150 στο κοντερ ,στα κοκκινα η βελονα....... ετοιμο να πεταξει ητανε... ευθεια στη μαραθωνος
το μονοκαλο ,δε καιει τπτ ,τπτ ομως
150 στο κοντερ ,στα κοκκινα η βελονα....... ετοιμο να πεταξει ητανε... ευθεια στη μαραθωνος
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
update
λοιπον παιδια σημερα πηρα το cbf ενος φιλου μου, και το εβγαλα στην εθνικη...
η τελικη της μηχανης ειναι 125 χιλιομετρα, ειτε σας αρεσει ειτε οχι
τα 150-160 που διαβασα πιο πανω(οπως σωστα υπεθεσα) μονο στο γκρεμο τα πιανει...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
150 μίλια έτσι;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ε ναι, φυσικά εννοείται ότι με μία σκέτη βόλτα στην εθνική βλέπεις αμέσως τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι... Αν το καβαλάς 3-4 χρόνια, χαλάει το κοντέρ και σου δείχνει παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
update
τα 150-160 που διαβασα πιο πανω(οπως σωστα υπεθεσα) μονο στο γκρεμο τα πιανει...
![]()
![]()
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Ε ναι, φυσικά εννοείται ότι με μία σκέτη βόλτα στην εθνική βλέπεις αμέσως τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι... Αν το καβαλάς 3-4 χρόνια, χαλάει το κοντέρ και σου δείχνει παραπάνω![]()
θες να πεις οτι αν το ειχα περισσοτερο καιρο θα ειχε μεγαλητερη τελικη?
θα ειχε περισσοτερη θεληση μηπως ο κινητηρας?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
20 λεπτα ημουν σε εθνικη, και πηγαινα για αρκετη ωρα με τερμα γκαζι ετσι ωστε να δω τι τελικη εχει...
και μην αμφιβαλεις για αυτο που λεω:smilea:
και να ΤΟΝΙΣΩ πως οταν μιλαμε για ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, βρισκουμε ενα επιπεδο μεγαλο δρομο και φροντιζουμε να ειναι μερα που να μην εχει αερα...
το ποσα εχει τυχει να δουμε στο κοντερ δε μετρανε για τελικη...
και καλο ειναι να τονιζετε ακριβως την κατασταση γιατι παραπληροφορειται και πολυς κοσμος που διαβαζει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
....
20 λεπτα ημουν σε εθνικη, και πηγαινα για αρκετη ωρα με τερμα γκαζι ετσι ωστε να δω τι τελικη εχει...
.....Ευτυχώς που τα τονίζεις αυτά τα πράγματα....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και να ΤΟΝΙΣΩ πως οταν μιλαμε για ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, βρισκουμε ενα επιπεδο μεγαλο δρομο και φροντιζουμε να ειναι μερα που να μην εχει αερα...
το ποσα εχει τυχει να δουμε στο κοντερ δε μετρανε για τελικη...
....
Στα 21' τί έδειχνε;![]()
Α... κι αφου δεν κοιτάμε κοντέρ.... ο δορυφόρος τι έδειξε; 150 χαω![]()
![]()
![]()
ρε σνιπερ για την τελικη που εχει η μηχανη μιλαμε τι δορυφορους λες τωρα?
κι εγω με το ΧΤ στην κατηφορα στα μεγαρα εχω πιασει 180 αλλα η μηχανη παει μεχρι 150 ΜΑΧ...
αμα ειναι να μη συζηταμε να κλεισει το φορουμ να μην πληρωνει και ο αντμιν τους σερβερ τσαμπα
καλά ναι... για την τελική μιλάμε... αλλά όχι του CBF250 όμως ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε σνιπερ για την τελικη που εχει η μηχανη μιλαμε τι δορυφορους λες τωρα?
κι εγω με το ΧΤ στην κατηφορα στα μεγαρα εχω πιασει 180 αλλα η μηχανη παει μεχρι 150 ΜΑΧ...
αμα ειναι να μη συζηταμε να κλεισει το φορουμ να μην πληρωνει και ο αντμιν τους σερβερ τσαμπα![]()
Δηλαδή το να πήγαινες κόντρα άνεμο αυτά τα 20 λεπτά δεν γίνεται;
Εγώ είχα γράψει επακριβώς:
Δεν θα μαλώσουμε τώρα για 5χλμ/ω, αλλά τα 130+ τα είχε ότι κ αν γινόταν. Τώρα αν ήταν χρέπι το συγκεκριμένο cbf που πήγες βόλτα, δεν χρειάζεται εσύ να δημιουργείς λάθος εικόνα.130+ άνετα και παντού (ανηφόρες κλπ)
145 νορμάλ τελική, με νορμάλ αέρα σε ισιάδι
160++ ευνοϊκό τυφώνα κ λίγο κατηφόρα (αττική οδό πχ), στροφές κάτι λιγότερο από 10.500.
ΥΓ: είμαι 1,89 και 90 κιλά.
...
το συγκεκριμενο cbf ηταν σαν καινουριο...
λοιπον παιδια οπως νομιζεται αμα θελετε παει και 200, εγω μια φορα τα συμπερασματα μου τα εβγαλα...
![]()
ΟΚ τότε... ΜΕ 200!!!!
![]()
...
κι εμείς τα βγάλαμε ΠάνοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω μια φορα τα συμπερασματα μου τα εβγαλα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
κι εμείς τα βγάλαμε Πάνο![]()
![]()
οκ οπως και να χει το μηχανακι μου αρεσε πολυ, τωρα το αν πιανει 150 πιστευω πραγματικα οτι εχει πολυ μικρη σημασια...
![]()
φιλε πανος ,στο κοντερ εγραψα και γω οτι τα ειδα. το μηχανακι πανω απο 120 δε παει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
update
![]()
η χοντα το κανε ετσι για να χαιρονται αυτοι που το καβαλανε......
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας