iMac 20'' 4G RAM 2008
![]()
powerbook G5 2006
iMAC 17" 2004(αντικατασταθηκε προσφατα απο ...akrapovic!!!!!π@υτανα bmw!!!)![]()
iMac 20'' 4G RAM 2008
![]()
powerbook G5 2006
iMAC 17" 2004(αντικατασταθηκε προσφατα απο ...akrapovic!!!!!π@υτανα bmw!!!)![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
κι είπα να σε δώσω αλλά με πρόλαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και δεν το καις? δεν μπαινω σε μια τετοια συζητηση μ ανθρωπο που γραφει "τα λινουξ"Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δηλαδη το οτι τα λινουξ δουλευουν με αξιοπρεπεια σε μηχανηματα 5ετιας ειναι λαθος?
γιατι καιω τον υπολογιστη που εχω μπροστα μου τωραααααααα
![]()
![]()
τεσπα, κι εγω εχω ενα pIII που τρεχει fc6 (με το ζορι), οπως κι ενα pIII που τρεχει openbsd 4.1 με χαρακτηριστικοτατη ανεση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
και δεν το καις? δεν μπαινω σε μια τετοια συζητηση μ ανθρωπο που γραφει "τα λινουξ"
καλα μη μπεις...
ελπιζω να καταφερω να κοιμηθω το βραδυ ρε γμτ γιατι με αυτο που ειπες
![]()
τεσπα,παω να παιξω με ''τα λινουΞ'' μου
και δεν το καις? δεν μπαινω σε μια τετοια συζητηση μ ανθρωπο που γραφει "τα λινουξ"![]()
τεσπα, κι εγω εχω ενα pIII που τρεχει fc6 (με το ζορι), οπως κι ενα pIII που τρεχει openbsd 4.1 με χαρακτηριστικοτατη ανεση.
Σημασία έχει το πως θα το γράψεις...linux ή λίνουξ ? Και τι μ' αυτό?
Δηλαδή αυτό που λέει ο Πάνος για το ουμπούντου (ubuntu) ότι τρέχει σε παλιά μηχανήματα είναι ψέμα αυτό?
Εγώ το τρέχω σε ένα Ρ3 celleron 1GHz με 256 MB μνήμη και δουλελυει με αξιοπρέπεια!
Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι η ειρωνεία μερικών πάει σύννεφο στο φόρουμ !![]()
![]()
![]()
Είναι ΤΟ λινουξ και όχι ΤΑ λινουξ!!![]()
![]()
Παιξε μ οτι θες. Μαθε με τι παιζεις ομως πριν πουλησεις πνευμα. linux=linux kernel , ετσι απλα. Αιντε, βαλαμε ενα ubuntu και γιναμε experts (και δεν παιρνουμε κι απο διορθωσεις)...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα μη μπεις...
τεσπα,παω να παιξω με ''τα λινουΞ'' μου
Και πόσο πάνε αυτά τα imac?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Απο 1060 ευρω το φτηνότερο (το οποίο γ@μεί και αυτό )Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Και πόσο πάνε αυτά τα imac?
Δες και εδώ www.systemgraph.gr![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι ακριβά, αλλά όχι και απαγορευτικά...
θενκς
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Είναι ακριβά, αλλά όχι και απαγορευτικά...
θενκς
![]()
+675
Και δέν ξέρω άν έχεις κάποια οικειότητα μαζί τους, αλλά άν δείς τί πακέτο παίρνεις με αυτά τα λεφτά, δέν το πιστεύεις!!!
Εκεί που τα windows σου δίνουν solitaire και microsoft paint το μακ σου δίνει iMovieHD, iDVD, Garageband κλπ κλπ
Παιξε μ οτι θες. Μαθε με τι παιζεις ομως πριν πουλησεις πνευμα. linux=linux kernel , ετσι απλα. Αιντε, βαλαμε ενα ubuntu και γιναμε experts (και δεν παιρνουμε κι απο διορθωσεις)...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
και λιγο σου ειναι...
δεν παιζει να κατσω να βριστω μ ενα 18χρονο μικρομεγαλο :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
και λιγο σου ειναι...
δεν παιζει να κατσω να βριστω μ ενα 18χρονο μικρομεγαλο :ZZZ:
ενω εσυ ο 60αρης εεε?
η εμπειρια εμπειρια ξεχυλιζει
αμα θες συμπληρωσε κι εσυ το προφιλ σου...
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα διαμάχη μεταξύ PCάδων(windows) και Μακάδων αλλά το είδα και αυτό(περι πνεύματος!!)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: