ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΡΗΓΟΡΕΤΟΡΟ ΜΙΣΗΤΟ ΜΕΛΟΣ!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ!!!
we are not worthly !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gusgen
ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΡΗΓΟΡΕΤΟΡΟ ΜΙΣΗΤΟ ΜΕΛΟΣ!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
η ντουκατι ηταν οπως παντα.δεν εμεινε πισω απλα περυσι πηγε μπροστα.
εχει παλι την μεγαλυτερη ιπποδυναμη,παλι την μεγαλυτερη τελικη αλλα δεν εχει το στησιμο των υπολοιπων και φυσικα τα χερια του ροσσι![]()
![]()
![]()
περιπατο λεμε εκανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχεις απόλυτο δίκιο εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
Εν πάσει περιπτώσει, αν η μηχανή ήταν εντάξει, δε θα πατώνανε οι άλλοι, νομίζω είναι προφανές. Και οι άλλοι, εξαιρουμένου του guintoli, δεν είναι οδηγοί της ουράς όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν (ιδίως ο melandri) Φαντάσου να πήγαινε ο rossi στη kawa και να έβγαινε τέταρτος και τα άλλα kawa πίσω πίσω. Τι θα λέγανε όλοι? ο ήρωας ο rossi, του φταίει το μηχανάκι, κλπ. Θα είχαν δίκιο βέβαια, απλώς να το παραδεχτούμε όταν αυτό συμβαίνει και σε άλλους επίσης
δεν ξέρω που βασίζεις αυτό που λες γιατί τα νούμερα λένε άλλα. Από τον αγώνα οι max τελικές stoner 325.0, pedrosa 325.0, rossi 324.4. Εκτός αν θεωρείς το slip streaming που έκανε ο stoner στον pedrosa ιπποδύναμη. Και όλα αυτά σε μία από τις μεγαλύτερες ευθείες του πρωταθληματος στα 1.100+ μέτρα ευθεία. Δέχομαι ότι η ducati μπορεί να έχει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στις τελικές αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Την υψηλότερη τελική του σ-κ την είχε ο Melandri. Δεν βλέπω να τον βοήθησε και πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μozαρτ
η ντουκατι ηταν οπως παντα.δεν εμεινε πισω απλα περυσι πηγε μπροστα.
εχει παλι την μεγαλυτερη ιπποδυναμη,παλι την μεγαλυτερη τελικη αλλα δεν εχει το στησιμο των υπολοιπων και φυσικα τα χερια του ροσσι![]()
![]()
![]()
περιπατο λεμε εκανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είναι αδιανόητο να γυρίζει κάποιος αργότερα από τη μία χρονιά στην άλλη όπως έχει κάνει φέτος ο stoner σε μερικούς αγώνες. Όλοι βελτιώνονται, μόνο και μόνο από τα λάστιχα κερδίζεις δέκατα. Πως το έχει καταφέρει η ducati φέτος είναι απορίας άξιο.
απο ποτε η τελικη σημαινει ιπποδυναμη?Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
δεν ξέρω που βασίζεις αυτό που λες γιατί τα νούμερα λένε άλλα. Από τον αγώνα οι max τελικές stoner 325.0, pedrosa 325.0, rossi 324.4. Εκτός αν θεωρείς το slip streaming που έκανε ο stoner στον pedrosa ιπποδύναμη. Και όλα αυτά σε μία από τις μεγαλύτερες ευθείες του πρωταθληματος στα 1.100+ μέτρα ευθεία. Δέχομαι ότι η ducati μπορεί να έχει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα στις τελικές αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Την υψηλότερη τελική του σ-κ την είχε ο Melandri. Δεν βλέπω να τον βοήθησε και πολύ.
είναι αδιανόητο να γυρίζει κάποιος αργότερα από τη μία χρονιά στην άλλη όπως έχει κάνει φέτος ο stoner σε μερικούς αγώνες. Όλοι βελτιώνονται, μόνο και μόνο από τα λάστιχα κερδίζεις δέκατα. Πως το έχει καταφέρει η ducati φέτος είναι απορίας άξιο.
αν ακουσες η γιαμαχα εφερε τεχνικους ηχου να υπολογισουν ποση δυναμη βγαζει η ντουκατι και που την βγαζει.και η τελικη εξαρταται και με το ποσα βγαινεις απο την τελευταια στροφη.
και περυσι που ηταν ισχυρη η ντουκατι σ'αυτη την πιστα δεν ειχε ελπιδες και με 250 να ετρεχε ο γιατρος
αληθεια τι χρονους ειχε περυσι ο στονερ και ποση διαφορα εχουν με φετος?
