Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 173

Θέμα: Laguna Seca Moto GP

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

στην συνεχεια εκβιασε καταστασεις ,εκανε και λιγο τον ινδιανο ο ροσσι,τσιμπησε πανεξυπνα λιγο παραπανω τα φρενα στην εισοδο,χαζεψε ο μικρος και το αποτελεσμα το ειδαμε ολοι...

περαν αυτων,καταπληκτικος αγωνας...μακαρι να συνεχισει ο ροσσι να οδηγει στο 100% των δυνατοτητων του και να δουμε τετοιου ειδους μαχες και στην συνεχεια...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    έχω την αίσθηση ότι αν ο Στόνερ δεν έπεφτε τελικά κάπου θα τα κατάφερνε να περάσει....
    Μα τον πέρασε 5 φορές και πάλι ο γιατρός τον άφησε χαζό!!! (με την καλή έννοια...)

το σημερινο ηταν χωρις σαλιο....και 1000 φορες να περναγε μπροστα ο απιστευτος πιτσιρικας 1001 θα τον περναγε ο Vale....το Ducati φαινοταν οτι ηταν πολυ πιο δυνατο και με καλυτερα ''ηλεκτρονικα βοηθηματα''....για να περασεις τον σημερινο Vale επρεπε να εχεις τα @@ στα φρενα....και ειδαμε ολοι ποιος φρεναρε ποιο βαθεια και με τι ενταση.....αλλα ο σημερινος σεληνιασμενος γιατρος και με παπι να ηταν θα κερδιζε....εκανε την εντουραδα του .....αλλα η προσπεραση απο την εξωτερικη ηταν ενα ''ποιημα''....ΤΕΛΟΣ

υ.γ. στον Στελλακι δεν θα πω τιποτα

εδω...θα ανοιξω προσωπικο του θρεντακι....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το Ducati φαινοταν οτι ηταν πολυ πιο δυνατο και με καλυτερα ''ηλεκτρονικα βοηθηματα''
    ενδιαφέρον συμπέρασμα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Στόνερ για λάθος target fixation?

έτσι όπως το είδα εγώ, με το που το ντουκάτι πάταγε στην άκρη της ασφάλτου,
    ο Στόνερ αντί να κοιτάξει βαθιά στη στροφή,ν'ανοίξει το γκαζάκι κ να διορθώσει τη μλκια του
    κοίταγε μπροστά, "σήκωσε" τη μηχανή κ συνέχισε στα χώματα!

παιδαριώδες λάθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    εχω την υποψια οτι ο γιατρος εκανε προμελετημενο "φονο".

εκανε τετοιες δηλωσεις που "κοιμησε" τον μικρο ,ενω ηξερε οτι εχει τα δεκατακια
    που του λοιπανε.

η συνεχεια ειναι ψωμοτυρι για τον γιατρο, εν αντιθεση με τον μικρο ,που δεν ξερει να
    χανει κιολας. ηταν σαν να του ειχαν σκοτωσει την μανα,,,

γαυτο ρε πστμ γουσταρουμε τον γιατρο ,ακομα και στα δυσκολα θα δεις ενα χαμογελο
    σε αυτην την φατσουλα

αν εμπλεκαν 3-4 αναβατες στο συναγωνισμο για τη πρωτη θεση ο στονερ επρεπε εκτος απο τη πιο μεγαλη ταχυτητα να εχει κι αλλα πραγματα για να παρει μια νικη.
    του εκατσε μονο ενας αντιπαλος αλλα ο καλυτερος και αποδειχτηκε οτι σε τετοια σκηνικα δεν εχει τη πειρα να παρει στα ισα μια νικη!
    το πολυ πολυ να ετρωγε καμια κλωτσια στα μετρα του νομιμου απο τον γιατρο!
    στη φαση της πτωσης δε νομιζω να επαιξε καποιο ρολο ο γιατρος απλα αφησε τα φρενα για αρκετο διαστημα παραπανω ελπιζοντας σε μια ανελπιστη προσπεραση αλλα ηδη ηταν εκτος γραμμης.
    μετα το τελος.

τον χαιδεψε και του ειπε 2 καλα λογακια ο γιατρος και στην απονομη και γελασε και λιγο ο ξενερωτος.

λετε να πηγαινει 5 πανω 5 κατω συνεχεια;
    δε βλεπω καμια σοβαρη απειλη για τους 2!
    το νεο για τη μεταγραφη του χευντεν στη ντουκατι δε μου λεει κατι εκτος απο ενεση ηθικου για τον ιδιο.
    δε νομιζω να μπορεσει αλλος να οδηγησει σα τον αυστραλο το κοκκινο χορευτικο μηχανημα(καπου ειδα το μελαντρι στα χωματα).
    κριμα για τον λορενθο αλλα η χρονια του εχει τελειωσει πολλους αγωνες πριν.
    επισης πιστευω οτι και για τον νταννυ τελος το πρωταθλημα αφου με 2 μη αποτελεσματα κανεις δε μπορει αν επιστρεψει στη βαθμολογια.
    ο βερμιουλεν παιζει το συμβολαιο του στα motogp τους 2 τελευταιους αγωνες οποτε κανει οτι μπορει.

και φυσικα αφου δεν ειχε ετοιμασει καποιο σοου για νικη αφου δε τη περιμενε(πολλες φορες οι δηλωσεις του τυπου ειναι μπροστα 30'' φτιαχνουν και δινουν αυτοπεποιθηση στον αντιπαλο αλλα ειναι και παραπλανητικες) εκανε ενος αλλου τυπου σοου με τη φημισμενη στροφη εκει που χθες εκανε τα απιστευτα!

***κυριε αλυταρχα του ISDE τι λετε μας κανει(rossi) για την extreme ειδικη;

******μπυριτσα και ποτακι μεσοβδομαδα οταν θα εχουν συνελθει οι ducatisti για παρηγορια και καλη συζητησουλα(τους ποναμε).

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Βρείτε κάπου τις δηλώσεις των οδηγών μόνο αυτό σας λέω.. Απίστευτος αγώνας.. Τί να πω.. Και επειδή είμαι Βάλε φαν και δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός όσο κι αν προσπαθώ, θέλω να ρωτήσω τους Στόνερ φανς, πώς σας φαίνεται που ο Στόνερ και όλη η Ντουκάτι υποστηρίζει ότι κάποια περάσματα του Βάλε ήταν πέρα από το όριο του επιτρεπτού. Προσωπικά μου φάνηκαν μέσα στα όρια του επιτρεπτού, και φυσικά είναι αυτά τα περάσματα που σε σηκώνουν από την πολυθρόνα σου που να πάρει ο διάολος, καιρό είχαμε να δούμε αγώνα που να μην είναι στείρος.

Ο Βάλε ήταν απίστευτος χθες. Είπε ότι κάναν κάποιες αλλαγές πριν τον αγώνα. Αλλά εάν έτρεχαν μόνοι τους ο Στόνερ θα ήταν πιο γρήγορος σίγουρα, το μάθημα που παρέδωσε ο δόκτορας χθες ήταν το "Πώς να νικήσετε έναν πιο γρήγορο από εσάς!". Τέλος.

Επίσης ο Στόνερ δεν έδωσε χειραψία στο Ρόσι στο τέλος του αγώνα εκεί που αφήνουν τις 3 μηχανές οι νικητές. Στο βάθρο όμως ήταν οκ, και όλοι τον δικαιολόγησαν γιατί ήταν ακόμα ξαναμμένος από μια μάχη που του στέρησε μια σίγουρη νίκη.

Ουφ ακόμα δε μπορώ να ηρεμήσω..

