Πολύ ευχάριστο φίλε!!![]()
Εσύ να'σαι καλά στην υγεία σου... όλα τ'άλλα είναι ψίχουλα.
Πολύ ευχάριστο φίλε!!![]()
Εσύ να'σαι καλά στην υγεία σου... όλα τ'άλλα είναι ψίχουλα.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ωραίος!Εγώ εδώ και κάποιες μέρες οδηγάω προσφέροντας θέαμα με το Grande!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
χαιρετώ την ομάδα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τις ευχές!
έχω αρχίσει και περπατάω εδώ και μερικές μέρες κουτσά στραβά![]()
όσον αφορά τη μηχανή, τελικά ρε γμτ άμα έχεις το μικρόβιο δε φεύγει οπότε το ψήνω να πηγαίνω σε καμιά πίστα (μέγαρα αν ανοίξει; να δούμε τι θα γίνει) για ξεκάβλωμα έστω γιατί αλλιώς δε παλεύεται η κατάσταση
θα πάρω και κουτί για τις μετακινήσεις μου αναγκαστικά![]()
η μηχανή ψιλόγαμ΄@θηκε, είμαι σε φάση με τις αποζημειώσεις κλπ τώρα να δω αν θα γίνει δικαστήριο κλπ
![]()
![]()
Περαστικά μας ρε!
Περαστικά φίλε μου και με το καλό να ξεμπερδέξεις από τις ασφαλιστικές και τα συνεργεία.
Όταν με το καλό αναρρώσεις πλήρως, σκέψου το ενδεχόμενο να ασχοληθείς ΚΑΙ με το εντούρο. Είναι ομορφα στο βουνό, ξεγκ@υλώνεις με ασφάλεια και γενικά περνάς καλά.
Είναι λογικό τώρα να έχεις τρομάξει με το ατύχημα αλλά από την άλλη είναι κρίμα για έναν απρόσεκτο οδηγό να σταματήσεις κάτι που προφανώς αγαπάς, γιατί αν κρίνω από τον εξοπλισμό σου και μάλιστα τέτοια εποχή σε κόβω για συνειδητοποιημένο μοτοσυκλετιστή παρά τα 19 χρόνια σου. Απλά θα πρέπει να ξεχάσεις μέσα στη πόλη τα περί επιθετικής-σπορ οδήγησης και θα πρέπει να μάθεις να φυλάγεσαι όσο πιο πολύ μπορείς. Δες το σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι, ότι σου την πέφτουν όλοι και συ πρέπεις να φυλαχτείς...
Και πάλι περαστικά.
που σαι tolistolaros! πως τα πας; thanks για τις ευχές![]()
kostasYZ ευχαριστώόσον αφορά τις μηχανές το χω σκεφτεί και το ψήνω για πίστα όταν με το καλό είμαι έτοιμος
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
που σαι tolistolaros! πως τα πας; thanks για τις ευχές![]()
kostasYZ ευχαριστώόσον αφορά τις μηχανές το χω σκεφτεί και το ψήνω για πίστα όταν με το καλό είμαι έτοιμος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυνηγησε τον και παλι περαστικα![]()
Φροντισε να ενημερωθεις πληρως με αυτους που επικοινωνησες
Η νομοθεσια ειναι με το μερος σου εφοσον ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"