Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: ena vibeo sokaristiko

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όταν κάνεις παιδιά, και είναι 8,9,10 χρονών κι έχουν προσβαση στο internet και μπουν στο moto.gr και δουν αυτό το θέαμα, έλα να το συζητήσουμε πάλι.

Οταν γινει η κορη μου 8-9 θελω να πιστευω οτι θα εχω ακομα τον ελεγχο τι βλεπει και που.
    Αλλα απο τα 16 θα οδηγαει μηχανακι. Να μην ξερει τι γινεται οταν ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλυτερος απο τη σωστη κριση.

Τις συνεπειες θα πρεπει να τις γνωριζει ωστε να μην κανει ή τελος παντων να περιορισει τα λαθη της.

Αν δει μπροστα της ενα συμβαν ζωντανο νομιζεις οτι θα ειναι καλυτερα απο την καρεκλα του υπολογιστη της;
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μάλλον δεν βγάζουμε άκρη....

Ποιά η διαφορά του να δεί ένα διαμελισμένο οδηγό μοτό, ή έναν που έπεσε απ΄τον 20ο όροφο, ή κάποιον που τον πάτησε τραίνο;

Θα καταλάβει την διαφορά, ή θα διδαχθεί κάτι;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τα παντα στη ζωη ειναι εμπειριες.

Αν εχεις σωστη κριση μπορεις να αποκομισεις "θετικα" απο τα παντα που συμβαινουν γυρω σου. Απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο συνθετα. Και να διαμορφωσεις χαρακτηρα και συμπεριφορα
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris

Αν εχεις σωστη κριση μπορεις να αποκομισεις "θετικα" απο τα παντα που συμβαινουν γυρω σου. Απο τα πιο απλα μεχρι τα πιο συνθετα. Και να διαμορφωσεις χαρακτηρα και συμπεριφορα

Σε ρώτησα ποιά η διαφορά μεταξύ δυο διαμελισμένων από οποιονδήποτε λόγο ως εικόνα.

Φίλε μου τις εμπειρίες και σωστή κριση κλπ κλπ κλπ. και τα θετικά που θα αποκομίσεις επέτρεψε μου να έχω τις διαφωνίες μου. Στο παιδί σου/μου θα του δείξεις φωτογραφίες από σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, ή θα του μάθεις να μην παίρνει σοκολάτες από αγνώστους;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Ναι αλλα και τα ναρκωτικα εμπειρια ειναι,τι παει να πει,οτι πρεπει να τα δοκιμασουμε?
    Και το θεμα με τους ομοφυλοφιλους εμπειρια ειναι,τι παει να πει, οτι θα στησουμε κωλο κιολας για την εμπειρια ?

Αν και δεν ειδα το βιντεο, οι μοντ καλα εκαναν και το εσβησαν,και γρηγορα απ'οτι καταλαβα.Τετοια συχαμερα βιντεο που τα ανεβαζουν διεστραμενοι στο youtube δε προσφερουν σε τιποτα...

Αν θελετε να δειτε τις επιπτωσεις μαλακιων με μηχανες στο δρομο, πιστευετε οτι θα σας κανει να το σκεφτειτε για να οδηγησετε προσεκτηκοτερα διαμελησμενα σωματα, 'η η εικονα απο ενα κοριτσακι να κλαιει που εχασε τον πατερα της?

Οποιος θελει τετοια βιντεακια μπορει πολυ ευκολα να βρει βαζοντας τα καταλληλα keywords στο search του youtube.

Ειναι λιγο δυσκολο μεσα απο μια οθονη να γινω αντιληπτος και μαλλον παρεξηγηθηκα.

Το σκεπτικο μου ειναι απλως οτι πρεπει να εχουμε την εικονα των πραγματων για να πραττουμε αναλογα. Προφανως και δε θα δωσω στα παιδια μου ναρκωτικα μονο και μονο για την εμπειρια αλλα θα προσπαθησω να τονισω τις συνεπειες της χρησης τους.

Πανω κατω στο ιδιο μοτιβο κινουμαστε στα λεγομενα μας με διαφορετικες λεξεις.
    Παντως το βιντεακι δεν το ειδα ποσο σοκαριστικο ηταν απλως εξεφρασα τη γνωμη μου γιατι πρεπει να υπαρχουν και αυτα διαθεσιμα.

Το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν.

Πετρος

Το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν.
    Aν το αλλάξεις σε «Το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του εντυπωσιάζειν» (sic) θα καταλάβεις πιο έυκολα γιατί κόβονται.

ΥΓ : Στην ενότητα Οδήγηση Τips υπάρχουν βιντεάκια και συζητήσεις που μπορούν να προσφέρουν κάτι επιπλέον απο το απλά να μας φρικάρουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Nomizete oti ta kolopaida an theloun na doun gore den kseroun pou na mpoun sto NET?
    An den einai to Pc pou prostateyei o goneas , tha einai to PC toy aderfou h tou filou filhs.....
    Kai ama broun mia selida tou dinoun kai katalavainei.

To video den to eida alla to exw dei live me prwtagwnisth emena.
    Me rapsane me mpalwsane , kai odhgaw pali. To kako einai oti den eftega egw alla mia sygkhria gegonotwn... Myalo evala? Nai en merei.
    Exw meres pou paw cool. Exw meres pou niwthw poio aneta kai poio sigoura kai paw tapa.
    Ola ekei pou prepei omws!
    Bilias aka Fazer 1000

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ti kaneis enas italos kolimenos me ta elefant!!!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:38
  2. akoma ena
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2004, 11:41
  3. ena megalo "BRAVO"
    από speedrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 20:26
  4. Ena post afieromeno ston..