// Να δώσω όμως και τα εύσημα μου στο Στόνερ, είναι οδηγάρα... από αυτές που αναδεικνύουν το ταλέντο του Βάλε.. πλάκα κάνω! Πέρα από την πλάκα φανταστείτε πώς θα ήταν το μότοτζιπι χωρίς έναν από τους δύο..

Casey Stoner – Second Placed

'The mistake I made past halfway was mine: I ran a little wide and lost the front on the turn as I tried to get back on track. It was race over after that. I enjoyed a lot of the race, but I felt that some of the passes a bit too much for me. I´ve been racing for a lot of years and have come through a lot of different ranks, and for me just a couple of passes were a little too much. I would have liked to have had a little bit of a cleaner battle, but anyway we are happy with the result. We´re still at the front of the championship and not too far off.´

jeremy burgees

'I think that if Casey had raced in the 80´s and 90´s with Kevin Schwantz, Wayne Rainey and Mick Doohan, then he´d have seen that kind sort of thing every week. It might not have been what he was expecting: probably expected to win the race easily as he had dominated in the practices.

Mladin said about the race:

"Maybe, the best individual motorcycle race I've ever seen in my life, what he did out there today. He had no business winning that race today. It was pretty impressive. Pretty hard not to be inspired by that."

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Στόνερ για λάθος target fixation?

έτσι όπως το είδα εγώ, με το που το ντουκάτι πάταγε στην άκρη της ασφάλτου,
    ο Στόνερ αντί να κοιτάξει βαθιά στη στροφή,ν'ανοίξει το γκαζάκι κ να διορθώσει τη μλκια του
    κοίταγε μπροστά, "σήκωσε" τη μηχανή κ συνέχισε στα χώματα!

παιδαριώδες λάθος....
    αυτό τα λέει όλα

όταν έχεις το άγχος...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Βρείτε κάπου τις δηλώσεις των οδηγών μόνο αυτό σας λέω.. Απίστευτος αγώνας.. Τί να πω.. Και επειδή είμαι Βάλε φαν και δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός όσο κι αν προσπαθώ, θέλω να ρωτήσω τους Στόνερ φανς, πώς σας φαίνεται που ο Στόνερ και όλη η Ντουκάτι υποστηρίζει ότι κάποια περάσματα του Βάλε ήταν πέρα από το όριο του επιτρεπτού. Προσωπικά μου φάνηκαν μέσα στα όρια του επιτρεπτού, και φυσικά είναι αυτά τα περάσματα που σε σηκώνουν από την πολυθρόνα σου που να πάρει ο διάολος, καιρό είχαμε να δούμε αγώνα που να μην είναι στείρος.

Ο Βάλε ήταν απίστευτος χθες. Είπε ότι κάναν κάποιες αλλαγές πριν τον αγώνα. Αλλά εάν έτρεχαν μόνοι τους ο Στόνερ θα ήταν πιο γρήγορος σίγουρα, το μάθημα που παρέδωσε ο δόκτορας χθες ήταν το "Πώς να νικήσετε έναν πιο γρήγορο από εσάς!". Τέλος.

Επίσης ο Στόνερ δεν έδωσε χειραψία στο Ρόσι στο τέλος του αγώνα εκεί που αφήνουν τις 3 μηχανές οι νικητές. Στο βάθρο όμως ήταν οκ, και όλοι τον δικαιολόγησαν γιατί ήταν ακόμα ξαναμμένος από μια μάχη που του στέρησε μια σίγουρη νίκη.

Ουφ ακόμα δε μπορώ να ηρεμήσω..

// Να δώσω όμως και τα εύσημα μου στο Στόνερ, είναι οδηγάρα... από αυτές που αναδεικνύουν το ταλέντο του Βάλε.. πλάκα κάνω! Πέρα από την πλάκα φανταστείτε πώς θα ήταν το μότοτζιπι χωρίς έναν από τους δύο..
    εγώ συμφωνώ μ' όλα αυτά που λες. Τα περάσματα ήταν όλα εντός του επιτρεπτού, χοντροκομμένο (αλλά εντός του επιτρεπτού) ήταν μόνο ένα πέρασμα στο corkscrew που ο rossi ήξερε πως δεν είχε τη σωστή γραμμή και κόντεψε να πέσει ο ίδιος κάνοντας enduro αναγκάζοντας τον stoner να σηκώσει το ducati αλλά από την άλλη δε μπορούσε να τον αφήσει να περάσει γιατί στο Τ4 ήταν πιο γρήγορος ο stoner και μπορεί να του έφευγε και μετά άντε πιάστον.

ο stoner ήταν κάτι τις πιο γρήγορος και έχεις απόλυτο δίκιο ότι ο rossi έτρεξε ένα πολύ έξυπνο αγώνα μη δίνοντάς του την ευκαιρία να περάσει και να εκμεταλλευθεί τα δυνατά του σημεία. Η πίστα βέβαια ενδύκνειται γι αυτό αφού οι γραμμές είναι πολύ συγκεκριμένες, σε μερικές άλλες αυτό δε θα είναι εφικτό.

το ότι δεν του έδωσε το χέρι όταν πάρκαρε, so what? Είναι πιτσιρικάς, το αίμα του έβραζε εκείνη τη στιγμή. Παλιά δηλαδή ο spencer, roberts και lawson που μόνο που δεν πλακωνόντουσαν τι ήταν, bad losers? Εγώ γουστάρω να βράζει το αίμα τους και να υπάρχει ψυχολογική κόντρα. Άλλωστε, μη γελιόσαστε, η χθεσινή ήταν μία μάχη που κάποιος έπρεπε να κερδίσει αλλά θα υπάρξουν και άλλες και ο stoner θα βρει την ευκαιρία του να απαντήσει γιατί έχει #$%^%$&. Κρίμα που δεν πήγε στο νήμα και έκανε το λάθος ο stoner, η νίκη του rossi θα είχε μεγαλύτερη αξία αν πήγαινε έτσι μέχρι το τέλος, το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον stoner έτσι και κατάφερνε το κόλπο όπως στην καταλωνία/κίνα πέρσι, ενώ κρίμα και για μας που θα βλέπαμε ένα επικό τέλος. Αλλά έτσι όπως οδηγούσαν ήταν πιθανό να συμβεί λάθος, ιδίως από τον stoner που δεν έχει την εμπειρία του rossi.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    25ο γύρο θες να πεις

8ος γύρος απο το τέλος εννοούσα,όπως το έδειχνε η TV

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH
    8ος γύρος απο το τέλος εννοούσα,όπως το έδειχνε η TV
    οκ δεν τρέχει και τίποτα

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    εγώ συμφωνώ μ' όλα αυτά που λες. Τα περάσματα ήταν όλα εντός του επιτρεπτού, χοντροκομμένο (αλλά εντός του επιτρεπτού) ήταν μόνο ένα πέρασμα στο corkscrew που ο rossi ήξερε πως δεν είχε τη σωστή γραμμή και κόντεψε να πέσει ο ίδιος κάνοντας enduro αναγκάζοντας τον stoner να σηκώσει το ducati αλλά από την άλλη δε μπορούσε να τον αφήσει να περάσει γιατί στο Τ4 ήταν πιο γρήγορος ο stoner και μπορεί να του έφευγε και μετά άντε πιάστον.

ο stoner ήταν κάτι τις πιο γρήγορος και έχεις απόλυτο δίκιο ότι ο rossi έτρεξε ένα πολύ έξυπνο αγώνα μη δίνοντάς του την ευκαιρία να περάσει και να εκμεταλλευθεί τα δυνατά του σημεία. Η πίστα βέβαια ενδύκνειται γι αυτό αφού οι γραμμές είναι πολύ συγκεκριμένες, σε μερικές άλλες αυτό δε θα είναι εφικτό.

το ότι δεν του έδωσε το χέρι όταν πάρκαρε, so what? Είναι πιτσιρικάς, το αίμα του έβραζε εκείνη τη στιγμή. Παλιά δηλαδή ο spencer, roberts και lawson που μόνο που δεν πλακωνόντουσαν τι ήταν, bad losers? Εγώ γουστάρω να βράζει το αίμα τους και να υπάρχει ψυχολογική κόντρα. Άλλωστε, μη γελιόσαστε, η χθεσινή ήταν μία μάχη που κάποιος έπρεπε να κερδίσει αλλά θα υπάρξουν και άλλες και ο stoner θα βρει την ευκαιρία του να απαντήσει γιατί έχει #$%^%$&. Κρίμα που δεν πήγε στο νήμα και έκανε το λάθος ο stoner, η νίκη του rossi θα είχε μεγαλύτερη αξία αν πήγαινε έτσι μέχρι το τέλος, το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον stoner έτσι και κατάφερνε το κόλπο όπως στην καταλωνία/κίνα πέρσι, ενώ κρίμα και για μας που θα βλέπαμε ένα επικό τέλος. Αλλά έτσι όπως οδηγούσαν ήταν πιθανό να συμβεί λάθος, ιδίως από τον stoner που δεν έχει την εμπειρία του rossi.
    Ναι σίγουρα το dirt πέρασμα στην cock στροφή ήταν σκληρό αλλά προήλθε από λάθος του ρόσσι και δε μπορείς να τον κατηγορήσεις τόσο εύκολα, αλλά τον καταλαβαίνω τον στόνερ όπως λες είναι και πιστιρικάς ήταν και dirt tracker και να τον περνάνε στο χώμα μπορεί να περνάει περισσότερο εχχεχε πλάκα πάλι.. Το ότι δεν έδωσε χέρι δεν το λέω και τόσο για κακό, κι εγώ γουστάρω που τρέχουν άνθρωποι και όχι ρομπότ, απλά το είπα γιατί πάντα με ενδιέφερε το παρασκήνιο στα τζιπί και το βρήκα ενδιαφέρον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski

εδω φιλε εισαι φαουλ...οταν βγαινει ο οποιοσδηποτε εκτος πιστας για τον οποιονδηποτε λογο,εχει την υποχρεωση ,στην επανεισοδο του, να προσεξει τον επερχομενο που ακολουθει την γραμμη του και να μην βγει οπως να ναι κι οτι γινει...δεν ειναι δικαιολογια το οτι αν περναγε ο μικρος μην τον ειδατε...

το συγκεκριμενο ηταν κυριολεκτικα στα ορια του προβλεπομενου,αλλα σε καμια περιπτωση fair play...

τα υπολοιπα προσπερασματα ηταν οντως τραβηγμενα ,αλλα συνηθη σε μαχες μεγαλων οδηγων...

απο κει και περα ειπαμε...κερδισε η πειρα...

doc off road...ο λογος που περναγε ο στονερ στην ευθεια δεν ηταν η παραπανω δυναμη του ντουκατι,αλλα το οτι ανοιγε νωριτερα το γκαζι στην εξοδο...

υ.γ. το χερι δεν το εδωσε διοτι ηταν εκνευρισμενος απο την οδηγηση του ροσσι...οχι επειδη ειναι πιτσιρικας...

οι δυο τους παντως μου θυμισαν εποχες superbikes με τις επικες μαχες μεταξυ κιλι και φογκαρτυ...κλωτσιες,μπουνιες εντος και εκτος της πιστας...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Laguna Seca U.s. Gp
    από nktR στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2007, 22:36
  2. Moto Gp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 06:37
  3. Moto Gp
    από Valentino_Ptossi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 12:30
  4. Moto-Gp (Qatar)...Σάββατο και όχι Κυριακή ο αγώνας...
    από Stomu Yamashta στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2004, 01:48
  5. Moto GP 2
    από Omni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας