Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 114

Θέμα: R6 για πρωτη μηχανή;

θα μπορούσες να έχεις καταλήξει κατω από ρόδες κινούμενου οχήματος ή επάνω σε κάποιο κολωνάκι ή μπαριέρα ή κράσπεδο ή δεν ξέρω τι

πριν περίπου 20 μέρες μάθαμε για τον πατέρα δύο παιδιών που έπεσε στις ρόδες κινούμενου φορτηγού

τώρα, αν πιστεύεις πως έχεις τον έλεγχο τέτοιων περιστάσεων επειδή δεν τρέχεις (όταν βρέχει) και φοράς εξοπλισμό και λοιπά, είναι δικό σου θέμα

Banned Το avatar του/της anco
    φιλε να το παρεις.

Απλα θα σε δυσκολεψει λιγο ο συμπλεκτης στην αρχη.

Στα υπολοιπα γκαζι-φρενο ειναι το ιδιο.

Απλα το γκαζι ειναι ποιο πολυ και αμεσο, το ιδιο πρεπει να ειναι και το φρεναρισμα σου.

Οταν μαθεις να το ξεκινας και να το φρεναρεις σωστα, τοτε ειναι η ωρα να κανεις ενα μαθημα

οπως το 0-300 RS, οχι ποιο πριν γιατι αν δεν μαθεις φρενο σε αυτη την μηχανη και μετριασμα στο

γκαζι δεν μπορεις για εμενα να κανεις το παραπανω βημα.

Να ξερεις οτι η δυναμη σε ενα 600 σημερα ειναι οτι ηταν το 1993 το GSXR και το ZXR 750.

Αρα δεν ειναι λιγη η δυναμη που θα πρεπει να διαχηριστεις.

Βεβαια η Νο1 επιλογη ειναι ενα 400αρι supersport οπως CBR - ZXR 400 μιας και εχει ολα τα χαρακτηριστικα μιας 600αρας και σε μαθενει τα πρωτα βηματα.

Για 1000αρι ξεχασε το μιας και 1 στους 10 το παει.....και δεν τον παει........

Τελος δεν χρειαζεται να οδηγας 15 χρονια μηχανη για να λες ειμαι καλος, η οδηγηση μοτοσυκλετας ειναι ταλεντο, εχεις δεν εχεις 10 χρονια πειρας, αν δεν μπορεις να την κανεις οτι θελεις δεν κανεις τιποτα.

Το γιατι.....

Αν ανοιξεις το γκαζι σε ενα 600αρι στην 1η, το ποιο πιθανο εκτος απο να πεταξει κωλο ειναι να σηκωθει και σουζα, οπωτε τοτε θα πρεπει να ξερεις τι να κανεις.......γιατι οπως λεει και ενας φιλος δεν εχει reset οπως στο Playstation.

Καλα για 1000αρι δεν το συζηταμε γιατι κανει και σουζα απο τα 160+

Μανιβελάτο μέλος
    Συγνώμη, κανένας δεν βλέπει ότι είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις οδήγηση με μία Ferrari?? Φυσικά και αν έχει ακόμα και fiat uno μπορεί να σκοτωθεί αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.. εδώ μιλάμε για το ποιο είναι το ιδανικό όχημα που θα τον βάλει σιγά σιγά στην street κατηγορία..

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Συγνώμη, κανένας δεν βλέπει ότι είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις οδήγηση με μία Ferrari??
    Παρόν! Δες την πρώτη πρώτη απάντηση.

Παράδειγμα: Δώσε σε δύο αρχαρίους ένα νίντζα250 και ένα ρ6 για ένα χρόνο. Μετά δώσε ρ6 σε αυτον με το 250 και δύο μήνες ακόμα. Μετά βαλε τους σε πίστα. Ποιος θα γράψει καλύτερο χρόνο; έχω προκαλέσει φιλο μου με Z750 και δεν δέχεται. Το άτομο ΦAINETAI ότι δε μπορεί να στρίψει. Στην ακαδημία MOTOgp ξεκινούν με μοταρ 250 και 400. Τα ελληνόπουλα μόνο είναι ταλέντα και μαθαίνουν υψηλή οδήγηση με ςς...
    Θα μου πεις στην ακαδημία είναι 12χρονα. Ναι αλλά είναι στις πίστες από τα 5 τους, και στην ακαδημία είναι όλη μέρα πίστα με εκπαιδευτές. Εμείς μαθαίνουμε μόνοι μας το γύροσκοπικο στην ελλ άσφαλτο, άντε και 2 ώρες πίστα το XPONO...

OΠOTE ο φίλος ας πάρει ρ6 αν θέλει να μόστραρει η να πηγαίνει για καφέ σαν άνθρωπος. Αν όμως θέλει να βιώσει οδηγικη απόλαυση -που δεν είναι απλά γκάζι αλλά πολύ περισσότερα πράγματα- ας ξεκινήσει με κάτι μικρότερο. Φυσικά μπορώ εύκολα κι εγώ να πω ''φίλε αν σου αρέσει παρτο''...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

Παράδειγμα: Δώσε σε δύο αρχαρίους ένα νίντζα250 και ένα ρ6 για ένα χρόνο. Μετά δώσε ρ6 σε αυτον με το 250 και δύο μήνες ακόμα. Μετά βαλε τους σε πίστα. Ποιος θα γράψει καλύτερο χρόνο;
    ρε φιλε οποιος πραγματικα ''το εχει'' αυτος θα γραψει καλυτερο χρονο τι ειναι αυτα που λες??

:wacko:

σε κάθε περίπτωση ο προβληματισμός έχει να κάνει με την ασφάλεια και όχι με χρόνους σε πίστα ή "ποιός θα στρίψει καλύτερα"

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φιλαράκι, ξέχασε το το R6 για πρώτη μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    to filaraki ,siga min diabazei,ti grafoume

3ekinisa na grafo kati kai to esbisa..as kanei oti 8elei....i logiki pantos leei apo to eukolo sto diskolo ,kai apo to aplo sto sin8eto.
    Tora giati kai ego pira 1 mixani r6 einai giati den me kratouse kanenas.....toso poli to i8ela
    I ipoxorisi pou ekana ego ,itan na min paro tin haya pou itan i g@ula mou,bebea den to metaniosa!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

Παράδειγμα: Δώσε σε δύο αρχαρίους ένα νίντζα250 και ένα ρ6 για ένα χρόνο. Μετά δώσε ρ6 σε αυτον με το 250 και δύο μήνες ακόμα. Μετά βαλε τους σε πίστα. Ποιος θα γράψει καλύτερο χρόνο; έχω προκαλέσει φιλο μου με Z750 και δεν δέχεται. Το άτομο ΦAINETAI ότι δε μπορεί να στρίψει. Στην ακαδημία MOTOgp ξεκινούν με μοταρ 250 και 400. Τα ελληνόπουλα μόνο είναι ταλέντα και μαθαίνουν υψηλή οδήγηση με ςς...
    Θα μου πεις στην ακαδημία είναι 12χρονα. Ναι αλλά είναι στις πίστες από τα 5 τους, και στην ακαδημία είναι όλη μέρα πίστα με εκπαιδευτές. Εμείς μαθαίνουμε μόνοι μας το γύροσκοπικο στην ελλ άσφαλτο, άντε και 2 ώρες πίστα το XPONO...

OΠOTE ο φίλος ας πάρει ρ6 αν θέλει να μόστραρει η να πηγαίνει για καφέ σαν άνθρωπος. Αν όμως θέλει να βιώσει οδηγικη απόλαυση -που δεν είναι απλά γκάζι αλλά πολύ περισσότερα πράγματα- ας ξεκινήσει με κάτι μικρότερο. Φυσικά μπορώ εύκολα κι εγώ να πω ''φίλε αν σου αρέσει παρτο''...
    ακριβώς! δεν υπάρχει πιο ανεύθυνη απάντηση από το αν σου αρέσει πάρτο!! εσύ θα ψάχνεσαι?? προφανώς και όχι.. είναι τόσο οφθαλμοφανές το πόσο άκυρη επιλογή είναι για πρώτη μηχανή που μου κάνει εντύπωση. Στην τελική είναι πολύ απλά τα πράγματα..αν δεν το θες για να το τρέξεις τότε ένα ninja 250 που τερματίζει λογικά γύρω στα 150..σε αντίθετη περίπτωση καταλήγουμε στο ότι θα τρέχει έχοντας μεταβεί από τα 6-7 άλογα στα 130..τέλος πάντων, το έχουμε βαβαλήσει το θέμα, και το πιο πιθανόν είναι το παλικάρι να έχει ήδη αποφασίσει ή πάρει..

