Road67
Μόνο εσένα είδα να πατρονάρεις στο Forum και να έχεις ύφος κήνσορα. Αυτό που προσπαθώ να μάθω από τη δεδομένη συζήτηση είναι αν είναι αξιόλογο το μηχανάκι που με ενδιαφέρει. Προφανώς. η μετάβαση από το ΤΤ σε οποιοδήποτε σκυφτό με τα διπλά άλογα απαιτεί εξοικείωση και υπομονή. Το να το λες και να το επαναλαμβάνεις με στόμφο, πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα, καθώς είναι κάτι που έχω εξαρχής στο μυαλό μου, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία. Φαίνεται πως το ίδιο βίωσες κι εσύ πριν καβαλήσεις το Fazer, οπότε τώρα νουθετείς τις ψαρούκλες.
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι οδήγησα μια φορά το ληστή; Το ληστή τον είχα δανεικό ένα μήνα για να δω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω σκυφτό κανονικά. Χωρίς να πιάνεται μέση, χέρια, και γενικά πως συμπεριφέρεται. Προφανώς ήταν χαώδης η διαφορά από το ΤΤ μου, όπως χαώδης θα είναι και η διαφορά του οποιουδήποτε σύγχρονου ss από το bandit. Αυτό δε με εμπόδισε να βγάλω συμπεράσματα, να ευχαριστηθώ τη μοτοσυκλέτα και να καταλήξω πως η κατηγορία μου ταιριάζει. Επίσης, από τα πρώτα πράγματα που σκοπεύω να κάνω με την αγορά του καινούριου μηχανήματος είναι σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης σε πίστα. Προφανώς το CBR δεν είναι TT. Αν όμως αυτή ειναι η μόνη σου συνεισφορά στη συζήτηση, η άποψη σου έχει εμπεδωθεί.
DeusXT κάτι τέτοιο περιμένω να ακούσω, thank you!