Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 119

Θέμα: ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε'σύ Νίκο σόρρυ κιόλας αλλά στην αρχή ξεκίνησε αλλιώς η "καταγγελία" σου και μίλησες για μια απάτη που σας εξόργισε δίνοντάς της μάλιστα και τον χαρακτηρισμό "τραγική".

Μετά απ'αυτά τ'αποτελέσματα -και που κατά τη γνώμη μου είναι τρις χειρότερα- αποφασίζετε να κάνετε τους κινέζους.. σόρρυ φίλε αλλά δεν το βλέπω σωστό, αυτό θα έπρεπε να σας εξοργίσει πολύ περισσότερο..

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο ... στην αρχη μιλουσαμε και υποθεταμε ενα κολλημενο πλαισιο ... στο ποστ που εκανα σημερα ξεκαθαριζω, εμμεσα , οτι τα ψυχικα μας αποθεματα (κοινως αρχιδια) δεν φτανουν για προχωρησουμε σε κατι τετοιο ... για αυτο και δεν κατανομασα δημοσια ... και για αυτο πλεον το δηλωνω σαν συμβαν προς αποφυγη ... και για αυτο θεωρησα οτι ισως και να σβηστει ... παρολα ταυτα ... δεν παυει το ολο γεγονος να συγκαταλεγετε στις απατες ...
    PROzacRIDER

... και το αποτέλεσμα μετά από 3 σελίδες συζήτησης ποιό είναι?

οι μοτοσυκλέτες θα συνεχίζουν να κλέβονται και να αγοράζονται μεταποιημένες γιατί απλά εμείς είμαστε αυτοί που κάποιες φορές συνειδητά συντηρούμε το τρίπτυχο:
    κλεφτρόνια - μαγαζιά - αγορά μοτοσυκλέτας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    ... και το αποτέλεσμα μετά από 3 σελίδες συζήτησης ποιό είναι?

οι μοτοσυκλέτες θα συνεχίζουν να κλέβονται και να αγοράζονται μεταποιημένες γιατί απλά εμείς είμαστε αυτοί που κάποιες φορές συνειδητά συντηρούμε το τρίπτυχο:
    κλεφτρόνια - μαγαζιά - αγορά μοτοσυκλέτας.
    Θεωρησα σωστοτερο να κλεισω ετσι το θεμα ...παρα να το αφησω στη τυχη του ...μαλλον λαθος ...
    PROzacRIDER

Kai apo thn stigmh poy oyte den thelei na mpleksei o prohgoymenos idioktitis
    diskola einai ta pragmata.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    Θεωρησα σωστοτερο να κλεισω ετσι το θεμα ...παρα να το αφησω στη τυχη του ...μαλλον λαθος ...

Φίλε μου και μόνο το γεγονός ότι το δημοσιοποίησες σε ανέβασε αυτόματα στην υπόληψή μου κι ας μη σε ξέρω προσωπικά.
    Το σωστό και το λάθος το ξέρεις μόνο εσύ.
    Πάντα φιλικά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κλοπή,

Κλεπταποδοχή,

Απάτη,

Κι ένα σωρό άλλα ποινικά.....

Α... έχουμε κι έναν που καβαλάει μηχανάκι ή μάλλον πλαίσιο άλλου..... κι αντί να πάει στην αστυνομία το κάνει γαργάρα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Πώς προδικάζεις ότι η αστυνομία δε θα κάνει τίποτε...έλεος πια...
    Προ 2 μηνων 2 απο τα πρεζακια της γειτονιας μπηκαν στο μαγαζι εσπρωξαν και κλεψανε τη μανα μου ...οταν πηγαμε στο Α.Τ. περιστεριου ... και ενω γνωριζαμε ποιοι ητανε και ενω εχουν φακελο η απαντηση ητανε... ‘’ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΩΡΑ ... ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ Η ΥΠΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΘΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΘΣ ΕΛΕΓΧΕΙ... ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΘ ΗΣΥΧΟ ‘’ καταλαβες λοιπον γιατι εχουμε χασει τη πιστη μας ...
    PROzacRIDER

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Οι χρηστες του συγκεκριμενου τμηματος "Στραβα και Αναποδα" εχουν πιασει ολη την οθονη.

Κανενας προθυμος?

Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    Κοτουλα λοιπον ο ιδιοκτητης (οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι, και εγω μαζι)?

Φιλε μου, το μηχανακι βαλτο αγγελια. Οποιος δεν ειναι κοτα ας παει να το παρει και να συνεχισει τον τσαμπουκα του, οχι απο το keyboard, αλλα "κανονικα", παιρνωντας τα σωβρακα του εμπορου. Τοτε, θα του βγαλουμε το καπελο(και μονο τοτε)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    ...
    Το σωστό και το λάθος το ξέρεις μόνο εσύ.
    ....

Αυτή η μικρή διαφορά σε πάει φυλακή καμιά φορά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Α... έχουμε κι έναν που καβαλάει μηχανάκι ή μάλλον πλαίσιο άλλου..... κι αντί να πάει στην αστυνομία το κάνει γαργάρα....
    Profanos diabazeis diagonia ta pragmata kai den eides ti legame parapano.
    [ Mr.T / KcD ]
    mrt-prodz.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    παρολα ταυτα ... δεν παυει το ολο γεγονος να συγκαταλεγετε στις απατες ...
    Ακριβώς Νικόλα.. κι όσο τις αφήνουμε να συμβαίνουν, άλλο τόσο θα ανθίζουν αυτές..

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν θέλω να παίρνω στον λαιμό μου κανέναν, θα μπορούσε αυτό το αρχίδι να είναι απο'κείνες τις λέρες που από την πρώτη σου κιόλας κίνηση εναντίον του θα ήταν ικανός να σου καταστρέψει τη ζωή ολόκληρη, δεν ξέρω..

Κρίνετε την κατάσταση εσείς που καλείστε να την αντιμετωπίσετε, δώστε όμως βάση και σ'αυτά που σας λένε τα παιδιά, μην τον αφήσετε τον πούστη να του περάσει τόσο εύκολα, για αρχή πάντως η συμπεριφορά του και μόνο θα μου έθιγε την αξιοπρέπεια προσωπικά..

Παιδες, δεν κατακρίνω κανεναν.
    Η λεξη είναι μία και σας την παραδίδω με την ερμηνία της.

* κλεπταποδόχος ο [kleptapoδóxos] Ο18 θηλ. κλεπταποδόχος [kleptapoδóxos] Ο35:

* αυτός που αποδέχεται κλοπιμαία, που αγοράζει ή απλώς φυλάει προϊόντα κλοπής.

[λόγ. κλεπτ(ο)- + αποδοχ(ή) -ος, σφαλερή δημιουργία αντί κλεπτοδόχος· λόγ. θηλ. χωρίς διάκρ. γένους]

Η ερμηνία της παραπάνω λεξης είναι τιμωρηταία απο θέμα νομικής πλευρας, σε ΟΛΕΣ της χωρες του κόσμου. Ναι even in Zimbabwe.

Επίσης, εκτός οτι είναι επικυνδινο να βρεθεί καποιος σε δικαστηκές αίθουσες αν "πιαστεί" πάνω σε τέτοιο όχημα (θα αθοωθει λογικα γιατι πιστεύω να είναι αρκετα εξυπνος ωστε να "δώσει τον μαλακα εμπορο"), είναι και μαλακία για τον κακόμοιρο που κλαιει το μηχανάκι του και τα χιλιάδες ευρό που του κόστισε.

Τώρα όσον αφορά για καποια απαντηση που είδα οτι καποιος λεει θα οδηγηθεί χωρίσ μοτο είναι λανθασμένη καθώς αν τον "δωσεις" τον μπασταρδο που σου πούλησε τετοιο μηχανάκι, το δικαστήριο θα επιβάλει την αποζημίωσή σου.

Αποτέλεσμα?

1. Εσυ στην χειρότερη θα αποζημιωθείς.
    2. ο παπαρας θα το φυσαει και δε θα κρυώνει
    3. Καποιος ατυχος που περνει λεοφορεία για την βόλτα του ενώ θα επρεπε να είναι καβαλα σε μηχανή, θα νιώσει δικαιωμένος.
    4.Ολοι εμείς οι υπόληποι θα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τα στοιχεία του καραγκιώζη.

Αυτα είχα να πω.
    Έυχομαι στον μπασταρδο τον εμπορο να του καει το καταστημα και να το έχει ανασφάλιστο.

Περαστικά

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
    Έυχομαι στον μπασταρδο τον εμπορο να του καει το καταστημα και να το έχει ανασφάλιστο.

Περαστικά
    Το οποίο κατάστημα το βρίσκεις πολύ ευκολα στο ιντερνετ απο τα στοιχεια πoυ ειναι διαθέσιμα στο thread.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Το μόνο που εύχομαι ρε φιλαράκι είναι σε κανένα μπλόκο να καταλάβουν οι μπάτσοι ότι το πλαίσιο είναι κλεμμένο....
    .
    ρε sniper?
    σου εχουν τσεκαρει ποτε αριθμο πλαισιου ή κινητηρα σε μπλοκο?
    προσωπικα ποτε!!

οποτε αν δεν κανει τιποτα το παλικαρι δεν προκειται να γινει κατι.

προς το συντακτη του θεματος:
    τι εχεις να φοβηθεις?
    εχει παει ποτε σε δικηγορο?
    νομιζεις οτι δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισο (οχι σαν το δικο σου το κλεμενο) να σε καλυψει?
    στην yamaha hellas πηγατε? ψαχτικατε?
    ή πηγατε ντουγρου στον απατεωνα εμπορα?

για ψαξτο λιγο και δεν θα παθεις τιποτα, εδω αλλοι τα βαζουν με μαφιες εσυ σε ενα εμπορα και μια χουφτα κλεφτρονια κολας?
    αν παλι δεν θες να κανεις τιποτα δικαιωμα σου....
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

μια καταρα του εριξα.
    Δεν προκυται να παω να το κανω εγω.
    Refrase: Ευχομαι ο υπαληλός του να ξεχάσει 10 αναμένα τσιγάρα δίπλα απο τα ανοιχτα και γεματα ντεπόζητα των κλοπιμαίων.

Ισως και κανα κερί κλπ ευλεκτα.
    Αν δεν του κατσι τετοια στραβή τουλάχιστον ασ του καει το video

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  2. απεργια=απατη
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 18:31
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  4. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε