Αναλόγως τις πέρδικες... εεεεε... τα θέματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όχι απλά την έχει σκαπουλάρει αλλά κάνει τη πέρδικα.... Αλλά θα του κάνουμε κανά ντου στα Χανιά με "θέματα" & μετά να δω....Θα παίζει το περδίκο ή θα τρέχει μαζί μας....![]()
![]()
![]()
![]()
Αναλόγως τις πέρδικες... εεεεε... τα θέματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όχι απλά την έχει σκαπουλάρει αλλά κάνει τη πέρδικα.... Αλλά θα του κάνουμε κανά ντου στα Χανιά με "θέματα" & μετά να δω....Θα παίζει το περδίκο ή θα τρέχει μαζί μας....![]()
![]()
![]()
![]()
την Κυριακή!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μιχαλιό αν θες μπορείς και γνωρίζεις... επειδή μίλησα με Γιάννη και μου λέει ότι βρίσκω και απο το Ιντερνετ, δηλαδή:
Σάββατο Γαύδο πάει καράβι απο Σφακιά στις 11.30 και κυριακή φεύγει απο Γαύδο στις 14.30...
αν βρεις να παίζει και κάτι άλλο σφύρα μου γιατί έτσι δεν θα προλάβω να τον πιω τον καφέ στο Ηράκλειο... ή δεν θα προλάβω να πάω Γαύδο...
![]()
![]()
Λάμπρο από εδώ μόνο ότι έχω βρει. ΓαύδοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
την Κυριακή!
Μιχαλιό αν θες μπορείς και γνωρίζεις... επειδή μίλησα με Γιάννη και μου λέει ότι βρίσκω και απο το Ιντερνετ, δηλαδή:
Σάββατο Γαύδο πάει καράβι απο Σφακιά στις 11.30 και κυριακή φεύγει απο Γαύδο στις 14.30...
αν βρεις να παίζει και κάτι άλλο σφύρα μου γιατί έτσι δεν θα προλάβω να τον πιω τον καφέ στο Ηράκλειο... ή δεν θα προλάβω να πάω Γαύδο...
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& οι κρεπάλες συνεχίζονται!
![]()
:a51: :a51:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βόλτες σε γνωστά χαμετυπία της πόλης μας, μέχρι πρωίας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δηλαδή ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ταξιδευει κανεις αυτο το Σαββατο στις 11 με το Festos palace μηπως?![]()
να πιουμε καμια![]()
![]()
Κρήτη palace δεν υπάρχει.... Μήπως Κνωσσός Palace...?Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ταξιδευει κανεις αυτο το Σαββατο στις 11 με το Κρητη palace μηπως?![]()
να πιουμε καμια![]()
![]()
![]()
edit : Πρόλαβες & το διόρθωσες![]()
Χαλασμένο ήταν το κινητό σου ρε ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Βόλτες σε γνωστά χαμετυπία της πόλης μας, μέχρι πρωίας.....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Χαλασμένο ήταν το κινητό σου ρε ;;;![]()
![]()
ντου..
![]()
ειναι καλα δλδ εκει κατω? Να ρθουμε κι εμεις?
![]()
όπως τα λεγα... ΠΣΚ 11.30 προς Γαύδο και 14.30 προς Σφακιά πίσω...
δεν πειράζει όμως γιατί κανονίστηκε Γαϊδουρονήσι που δεν έχω πάει κιόλας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την Παρασκευή αν θες σύντεκνε με το Κρήτη 1...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ταξιδευει κανεις αυτο το Σαββατο στις 11 με το Festos palace μηπως?![]()
να πιουμε καμια![]()
![]()
Μάκη να σε περιμένουμε Γαϊδουρονήσι???
αστην γυναίκα να τα πει με την Ειρήνη... και κλειστες ραντεβού Κυριακή απόγευμα Θέμα να δω και γω την φίλη μου πάλι μετά απο ένα χρόνο...
Μιχαλιό το πρωί θα τρώω μπουγάτσα στο γνωστό σημείο στα Λιοντάρια... μάλλον θα καθυστερήσεις εεΕ?![]()
![]()
Αυτην την Παρασκευη με μινωικες στις 11 και γυρναω Δευτερα βραδυ παλι με μινωικες..
MikeG παω για συγκεκριμενο λογο κατω οποτε του χρονου μαλλον![]()
![]()
8.00 καλά είναι ;;; Κάτσε σε αυτό που είναι κολλητά στη στοά ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μιχαλιό το πρωί θα τρώω μπουγάτσα στο γνωστό σημείο στα Λιοντάρια... μάλλον θα καθυστερήσεις εεΕ?![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί το Μιχαλιό καμιά φορά με τα τηλέφωνα μπερδεύεται !!!
Μιά χαρά είναι όπως πάντα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειναι καλα δλδ εκει κατω? Να ρθουμε κι εμεις?
![]()
13-18 θα λείπω όμως ................
![]()