Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 97

Θέμα: Hayabusa κοσμημα

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    κοίτα μητσάρα, τα 199 ακουγονται κάπως .......μη παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα ρε γμτ .....

ας έρθει το παλληκάρι να περάσει το δικό μου μπούσα που βγάζει δε βγάζει 190 στη ρόδα, και μετά ξαμολάμε και του reinmeister ...

πίστεψέ με, κατά βάθος είναι καλό παιδί, απλά όταν έχει περίοδο, είναι λίγο περίεργος ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μακαρι να ημασταν πιο κοντα να παιζαμε και καμια γκαζια αλλα δυστυχος απο τοσο μακρια δεν γινετε τιποτα

Φαινεται ομως οτι εχει περιοδο 365 μερες το χρονο αλλα θα μου πεις υπαρχει και ο δισεκτος
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν ειναι το καινουριο με εξατμιση και commander να παιρνει 25 αλογα κι εμεις οι πτωχοι με το παλιο,για να παρουμε 40 να πρεπει να λυσουμε ολο το μοτερ τοτε στανταρ μας πιασανε μ@λ@κες απο το εργοστασιο...

ειναι δυνατον λοιπον να μην ζηλεψω?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.το δικο μου δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...ενας ακομη λογος που ζηλευω τοσο...

υ.γ.2.επισης εχει γινει ολος ο κοσμος ειδημων στο σετ απ πλεον κι αισθανομαι πολυ λιγος...
    Μ αρεσει που εισαι και υπερανω τρομαρα σου αλλα να ξερεις οτι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Μ αρεσει που εισαι και υπερανω τρομαρα σου αλλα να ξερεις οτι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος
    εγω γελαω απο την πρωτη στιγμη...απλως στο τελος το γελιο γινεται βροντερο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Γνωστος εχει πιασει 265 σε λιγοτερο απο 11 δευτερολεπτα με νιντζα. Φανταζομαι καπου εκει κυμαινεστε κι εσεις. Διαδρομη ευχαριστιεστε, αναρωτιεμαι
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

εγω γελαω απο την πρωτη στιγμη...απλως στο τελος το γελιο γινεται βροντερο...
    ΟΚ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Γνωστος εχει πιασει 265 σε λιγοτερο απο 11 δευτερολεπτα με νιντζα. Φανταζομαι καπου εκει κυμαινεστε κι εσεις. Διαδρομη ευχαριστιεστε, αναρωτιεμαι
    τοσο αργα οχι...αν τα πιασουμε σε κατω απο 10 τοτε αρχιζει κι εχει ενδιαφερον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    τι νοημα εχουν ολα αυτα τα αλογα(αν ειναι αληθινα)αν το μηχανακι δεν στηνεται για κοντρες.Ειναι εντελως εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας και χρησιμευουν μονο για τις εντυπωσεις

τοσο αργα οχι...αν τα πιασουμε σε κατω απο 10 τοτε αρχιζει κι εχει ενδιαφερον...
    πρωτον το νιντζα ειναι στοκ. Δευτερον, η ουσια παραμενει διαδρομη φχαριστιεσαι; Αν για παραδειγμα πεις οτι θα πας Γιαννενα, αντεχεις ολη την ωρα να το πας ετσι. Για φιλολογικους λογους εστω οτι ο δρομος δεν αποτελειται απο την Πατρων και την Αντιριου αλλα ειναι ΕΟ ευρωπαικων προδιαγραφων.
    Δηλαδη αν το κανω εγω για 400 χιλιομετρα σε τι κατασταση θα φτασω στον προορισμο μου και θα εχω φχαριστηθει τιποτα απο τη διαδρομη; Παλι για φιλολογικους λογους εστω οτι το fazer αντι για 98 εχει 198 αλογα :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

για τη αδρεναλινη έχετε ακούσει τίποτα? .....μπααα.....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλι για φιλολογικους λογους εστω οτι το fazer αντι για 98 εχει 198 αλογα :rotflmao:

τι να ακούς απο ενα ραδιοφωνάκι απο το καλάθι, τι να ακούς απο ένα hi-end συστημα.... τα ίδια κομμάτια θ' ακούσεις ..... μα τι λέτε ρε παιδιά?
    στιγμές ...

Εισαι εριστικος η κανω λαθος. Ενα δε συγκρινα το fazer με τη haya και δυο για την αδρεναλινη υπαρχουν κι ενεσουλες οπως και μερικα παιχνιδια στο λουνα παρκ που στην ανεβαζουν κατακορυφα. Τρια, δε ρωτησα τι καταλαβαινεις η τι αισθανεσαι αλλα αν σε μεγαλο ταξιδι, ευχαριστιεσαι διαδρομη και δε μιλαω για ολα αυτα που βλεπεις με τα 200 συν χιλιομετρα να παιρνανε σα στατικα απο μπροστα σου, αλλα αν φχαριστιεσαι διαδρομη; Καταλαβαινεις η οχι; Και στην τελικη κι εσυ εισαι εριστικος που εχεις μια μηχαναρα που ειναι κουκλαρα και ταχυτατη κι εισαι εγκλωβισμενος εδω μεσα τετοια μερα κι εγω ειμαι επιθετικος που εχω δυο αργα μηχανακια που μ' αρεσουν πολυ και που δεν εχω παει γ//μω την πουτ//να μου ουτε για ενα μπανιο φετος.

Εισαι εριστικος η κανω λαθος.
    ειναι ειναι...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    τι είναι τα dog boneπρωτον το νιντζα ειναι στοκ. Δευτερον, η ουσια παραμενει διαδρομη φχαριστιεσαι; Αν για παραδειγμα πεις οτι θα πας Γιαννενα, αντεχεις ολη την ωρα να το πας ετσι. Για φιλολογικους λογους εστω οτι ο δρομος δεν αποτελειται απο την Πατρων και την Αντιριου αλλα ειναι ΕΟ ευρωπαικων προδιαγραφων.
    Δηλαδη αν το κανω εγω για 400 χιλιομετρα σε τι κατασταση θα φτασω στον προορισμο μου και θα εχω φχαριστηθει τιποτα απο τη διαδρομη; s?
    Τα dog bones είναι δύο μεταλλικά ελάσματα(στη φωτό τα #13) τα οποία συνδέουν το κάτω σημείο στήριξης του αμορτισέρ με το ψαλίδι.
    Αλλάζωντας σε μακρύτερα/κοντύτερα ψηλώνεις/χαμηλώνεις το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας,αν το αμορτισέρ σου δεν έχει ρύθμιση ύψους.Βέβαια αλλάζει και ο μοχλισμός της πίσω ανάρτησης παράλληλα πράγμα που συνεπάγεται περαιτέρω ψάξιμο σε αποσβέσεις και σκληρότητα ελατηρίου.
    Άμα το σηκώσεις (το κωλαράκι) 3-5 χιλιοστά όλα οκ ,από κει και πάνω αλλάζουν οι μεταβιβαζόμενες ροπές στο αμορτισέρ κι αρχίζουν οι πειραματισμοί με τις ρυθμίσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67 πρωτον το νιντζα ειναι στοκ. Δευτερον, η ουσια παραμενει διαδρομη φχαριστιεσαι; Αν για παραδειγμα πεις οτι θα πας Γιαννενα, αντεχεις ολη την ωρα να το πας ετσι. Για φιλολογικους λογους εστω οτι ο δρομος δεν αποτελειται απο την Πατρων και την Αντιριου αλλα ειναι ΕΟ ευρωπαικων προδιαγραφων.
    Δηλαδη αν το κανω εγω για 400 χιλιομετρα σε τι κατασταση θα φτασω στον προορισμο μου και θα εχω φχαριστηθει τιποτα απο τη διαδρομη;
    Aν πάνε με τέτοιους ρυθμούς μέχρι τα Γιάννενα θα χρειαστούν κι ένα βυτίο βενζίνη να τους ακολουθεί από πίσω
    Κάθε 100-120 χλμ και γέμισμα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dog.jpg 
Προβολές:	412 
Μέγεθος:	40,8 KB 
ID:	137750
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Εισαι εριστικος η κανω λαθος. Ενα δε συγκρινα το fazer με τη haya και δυο για την αδρεναλινη υπαρχουν κι ενεσουλες οπως και μερικα παιχνιδια στο λουνα παρκ που στην ανεβαζουν κατακορυφα. Τρια, δε ρωτησα τι καταλαβαινεις η τι αισθανεσαι αλλα αν σε μεγαλο ταξιδι, ευχαριστιεσαι διαδρομη και δε μιλαω για ολα αυτα που βλεπεις με τα 200 συν χιλιομετρα να παιρνανε σα στατικα απο μπροστα σου, αλλα αν φχαριστιεσαι διαδρομη; Καταλαβαινεις η οχι; Και στην τελικη κι εσυ εισαι εριστικος που εχεις μια μηχαναρα που ειναι κουκλαρα και ταχυτατη κι εισαι εγκλωβισμενος εδω μεσα τετοια μερα κι εγω ειμαι επιθετικος που εχω δυο αργα μηχανακια που μ' αρεσουν πολυ και που δεν εχω παει γ//μω την πουτ//να μου ουτε για ενα μπανιο φετος.

δεν είχα σκοπό να γίνω εριστικός .... το ότι καβαλάω μια μηχανή με χχχ άλογα δε σημαίνει ότι θα πάω στα γιάννενα σε 2 ωρες ... φχαριστιέμαι διαδρομή όπως θα φχαριστιόμουν οποιοδήποτε μηχανάκι κι αν οδηγούσα...το γκάζι θα το ανοίξω τέρμα σε 2-3 σημεία σε όλη τη διαδρομή κι αυτό είναι όλο! στην υπόλοιπη διαδρομή θα στρίψω περίπου όπως και με ένα ss, όταν το στροφιλίκι θα έχει ενδιαφέρον, θα ρολάρω χαλαρά με το μοτέρ να γουργουρίζει στις 4000 στροφές, όταν θέλω να απολαυσω εικόνες και στο τέλος θα φτάσω πολύ πιο ξεκούραστος...υπάρχουν πολλοί λόγοι για ν α πάρει κάποιος 'ενα hayabusa, όπως υπάρχουν άλλοι τόσοι για να προτιμήσει κάτι άλλο!
    γούστα είναι αυτά και ανάγκες και ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες!

απλά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε ''και τι καταλαβαίνεις που έχεις τόσα άλογα η μηχανή σου'', ''μα καλά είσαιο τρελός που θέλεις να τη βελτιώσεις κι άλλο'', ''τσάμπα πεταμένα λεφτά ρε φίλε'' κλπ κλπ κλπ ....
    στιγμές ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Μακαρι να ημασταν πιο κοντα να παιζαμε και καμια γκαζια αλλα δυστυχος απο τοσο μακρια δεν γινετε τιποτα

Φαινεται ομως οτι εχει περιοδο 365 μερες το χρονο αλλα θα μου πεις υπαρχει και ο δισεκτος
    ποσο μακρια εισαι δηλαδη????

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa paint job
    από SF στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 18:30
  2. Boost King---Hayabusa motor 2006
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 15:23
  3. Απαντήσεις: 3