανταλλακτικά που κοστίζουν 100 ευρώ, 100 φορές να αλλάξεις ανταλλακτικά που κάνουν 150 ευρώ ή 50 φορές ανταλλακτικά που κάνουν από 300 ευρω... κλπ...
    Αυτά τα έξοδα θα είναι για τις μη προβλεπόμενες φθορές.

Το λέω αυτό γιατί την τακτική συντήρηση, τις βενζίνες, την ασφάλεια και το σήμα κυκλοφορίας ούτως ή άλλως θα τα πληρώνεις και στη μια και στην άλλη μηχανή.
    Αν υπολογίσεις πόσο συχνά έχεις μη προβλεπόμενες φθορές τότε θα δεις ότι αξίζει να τη κρατήσεις για καιρό ακόμη τη στιγμή που σου αρέσει και δε θέλει πολλά λεφτά σε επισκευές άμεσα. Και δε θα χρωστάς σε καμία τράπεζα και θα έχεις ύσηχο το κεφάλι σου. Αυτά από μένα.

Να μη σου πω να τη κρατήσεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και να τη κάνεις και RATBIKE αργότερα! Και ανακατασκευή μετά
    Nα σου πω την αλήθεια, το σκέφτομαι. Όμως σκέφτομαι και το άλλο. Αν αξίζει το ψυχολογικό κόστος του να πληρώνω συνέχεια νέες ζημιές που θα σκάνε εκεί που δεν τις περιμένεις... Απο την αρχή της χρονιάς μου έχει φάει 2000 ευρώ... Κρίμα ειναι να τα δίνω έτσι. Κι αφού τα δίνω που τα δίνω... ας τα δίνω για μια καινούρια που θα μου φτιάξει και τη διάθεση (εκτός απο τις ημέρες που θα σκάω στη τράπεζα δηλαδή)
    !

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ motogp club!!!
    από sakisdani750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 10:25
  2. παραπονα
    από SUPERMARIO στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 21:37
  3. 19/04/2006 - 0300 - Mέγαρα - Παράπονα