Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 61

Θέμα: Αναζήτηση Σκυφτού

Road67
    Μόνο εσένα είδα να πατρονάρεις στο Forum και να έχεις ύφος κήνσορα. Αυτό που προσπαθώ να μάθω από τη δεδομένη συζήτηση είναι αν είναι αξιόλογο το μηχανάκι που με ενδιαφέρει. Προφανώς. η μετάβαση από το ΤΤ σε οποιοδήποτε σκυφτό με τα διπλά άλογα απαιτεί εξοικείωση και υπομονή. Το να το λες και να το επαναλαμβάνεις με στόμφο, πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα, καθώς είναι κάτι που έχω εξαρχής στο μυαλό μου, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία. Φαίνεται πως το ίδιο βίωσες κι εσύ πριν καβαλήσεις το Fazer, οπότε τώρα νουθετείς τις ψαρούκλες.
    Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι οδήγησα μια φορά το ληστή; Το ληστή τον είχα δανεικό ένα μήνα για να δω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω σκυφτό κανονικά. Χωρίς να πιάνεται μέση, χέρια, και γενικά πως συμπεριφέρεται. Προφανώς ήταν χαώδης η διαφορά από το ΤΤ μου, όπως χαώδης θα είναι και η διαφορά του οποιουδήποτε σύγχρονου ss από το bandit. Αυτό δε με εμπόδισε να βγάλω συμπεράσματα, να ευχαριστηθώ τη μοτοσυκλέτα και να καταλήξω πως η κατηγορία μου ταιριάζει. Επίσης, από τα πρώτα πράγματα που σκοπεύω να κάνω με την αγορά του καινούριου μηχανήματος είναι σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης σε πίστα. Προφανώς το CBR δεν είναι TT. Αν όμως αυτή ειναι η μόνη σου συνεισφορά στη συζήτηση, η άποψη σου έχει εμπεδωθεί.

DeusXT κάτι τέτοιο περιμένω να ακούσω, thank you!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    1. Sorry, αλλα δεν ξερω τι ειναι ο κηνσορας
    2. Και αξιολογο και αξιοζηλευτο και απο τα πιο αξιοπιστα στην κατηγορια του κατα μεσο ορο
    3. Εβγαλες το συμπερασμα οτι το fazer ηταν η πρωτη μηχανη που καβαλησα η τουλαχιστον η πρωτη σχετικα γρηγορη. Κανεις ομως λαθος μιας κι εγω δε βγαζω επισφαλη συμπερασματα σε αντιθεση με 'σενα, σου απανταω οτι σου μιλαω με βαση την εμπειρια μου απο Agusta [και τωρα τραγουδα ].
    4. Κι ο ενας μηνας σε κανει γνωστη τον street η του ληστη; Και μονο που αποκαλεις το ληστη σκυφτου τυπου καθισταται φανερο οτι δε βρηκες θεση να κουμπωσεις κι εκανες πειραματα ως προς τη θεση οδηγησης.
    5. Η συνεισφορα μου ειναι οτι δεν ρωτας αν το μηχανακι ειναι αξιολογο, αλλα ποσα πιανει. Ερωτηση που καθιστα το μηχανακι αξιολογο για ενα γνωστη του χωρου. Αλλα οχι για καποιον που δεν εχει εμπειριες. Εισαι μονιμως εριστικος σε οποιοδηποτε αντιτιθεται στο να μεταβεις σε αυτη την κατηγορια.
    Και κατι ακομα, το να ανεβω εγω απο το fazer στην agusta ηταν εκρηκτικο, το να ανεβεις εσυ απο το ΤΤ στη CBR προκειται για επιταχυνση που ματωνει. Λυπαμαι αν δε μπορω να το μεταδωσω καλυτερα, αλλα θα το καταλαβεις δυστυχως τη στιγμη που θα την καβαλησεις και θα νομιζεις οτι επειδη τη ''σεβεσαι'' της πηρες τον αερα.
    Πες ο,τι θελεις, κανε οτι θελεις, εγω δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω κατι που εκανες πολλακις. Σε συμβουλεψα βασει της εμπειριας μου ως οδηγος. Δεν εχω κατι αλλο να πω και προφανως κρινεις οτι εχω την ταση να επαναλαμβανομαι. Δεν ξανασχολουμαι, τελειωνω εδω κι οταν με το καλο την παρεις και τη βλεπεις να καθεται και δε μπορεις να την οδηγησεις γιατι θα φοβασαι, σιγομουρμουριζε για πιστες και λοιπα. Αλλο να επαιρνες τη CBF, το Fazer, η το τερατακι και μετα απο καποιο πεπερασμενο χρονο τριψιματος να πηγαινες στη CBR. Εκει πιστεψε με θα επικροτουσα την αποφαση σου. Τελος
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Εντάξει μην μουρλαθούμε και τελειώς. Δεν το λές τέρας δύναμης και εχθρικό μηχανάκι το CBR 600f4i.

Θέλει να κάνεις κάποια χιλιόμετρα για να βρείς πως κουμπώνεις πάνω αλλά θεωρείται και είναι άνετο (για τον οδηγό).
    Φρένα καλά έχει, γεωμετρία όχι απόλυτη, σχετικά ήρεμο στις χαμηλές στροφές. Μπορεί κάποιος να μεταβεί σε αυτό αρκεί να δώσει στον εαυτό του και στο μηχανάκι πίστωση χρόνου για να το μάθει. Αλλά αυτό ισχύει παντού.

Η ταχύτητα που μπορείς να ταξιδεύεις είναι μεγάλη με ένα άτομο. Για συνοδηγό επαναλαμβάνω ότι θα κουραστεί σχετικά γρήγορα. Ανάλογα βέβαια και τις αντοχές. :wacko:

Μια και το ανέφερες νωρίτερα στη συζήτηση θα σου πρότεινα να δεις και τα Triumph Daytona 600 και 650. Σε τεστ που είχα διαβάσει ήταν τα πιο ευρύχωρα και με την καλύτερη προστασία από όλα τα ss. Μου είχαν δώσει για μία βδομάδα σαν μηχανή αντικατάστασης από την Ηλιοφίλ to 600 και είχα πάθει πλάκα από το πόσο ωραία πήγαινε παντού. Για να μην ξεχνιώμαστε είμαι 1,87 ύψος και 120 κιλά !!!

Φίλε Katana, το Τriumph το σκέφτομαι γιατί κολλητός έχει το Daytona 600. To μηχανάκι αγοράστηκε με 13000 km για 5000 euros και δεν έχει κάνει κιχ. Ο φίλος είναι πολύ ικανοποιημένος τόσο με το χαρακτήρα όσο και με τη χρηστικότητα και την αξιοπιστία της μοτοσικλέτας. Η σέλα του συνεπιβάτη πάντως είναι απλά τραγική. Εγώ απλά δεν μπορώ να κάτσω, όπως και κανείς φαντάζομαι με φυσιολογικές διαστάσεις. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που του cbr κερδίζει πόντους. Μου φαίνεται καλύτερο για κάθε μέρα και για τουριστική χρήση. Επίσης, με προβληματίζουν τα service όσο και η μεταπολιτική αξία. Πάντως την επόμενη εβδομάδα, που θα αρχίσω να βλέπω μηχανάκια, θα δω μεταξύ άλλων και ένα Daytona 650. Ο τύπος το δίνει 4000!!! Είμαι πάντα επιφυλακτικός, αλλά τα λεφτά μου φαίνονται αστεία.

Εγω απο ΤΤ πηγα σε GSR600....Στην αρχη το αποτομο ανοιγμα ψηλα με τρομαζε ακομα και στην ευθεια....Βλεπεις σπινιαρουν και στην ευθεια,στην καταπληκτικη Αθηναικη ασφαλτο,οταν ροπιασει η δευτερα και σε μερικα σημεια η τριτη...

Το βασικοτερο ολων ειναι να μαθεις τα φρενα τα οποια δαγκωνουν απειρες φορες παραπανω απο το ΤΤ με τον ενα δισκο(270χιλ) και ειναι πολυ ευκολο να σου μπλοκαρουν...Αυτο σε πολυ νορμαλ οδηγηση γιατι μετα ειναι αλλα....

Αν εχεις το μυαλο μεσα στο κρανος σου δεν θα εχεις προβλημα με το CBR αλλα σε θεματα ανεσης,ειδικα συνεπιβατη,θα εχεις κατι ψιλα...Εκτος και αν κανατε και δικαβαλα ταξιδακια με το ΤΤ οποτε θα της φανει λιμουζινα

Παντως εαν δεν σε ενδιαφερουν ταχυτητες 170+ για πολυ ωρα ενα γυμνο στυλ Hornet/GSR/etc ισως να σε βολευε....Και εγω 1.85+ ειμαι και μεχρι τα 170 δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα στην ΕΟ....Κανε ενα test ride,δεν χανεις τιποτα...Και ειδικα τα GSR τα εχουν πετσοκοψει οσο αφορα την τιμη και βρισκεις μεταχειρισμενα 2ετιας με 4000Ε...

Δικάβαλα ταξιδάκια με το ΤΤ είναι αυτοτιμωρία. Ίσως βέβαια να είμαι κακομαθημένος διότι γνωστό ζευγάρι πήγε με DT125. Και δε χώρισαν. . .

Μεχρι Ναυπλιο ειχαμε φτασει φορτωμενοι τσαντες κιολας

Στον γυρισμο την εβαλα σε αμαξι και αυτην και τις τσαντες

Respect!

exoun kolisei ta ELATIRIA Το avatar του/της LePa
    ola auta pou les mou fernoun sto mialo to sv giati auta epsaxna kai ego. pare ena sv
    http://www.bikepics.com/members/lepa/

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Συμφωνώ!

Το έχω υπόψιν το SV παλικάρια. Κι εγώ το ζαχάρωνα και πήγα και το είδα. Μου πέφτει νομίζω λίγο μικρό, αλλά το κύριο μειονέκτημα είναι οι ξεχωριστές σέλες. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η Suzuki έκανε τέτοια επιλογή, καθώς το μηχανάκι δεν είναι αυτό που λέμε supersport. Μεγάλο δέλεαρ εδώ είναι η τιμή: Μοντέλα 2006 αλλάζουν χέρια με 4000. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι έχω καταλήξει στο cbr. Μόνο η τιμή με χαλάει λίγο, καθώς προσπαθώ να βρω μηχανάκι από το 2002 και μετά. Οι περισσότερες επιλογές μου είναι μοντέλα 2000-2001.

Γενικά πάντως ικανοποιημένος από το SV; Τί οδηγούσες πριν;

Επιστροφή από τη φλεγόμενη Ρόδο

Εκεί που λιαζόμουν στην παραλία και χάζευα τις αγγελίες, άρχισα να κάνω κάτι κόκκινες και ανάρμοστες σκέψεις: Ducati 800 ss. Μάλλον για εγκυκλοπαιδικούς και μόνο λόγους, αλλά έπαθα πλάκα με τη χαμηλή του τιμή, σα μεταχειρισμένο. Πάντα η Ιαπωνία είναι σε προτεραιότητα, αλλά εναλλακτικές σκέψεις δε βλάπτουν ποτέ. Για πείτε γνώμη. . . Μιλάω για μοντέλα γύρω στο 2004.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση εξοπλισμου στο νετ
    από PQC στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 10:07
  2. αναζητηση γιατρου!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:42
  3. Αναζήτηση Ονείρου...
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί