Kαι το συνεργείο το τιμολόγιοΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
πισω εχει η αχλαδα την ουρα:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Kαι το συνεργείο το τιμολόγιοΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
πισω εχει η αχλαδα την ουρα:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
σ αρεσε ε?ε να σου κοψω ενα κοματι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Kαι το συνεργείο το τιμολόγιο:rotflmao: :rotflmao:
![]()
τι αλλο κουλο θα ακουσουμε![]()
α κ οσοι θελετε αξιοπιστια τωρα πια ειναι απλο... ρεκτιφιε μεχρι να γινει το χυτωνιο τσιγαροχαρτο.
CBR 600F PC35 2004
VFR 400R NC21 1986
INNOVA 125 2006
KAZE R 112 2006
αλλαγη χιτωνιο και οχι ρεκτιφιε.αλλα αλλες οι θερμοκρασιες των αεροψυκτων και αλλες οι θερμοκρασιες των υδροψυκτων.οταν μιλαμε για υδροψυκτο εννοειται πως οταν βελτιωθει σε ογκο χαλαει οι αξιοπιστια.στο αεροψυκτο ποιες θερμοκρασιες θα το επιρεασουν αφου ουτως η αλλως ειναι φτιαγμενο για να δουλευει σε μεγαλες θερμοκρασιες.αλλα λοιπον τα υδροχιτωνια με τα πιστονια τους,και αλλα τα αεροχιτωνια.και παντα οι στροφαλομπιελες εχουν μια ανοχη της ταξεως του 50-60%.
το δικο μου δηλαδη που εχει κανει 35000 χιλ απο οταν το εχω φτιαξει και δεν εχει καψει ουτε λαδι τι γινεται.
και glx 60mm εχω φτιαξει ενος φιλου και το παιρνει και κανει δρομολογια της ταξεως των 50 χιλιωμετρων την ημερα.χωρις να χτυπησει <<ΜΠΙΕΛΑ>>.η μπιελα χτυπαει μονο αν μεινει το μηχανακη απο λαδι αφου αναγκαστηκα κολαει και φρεναρει και η μπιελα.
θυμαμαι παλια καποια εταιρια εβγαζε για τα NSR κιτακι μονο με κυλινδροπιστονα που τα εκανες απο 250 σε 350.το ιδιο και τα RGV με την ιδια αξιοπιστια που ειχανε και τα μαμα.μικρη δηλαδη αλλα την ιδια.αυτες δηλαδη οι εταιριες δεν ξερανε?και ειδικα σε διχρονα που ειναι ποιο ευπαθεις απο τα τετραχρονα.
τελως παντων δεν θελω να το παιξω ουτε ειδιμονας ουτε τιποτα.απλα ετσι πιστευω εγω.
φιλικα παντα χωρις πιστευω παρεξηγησεις.
![]()
ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ariskawa
οταν μεγαλωσεις το πιστονι η διαμετρος του πιστονιου μετα αρχιζει και εξαλειφει την μεγαλη διαδρομη.![]()
![]()
![]()
![]()
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στον 21ο αιώνα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ θα σταματήσω να φτιάχνω αυτοκίνητα το υπόσχομαι! Τώρα τι θα κάνω μετά δεν ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν καταφερεις να μου αποδειξεις οτι το παραπανω ισχυει ,θα σταματησω να φτιαχνω μηχανακια και θα αρχισω σταυροβελονια...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα δω! Ίσως αρχίσω να πεταλώνω τζιτζίκια!
![]()
![]()
![]()
ε τοτε αφου η μπιελα χτυπαει μονο οταν μεινει απο λαδι τι περιμενεις?βαλτου ενα πιστονι απο hayabousa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ariskawa
αλλαγη χιτωνιο και οχι ρεκτιφιε.αλλα αλλες οι θερμοκρασιες των αεροψυκτων και αλλες οι θερμοκρασιες των υδροψυκτων.οταν μιλαμε για υδροψυκτο εννοειται πως οταν βελτιωθει σε ογκο χαλαει οι αξιοπιστια.στο αεροψυκτο ποιες θερμοκρασιες θα το επιρεασουν αφου ουτως η αλλως ειναι φτιαγμενο για να δουλευει σε μεγαλες θερμοκρασιες.αλλα λοιπον τα υδροχιτωνια με τα πιστονια τους,και αλλα τα αεροχιτωνια.και παντα οι στροφαλομπιελες εχουν μια ανοχη της ταξεως του 50-60%.
το δικο μου δηλαδη που εχει κανει 35000 χιλ απο οταν το εχω φτιαξει και δεν εχει καψει ουτε λαδι τι γινεται.
και glx 60mm εχω φτιαξει ενος φιλου και το παιρνει και κανει δρομολογια της ταξεως των 50 χιλιωμετρων την ημερα.χωρις να χτυπησει <<ΜΠΙΕΛΑ>>.η μπιελα χτυπαει μονο αν μεινει το μηχανακη απο λαδι αφου αναγκαστηκα κολαει και φρεναρει και η μπιελα.
θυμαμαι παλια καποια εταιρια εβγαζε για τα NSR κιτακι μονο με κυλινδροπιστονα που τα εκανες απο 250 σε 350.το ιδιο και τα RGV με την ιδια αξιοπιστια που ειχανε και τα μαμα.μικρη δηλαδη αλλα την ιδια.αυτες δηλαδη οι εταιριες δεν ξερανε?και ειδικα σε διχρονα που ειναι ποιο ευπαθεις απο τα τετραχρονα.
τελως παντων δεν θελω να το παιξω ουτε ειδιμονας ουτε τιποτα.απλα ετσι πιστευω εγω.
φιλικα παντα χωρις πιστευω παρεξηγησεις.
![]()
![]()
Και ξανα γιατι απαντηση δεν ειδα.. αμα σου εδωσε εγγυηση.. γιατι δεν το πας πισω να στο φτιαξει![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
![]()
![]()
![]()
Έτσι βγαίνουν ξυνές οι διακοπές ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Kαι που 'σαι ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γύρισες παππούλη;![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έλα να σε κεράσω κανά ρακάκι να στρώσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Άρχισε το ξύρισμα!![]()
![]()
Αντε ρε καρντασ. Μας ελειψες. WElcome to realityΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδια ψαξτε να βρειτε ενα astrea grand (μαμα) να κανετε τη δουλεια σας και αφηστε τα inova τους εγκεφαλους και τα φτιαξιματα