ΥΓ επειδή κάποιος ανέφερε πιο πάνω για κόψιμο φτερών.. σε καμία περίπτωση ούτε αυτός είναι ο στόχος μου και ούτε αυτό τελικά συμβαίνει. Δεν του είπαμε να μην πάρει μηχανή όσοι αντιδράμε..του είπαμε απλώς να ξεκινήσει με κάτι πιο μικρό μα δεν τον πήραν τα χρόνια.. θα αποκτήσει και r6 και μετά r1 και μετά ποιος ξέρει τι άλλο.. αλλά αφού πρώτα μάθει κάποια πράγματα και ωριμάσει σαν οδηγός.. γιατί χάρηκα με τα 6-7 άλογα είναι ώριμος αλλά όλοι ξέρουμε πόσο γλυκό είναι το γκαζάκι όταν έχεις ένα τέτοιο εργαλείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    θα μπορούσες να έχεις καταλήξει κατω από ρόδες κινούμενου οχήματος ή επάνω σε κάποιο κολωνάκι ή μπαριέρα ή κράσπεδο ή δεν ξέρω τι

πριν περίπου 20 μέρες μάθαμε για τον πατέρα δύο παιδιών που έπεσε στις ρόδες κινούμενου φορτηγού

τώρα, αν πιστεύεις πως έχεις τον έλεγχο τέτοιων περιστάσεων επειδή δεν τρέχεις (όταν βρέχει) και φοράς εξοπλισμό και λοιπά, είναι δικό σου θέμα
    η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
    δεν είπα ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο των περιστάσεων αλλά δεν πιστεύω ότι όλα είναι τύχη.

απλά θεωρώ ότι εφαρμόζοντας κάποια πράγματα έχω πολύ λιγότερες πιθανότητες να
    θέσω εαυτόν σε κίνδυνο.

Νέο μέλος
    σε σχέση με το z750 που ρωτάει στο πρώτο πόστ ο φίλος έχετε να πείτε μια άποψη?γιατι είμαι σε ενα δίλλημα μεταξύ των δύο.
    θέλω r6

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Το Ζ750 επίσης είναι πολύ.Κάτι σε 250/400 άντε 600 τύπου CBF(και πάλι πολύ κατά την γνώμη μου).Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολύ όμορφα μηχανάκια σε αυτήν την κατηγορία αλλά συμβιβάσου για λίγο καιρό(1-2 χρόνια).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Πρώτον και σημαντικότερον.Με λένε Ζευκα. Ευχαριστώ.

Πάμε παρακάτω.

Η ουσία είναι μία.Να σέβεσαι το όπλο που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.
    Ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας κτλ.Διαφωνείς?

Όποιος έχει προσδοκία να σκίζει τον πυραυλό του ανεξαρτήτως συνθηκών
    είναι βλάκας και εθελοντής για τον άλλο κόσμο.

Άμα εγώ σκεφτόμουν τη καύλα μου, το Φλεβάρη η μανούλα μου θα με έκλαιγε
    γιατί ένας παππούς πετάχτηκε στην εθνική ενώ εγώ θα πήγαινα με 200 χλμ/ώρα.

Αντ'αυτού εγώ προτιμούσα να τρέχω σε ερημιές και σε πίστες,να δίνω χιλιάρικα
    για δέρματα και μαθήματα. Έκανα κάτι λάθος? Μήπως ήμουν τυχερός? Μπα...

Άμα θεωρείς τους στίχους που έβαλα σαν μια ειρωνία ενός μικρού καυλόγκαζου
    απέναντι στην εμπειρία των μεγαλυτέρων ζητώ συγνώμη, δν είχα τέτοια πρόθεση.

Εμπειρίες έχω νιώσει κ εγώ στο πετσί μου κ ας είμαι μικρός αλλά είμαι στην ευτυχή θέση
    να δηλώσω ότι δεν έχω σπάσει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Τυχαίο? Μπα...

Λυπάμαι πολύ που με θεωρείς σαν ένα πιτσιρικά που ξερογλείφεται τα ss εν αγνοία του.
    Δεν πιστεύω ότι έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα εδώ μέσα, ή στις συναντήσεις του φόρουμ
    ή στις βόλτες.

Αυτά.

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...........ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ......

Προσπαθώ νά πώ άκριβώς τό ίδιο πράγμα.........ότι είναι σχεδόν άδύνατον στά 22 του
    κάποιος νά μήν έχει τερματίσει τό γκάζι πού έχει στά πόδια του.....
    όσο συνετός καί νάναι.......
    Έσύ τί λές είναι καλύτερα νάχεις ένα μηχανάκι πού τά σπάει καί νά τό δουλεύεις μέ σύνεση
    στά 22 σου ή νάχεις ένα μηχανάκι πού μπορεί μέχρι ένα σημείο καί μετά νά πάς στό έπόμενο..??
    Καί έγώ φίλε μου φοράω τό κράνος καί μόνος μου σέ έρημιές τό άπολαμβάνω...
    Δέν τό θεωρώ προέκταση τού άνδρισμού μου γιά νά τό έπιδεικνύω....
    Καί όταν κυκλοφορώ μέ τό varadero καί τό γιό μου ή τή γυναίκα μου είμαι άκόμα
    πιό προσεκτικός....!!!

Γιά τούς στίχους πολύ κακώς τό έξέλαβες......
    Μεγάλωσα μέ τούς στίχους τού κουρσάρου στ'αύτιά μου.....!!!!
    Άπλά.........ύπάρχει καί τό........ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ......!!!!
    Καί γιά νά γίνει αύτό πρέπει νάσαι ζωντανός.........γιαυτό τό είπα,τίποτε άλλο...!!!

Χαίρομαι πού δέν έχεις πάθει τίποτε ποτέ καί μακάρι νά μή σού τύχει.........
    ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.........ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤ.......
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ..

Δέν σέ θεώρησα κανέναν πιτσιρικά...........ΑΛΛΑ....

είναι λάθος ,νά παροτρύνεις άνθρώπους........ΣΕ ΛΑΘΟΣ 100% ΚΙΝΗΣΕΙΣ.........
    μή λαμβάνοντας ύπ'όψιν τήν ίδιοσυγκρασία τους καί τό χαρακτήρα τους,άλλά πολύ απλοικά
    νά κρίνεις έξ ίδίων τά άλλότρια.........
    Μέ λίγα λόγια άλλο έσύ άλλο ό νεαρός πού ψάχνει μηχανάκι......!!!!

Κι άν έχουν δεί τά ματάκια μου φίλε........
    Δυστυχώς είμαι ό τελευταίος μιάς παρέας.........πού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.........
    όχι γιατί είμαι ό καλύτερος........άλλά γιατί είμαι ό πιό τυχερός.....!!!!
    Ό καλύτερος άπ'όλους έφυγε..........ΠΡΩΤΟΣ......!!!!!
    Μή θίγεσαι λοιπόν τόσο εύκολα ,ούτε νά σέ προσβάλω ήθελα ούτε τίποτε....!!!!
    Άπλά νά βοηθήσω ένα νέο άνθρωπο..........

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..........
    ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ.......!!!!!!!!!!

Banned Το avatar του/της anco
    Καλα αλλα 5 ποστ με βλακεις.

Φιλε που θες να παρεις το R6, μην ακους κανεναν.

O Runner ο Παναγιωτης απο Gilera Runner 180 πηρε Ducati Monster.

Απο σκουτερ πηρε μηχανη

Επειδη ξερω τον Παναγιωτη, πολλα παιδια απο δω μεσα δεν μπορουν στην πιστα να

τον ακολουθησουν.

Ενταξει εχει φαει κατι τουμπες και καλες με χτυπηματα, αλλα ολα αυτα μεσα σε πιστα.

Σε ηλικια πανω απο τα 35 ξεκινησε να οδηγαει μηχανη με συμπλεκτη.

Στο ξαναλεω μετα απο σκουτερ μηχανη.

Το ιδιο και εγω απο παπακι 100 MAX σε ZXR 400.

Αφου μαθεις να οδηγας με συμπλεκτη μπορεις να οδηγας οτι θες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
    Καλα αλλα 5 ποστ με βλακεις.

Φιλε που θες να παρεις το R6, μην ακους κανεναν.

O Runner ο Παναγιωτης απο Gilera Runner 180 πηρε Ducati Monster.

Απο σκουτερ πηρε μηχανη

Επειδη ξερω τον Παναγιωτη, πολλα παιδια απο δω μεσα δεν μπορουν στην πιστα να

τον ακολουθησουν.

Ενταξει εχει φαει κατι τουμπες και καλες με χτυπηματα, αλλα ολα αυτα μεσα σε πιστα.

Σε ηλικια πανω απο τα 35 ξεκινησε να οδηγαει μηχανη με συμπλεκτη.

Στο ξαναλεω μετα απο σκουτερ μηχανη.

Το ιδιο και εγω απο παπακι 100 MAX σε ZXR 400.

Μιλάς για έναν άνθρωπο 35 χρονών ο οποίος δεν έχει καμία σχέση σαν ιδιοσυγκρασία με έναν άνθρωπο 22 χρονών.Λες πράγματα ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ στο παιδί.Ειδικά αυτό που αναφέρεις "Αφου μαθεις να οδηγας με συμπλεκτη μπορεις να οδηγας οτι θες. " είναι γελοίο και ανεύθυνο.Κάτι τέτοια ακούν τα παιδιά και μετά κλαίνε οικογένειες.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  2. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47
  3. transalp για πρώτη μηχανή??
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 22:41
  4. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 22:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •