Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειδικα οσον αφορα τα καταπληκτικα και εφ'ολης της υλης σχολια του ενπατ,καθως και ολων των υπολοιπων παιδιων.
Καπου διαβασα οτι το σκαψιμο ειναι ουσιαστικα μια διαδικασια ανασκαφης.Απωτερος στοχος να βρεις το απολιθωμα που κρυβεται καπου βαθεια.
Μιας και για μενα αυτο το κειμενο ειναι ουσιαστικα ενα rough cut,αφου ειναι φανερο οτι εγραφα οπως εβλεπα την ιστορια να εκτυλισσεται, - (και στην προκειμενη περιπτωση να φευγει απο τον ελεγχο μου - και ποσταρα με ελαχιστες διορθωσεις,μπορω να παρομοιασω την ολη διαδικασια ως εξης:
Ξεκινησα να σκαβω με φτυαρι, και στην πορεια συνεχισα με τα χερια.Αντι για απολιθωμα βρηκα μια σκουριασμενη ζαντα ποδηλατου και την κουκουλωσα στα γρηγορα γιατι καπου ειδα πυρσους.![]()
Ειναι φανερο οτι απο αλλου ξεκινησα και αλλου κατεληξα.Ηταν πολυ δυσκολο να διαχειριστω ενα τοσο μεγαλο κειμενο για τα δεδομενα μου.
Το βασικο για μενα ειναι οτι διαβαζεται,και σε μερικα σημεια εχει πλακα.
Ζητω συγνωμη για την κακη μπρφοποιηση του κειμενου,και για τα λαθη που δεν εχει νοημα πια να διορθωσω.
Ευχαριστω πολυ οσους το διαβασαν και τους αρεσε,οσους δεν μπορεσαν να το διαβασουν (και κακως που δεν μου το ειπαν ευθεως) ,και οσους ποσταραν και ειπαν την γνωμη τους με ειλικρινεια.
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλάκα Κρούκη... τι παπαριές λες;;;;;;;
Τα ωραιότερα κείμενα γράφονται βγάζοντας απλώς τα εσώψυχά σου. Σκέφτηκες ποτέ ότι αυτό που λες "διορθώσεις" θα είχαν αλλάξει εντελώς το κείμενό σου;;;; Και πιθανότατα θα το είχαν πάει ναι μεν κάπου αλλού αλλά όχι ντε και καλά εκεί που θα θελες;;;;
ΔΕΝ είσαι σε διαγωνισμό γραψίματος! Και πολύ καλά έκανες και έγραφες όπως σου έβγαινε. Και δεν έχει μόνο πλάκα έχει πολύ ωραία σημεία που σε αγγίζουν εμένα τουλάχιστον ιδιαίτερα.
Να μην διορθώσεις τίποτα!!!!!!
Είναι ένα εξαιρετικό κείμενο σαφώς φάνηκε κάποια αμηχανία και μία δυσκολία αλλά δεν ε΄χει σημασία. Αυτόι που μετρά είναι ότι το χαρήκαμε και μας πρόσφερες με αυτά που έγραψες πολύ ωραίες στιγμές. Προχώρα για το επόμενο.![]()
ΥΓ Δεν στα λέω αυτά για να σου κάνω τον "καλό". Ούτε για να το παίξω αυτός που σου λέει καλά λόγια για να κάνει εντύπωση και να σε χαροποιήσω. Είναι πολύ δύσκολο πάρα πολύ δύσκολο να "βγάζεις" στο χαρτί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σκέψεις και συναισθήματά σου και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένο στόχο.![]()