Α και την διευθυνση σου.....
Θελουμε να σε κερασουμε ενα πεστσεσακι....:a028:
Α και την διευθυνση σου.....
Θελουμε να σε κερασουμε ενα πεστσεσακι....:a028:
@Portishead & el hymador ..............
Να υποθέσω πως και οι δύο είσαστε ΚΟΡΜΑΡΕΣ !!!
Εγώ είμαι ΧΟΝΤΡΟΣ, άρα δεν ταιριάζω στον όμορφο κόσμο σας ......... εεε ;;;
Να κλειστώ σε μοναστήρι ίσως για να μην ενοχλώ τα αισθήματά σας περί κάλλους ..........
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ που τώρα που παχύναμε συνεχίζουμε να υπάρχουμε .........
Και να σας πω ........... ειδικά στον Portishead ................ το πιπί μου το πλένω πολύ συχνά όπως ίσως και η χοντρή κυρία που σε ενόχλησε !!!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ (συγγνώμη ζητώ ταπεινά και πάλι) ότι η ατομική καθαριότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά !!!
Tι γελά ρε ; Δεν βλέπεις τον άλλο που ετοιμάζει τον S300 ;Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Απορω δλδ πως ελιχθηκε σαν το χελι και την γλυτωσε παλι![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από native
Ρε παιδία έλεος δλδ,
Και το τραγικότερο!!!!!!!!!!!!! Ρε παιδία θα σας βρωμίσει τη θάλασσα ο σκύλος? Ο ΣΚΥΛΟΣ?
Ο σκύλος δε μπορεί ούτε να κατουρήσει μέσα στο νερό. Εμείς στη θάλασσα μόνο να κατουράμε
ξέρουμε (και όχι μόνο).![]()
Παίδες τη θάλασσα δεν μπορεί να τη βρομίσει κανένα ζωντανό (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) μόνο με την επαφή του. η θάλασσα βρομίζει και γίνεται επικίνδυνη κυρίως απο όλα τα απόβλητα που ρίχνουμε μέσα της. άσε που οι μικρές ποσότητες δεν την επηρεάζουν και πολύ αλλά τα τελευταία χρόνια την έχουμε πεθάνει με τις απίστευτες ποσότητες χημικών και μη, αποβλήτων. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες τόνους!!! Δέν προλαβαίνει πια να ανακυκλώσει τις ποσότητες που τις ρίχνουμε.
Ένας φίλος ναυτικός μου είχε πει μια φορά οτι "Σπύρο δεν φαντάζεσαι τι πετάνε τα καράβια στη θάλασσα" πέρα απο τα απίστευτα χημικά απόβλητα που ρίχνουν οι βιομηχανικές ζώνες στον υδροφόρο ορίζοντα που εν τέλη καταλήγει στην όχθη της παραλίας που πηγαίνουμε εμείς τα παιδάκια μας. Σε αυτές τις όχθες κάποιοι κάνουν τον μάγκα και βάζουν τις φωνές στον διπλανό τους γιατι έχει φέρει μαζι του το τριχωτό μέλος της οικογένειας. Δεν τον ενδιαφέρει εαν το παιδί του κάνει μπάνιο σε ένα λουτρό απο βαριά μέταλα τα οποία έχει βοηθήσει και αυτός έμμεσα να ριχτούν στην κακόμοιρα τη θάλασσα.![]()
Μια φορά όμως ρε σεις περιμένω να διοργανωθεί μια βόλτα απο εμάς σε συνδυασμό με επίσημη διαμαρτυρία για τέτοια θέματα![]()
η συμπεριφορά στα ζώα γενικά και ειδικότερα στα αδέσποτα , είναι και δείγμα πολιτισμού. Φυσικά αν το λάβουμε ώς έχειν για την Ελλάδα, στην καλύτερη των περιπτώσεων , είναι για να ξανα-ανεβαίνουμε στα δέντρα και να τρώμε μπανάνες...
Παραθέτω και ενα ωραίο και αντιπροσωπευτικό κείμενο , στο γιατί τα ζώα δεν ευθύνονται για αυτά που προβάλλουν κάποιοι, αλλά κάποια "μπασταρδάκια" ανεξαρτήτου ηλικίας που νομίζουν οτι όλα είναι παιχνίδια και αντικείμενα και οχι έμβια όντα.
GandalfΑΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ
Αφορμή για την αναφορά αυτή στάθηκε ένα ρεπορτάζ της ΝΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ που μεταδόθηκε και στα δελτία ειδήσεων .Ο ρεπόρτερ τόνιζε ότι σε περιοχή του Ηρακλείου σκύλοι εξαγριωμένοι επιτέθηκαν σε μαθητές τραυματίζοντας τους. Ανέφερε και φωτογράφισε τις πληγές των παιδιών, ενώ τα “θύματα” περιέγραφαν την περιπέτεια τους μαζί με μαρτυρίες φίλων τους .
Ακολούθησαν αγανακτισμένες δηλώσεις γονέων, με αίτημα να γίνει κάτι με αυτήν την “κατάσταση” αναφερόμενοι στην ύπαρξη αδέσποτων σκύλων στην περιοχή τους .Οι γονείς προφανώς ανησυχούσαν για την ασφάλεια και υγεία των αθώων παιδιών τους .Οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι παλιότερα ποτέ δεν είχαν δημιουργηθεί από τα αδέσποτα τέτοια προβλήματα. Τα παιδιά ερωτώμενα παραδέχτηκαν, ότι οι θύτες –σκύλοι, είχαν αρχίσει να παίζουν απλά μαζί τους και στην συνέχεια άρχισαν να στρέφονται εναντίον τους. Eνα παιδί δήλωσε αυτολεξεί «είχαν πάρει πέτρες και τα κυνηγούσαν».
Φαίνεται όμως ότι οι σκύλοι …παρεξήγησαν το παιχνίδι ..και την αληθινή διάθεση των παιδιών.
Τα ένιωθαν φιλικά και έπαιζαν μαζί τους. Όταν όμως αντιλήφθηκαν ότι θα έβαλαν εναντίον τους με πέτρες, αμύνθηκαν. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης υπάρχει και στους ανθρώπους! πως μπορούμε να το παραγνωρίζουμε όταν πρόκειται για ζώο;
Και όμως ούτε μια φορά δεν σχολιάστηκε η υπαιτιότητα των παιδιών, ούτε η ανευθυνότητα των ανθρώπων -πρώην ιδιοκτητών των ζώων - που τα πέταξαν έξω από την πόρτα τους όταν τα βαρέθηκαν!! Όλοι στάθηκαν στην πλευρά του ανθρώπου, στερούμενοι αντικειμενικότητας.
Τα παιδιά προκάλεσαν τα ζώα είχαν πρόθεση κακοποίησης η έστω εκφοβισμού των..
Ουδείς σχολίασε τα κακώς κείμενα. Ουδείς μίλησε στα παίδια για την αγάπη και το σεβασμό στη ζωή. Κανείς δεν προβληματίστηκε για την ” αθωότητα” της παιδικής παρέας που πίστευε ότι η πρόκληση τρόμου ,ο λιθοβολισμός ζώου είναι παιχνίδι.
Τα μαζικά μέσα ενημέρωσης ας βοηθήσουν σ αυτό.
Η γνώση και ενημέρωση είναι το παν.
Ας μην ξεχνάμε τι είπε ο ΣΒΑΙΤΣΕΡ: Τα ζώα δεν είναι πάνω από μας ούτε κάτω από μας, .....είναι δίπλα μας -πλάι μας,.!!
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
![]()
Για να μην ξεχνιομαστε .....
μιλαμε για το αισχος που εγινε...και το πως δεν θα πρεπει να επαναληφθει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
@Portishead & el hymador ..............
Να υποθέσω πως και οι δύο είσαστε ΚΟΡΜΑΡΕΣ !!!
Εγώ είμαι ΧΟΝΤΡΟΣ, άρα δεν ταιριάζω στον όμορφο κόσμο σας ......... εεε ;;;
Να κλειστώ σε μοναστήρι ίσως για να μην ενοχλώ τα αισθήματά σας περί κάλλους ..........
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΑΣ που τώρα που παχύναμε συνεχίζουμε να υπάρχουμε .........
Και να σας πω ........... ειδικά στον Portishead ................ το πιπί μου το πλένω πολύ συχνά όπως ίσως και η χοντρή κυρία που σε ενόχλησε !!!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ (συγγνώμη ζητώ ταπεινά και πάλι) ότι η ατομική καθαριότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά !!!![]()
![]()
![]()
Καταρχας δεν ημουν εγω παρων στο περιστατικο....σχολιο στο post του συμφορουμιτη προσθεσα.
Δεν εχω κανενα πρόβλημα με τους υπέρβαρους...πολυ φιλοι και φιλες μου ειναι.....απλα περιεγραψα ισως με ακομψο τροπο το γεγονός οτι πολλοι απο αυτους που θεωρούν τα σκυλια βρώμικα (συνηθως γριες και γέροι) πλένονται καθε πασχα.
Επισηε ενας σκυλος δεν μπορει ουτε να αφοδευσει ουτε να ουρησει μεσα στο νερο....αντιθετως με τα υπόλοιπα 2ποδα "ζώα"
Ζητω ειλικρινα συγνώμη αν εθιξα κάποιον....δεν ειχα κανενα τέτοιο σκοπο......
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
η συμπεριφορά στα ζώα γενικά και ειδικότερα στα αδέσποτα , είναι και δείγμα πολιτισμού. Φυσικά αν το λάβουμε ώς έχειν για την Ελλάδα, στην καλύτερη των περιπτώσεων , είναι για να ξανα-ανεβαίνουμε στα δέντρα και να τρώμε μπανάνες...
Παραθέτω και ενα ωραίο και αντιπροσωπευτικό κείμενο , στο γιατί τα ζώα δεν ευθύνονται για αυτά που προβάλλουν κάποιοι, αλλά κάποια "μπασταρδάκια" ανεξαρτήτου ηλικίας που νομίζουν οτι όλα είναι παιχνίδια και αντικείμενα και οχι έμβια όντα.
Gandalf
Αψογος!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
Μια φορά όμως ρε σεις περιμένω να διοργανωθεί μια βόλτα απο εμάς σε συνδυασμό με επίσημη διαμαρτυρία για τέτοια θέματα![]()
ΜΕΣΑ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
Στο θέμα μας τώρα ...............
Κατ' αρχήν έχω μια μικρή σκυλίτσα η οποία κοιμάται ανάμεσα στο μαξιλάρι το δικό μου και της γυναίκας μου ......... το γράφω από την αρχή για να μην παρεξηγηθώ !!!
α) Αφήστε τις γενικεύσεις περί Κρήτης και κρητικών ............. καθάρματα υπάρχουν παντού.
β) Όσοι έχουμε ζώα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβόμαστε το ότι κάποιοι άλλοι δεν θέλουν επαφή μαζί τους.
γ) Σκύλοι σε οργανομένες παραλίες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
δ) Πόσοι ιδιοκτήτες σκύλων μαζεύουν τις ακαθαρσίες τους ;;; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ !!!
Και τέλος ............ το παιδάκι ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και ρωτάει αν δαγκώνει ο σκύλος ΠΡΙΝ απλώσει χέρι ........... γιατί υπάρχουν ΚΑΙ σκύλοι που δαγκώνουν !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ασχετο αλλα ενδεικτικο της αντιμετωπισης των ζωων στην χωρα μας...
Την Κυραικη στο Βραχατι Κορινιθιας, λουομενη τουλαχιστον 150 κιλα βγαινει κρατωντας απο το χερι το επισης υπερβαρο παιδι της και λεει στην φιλη της (επισης κητος, ξαπλωμενο σε ξαπλωστρα ετοιμη να δαλυσει):
Μονο οτι ειναι κοκκινο κρατησα απο το ποστ σου....καθως και το οτι τελικα ο ρατσισμος των 'κιλων' καλα κρατει.
Υπογραφη
Ενα κητος που δεν ενοχλειται απο σκυλια (ακομη και σε παραλιες οπου αναγραφεται η απαγορευση των σκυλιων στο νερο) αλλα μαλλον απο ανθρωπους που πιστευουν οτι το βαρος καποιου τον προσδιοριζει κιολας.
Παντως οσο αφορα το πρωτο ποστ για να επανελθουμε...
Κατι μου λεει οτι ο αλητης-ες που εκανε αυτο το πραγμα τιποτα προηγουμενα θα εχει με την γερμανιδα που διατηρει στην περιοχη κατι σαν καταφυγιο αδεσποτων...
κατι πρεπει να παιχτηκε με αυτην,δεν εξηγειτε αλλιως...
Ενταξει ισως απο κατι λιγους, κατα καιρους,γινοντε διαφορα εκει στα χωρια του Αποκωρονα αλλα με κακοποιηση ζωων δεν ειχε ξαναγινει η δεν ειχα ακουσει εγω κατι...
Αλλα και η κινηση σαν κινηση αυτη καθ εαυτη,δειχνει καποιον συμβολισμο,σαν να θελει να περασει καποιο μηνυμα ο @ρχιδας που το εκανε...
Αν του ενοχλουσε τα ζουμπερα ο σκυλος, η δεν ξερω και γω τι αλλο, νομιζω οτι δεν θα τον εβγαζε σε δημοσια θεα μετα που θα τον σκοτωνε...
Δεν ξερω...μια υποθεση κανω απλως...
πρωτα απ΄ολα να ενημερωσω τους συμφορουμιτες που αντεδρασαν στα γραφομενα μου οτι αυτη την περιοδο κουβαλω τα περισσοτερα περιττα κιλα που εχω κουβαλησει στην ζωη μου...
Δεν εχω κανενα προβλημα με τους υπερβαρους και αυτο δεν ειναι μια απολογητικη δηλωση μετανοιας για αυτα που εγραψα.
Αλλα απο την στιγμη που η συγκεκριμενη κυρια ενοχληθηκε χωρις πραγματικο λογο απο τον σκυλο (υπακουωντας σε φοβικα μικροαστικα στερεοτυπα) τοτε εχω καθε δικαιωμα να απαντησω αναλογως....σου προσβαλει την αισθητικη κυρα μου; ....και εμενα μου προσβαλεις την δικη μου, οχι μονο με την εμφανιση σου, αλλα κυριως με τον τροπο που αντιδρας!!!
Αν ενοχληθηκατε τοσο συγχωρεστε με, προσπαθησα να γινω εμφατικος...
...ακομα και αν ηταν καμια μοντελα θα την εκραζα και τοτε μαλλον θα μου την λεγαν οι ανορεξικοι και οι ανορεξικες του forum...
Sostos o Hymador!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....και εμενα μου προσβαλεις την δικη μου, οχι μονο με την εμφανιση σου, αλλα κυριως με τον τροπο που αντιδρας!!!
Αν ενοχληθηκατε τοσο συγχωρεστε με, προσπαθησα να γινω εμφατικος...
...ακομα και αν ηταν καμια μοντελα θα την εκραζα και τοτε μαλλον θα μου την λεγαν οι ανορεξικοι και οι ανορεξικες του forum...