file mou exo mia idiosingkrasia ligo periergi ke afto giati exo fitrosi ke exo anaptix8i piso apo ta paraskinia tis zois ke exo di to ergo mesa apo tin friki touΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οταν πρωτομπαινει καποιος σε ενα φορουμ, το μονο που ξερει ειναι nicknames του στυλ "crs-k" ή "afrotwin".
Μετα απο τα γραφομενα του καθενος διαμορφωνει μια αποψη για το ποιον του.
exis dikio ke ego exo dosi eskemena la8os ikona gia mena gia diaforous logous
den mas apasxoli afto omos
Η αληθεια ομως ειναι οτι κατα κανονα πολυ λιγοι ανθρωποι μπορουν να μεταφερουν μεσα απο τον γραπτο λογο συναισθηματα και εικονες, με αποτελεσμα να δινουν λαθος εντυπωσεις.
diafono otan egrafa pragmata pou aforousan se kati sovaro oli ta eklavanan os ixan
Μετα ερχεται η σειρα της πιθανης γνωριμιας.
Τοτε σε συνδιασμο με το τι εχεις διαβασει απο καποιον διαμορφωνεις μια τελικη αποψη και λες οτι ειναι οπως γραφει ή οτι ΔΕΝ εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση, μ' αυτα που γραφει.
(Η τελευταια ειναι και η αποψη μου για σενα.)
exo epilektiki sxesi me afta pou grafo afti ine i ali8ia gia mena
Απο 'κει και περα ειναι αδυνατον να του απαντησεις σε καποιο ποστ, χωρις να εχεις την εικονα του στο μυαλο σου, χωρις να φανταζεσαι τι εκφραση θα παρει διαβαζοντας το.
Ειναι ανθρωπινο αυτο και ετσι πρεπει να συμπεριφερεται κανεις οταν αντιμετωπιζει "ανθρωπους".
den perimeni kanis spoudea pragmata mesa apo ena pliktrologio
Ποιος σου ειπε οτι θελω να μπω σε καποια κατηγορια ή οτι μπορεις να με βαλεις ΕΣΥ σε καποια κατηγορια?
Εγω ειμαι μια κατηγορια ΜΟΝΟΣ μου, οπως ακριβως εισαι και 'συ και ΟΛΟΙ οι αλλοι.
Σε εχω κατηγοριοποιησει εγω ?
safos ke me katigoriopioises ke safos oli afto kanoume ase ta ipoti8emena sosta gia sena o afro ine afto...
gia mena o crs ine afto....
ti mas les tora
ke malon ego ime mia katigoria genikos apo monos mou xaxaxaxaxa
Φυσικα και το ξερω!
Αφου εισαι "προβλημα" για τους περισσοτερους εδω μεσα.
Οχι για τις ιδεες σου, που στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ειναι σωστες, αλλα για τον τροπο που τις παραθετεις και προσπαθεις να τις επιβαλεις.
ego an paratirisis kourazome na po mia apopsi tis perisoteres ton periptoseon giati i perisoteri ine ipopsiasmeni asxima mazi mou ke me antimetopizoun me prokatalipsi ke mnisikakia
vlepe free
aftos ine ke o logos pou milao ligo perierga ke oxi gia na epivalo tipota
Οταν βρισκομαστε εκει πολλες φορες ερχεται η κουβεντα στο φορουμ, που ειναι αλλωστε αυτο που μας ενωνει, και τις περισσοτερες απο αυτες θα βρεθει καποιος να εκφρασει παραπονα.
Τι παει να πει "δεν εμπιστευομαι τα λεγομενα σου" λοιπον?
Επειδη εχω επαφες και με αλλους που ειναι "εχθροι" σου?
Εχεις χωρισει τον κοσμο σε φιλους κι εχθρους?
safos iparxoun filoi ke ex8ri ke meriki ex8ri exoun ekfrasti me logia pou oute ego den 8a fantazomoun
afto ine gegonos
Μηπως θελεις να εισαι σε μια ακρη και να σε αντιμετωπιζουν το λιγοτερο σαν "γραφικο"?
pios na me antimetopizi san grafiko? xaxaxaxaxaxaxa
i grafikoi?
Κι αν ειναι να μην σε ενδιαφερει η κοινη γνωμη, γιατι γραφεις σε φορουμ, κι οχι σε ενα word, για να περναει η ωρα σου?
akrivos afto pernai i ora mou epikodomitika ke afto ixe ke merika aproopta
gnorisa ke kapious ke tous simpa8o kiolas
Κι αν δεν ενδιαφερεσαι για την κοινη γνωμη, για ποιο λογο εγινε ολο αυτο το μακελειο?
i apopsimou den endiaferete gia tin kini gnomi ego omos ego pragmatika 8elo na alaksi afti i malakismeni nootropia tou elina opou imaste oli gia tin parti mas..
se merikous exo diksi oti den poulai afto pou poulane ke afto tous tin spai
Προφανως και ενδιαφερεσαι και μαλλον πρεπει να βγεις λιγο απο αυτο το επιθετικο καβουκι σου και να ερθεις σε επαφη μ' αυτους που σ' ενδιαφερουν, ωστε να τους δειξεις ποιος πραγματικα ειναι ο Αφρο!
o afro an to proseksi ke esi ke oli aminete panta den epiti8ete ke aminete ton panton asximon tou kakogoustou tou oloklirotismou tou ka8e panivlaka pou prosvali ke a8ela tou esto tin an8ropini aksioprepia
ola ksekinane apo tin ekfrasi mias apopsis ke kataligoun se polemo pou den mporis na apofigis
ti na kano exo apopsi gia pola 8emata
Υπαρχει εδω μεσα κανενας που να μην εχει γραψει κατι αναλογο?
"Παμε για καμμια μπυρα", "κερναω τσιπουρο", κλπ ή να μην εχει συμπεριλαβει μπυριτσες στο κειμενο του?
ela tora ti sxesi exoun ta grafika tis mpiras me tin ka8imerini diafimisi pino epina 8a pino
ke na sou po ke kati o dirty gia paradigma aftos pini pragmatika poli ke odigai ke lioma se simio pou ego fovame min ....
ekinos sini8os to apostrefete me ena poli oreo xioumoristiko tropo esis (kseris pioi) exete sikosi simea ke tra la la
Ποιος κρινεται με το ποσο πινει?
apo arxeotaton xronon oloi potes krinonte asxima
Εκτος φυσικα, αν αναφερεσαι σε τιποτα πλακες του στυλ "θα σου δειξω εγω πως πινουνε" ή κατι παρομοιο το οποιο δεν μπορω να θυμηθω ....
aftes i plakes exoun gini aformes pola xronia tora gia na ksekinisoun atoma na ftasoun mexri alkolismo
Παρ' ολα αυτα, φανταζεσαι εσυ οτι πηγαμε ποτε και "σκοτωθηκαμε" στο πιοτο, επειδη παρασυρθηκαμε εδω μεσα?
oxi afto sas elipe ke min to xontrenis perisotero gia na fani to ipolipo elafri...
Μηπως φανταζεσαι (εσυ ή κανενας αλλος) οτι μαζευουμε πιτσιρικια και παμε και τα "ποτιζουμε" για να δουμε τι θα γινει μετα και πως θα πεσουν?
ela kopse tis vlakies
Αλλο τοσο τοτε θα επρεπε να φωναζουν αλλοι οτι προοθουμε την "ανθρωποφαγια" !!!
i an8ropofagia ine pio akindini ke kindinevi mono to fagosimo
xaxaxaxaxaxaxa
kanis den epa8e zimia trogontas poli
xaxaxaxaxaxa
Αυτη δεν ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πλακα ?
Οταν του λες (λεμε) του αλλου οτι θα σου κανω τα αντερα κοκορετσι και θα κρατησω και λιγο σβερκο για τηγανια ?
min ise esxros ego den leo antera leo anterakia ise dimagogos..
Θελω να πω λοιπον οτι το καθε τι πρεπει να κρινεται κατω απο τις συνθηκες που λεγεται. Και επειδη εδω ειναι φορουμ και καποιος μπορει να το διαβασει πολυ αργοτερα, καλο ειναι να μπει στον κοπο να καταλαβει το υφος του ποστ πρωτα, πριν αρχησει τις κατηγοριες και τους αφορισμους.
ne siga min vazoume ke ipomnimata kato apo afta pou grafoume
to 8ema ine poso tou kovi tou ka8e ena
Συμφωνω. Αλλωστε δεν καταφερα να εκδικηθω ποτε γιατι παντα μου ειχε περασει ...
ke ego otan apofasisa na ekdiki8o tis magoulades mou mou perasan se katalaveno
Δεν καταλαβα.
Μαλλον θες να πεις "ΔΕΝ ταιριαζω" για να κολλαει με τα αποκατω.
ne signomi afto i8ela na po den teriazo
Μπορω να το καταλαβω αυτο, αν κι εγω "ταιριαζω" με τους περισσοτερους, απο την αποψη οτι θα προσαρμοστω εγω στην παρεα και δεν θα περιμενω να προσαρμοστει η παρεα σε μενα, γιατι τοτε θα αισθανομαι κι εγω μαρουλοφυλλο.
afto ine mia apopsi tralala me pia parea 8a prosarmostis?
ke an to meso oro tis parea ine ana 5 atoma enas an8ropinos nous? xaxaxaxaxaxaxa
Ολοι εχουν ελαττωματα.
Εγω παντα προσπαθω να δω πισω απο αυτα.
Αν και προσωπικα ΔΕΝ εχω δει τοοοοσο τρομερους επιδειξιες που λες.
sosta pou na tous dis toso simvatos pou ise
ke omos iparxoun ke ine prosvlitiki gia tin an8ropini noimosini
Κι οταν μαλιστα περασαν απο το Δελεαρ κατι τετοιοι τυποι (που δεν ηταν καν του φορουμ), απομονωθηκαν απο ολους.
Φυσικα και το ειπα!
Και αν δεν εγινε αμεσα κατανοητο, προσυπογραφω.
Δεν θα πω ψεματα σε ενα σοβαρο θεμα!
Παλι ομως (εστω και για πολυ λιγο) εχουν περισσοτερο αλκοολ απ' οσο ειπια εγω ο "μεθουας"
o panagios re ante koureve lagous pou kitousate pios 8a pioi perisotero ke pios ligotero
ego de pou den mporousa na pio me sintagi giatrou imoun ke parisaktos sto xalaro...
Επειδη κι εγω καταλαβαινω οτι το αισθανεσαι αυτο που λες, το δεχομαι με μεγαλη ευχαριστηση και ανακουφηση.
Απο 'κει και μετα, οπως ξαναπα και πιο πανω, ας αντιμετωπιζουμε καθε ποστ, με τον τροπο που του πρεπει.
Τα σοβαρα σαν σοβαρα και τις πλακες σαν πλακες.
ti les re crs exis pioi?
ginete na antimetopizis ta sovara san plakes?
Φυσικα και εχεις πολυ δικιο σ' αυτο οπως και σε πολλα αλλα. Ο τροπος που το διεκδικεις ειναι λαθος!
ine la8os pola pragmata stin zoi ke omos ta kanoume o afro mas ksinise tora....
ke pou ise den diekdiko tipota ego exo mia apopsi ke 8a tin po ke se opion den aresi as fai mono tis patates
ego simvivasmous me adais den kano gia na ime o arestos tis pareas
Το εχω ξαναγραψει προσφατα.
Οταν λεω την γνωμη μου για καποιον ή για κατι, αυτοματα εκτιθεμαι.
Αρα εχω "παρει" ηδη το ρισκο της παρεξηγησης.
ego pou pareksigoume ek ton proteron..
milas ke esi?
Το ιδιο θα ευχηθω και δι υμας!![]()
afto me kani na vlepo tin skotini plevra ton an8ropon ke aftos ine o logos pou meriki den katalavenoun afto pou leo i to 8eoroun alou gi alou pote den sou apantao me afto pou prospioise oti exis ala me afto pou exis mesa sou ke 8eoris kala krimeno
ke sou leo oti den 8elo na xalaso tis sxesis sou me tous alous an8ropous ala min mpenis ston kopo na mou eksigis ta entelos logika ke pasifanestata