ουουουοουοουπςςςς![]()
![]()
ουουουοουοουπςςςς![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ζηλεύεις μωρή γεροντοκόρη![]()
![]()
νυσταζω τωρα και δε μπορω να σου απαντησω γιατι θα μου βγει πολυ αυθορμητο και θα με μπαναρουνε!
![]()
άνοιξε το msn και βρίσε ελεύθερα τότε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νυσταζω τωρα και δε μπορω να σου απαντησω γιατι θα μου βγει πολυ αυθορμητο και θα με μπαναρουνε!
![]()
ρε δε πατε σε κανα αλλο μαγαζι να δειτε τζι πι που μου μαζευτηκε ολο το μοτο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ητανε !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Nαι...άμα είσαι στα 270km/h και έχεις άλλες δύο ταχύτητες...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε δε πατε σε κανα αλλο μαγαζι να δειτε τζι πι που μου μαζευτηκε ολο το μοτο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα ητανε !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
![]()
![]()
![]()
ξυπνησα 14 γυρους πριν το τελος,και μετα το τελος του αγωνα κοιμομουνα ως τωρα.....
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Στελλακι παμε παλι κανα σινεμα να ξεχασεις την πιπα????μας βλεπω να βγαζουμε ολο το καλοκαιρι στο σινεμα...![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τα πούμε στην Καταλονία!!! Θα φωνάζουμε Rosi gabron!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
ξυπνησα 14 γυρους πριν το τελος,και μετα το τελος του αγωνα κοιμομουνα ως τωρα.....
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Στελλακι παμε παλι κανα σινεμα να ξεχασεις την πιπα????μας βλεπω να βγαζουμε ολο το καλοκαιρι στο σινεμα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Θα τα πούμε στην Καταλονία!!! Θα φωνάζουμε Rosi gabron!!!![]()
![]()
![]()
οκ...αλλα ακομα δεν μου απαντησες ποια ταινια θα δουμε αυτην την εβδομαδα.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοντερισια ειπαμε...:rotflmao: :rotflmao:μην δωσουμε και λαθος εντυπωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Nαι...άμα είσαι στα 270km/h και έχεις άλλες δύο ταχύτητες...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
![]()
ω μαναμμμμ...
τρικύλινδρο γουιντ σερφ???
γης μαδιαμ...
δεν είμαι εγω στη φωτό ρε συΑρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
![]()
ω μαναμμμμ...
τρικύλινδρο γουιντ σερφ???![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οκ...αλλα ακομα δεν μου απαντησες ποια ταινια θα δουμε αυτην την εβδομαδα.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sex & the City, the movie!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Πάνο, άνοιξε κι ένα thread για τις φίλες σου στο Cosmopolitan, να πάμε όλοι μαζί!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
the ....busa edition!Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Sex & the City, the movie!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Πάνο, άνοιξε κι ένα thread για τις φίλες σου στο Cosmopolitan, να πάμε όλοι μαζί!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης