Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 138

Θέμα: Καλοκαιρι και Εξοπλισμος ασφαλειας

Εσυ δηλαδη πας για μπανιο σε αποσταση πανω απο 2 χλμ με το μαγιο?Αν ειναι κοντα η παραλια το καταλαβαινω να πεις παω οπως ειμαι σε 2 λεπτα ειμαι εκει...

Ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι ακομα και σε μεγαλες σχετικα αποστασεις σε αυτοκινητοδρομους οπως η ΑΟ ειναι πολλοι αυτοι που πανε με σορτσακια/μαγιο....Για την ακριβεια το 95% απο αυτους που ειδα....Χωρις υπερβολη...Ο μονος που φοραγε μπουφαν ηταν ενας που επεσε εξω απο Μαρκοπουλο στον παλιο δρομο...

Οποιος χρησιμοποιει την ΑΟ σημαινει οτι κανει 30+ χλμ για να παει για μπανιο με ταχυτητες 120+++

Και πιο πολυ θα ζεσταθει και θα καει πανω στην μηχανη απο εναν με μπουφανακι και τζινακι και αμα γινει κατι θα το θυμαται σε ολη του την ζωη(στην καλυτερη)...Δεν θελω να φανταστω ανθρωπο να πεσει στο γαρμπιλι της ΑΟ με σορτσακι και να συρθει 50 μετρα....

Απο την αλλη οποιος βαζει μπουφαν-γαντια-μποτακι και για κοντινες αποστασεις πολυ καλα κανει...Αυτο ειναι η αλλη ακρη ομως και δεν εχει να κανει με το θεμα.....

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Το καλοκαίρι ο εξοπλισμός είναι πρόβλημα ! Γνωστό ,το ξέρουμε όλοι ! Αλλά στην αγορά υπάρχουν μπουφάν καλοκαιρινά ,αρκετά φτηνά , τα οποία θα σε προστατέψουν σε ατυχίες ! Εμένα προσωπικά μου είναι αδύνατο να κυκλοφορήσω χωρίς μπουφάν γιατί σιχαίνομαι τον ήλιο ! Παράλληλα μου είναι αδύνατο να φορέσω μπότες , όσο και αν έχω προσπαθήσει ότι και αν έχω φορέσει ! Μιλάω πάντα για την κίνηση στα αστικά κέντρα ! Αρκετές φορές όταν πετάγομαι κάπου κοντά δεν θα φορέσω τίποτα. Αυτές είναι οι εκπτώσεις στην ασφάλεια που κάνουμε για χάρη της άνεσης !
    Σαν μεγάλα παιδιά που είμαστε, υπεύθυνοι των πράξεών μας προσπαθούμε να εξαλείψουμε τα ρίσκα στον βαθμό που μπορούμε !

υγ. οι υπερβολές δεν βοηθάνε στη συζήτηση ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εσυ δηλαδη πας για μπανιο σε αποσταση πανω απο 2 χλμ με το μαγιο?Αν ειναι κοντα η παραλια το καταλαβαινω να πεις παω οπως ειμαι σε 2 λεπτα ειμαι εκει...

Ανοιξα αυτο το θεμα για να πω οτι ακομα και σε μεγαλες σχετικα αποστασεις σε αυτοκινητοδρομους οπως η ΑΟ ειναι πολλοι αυτοι που πανε με σορτσακια/μαγιο....Για την ακριβεια το 95% απο αυτους που ειδα....Χωρις υπερβολη...Ο μονος που φοραγε μπουφαν ηταν ενας που επεσε εξω απο Μαρκοπουλο στον παλιο δρομο...

Οποιος χρησιμοποιει την ΑΟ σημαινει οτι κανει 30+ χλμ για να παει για μπανιο με ταχυτητες 120+++

Και πιο πολυ θα ζεσταθει και θα καει πανω στην μηχανη απο εναν με μπουφανακι και τζινακι και αμα γινει κατι θα το θυμαται σε ολη του την ζωη(στην καλυτερη)...Δεν θελω να φανταστω ανθρωπο να πεσει στο γαρμπιλι της ΑΟ με σορτσακι και να συρθει 50 μετρα....

Απο την αλλη οποιος βαζει μπουφαν-γαντια-μποτακι και για κοντινες αποστασεις πολυ καλα κανει...Αυτο ειναι η αλλη ακρη ομως και δεν εχει να κανει με το θεμα.....

στη παραλια, και γενικα οταν κινουμαι μεσα στην πολη, παω με τζιν,μπλουζα και κρανος.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    στη παραλια, και γενικα οταν κινουμαι μεσα στην πολη, παω με τζιν,μπλουζα και κρανος.

Και πολύ καλά κάνεις,δικό σου το τομάρι,δική σου και η ευθύνη.

Όταν όμως βγαίνεις και λες αυτό....

Παιδια ελεος.

Σιγα μη φοραμε και μπουφαν καλοκαιριατικα μη τυχων και ακουμπησουμε κατω και παθουμε καμια γρατζουνια.

Κρανος παντα αλλα η μηχανη το καλοκαιρι οδηγητε με καλοκαιρινα ρουχα και οχι με μπουφαν και αρβιλες.

Γιατι να ρισκαρετε να γρατζουνηστητε με τη μηχανη σας αν τυχον πεσετε?

Παρτε αμαξι να μη φοβαστε τιποτα.

αμαν πια.

...το πράγμα αλλάζει και δίνεις το δικαίωμα να σε φάνε όλοι,όπως λες.Όμως έχουνε δίκηο!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

...το πράγμα αλλάζει και δίνεις το δικαίωμα να σε φάνε όλοι,όπως λες.Όμως έχουνε δίκηο!

Βαγγελη συγνωμη αλλα ΔΕΝ εχει κανενας δικαιομα να με φαει για οτιδηποτε πω.

Και πολύ καλά κάνεις,δικό σου το τομάρι,δική σου και η ευθύνη.

και κατι ακομα, τον εαυτο μου δεν τον αντιμετωπιζω σαν ''τομαρι''.

Βρε αδερφέ,το "να σε φάνε" είναι η δική σου οπτική γωνιά στα λόγια κάποιων από δω μέσα.
    Η δική μου δεν είναι ότι σού την έχουνε πέσει.Μην κολλάς εκεί.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Μενεις παραλιακα?Σε βλεπω και συνδεεις παραλια και πολη συνεχεια....

και κατι ακομα, τον εαυτο μου δεν τον αντιμετωπιζω σαν ''τομαρι''.
    Το φελέκι μου...Τομάρι είναι το δέρμα ρε συ,ηρέμησε λίγο Έτσι δεν αποκάλεσα και το δικό μου πριν;
    Μπα σε καλό μας
    moto perpetuo

hasta luego.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αχ αυτα τα νιατα..

ολο αντιδραση ειναι :rotflmao: :rotflmao:

ρε πανο δεξου τουλαχιστον οτι καποιοι εδω μεσα εχουν μερικες δεκαετιες παραπανω στην πλατη τους, και ισως εχουν μερικες εκατομμυρια εμπειριες παραπανω απο σενα..

δεν σου λεω να ακους τον καθε παπαρα που το παιζει "τα χω ζησει ολα, εμενα θα ακους"
    αλλα αυτη η συζητηση δεν εχει σκοπο να βγαλει καποιον ποιο εξυπνο απο τους αλλους..
    δεν νομιζω οτι λενε τα παιδια να εχει αυτο το σκοπο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μενεις παραλιακα?Σε βλεπω και συνδεεις παραλια και πολη συνεχεια....

ναι σχετικα κοντα ειμαι σε παραλια...

Το φελέκι μου...Τομάρι είναι το δέρμα ρε συ,ηρέμησε λίγο Έτσι δεν αποκάλεσα και το δικό μου πριν;
    Μπα σε καλό μας

σορυ βρε βαγγελη αλλα αρχιζω και νιωθω ασφυχτικα γι'αυτο ''τσιναω'' καπως...

Εχεις καμμια σχεση με τον Παπα?

Το φαει το ερμηνευω ως <<να μου την πει>>

ΥΓ Το εβαλα πιο πανω με edit αλλα μπας και δεν το ειδες παρτο παλι

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Α ρε Πανο ,δεν μ'ακους.

Κρατα την προσωπικη σου ασφαλεια οπως ακριβως γουσταρεις και καυλωνεις μην διατυμπανιζεις κατι που ειναι μαλακια, σου ειπα ''ερχοντε'' -δεν θελουν και πολυ ''ορισμενοι'' να κραξουνε .

Το πιο σωστο στο ειπε ο Βαγγελης στην πρωτη του απαντηση,κυκλοφοραει στο νησι οπως θελει - δεν θα το κανει και διαφημιση ομως οτι ειναι σωστο.

Φιλικα προς τον Πανο και ολους, φιλουμπες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Α ρε Πανο ,δεν μ'ακους.

Κρατα την προσωπικη σου ασφαλεια οπως ακριβως γουσταρεις και καυλωνεις μην διατυμπανιζεις κατι που ειναι μαλακια, σου ειπα ''ερχοντε'' -δεν θελουν και πολυ ''ορισμενοι'' να κραξουνε .

Το πιο σωστο στο ειπε ο Βαγγελης στην πρωτη του απαντηση,κυκλοφοραει στο νησι οπως θελει - δεν θα το κανει και διαφημιση ομως οτι ειναι σωστο.

Φιλικα προς τον Πανο και ολους, φιλουμπες!

δε το διατιμπανιζω ρε ζεφιρε απλα λεω κατι που γινετε και κανουν οι περισσοτεροι...

τεσπα το ηξερα απο πριν τι θα γινει με αυτα που εγραψα αλλα επρεπε να τα πω, δεν ανεχα

Ζεφυρε

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλοκαίρι και εποχιακά φαινόμενα Νο2...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 19:45
  2. Καλοκαίρι και ξύδια
    από zireous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 13:08
  3. Καλοκαιρι και... χταποδια?
    από reptile4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 19:49
  4. Καλοκαίρι και μπουφάν