Επιβεβαιώθηκε αυτό; Αν ναί, μπράβο τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μακάρι να προλάβουμε την αποστολή που θα κάνει το περιοδικό ΜΟΤΟ (λάστιχα)....![]()
Επιβεβαιώθηκε αυτό; Αν ναί, μπράβο τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μακάρι να προλάβουμε την αποστολή που θα κάνει το περιοδικό ΜΟΤΟ (λάστιχα)....![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Είναι επιβεβαιωμένο. Θα στείλουν κάποια λάστιχα (Continental TKC80, τα ξέρει κανείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Επιβεβαιώθηκε αυτό; Αν ναί, μπράβο τους![]()
), ενώ του βρήκαν και τη βάνα.
Μίλησα με τον Deamon και περιμένουμε την μεμβράνη. Ή σήμερα ή Τρίτη θα είναι εδώ. Η δισκόπλακα (μαμα Honda) είναι οκ..
![]()
Εμείς ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις Ηλία !Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Τα θερμά μου ευχαριστώ!![]()
![]()
![]()
![]()
Να ρωτησεις τον γερολυκο, ειναι τα αγαπημενα του:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι επιβεβαιωμένο. Θα στείλουν κάποια λάστιχα (Continental TKC80, τα ξέρει κανείς;).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιόν γερόλυκο λες ; Τον crs;;![]()
![]()
+Aπειρο ρε Βυρωνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+990
και οι streetάδες αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να κάνουμε ταξίδι στη Θεσ/νίκη με το 600/750/1000 χωρίς fairing, αν θα έχει αέρα και κρυώσει το λιλί μας, ενώ κοιτάμε 10 δελτία καιρού μπας και μας πιάσει καμμιά μπόρα και πλημμυρίσει ο κάμπος.....
Πήξαμε στο δήθεν ρε φίλε. Και έρχεται το κείμενο του Ηλία να μας θυμίσει πόσο μίζεροι είμαστε.
Προσωπικά μιλάω και εγώ και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι επίσης συμπτωματικές.![]()
Μεσα και εγω στην προσπαθεια σας για τον Ηλια! Οτι μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σας!
Στειλε μου ΠΜ για οτι χρειαστει το παλικαρι!![]()
Νίκος
Open Horizons
Γεια σας παιδιά! Γράφω βιαστικά σήμερα και αύριο θα σας γράψω τα νέα μου. Είμαι στην Quetta, Πακιστάν. Αυτό με τα λάστιχα από το περιοδικό ΜΟΤΟ επιβεβαιώθηκε. Είναι τα Continental TKC 80 προσφορά από τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, την αντιπροσωπεία της Yamaha και της Continental. Είναι τα αγαπημένα λάστιχα πολλών (όχι μόνο του crs-kΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Περιμένω απάντηση απ΄τον Deamon για την μεμβράνη και το δισκόφρενο.
Μόλις έχω νεώτερα κανονίζουμε για την αποστολή. Μακάρι να προλάβουμε την αποστολή που θα κάνει το περιοδικό ΜΟΤΟ (λάστιχα)....), ειδικά για on-off.
Μου έστειλαν και τη βάνα για το ρεζερβουάρ της Acerbis, προσφορά του περιοδικού MOTO. Περίμεναν μέχρι τις 12 του μηνός μήπως φτάσει η μεμβράνη, για να σταλούν όλα μαζί. Σήμερα το έστειλαν το πακέτο, γιατί πρέπει να παραλάβω τα λάστιχα μέχρι τις 20 και αλλιώς δε θα τα προλαβαίναμε.
Άμα η μεμβράνη φτάσει εκεί την Τρίτη (17 του μηνός), δεν προλαβαίνω να την παραλάβω από το Ιράν. Θα είναι οριακό και άμα καθυστερήσουν 1 μέρα, πάνε όλα τα ανταλλακτικά. Θα ψάξω να βρω καμιά διεύθυνση στο Ουζμπεκιστάν να σας δώσω.
Τα λέμε αναλυτικότερα αύριο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Άμα η μεμβράνη φτάσει εκεί την Τρίτη (17 του μηνός), δεν προλαβαίνω να την παραλάβω από το Ιράν. Θα είναι οριακό και άμα καθυστερήσουν 1 μέρα, πάνε όλα τα ανταλλακτικά. Θα ψάξω να βρω καμιά διεύθυνση στο Ουζμπεκιστάν να σας δώσω.
Τα λέμε αναλυτικότερα αύριο!
![]()
Κανένα νέο με τη μεμβράνη;
Μπορείτε να βάλετε μέσα τίποτα απλά γαντάκια εντούρο; Είχα αγοράσει από το Δελχί και κάπως χάθηκαν με όλες αυτές τις αστυνομικές συνοδείες που είχα και μετέφεραν τα πράγματα μου από τμήμα σε τμήμα.
Αυτά τα καλοκαιρινά, που έχουν απλώς ένα προστατευτικό από ανθρακονήματα στο επάνω μέρος. Είχα τα Axo Vortex, αλλά μάλλον ήταν μάπα και σκίστηκαν παντού από τη χρήση. Ξέρετε κανένα γαντάκι που να αντέχει; Μήπως τα Alpine stars; Ό,τι σας είναι εύκολο τέλος πάντων. Ας είναι μέγεθος Large, γιατί στα κρύα φοράω επιπλέον γαντάκια από μέσα.
Και τίποτα μπαλώματα για σαμπρέλες, γιατί ξόδεψα 4 για τον Πακιστανό! Αυτά που πουλάνε εδώ είναι μάπα.
Ελπίζω να μην πάει τίποτα στραβά, γιατί με βλέπω στη μέση του πουθενά χωρίς ανταλλακτικά. Κανένα νέο για τα λάστιχα. Άμα κόλλησαν στο τελωνείο, είναι ξεγραμμένα![]()
Ξεκινήσαμε με δυο ψιλολόγια και μαζεύτηκαν μπόλικα πραγματάκια να μου στείλετε. Επειδή, ενημερώθηκα ότι τα ετοιμάσατε (εκτός της μεμβράνης, που αναγκαστικά θα αναμένουμε), γράφω συμμαζεμένα τι έχουμε:
- φίλλερ 0.05 - 1 mm
- φορτιστής για τη φωτογραφική μηχανή
- τρόμπα χειρός
- 2 σαμπρέλες μπροστινές 3.00-21 (90/90-21)
- 1 σαμπρέλα πισινή 4.60-18 (120/80-18)
- 5-10 μπαλώματα για σαμπρέλες (ας είναι τα μεγάλα, μακρόστενα)
- αλυσίδα κίνησης
- δισκόπλακα μπροστινή
- γάντια enduro
- και βέβαια τα αυτοκόλλητα του moto.gr για να δούμε αν ταιριάζουν με το περιβάλλον της Σαμαρκάνδης!![]()
Ξέχασα τίποτα; Μόνο ρε παιδιά, μη στέλνετε περιττά πράγματα που δε θα μπορώ να τα κουβαλήσω. Έχει παραβαρύνει η μοτοσικλέτα με τα ανταλλακτικά που κουβαλάω για την κεντρική Ασία. Έχω ήδη μπόλικα φίλτρα λαδιού, μπουζί, καινούριο φίλτρο αέρος, εφεδρικά γρανάζια κίνησης, γλύστρα για την αλυσίδα, δίσκους συμπλέκτη, τακάκια φρένων και τον αυθεντικό ανορθωτή της Honda. Η πίσω δισκόπλακα με βγάζει άνετα τα μερικές δεκάδες χιλιάδες χλμ. που μένουν.
Μόλις μπω στο Ουζμπεκιστάν θα σας στείλω καμιά διεύθυνση ξενοδοχείου για την αποστολή, γιατί εκεί δεν έχω φίλο να σας δώσω τώρα τη διεύθυνση του σπιτιού του.
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Βύρωνα λέω τα πράγματα που έχουμε μαζέψει να τα φέρουμε όσοι μπορούμε την Δευτέρα στο Δέλεαρ, να τα δώσουμε στον div400 να περιμένουμε μόνο την μεμβράνη να του πάμε για να φύγουν σφαίρα μετά... εεε? τι λέτε?
Κάτι τέτοιο θα γίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βύρωνα λέω τα πράγματα που έχουμε μαζέψει να τα φέρουμε όσοι μπορούμε την Δευτέρα στο Δέλεαρ, να τα δώσουμε στον div400 να περιμένουμε μόνο την μεμβράνη να του πάμε για να φύγουν σφαίρα μετά... εεε? τι λέτε?
Θα σκεφτώ πως θα τα συγκεντρώσω και μάλλον θα φύγουν χωρίς την μεμβράνη σε 1η φάση.
Ο Deamon μου είπε σήμερα ότι μπορεί να κάνει και 1 μήνα να έρθει....
Να ενημερώσουμε αυτούς που τα χουν να περάσουν μια βόλτα την Δευτέρα και να τα αφήσουν ή στον Δημήτρη ή σε μένα ή σε σένα ή σε κάποιον που θα τα δώσει στον Δημη΄τρη!![]()