42.48 γυρισε περυσι
42.33 γυρισε φετος ο στονερ .
αρα πως η μοτοσυκλετα ειναι χειροτερη δεν μπορω να καταλαβω
Η τελική έχει ΠΑΝΤΑ να κάνει με την μέγιστη ιπποδύναμη. Μετά μπαίνουν παράγοντες όπως, με πόσα βγήκε από τη στροφή, εάν έχει πετύχει η συνταγή (των σχέσεων...), εάν του'κατσε το slip stream (όσοι είδαν τον αγώνα των 125 θα παρατήρησαν τον Γερμανό Bradl....) και φυσικά η αεροδυναμική (αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού και τεχνολογίας κάποιος υστερεί σημαντικα - απ'τη άλλη δεν το ξέρω κιόλας).
Πάαααααντως οι εκφωνητές του Eurosport συζητούσαν ότι, πρώτον η Yamaha γενικώς φτάνει πιο γρήγορα στην τελική της από τους άλλους (άσχετα με το πόσο είναι αυτή) και δεύτερον ότι το speed trap στο Mugello είναι κάπως 'νωρίς' (δλδ. ότι μέχρι να πέσουν στα φρένα έχουν ανεβάσει και άλλο...). Θυμηθείτε και τς 2 προσπεράσεις του Toseland ( είχε βρει καβάτζα ανάμεσα στα χόρτα και την διαγράμμιση....![]()
) που ήταν αρκετά πιο κάτω στην ευθεία....
You BETA believe...
o stoner όντως γύρισε πιο γρήγορα φέτος στο mugello και φυσικά πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι που τερμάτισε 4ος, γι αυτό λέω ότι φαίνεται να γίνεται πάλι ανταγωνιστικός. Αναφερόμουνα στους άλλους τρεις στεγνούς αγώνες που γύρισε αργότερα από πέρσι για διάφορους λόγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μozαρτ
42.48 γυρισε περυσι
42.33 γυρισε φετος ο στονερ .
αρα πως η μοτοσυκλετα ειναι χειροτερη δεν μπορω να καταλαβω
καλό αγώνα νομίσω θα έχουμε στην καταλωνία μεταξύ rossi και stoner. O rossi σίγουρα θα θέλει εκδίκηση που του πήρε ο stoner την μπουκιά από το στόμα στον ίσως καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό αγώνα της περσινής χρονιάς
αρα λοιπον μην λεμε οτι η ντουκατι εμεινε πισω και εχει προβληματα και και και.Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
o stoner όντως γύρισε πιο γρήγορα φέτος στο mugello και φυσικά πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι που τερμάτισε 4ος, γι αυτό λέω ότι φαίνεται να γίνεται πάλι ανταγωνιστικός. Αναφερόμουνα στους άλλους τρεις στεγνούς αγώνες που γύρισε αργότερα από πέρσι για διάφορους λόγους.
καλό αγώνα νομίσω θα έχουμε στην καταλωνία μεταξύ rossi και stoner. O rossi σίγουρα θα θέλει εκδίκηση που του πήρε ο stoner την μπουκιά από το στόμα στον ίσως καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό αγώνα της περσινής χρονιάς
ηταν μια μαχη στα ισια με ιδια λαστιχα,ιδια ιπποδυναμη,ιδια τελικη και φυσικα με αφθονο τσαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο γιατρος δεν προσπερναει εκτοπιζει![]()
φίλε relax. Όλα ίδια ήταν, ξέχασες μόνο να πεις αν έτρεχαν με ίδια μηχανήΑρχικά δημιουργήθηκε από Μozαρτ
αρα λοιπον μην λεμε οτι η ντουκατι εμεινε πισω και εχει προβληματα και και και.
ηταν μια μαχη στα ισια με ιδια λαστιχα,ιδια ιπποδυναμη,ιδια τελικη και φυσικα με αφθονο τσαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο γιατρος δεν προσπερναει εκτοπιζει![]()
![]()
η πραγματική μάχη στα ίσια θα ήταν αν τα είχαν όλοι όλα ίδια που φυσικά δεν τα έχουν. Πάντα κάτι θα διαφέρει και αυτό είναι που δίνει και ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το αν η ducati έχει προβλήματα μπορούν να το κρίνουν όλοι από τα αποτελέσματά της, τις εγκαταλείψεις, και που βρίσκονται οι οδηγοί της στο πρωτάθλημα, όχι από τις τελικές που κοιτάνε οι πιτσιρικάδες για να κρίνουν πόσο καλή είναι μία μηχανή. Η αναφορά στο ότι η ducati είχε προβλήματα αναφερόταν σε προηγούμενους αγώνες και στο γεγονός ότι γύριζε πιο αργά από πέρσι αλλά προφανώς δεν προσέχεις τα post.Το ότι ο stoner πολεμάει δείχνει τι ταλεντάρα είναι. Όταν πέρσι είχε καταπληκτικό μηχανάκι έδειξε τι μπορεί να κάνει, βέβαια πέρσι ήταν βαρετό για να είμαι ειλικρινής και το πρωτάθλημα δεν είχε ανταγωνισμό. Εχθές η ducati του stoner ήταν ανταγωνιστική αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί ο rossi ήταν καλύτερος.
θα υπάρξουν αγώνες που θα αντιστραφεί η κατάσταση, εγώ προσωπικά ελπίζω να είναι όλα τα μηχανάκια ανταγωνιστικά για να βλέπουμε καλούς αγώνες και να μην βλέπουμε βαρετές πρωτιές, από όποιον και να είναι. Γι αυτό άλλωστε δεν παρακολουθώ F-1 πια
Εντουρο το εκανε ο γιατρος για να φτασει στα pits στο τελος του αγωνα!!!
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
εμαθες οτι ο στονερ ζητησε επαναληψη της προσπερασης γιατι δεν καταλαβε απο που του ηρθε.Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
φίλε relax. Όλα ίδια ήταν, ξέχασες μόνο να πεις αν έτρεχαν με ίδια μηχανή![]()
η πραγματική μάχη στα ίσια θα ήταν αν τα είχαν όλοι όλα ίδια που φυσικά δεν τα έχουν. Πάντα κάτι θα διαφέρει και αυτό είναι που δίνει και ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το αν η ducati έχει προβλήματα μπορούν να το κρίνουν όλοι από τα αποτελέσματά της, τις εγκαταλείψεις, και που βρίσκονται οι οδηγοί της στο πρωτάθλημα, όχι από τις τελικές που κοιτάνε οι πιτσιρικάδες για να κρίνουν πόσο καλή είναι μία μηχανή. Η αναφορά στο ότι η ducati είχε προβλήματα αναφερόταν σε προηγούμενους αγώνες και στο γεγονός ότι γύριζε πιο αργά από πέρσι αλλά προφανώς δεν προσέχεις τα post.Το ότι ο stoner πολεμάει δείχνει τι ταλεντάρα είναι. Όταν πέρσι είχε καταπληκτικό μηχανάκι έδειξε τι μπορεί να κάνει, βέβαια πέρσι ήταν βαρετό για να είμαι ειλικρινής και το πρωτάθλημα δεν είχε ανταγωνισμό. Εχθές η ducati του stoner ήταν ανταγωνιστική αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί ο rossi ήταν καλύτερος.
θα υπάρξουν αγώνες που θα αντιστραφεί η κατάσταση, εγώ προσωπικά ελπίζω να είναι όλα τα μηχανάκια ανταγωνιστικά για να βλέπουμε καλούς αγώνες και να μην βλέπουμε βαρετές πρωτιές, από όποιον και να είναι. Γι αυτό άλλωστε δεν παρακολουθώ F-1 πια
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο γιατρος εκανε μια κακη εκκινηση και μετα τους προσπερασε ολους αντρικια.οι μηχανες ειναι στα ιδια πανω κατω και αυτο φαινεται και απο τους χρονους του αγωνα.
τωρα γιατι οι αλλοι οδηγοι της ντουκατη δεν πανε το ιδιο καλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι η ντουκατι απλα μπορει να ασχοληθει παντα μονο με ενα αναβατη.
το ιδιο εκανε και με τον σετε, το ιδιο εκανε και με τον καπιροσι, το ιδιο κανει και με τον μελαντρι.
απλα δεν εχει ομαδα να υποστηριξει και τους δευτερους οδηγους.ο μελαντρι διαμαρτυρετε για το πως βγαζει την δυναμη η μοτοσυκλετα και ο ελιας για το στησιμο.πιστευεις οτι θα φτιαξουν κατι απο αυτα?
μην λεμε λοιπον οτι ο στονερ ηταν τοσο ταλενταρα.γιατι με το honda ειχε ρεκορ πτωσεων και μολις η ψαλιδα ιπποδυναμης εκλεισε ο στονερ ειναι τεταρτος.
που ειναι λοιπον αυτη η ταλενταρα?
ασε πρωτα να γραψει κανεναν τιτλο ακομα και μετα μιλαμε.αληθεια αυτοι που θεωρουσαν τον χευντεν μεγαλο οδηγο που ειναι?
δε μπορώ να ξέρω τι φταίει στους άλλους οδηγούς της ducati αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτό που λες. Νομίζω πως η μηχανή είναι ιδιαίτερα ιδιότροπη και δύσκολη στο σετάρισμα ενώ σαφώς δεν της πάνε όλες οι πίστες. Πιστεύω πως θα το βελτιώσουν, δε νομίζω να δούμε θαύματα μεσούσης της σεζόν. Αν δεν βελτιωθούν τα μηχανάκια μάλλον κάποιοι μηχανικοί θα ψάχνουν για δουλειά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Μozαρτ
εμαθες οτι ο στονερ ζητησε επαναληψη της προσπερασης γιατι δεν καταλαβε απο που του ηρθε.
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο γιατρος εκανε μια κακη εκκινηση και μετα τους προσπερασε ολους αντρικια.οι μηχανες ειναι στα ιδια πανω κατω και αυτο φαινεται και απο τους χρονους του αγωνα.
τωρα γιατι οι αλλοι οδηγοι της ντουκατη δεν πανε το ιδιο καλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι η ντουκατι απλα μπορει να ασχοληθει παντα μονο με ενα αναβατη.
το ιδιο εκανε και με τον σετε, το ιδιο εκανε και με τον καπιροσι, το ιδιο κανει και με τον μελαντρι.
απλα δεν εχει ομαδα να υποστηριξει και τους δευτερους οδηγους.ο μελαντρι διαμαρτυρετε για το πως βγαζει την δυναμη η μοτοσυκλετα και ο ελιας για το στησιμο.πιστευεις οτι θα φτιαξουν κατι απο αυτα?
μην λεμε λοιπον οτι ο στονερ ηταν τοσο ταλενταρα.γιατι με το honda ειχε ρεκορ πτωσεων και μολις η ψαλιδα ιπποδυναμης εκλεισε ο στονερ ειναι τεταρτος.
που ειναι λοιπον αυτη η ταλενταρα?
ασε πρωτα να γραψει κανεναν τιτλο ακομα και μετα μιλαμε.αληθεια αυτοι που θεωρουσαν τον χευντεν μεγαλο οδηγο που ειναι?
είναι λάθος να κρίνεις από μία rookie σεζόν το επίπεδο ενός οδηγού. Ο stoner ήταν rookie σε μία Under budget δορυφορική ομάδα και χωρίς teamate να μοιραστεί data για να βελτιωθεί. Ο Lorenzo τον έχει ξεπεράσει στις τούμπες και είναι στις καλύτερες, αν όχι στην καλύτερη, εργοστασιακές ομάδες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι ταλεντάρα και ότι δε θα πάρει πρωταθλήματα στο μέλλον.
o stoner είχε ένα εξαιρετικό πακέτο μηχανή-λάστιχα πέρσι, δεν έκανε λάθη, δεν είχε τούμπες και εγκαταλείψεις, και ήταν και τυχερός που δεν έπεσε κανένας επάνω του και γι αυτό πήρε το πρωτάθλημα με τόσο μεγάλη διαφορά. Δεν ήταν η ιπποδύναμη που έκανε τη μεγάλη διαφορά αλλά όλα τα παραπάνω. Ο rossi πέρσι ήταν άτυχος, αλλά σε ορισμένες πίστες έκανε λάθη ή δεν είχε ανταγωνιστικό πακέτο για την πρώτη θέση. Φέτος ο rossi έχει εκπληκτικό πακέτο και ο stoner δεν είχε ανταγωνιστικό πακέτο στους μισούς αγώνες (γύριζε πιο αργά από πέρσι και μισό sec πιο αργά από τους πρωτοπόρους) ενώ είχε και την εγκατάλειψη. Για μένα πάντα κερδίζει ο οδηγός και όχι η μηχανή. Και αυτό διότι θεωρώ πως η διαφορά στα πακέτα μηχανή - λάστιχα εξισώνονται αργά ή γρήγορα ή σε κάποιες πίστες ένα πακέτο είναι πιο ανταγωνιστικό από το άλλο. Αν το πάρει ο rossi φέτος, που τον θεωρώ αδιαφιλονίκητο φαβορί, θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι το αξίζει ασχέτως αν το ducati δεν πάει.
Ο Hayden το πήρε γιατί ήταν σταθερός στο βάθρο, χωρίς να εντυπωσιάσει με νίκες και εκμεταλλέυτηκε τα προβλήματα, τις ατυχίες και τα λάθη (μην ξεχνάς τον τελευταίο αγώνα) του rossi. Ουδείς είπε ότι ήταν ταλεντάρα και οποιαδήποτε σύγκριση με τον stoner είναι άστοχη