Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: Tι σπρώχνεις, κύριος ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αν θέλει κανα δεκάωρο στο φορτιστή η μπαταρία ,εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, λες να γέμισε σε μια βολτούλα?
    Πάντως νομίζω οτι αν δεν βγαίνει συχνά βόλτα το μηχανάκι έχει πρόβλημα η μπαταρία.
    Επείσης αν βγαίνει πολύ νύχτα με όλα τα φώτα και στην κίνηση πάλι έχει πρόβλημα.
    Και το μέγεθος και η ποιότητα των μπαταριών στις μοτό πλέον είναι για κλάματα.
    Και ο φορτιστής είναι μια λύση αλλά πόσους κύκλους φόρτισης-πλήρους αποφόρτισης νομίζεις μπορεί να βγάλει μια μπαταρία πρίν παραδόσει πνεύμα?
    Νομίζω οτι όσον αφορά την μπαταρία η λύση είναι να χρησιμοποιείται το μηχανάκι κάθε μέρα.
    Θα συμφωνησω μαζι σου.

Συνεχεια βλεπω σε ολες τις μηχανες ενω τα ηλεκτρολογικα και τα ηλεκτρονικα συνεχεια βελτιωνονται και αυξανεται η ζητηση ρευματος στα κυκλωματα αυτοι κρατανε λιγο πολλη τις ιδιες γεννητριες και τις ιδιες μπαταριες αντι να βαλουν μεγαλυτερες γεννητριες και μαγαλυτερες μπαταριες.

Ξερω θα μου πειτε για το βαρος ή το χωρο που πιανουν στην μηχανη αλλα αυτο δεν ειναι λυση να βαζουν οριακα ή και κατω του οριου απο αυτα που ζηταει το κυκλωμα.

Δηλαδη αν κανω εναν προχειρο υπολογισμο σε καταναλωση ρευματος που μπορει να χρειαζεται μια μηχανη ειναι ο εξης:

Φως εμπρος (Μεσαια-Μεγαλη) 25+45=60Watt.

Φως πισω (Πορειας-Φρενο) 25+45=60Watt.

Φως Φλας (Αριστερο-Δεξι) (15x2)+(15x2)=60Watt.

Ηλεκτρονικη + ABS + Φως Πινακιδας Κυκλοφοριας + Φορτιση Μπαταριας = 15+15+15+15=60Watt.

Βεντιλατερ Ψυγειου + Βεντιλατερ Βενζινης + Βεντιλατερ Λαδιου = 15+15+15=60Watt.

Φως Πινακα Ελεγχου - Ενδειξεων Ταχυτητας - Στροφων - Βενζινης - Λαδιων - Ταξιδιου - Θερμοκρασιας = 30 Watt.

Χρειαζομαστε μια γεννητρια τουλαχιστον 330-335Watt.

Τα εργοστασια μηχανων βαζουνε συνηθως γεννητριες των 180Watt μονο σε μηχανες ανω των 1000cc.

Δυσκολα να βρεις σε μικρου κυβισμου τετοια γεννητρια εκτος απο κανα δυο μοντελα που μπορει να ειναι ακριβα πολλη για την αγορα τους.

Αν θελησεις να βαλεις καλυτερες λαμπες προβολεα ή τιποτα αλλο οπως θερμαντηρες χειρολαβων δεν μπορεις .

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
    Θα συμφωνησω μαζι σου.
    Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου για τα παραπάνω, αλλά δεν λαμβάνεις υπόψη ότι (εκτός από το κόστος...) :

1. ΠΟΤΕ δεν γίνεται κάποιος υπολογισμός για την ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατή κατανάλωση !!
    Συνήθως υπολογίζεται η παροχή της πηγής για το 60-65% της μέγιστης (σε καλές περιπτώσεις).

(φαντάσου ΤΙ θα γίνει αν ανοίξουν ταυτόχρονα ΟΛΕΣ οι ηλεκτρικές (ή υδραυλικές) καταναλώσεις μια πόλης/περιοχής !!!)

2. Μεγαλύτερης ισχύος γεννήτρια σημαίνει περσσότερα "φαγωμένα" άλογα από το μοτέρ !!
    (ειδικά στα μικρά μηχανάκια, είναι μεγάλο πρόβλημα...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Επαγγελματικό εργαλείο ΣΕΒΑΣΤΟΥ μεγέθους.

Σε εξοπλισμούς συνεργείων πρέπει να κοιτάξεις και ασύμφορο για ΙΧ χρήση.

Τώρα αν βρεις, πρόσεχε τι θα πάρεις....
    Nα διορθώσω ότι το booster δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους (περίπου όσο ένα laptop) αλλά και πάλι μεγάλο για να το κουβαλάς σε μηχανή..

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Nα διορθώσω ότι το booster δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους (περίπου όσο ένα laptop) αλλά και πάλι μεγάλο για να το κουβαλάς σε μηχανή..
    Τι να κουβαλας στην μηχανη ???? Τον μιζαδορο για αν μεινεις 1 φορα στα δυο χρονια ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου για τα παραπάνω, αλλά δεν λαμβάνεις υπόψη ότι (εκτός από το κόστος...) :

1. ΠΟΤΕ δεν γίνεται κάποιος υπολογισμός για την ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατή κατανάλωση !!
    Συνήθως υπολογίζεται η παροχή της πηγής για το 60-65% της μέγιστης (σε καλές περιπτώσεις).

(φαντάσου ΤΙ θα γίνει αν ανοίξουν ταυτόχρονα ΟΛΕΣ οι ηλεκτρικές (ή υδραυλικές) καταναλώσεις μια πόλης/περιοχής !!!)

2. Μεγαλύτερης ισχύος γεννήτρια σημαίνει περσσότερα "φαγωμένα" άλογα από το μοτέρ !!
    (ειδικά στα μικρά μηχανάκια, είναι μεγάλο πρόβλημα...)
    Σωστος.

1.Αν ανοιξουν ολες οι ηλεκτρικες καταναλωσεις μιας πολεις Standard θα εχουμε Black Out οπως συμβαινει τα καλοκαιρια με τα κλιματιστικα.

Επισης πραγματι αν ανοιξουν ολες οι υδραυλικες καταναλωσεις μιας πολεις βλεπω να σπανε σωληνες, βαλβιδες , διακοπτες και να πλυμηριζουμε για τα καλα.

Οπως γινεται των χειμωνα με τις μεγαλες βροχες.

Αντι τα νερα να πανε μεσα στις αποχετευσεις αυτα θα βγαινουν απο εξω.

2. Αυτο ξεχασα να το αναφερω.

Πραγματι και αυτο ισχυει αλλα ποσα αλογα μπορει να φαει μια γεννητρια 1-2-3 αλογα?

Αν ειναι ετσι ας σταματησουν να κατασκευαζουν 50αρια και να βγαζουν μονο απο 100αρια και πανω.

Ποια μηχανη ανεξαρτητου κυβισμου και οικονομικων ειναι απο ολες τις πλευρες καλη?

Οδηγησης, ηλεκτρικων, μηχανικων, ανεση οδηγου και συνεπιβατη, ευχρηστη?

Υπαρχει τετοια μηχανη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι να κουβαλας στην μηχανη ???? Τον μιζαδορο για αν μεινεις 1 φορα στα δυο χρονια ???

...κουβέντα να μην πέσει κάτω...

Ο GIXXERAKIAS ψάχνει με το θέμα. ΟΧΙ εγώ.....

καμιά βόλτα θα πάμε?

You BETA believe...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    κανω κοπι αυτο που πραγαμτικα ηθελα να μαθω και οχι αυτα που λετε ποαιδακια απο το ποστ μου και για πειτε αν ξερετε

Απλα θελω να μαθω αν θα παθει κατι η μηχανη αν την σπρωχνω οποτε μενει απο μπαταρια!!

Ευχαριστω
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    κανω κοπι αυτο που πραγαμτικα ηθελα να μαθω και οχι αυτα που λετε ποαιδακια απο το ποστ μου και για πειτε αν ξερετε

Απλα θελω να μαθω αν θα παθει κατι η μηχανη αν την σπρωχνω οποτε μενει απο μπαταρια!!

Ευχαριστω
    μπα....

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ...κουβέντα να μην πέσει κάτω...

Ο GIXXERAKIAS ψάχνει με το θέμα. ΟΧΙ εγώ.....

καμιά βόλτα θα πάμε?

Αμαν πια.... Παρεξηγησιαρη...... :rotflmao: :rotflmao:

Για την βολτα θα το κανονισουμε συντομος !!!!

Να ταυτιστουμε και με τoν ακατανομαστο..... Ναι αυτον με τις ασπρες μποτες !!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Ευχαριστω
    Δεν παθαινει τιποτα.

Μην στεναχωριεσαι.

Ποσο μου την πουλας?

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Tι σας χαρακτηρίζει?????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 02:38
  2. Tι τραβάμε...
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