φιλε καλοταξιδο και καλοστριφτο...
αν θες να μπεις στην πιστα μονο με στολη...
δεν μπορεις να παρεις απο εκει στολη για μια μερα?μονο για την πιστα?
δεν μπορεις να παρεις απο εκει στολη για μια μερα?μονο για την πιστα?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Και να πεις του χορηγού σου να έχει <<καβάντζα>> και το τριπλάσιο ποσό για τιςΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Για πίστα που λες...
Έχεις κράνος,δερμάτινη ολόσωμη,racing γάντια και μπότες;
Mιλάμε για κόστος πάνω από 1000?...
Αν σου λείπει έστω και ΕΝΑ από τα παραπάνω μην μπεις ούτε γι'αστείο...ούτε να το σκέφτεσαι.
κτηματομεσιτικές δοσοληψίες
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
λοιπόν σχεδόν όλα αυτά που λες είναι λάθος-η- σχεδόν λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Λεω να το συνδιασω με μια εξατμηση κ εναν αντικοφτη..το μηχανακι εχει ηλεκτρονικο κοφτη στις 10500(ενω θα πηγενε μεχρι τις 12000)για να μν κρεμαει..με αυτον τον τροπο λογικα ουτε σε τελικες θα χασω κ αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι πολυ λιγο.Συμφωνω πως θα χασω σε καταναλωση αλλα αφου ηδη δν καιει τιποτα δν νομιζω να υπαρξει καμια σημαντικη αλλαγη.Τελος ως προς την αξιοπιστια του 125 μονοκυλυνδρο(με σφυρηλατο πιστονι) ειναι,δεν υπαρχουν πολλες τριβες με γραναζια κτλ...οι αναφορες για προβληματα γινονται πιθανοτατα για μεγαλυτερου κυβισμου κινητηρες με περρισοτερους απο 1 κυλινδρους.Εξαλου την προταση αυτη την ακουσα(κ την συζητησα)με τον liko600(για σου λυκε...) ο οποιος την εχει εφαρμοσει στο r6 του που το χρησημοποιει μονο σε πιστα(οπου ο κυνητηρας δεχεται τη μεγιστη καταπονιση) κ δν του εχει παρουσει προβλημα(παροτι 4κυλινδρο)!
ΥΓ1:παιδια προσπαθω να το ανεβασω οσο οσο ωστε να μπω με λιγη αξιοπρεπεια στην πιστα(οπου ειναι και αποθημενο μου,κ ο πραγματικος λογος που επελεξα τετοιου ειδους μηχανη*)
ΥΓ2:ε η βελτιωση εχει κ τα αρνητικα της..
*δν πηρα το rs επειδη δν μ αφηνε ο χρηματοδοτης(πατερας για πολους..)
σας κουρασα ε???thanks για τη βοηθεια!![]()
![]()
![]()
![]()
(και από ότι φαίνεται από το πρώτο ποστ μέχρι και το τελευταίο σου, ενθουσιάζεσαι από τους κακούς συμβούλους )
Η συμβουλή η δική μου είναι, ειτε θελεις πίστες, ειτε οχι, να προσθέσεις και το μηδαμινό κόστος, των μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης που διοργανώνονται (αξία ανεκτίμητη )
και επειδή (από ότι φαίνεται) οι συμβουλές μας εδώ μέσα, μαλλον δεν έχουν αξία,
σου εύχομαι σφυρηλατος (σιδερένιος) και να χαρείς την μοτοσικλέτα σου
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Apo οτι εχω διαβασει στα περισσοτερα trak day υπαρχει δυνατοτητα ενοικιασης...αν ΑΞΙΖΕΙ να μπω χαλαλη τα λεφτα,απο εδω κ απο εκει καπως θα τα βγαλω περα(δοσεις κτλ..).τολαρε ενοηται πως θα το ψαξω αρκετα για το αν κ πως θα γινει η τροποποιησηΑρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν μπορεις να παρεις απο εκει στολη για μια μερα?μονο για την πιστα?....
φιλε "ΚΑΝΕΝΑΣ" σε ευχαριστω για τις συμβουλες κ τις παρατηρησεις σου!.Τα μαθηματα ασφαλους ειναι το πρωτο πραγμα που εχω στο μυαλο μ οσον αφορα την επισκεψη στην πιστα..μπορεις να μ εξηγησεις τα λαθη -η- σχεδον λαθη που καταλαβες?Θα βοηθησουν αρκετα την ολη ιδεα!!
(Οι συμβουλες του καθενος περνουν αξια οταν εχουν θετικο αντικτυπο στην πραξη,θα δουμε στο μελλον λοιπον ποια ειναι σωστη κ ποια λαθος....η δικια σου συμβουλη ποια ειναι?)
Λοιπόν ελπίζω να κατέληξες στην τρίτη επιλογή!
Είναι όμορφο και καλό για αρχή και εκεί σταματάει!
Ουτε καν εξάτμιση μην του βάλεις γιατί θα ακούγεται σαν παπί ή σαν εντουράκι στην καλύτερη και δεν ταιριάζει με το ύφος!
Κανε υπομονή κανα 2 χρόνια κάνε το σκατό σου παξιμάδι και πάρε ένα μεταχείρω 600 και με το μυαλό στην θέση του! τα λεφτά που θες να ξοδέψεις σε βελτιώσεις δώσε τα σε εξοπλισμό που θα σου μείνει και για το επόμενο μηχανάκι...
ΥΓ 1. Μ@Λ@ΚΙΑ που δεν πήρες το κίτρινο!![]()
ΥΓ 2. Μην βάζεις φωτο του εαυτού σου στο Ιντερνετ αν δεν σιγουρευτείς οτι μοιάζεις με τον Μπράντ Πιτ....Πλάκα κάνουμε!
![]()
![]()
Καλά χιλιόμετρα!
Και μη σε πετύχω σε κανα φανάρι!:rotflmao:
![]()
ΥΓ 1. Μ@Λ@ΚΙΑ που δεν πήρες το κίτρινο!
Μηπως εισαι ΑΕΚτζης???ή fun του tweety??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκει καταλιγω φιλε μ απ οτι φαινεται γιατι κ λεφτα πολλα θελει κ αχρηστα θα πανε...![]()
Ούτε ΑΕΚτζήνς είμαι ούτε ο Τουίτυ μου αρέσει .... Απλά τα κίτρινα είναι πάντα πιο γρήγορα....![]()
![]()
Καλά χιλόμετρα λοιπόν![]()
Και γω που νόμιζα πως τα μαύρα είναι τα πιο γρήγορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Απλά τα κίτρινα είναι πάντα πιο γρήγορα...
Btw η πιο φθηνή εξάτμιση που βρήκα είναι της Scorpion 260 λίρες (χωρίς μεταφορικά)!![]()