Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ίσως και να άξιζε η θανατική ποινή

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    από που ακριβώς προκύπτει αυτό;;

Από την κοινή λογική...Οταν είσαι μέσα στα σκατά όπως εγώ μπορείς να καταλάβεις και πως σκέφτονται αυτά (τα σκατά) και πως ενεργούν όσο χρονών και να είναι...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Από την κοινή λογική...Οταν είσαι μέσα στα σκατά όπως εγώ μπορείς να καταλάβεις και πως σκέφτονται αυτά και πως ενεργούν όσο χρονών και να είναι...

Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

Επίσεις....

Νομίζω πως οι πραγματική πλάνη εδώ έχει βάση αφού δεν μπορούσε εκ των πρωτέρων να γνωρίζει ποια θα ηταν η κίνηση του εμπόρου. Επίσεις για τον απλό αυτουργό θα πρέπει να αποδεικνίεται η πρόθεση! Αλλιώς δεν καταλογίζεται τίποτα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

Επίσεις....

Νομίζω πως οι πραγματική πλάνη εδώ έχει βάση αφού δεν μπορούσε εκ των πρωτέρων να γνωρίζει ποια θα ηταν η κίνηση του εμπόρου. Επίσεις για τον απλό αυτουργό θα πρέπει να αποδεικνίεται η πρόθεση! Αλλιώς δεν καταλογίζεται τίποτα!!!!

Σωστά...το επίσης γράφεται με η :rotflmao:

Μικρή μου Μάϊρα είσαι μικρή και άβγαλτη ακόμα θα συνηθίσεις με τον καιρό και δεν θα ασχολείσαι πλέον...ξέρω τι σου λέω

Σωστά...το επίσης γράφεται με η :rotflmao:

Μικρή μου Μάϊρα είσαι μικρή και άβγαλτη ακόμα θα συνηθίσεις με τον καιρό και δεν θα ασχολείσαι πλέον...ξέρω τι σου λέω

Η συνήθεια είναι το χειρότερο πράγμα, αφού κάθε λεπτό είναι διαφορετικό από το προηγούμενο όπως και κάθε ον.

όσο για την ορθογραφία, ένα από τα καλύτερα πράγματα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε!!!!

Λοιπον, αν φταινε οι εμπορες, φταινε και οι περιπτεραδες που πουλανε τσιγαρα, φταινε και οι μπαρ
    μαν και οι ιδιοκτητες μπαρ που πουλανε ποτα.
    Εχετε δει ρε μαγκες και μαγκισες κανεναν εμπορο να πουλαη το εμπορευμα του με το ζορι;
    Ο εμπορος φταιη που ο αλλος εγινε πρεζακιας, αλκοολικος, η καπνιστης;
    Αν εγω ειμαι εξαρτημενος με την ζαχαρη και τα γλυκα και εχω διαβητη, ο ζαζαροπλαστης φταιη που παω και αγοραζω;

Εως ποτε θα πιπιλατε τις καραμελες των πολιτικων;
    Δεν εχετε καταλαβει οτι ο κοσμος λειτουργει με την παραοικονομια των ναρκωτικων , οπλων και πορνειας; Πως νομιζετε πως ευημερουν οι υπερδυναμεις;
    Το παραμυθι με την παρανομια κραταει τις τιμες ψηλα και πλουτιζουν ολοι.
    Δουλευουν και οι αστυνομικοι και τα δικαστηρια και οι βαρωνοι και τα βαπορακια και ναχαμε να λεγαμε. Ευαισθητοποιουμαστε κ εμεις με το παραμυθι και τα ριχνουμε στους εμπορους επειδη τα κονομανε και στην πραγματικοτητα τους ζηλευουμε.
    Οταν βλεπετε σημαδεμενους και νονους στις ταινιες, εσεις με τους μπατσους ησαστε;
    Πολυ υποκρισια ρε παιδι μου αυτη η κοινωνια! Θα πεσω στα ναρκωτικα με αυτα που ακουω μια ζωη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Λοιπον, αν φταινε οι εμπορες, φταινε και οι περιπτεραδες που πουλανε τσιγαρα, φταινε και οι μπαρ
    Εχετε δει ρε μαγκες και μαγκισες κανεναν εμπορο να πουλαη το εμπορευμα του με το ζορι;
    Αν εγω ειμαι εξαρτημενος με την ζαχαρη και τα γλυκα και εχω διαβητη, ο ζαζαροπλαστης φταιη που παω και αγοραζω;

Δεν εχετε καταλαβει οτι ο κοσμος λειτουργει με την παραοικονομια των ναρκωτικων , οπλων και πορνειας; Πως νομιζετε πως ευημερουν οι υπερδυναμεις;
    Δουλευουν και οι αστυνομικοι και τα δικαστηρια και οι βαρωνοι και τα βαπορακια και ναχαμε να λεγαμε. Ευαισθητοποιουμαστε κ εμεις με το παραμυθι και τα ριχνουμε στους εμπορους επειδη τα κονομανε και στην πραγματικοτητα τους ζηλευουμε.
    Οταν βλεπετε σημαδεμενους και νονους στις ταινιες, εσεις με τους μπατσους ησαστε;
    Πολυ υποκρισια ρε παιδι μου αυτη η κοινωνια! Θα πεσω στα ναρκωτικα με αυτα που ακουω μια ζωη.

Κάποτε ήμουν και εγώ της άποψης ότι ....κανείς δεν τους είπε να πάρουνε ναρκωτικά...καλά να πάθουν...

Είναι τελείως λάθος όμως....

Κάποτε ήμουν και εγώ της άποψης....ότι και εγώ στα Εξάρχεια μεγάλωσα, ναρκωτικά δεν πήρα....

Είναι λάθος όμως

Γιατί;

Γιατί πίσω από κάθε μου κίνηση υπήρχε μια οικογένεια, μια ανατροφή, μια ισχυρή προσωπικότητα, μια βάση σωστή.

Με την ενασχόληση μου με τα ναρκωτικά (όχι ούτε πουλάω - ούτε παίρνω!!!) διαπίστωσα ότι μεγάλο ποσοστό αυτών των παιδιών ΔΕΝ θέλει να Είναι εθισμένο.
    Φυσικά υπάρχουν και τα τελειωμένα πρεζακια και τα κολοπαιδα, αλλα Είναι πολλα τα παιδια που μπλεκουν διοτι...μόνο αυτή την ζωή γνώρισαν, είτε διοτι οι γονείς έπιναν ή διοτι έκαναν χρήση διαφόρων ....είτε διοτι δεν υπήρχε οικογένεια, είτε διοτι τα εκμεταλλευτήκαν από μικρά....

Είναι δύσκολο να μην έχεις που να γυρίσεις το βράδυ για να νιώσεις σιγουριά....

Πρέπει να είσαι μέλος μιας μικροκοινωνιας....μια μικροομαδας και πολλές φορές οι επιλογές σου δεν Είναι τόσες πολλές όσες οι δικές μας.

Ποιος φταίει.....όλοι μας και κανένας, το κράτος, ο θεός,.....πα@π@ριες....

Ποιος δεν έχει δοκιμάσει "κάτι", ποιος κάνει καλά την δουλειά του και ενδιαφέρεται για τον γείτονα του, για το παιδάκι που μένει απέναντι και το έχουν κάνει μαύρο στο ξύλο, για την μάνα που τα έχει παρατήσει ατάιστα και γ@μιετ@ι από δω και από κει.....

Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο λίγο λίγο από μας.....τι να λέμε τώρα

Καλημέρα

Συγνώμη αλλά συγκρίνεις το ποτό, το τσιγάρο και τα γλυκά, με την ηρωίνη?

Αν ήταν έτσι τότε όλοι θα ημασταν στους Α.Α., με τρεία πακέτα τσιγάρα στην τσέπη και οχτώ σακούλες καραμέλες στην τσάντα! Δε λέω πως δεν μπορείς να εθιστείς σε αυτά, μα νομίζω ότι υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά!!!! Δεν φταίει ο έμπορας που κάποιος ξεκινάει να παίρνει! Μα φταίει ο έμπορας που πουλάει τον θάνατο! Ανεξάρτητα από το μερίδιο ευθύνης που έχουν οι άλλοι!!!! Μην κοιτάμε το δάσος και χάνουμε το δέντρο!

Και βέβαια υπάρχει παραοικονομία, και βέβαια πολλοί βγαίνου κερδισμένοι από ναρκωτικά, πορνεία κλπ, μα ο κάθε κρίκος έχει το μερίδιο ευθύνης! Και ο άνθρωπος που αποφασίζει να πουλήσει ναρκωτικά για να πάρει το τάδε αμάξι και μια βίλα στο τάδε μέρος, είναι από τους χειρότερους κρίκους! Γιατί κανείς δεν τον πίεσε να κάνει αυτό που κάνει! Άρα λοιπόν για την πράξη την δική του έχει όλο το μερίδιο ευθύνης!!!!!!

Μαιρα, ο παραγωγος φταιη οχι ο εμπορας. Και ο παραγωγος δουλευει με την ανοχη των εκαστοτε εξουσιων και την υποκουλτουρα που δημιουργητε απο τις μουσικες και κινηματογραφικες βιομηχανιες, παλι υπο την ανοχη των κρατων.

Μαιρα, ο παραγωγος φταιη οχι ο εμπορας. Και ο παραγωγος δουλευει με την ανοχη των εκαστοτε εξουσιων και την υποκουλτουρα που δημιουργητε απο τις μουσικες και κινηματογραφικες βιομηχανιες, παλι υπο την ανοχη των κρατων.

Νομίζω πάντως πως αν δεν υπήρχε ο έμπορας δεν θα μπορούσε να γίνει η πώληση! Ο κάθε κρίκος όπως είπα, έχει την ευθύνη του και τον ρόλο του! Εδώ μιλάμε για τους εμπόρους! Γιατί αν πλατιάσουμε το θέμα και μιλήσουμε γενικά για τα ναρκωτικά μας βλέπω να φτάνουμε τρελά νούμερα σε ποστ!!!

Με αυτη την λογικη, οποιος πουλαη κατι και το παιρνει ο αλλος και σκοτωνετε, πιος φταιη;
    Αν παρω εγω απο εναν εμπορο μοτοσυκλετων ενα μηχανακι και παω και σκοτωθω, ο εμπορος θα φταιη που μου το πουλησε;
    Πως θες να το περιορισουμε το θεμα στα ναρκωτικα απο την στιγμη που το θεμα ειναι παραλογο και το μηνυμα που μας περνανε τοσα χρονια και το αποδεχομαστε σαν χαιβανια, ειναι μουφα;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις...ο Π.Κ. έχει αλλάξει καμιά δεκαριά φορές από το 1998 μέχρι σήμερα
    Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ...ο Π.Κ. στη σύγρονη μορφή του κωδικοποιήθηκε το 1985 (το 1998 που κολάει; κατά τα άλλα δε είναι μεσήλικας.
    Επίσης σε περίπτωση που δεν το ξέρεις τα παραπάνω είναι αυτά που ισχύουν σήμερα...

Από την κοινή λογική...
    για να καταδικάσεις κάποιον χρειάζεσαι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όχι απλά την ... κοινή λογική

Οταν είσαι μέσα στα σκατά όπως εγώ μπορείς να καταλάβεις και πως σκέφτονται αυτά (τα σκατά) και πως ενεργούν όσο χρονών και να είναι...
    αυτό τώρα είναι επιχείρημα;;
    αυτό είναι ο ορισμός της "ισοπέδωσης"

Οπως ελεγε και ο Μακης (οχι ο ζουγκλας...ο αλλος)

Εσυ οτι πειιιιιιιιιιιςς

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕσσσσσυυυυυυυυυ οτι πειιιιιιιιιιιιιιιςςςςςς!!

ντουμ ντουμ!

Υποτίθεται ότι κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση, αν είναι να την ξεφτιλίζουμε με σχόλια τύπου
    ...το επίσης γράφεται με η :rotflmao:
    Μικρή μου Μάϊρα ...
    μπορώ και εγώ να σου πω ότι το "ι" στο Μάιρα ΔΕΝ χρειάζεται διαλυτικά διότι τονίζεται το προηγούμενο αυτού φωνήεν ...

όταν διαφωνείς με τον άλλον δεν υπάρχει λόγος να τον ειρωνεύεσαι
    απόδειξε με επιχειρήματα ότι έχει άδικο

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 14:50
  3. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 15:22
  4. Θα μπορούσε και να μην είναι ανέκδοτο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