Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: Τροχαία 'Το Εθνικό Πένθος'_Βιβλίο του Ιαβέρη

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    Σταθακης και ο ιαβέρης συμμετέχουν σε επιτροπές που συζήσανε και ξανασυζητάμε και ξαναμασυζητανε για να προτείνουν κάτι στην κυβερνήσει που θα τους βάλει σε άλλες επιτροπές για να δουν αν αυτά που αποφάσισαν στην πρώτη επιτροπή ήταν σωστά .και αυτοί πληρώνονται για αυτό .θέλω και εγώ μια τέτοια θέση .και μετά βγάζουν και κανένα βιβλίο να πάρουν και λίγα από εμάς και εμείς να πεφτούμε στις λακκούβες τους και μετά να μας λένε εγώ πάω με σαράντα ….άντε μωρέ

Τι ωραια θα ηταν τα ωραια μας τα λεφτα να μας τα τρωει ενας που σε "τρομοκρατει" οτι εκει εξω γινεται πολεμος με τ αυτοκινητα να παριστανουν τα συγκρουομενα.

Καμια φορα απορω...

Καλα εδω στην ΕΛΛΑΔΑ δεν εχουμε ματια,δεν βλεπουμε???δεν ακουμε ???

gondari δεν εχεις νοιωσει ποτε σαν σε βιντεογκειμ??? χωρις κανονακι δευτερο ομως ...

και στην τελικη ...
    εχουμε πολλους σαν τον Σταθακη και τον Ιαβερη να βγαζουν τ αντερα τους οταν τους καλουνε σε εκπομπες???

Εχουμε πολλους επαγγελματιες οδηγους που ευθαρσως δηλωνουν οτι μες στην πολη οδηγουν με 40 km/h???

Μαγκες μην την ψαχνεται...ωσπου να φτιαξει η παιδεια και η νοοτροπια

τετοιοι ανθρωποι ειναι η μοναδικη μας σωτηρια...αυτοι που μας "τρομοκρατουν"

( την αληθεια λενε αλλα τελος παντων ... μας "τρομοκρατουν" )
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Banned Το avatar του/της gozntari
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

gondari δεν εχεις νοιωσει ποτε σαν σε βιντεογκειμ??? χωρις κανονακι δευτερο ομως ..

τι εννοείς???( δεν κατάλαβα) κανονάκι να τους τινάξω τα ηλίθια μυαλά τους στον αέρα όταν ακούω τις παπαριες τους ????δεν μπορώ άλλες παπαρολογίες που λέει και ο Σουφλιάς ,από τον κάθε ιδικό που βγαίνει κάθε τρις και λίγο να πει ότι του κατέβει…

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Εχουμε πολλους επαγγελματιες οδηγους που ευθαρσως δηλωνουν οτι μες στην πολη οδηγουν με 40 km/h???
    Μαγκες μην την ψαχνεται...ωσπου να φτιαξει η παιδεια και η νοοτροπια

τετοιοι ανθρωποι ειναι η μοναδικη μας σωτηρια...αυτοι που μας "τρομοκρατουν"
    δεν τους γουστάρω αυτός που ξέρουν έστω και καλά να μου λένε διάφορα …αν δεν αλλάξουμε εμείς αυτοί θα βγαίνουν και θα επιβιώνον σε συχνότητες υποκουλτούρας και αμαθείς ,αν αυτοί δεν αλλάζουν άλλαξε εσύ .όλα είναι θέμα πολίτικης βουλήσεις και εφαρμογής ..αλλά αν αποφασίσουν να κάνουν κάτι σωστά ,πως ο κάθε βουλευτής θα βάζει τον προσκοπικό του φρουρό να κάνει τον τροχονόμο, για να κάνει αναστροφή στην πανεπιστήμιου η όπου αλλού …η δίκια μας βλακεία αφήνει αυτούς να μας δουλεύουν έτσι όπως τους δουλεύουμε και εμείς…θέλω παιδιά από τώρα στα σχόλια και μην περνούν το δίπλωμα με λάδωμα .να σου κόβουν τον κωλο αν σε πιάσουν να κάνεις μαλακιές .να δεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα

Banned Το avatar του/της gozntari
    σήμερα είδα ένα μαλακα πατερά που είχε το μωρό του στην αγκαλιά ενώ οδηγούσε στην εθνική του κόρναρα και του κουνούσα επιδεκτικά το χέρι μου (όχι την χειρονομία της απόλαυσης)και ο μαλακάς μου κόρναρε σαν μαλακάς επί 2 λεπτά .τι να του κάνεις αυτόυ του τύπου .αν τρακάρε το σωμα του παιδιού θα αποτελούσε ένα πρώτης ποιότητας αερόσακο και σίγουρα θα τον έζωσε τον μαλακά πατερά του

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
    σήμερα είδα ένα μαλακα πατερά που είχε το μωρό του στην αγκαλιά ενώ οδηγούσε στην εθνική του κόρναρα και του κουνούσα επιδεκτικά το χέρι μου (όχι την χειρονομία της απόλαυσης)και ο μαλακάς μου κόρναρε σαν μαλακάς επί 2 λεπτά .τι να του κάνεις αυτόυ του τύπου .αν τρακάρε το σωμα του παιδιού θα αποτελούσε ένα πρώτης ποιότητας αερόσακο και σίγουρα θα τον έζωσε τον μαλακά πατερά του

Kαλα του εκανες +1

ο καθενας μας πολεμα την βλακεια των δρομων με το δικο του τροπο.

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου,τουλαχιστον προσπαθω
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δεν σου σβήνω το παραμικρό γιατί φοβήθηκες ότι διαγράφω ότι έχω γράψει. Τα νούμερα του Ιαβέρη δεν συμφωνούν με τα νούμερα του επίσημου κράτους. Το αναφέρω για πολλοστή φορά και επιμένεις να το προσπερνάς. Διψάς για αίμα και μένεις στα νούμερα του Ιαβέρη παραβλέποντας τις συμβουλές του και το αποδεικνύεις πέφτωντας με το μηχάνακι σε κάθε γωνία και τρώγοντας καζούρα από το forum για να σε πείσουν να αλλάξεις λάστιχα. Τι πιο απλό θες για να πειστείς ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι συμβουλές του;

Δεν αξίζει ότι και να γράψω. ΑΝ θες όμως κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και διάβαζε καλύτερα τα ποστ που μπαίνουν. Εσένα θα βοηθήσουν να μην λες ότι βλακεία σου κατέβει. ΔΕΝ έπεσα με το μηχανάκι γιατί δεν είχα αλλάξει λάστιχα... αλλά σου είπα και πριν στη βλακεία μάλλον έχεις ρέντα. Πήγαινε και ξαναδιάβασε αυτό που ΕΓΩ είχα ποστάρει πως ακριβώς έπεσα και μετά αν θες ξαναγράψε. Μέχρι τότε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ρίξε μια ματιά πάλι στο ποστάκι μου για εκείνη την τούμπα.
    Επίσης... σου ξαναθυμίζω ότι εγώ το πόσταρα αν αυτό σου λέει κάτι για το οποίο επίσης αμφιβάλλω.
    Και για να τελειώνουμε... τελικά ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου; Ότι ο Ιαβέρης λέει ψέμματα για τον αριθμό των νεκρών ότι προσέχουμε αυτό τους νεκρούς δηλαδή και δεν προσέχουμε τις συμβουλές του γι αυτό και σπάμε το κεφάλι μας ή κάτι άλλο;;;; να κατανοήσω ρε παιδί μου γιατί φαίνεται δεν έχω τη δική σου ευφυία και δεν τα πιάνω όλα.

Α και κάτι της τελευταίας στιγμής. Δυστυχώς ανήκω στην τάξη εκείνη που ζει μόνη της σε σπίτι με νοίκι και δουλειά που δεν πληρώνει καλά δυστυχώς. Την επόμενη φορά σε παρακαλώ αν δεν έχεις πρόβλημα να σε βρω να μου δανείσεις καμιά 330ρα ευρώ τόσο πήγαν τα λάστιχα ώστε να τα αγοράσω αμέσως και να μην κινδυνεύω περιμένοντας πότε θα βρω μερικά ευρώ παραπάνω για να τα βάλω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ευγένειά σας να με εξυπηρετήσετε.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν αξίζει ότι και να γράψω. ΑΝ θες όμως κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και διάβαζε καλύτερα τα ποστ που μπαίνουν. Εσένα θα βοηθήσουν να μην λες ότι βλακεία σου κατέβει. ΔΕΝ έπεσα με το μηχανάκι γιατί δεν είχα αλλάξει λάστιχα... αλλά σου είπα και πριν στη βλακεία μάλλον έχεις ρέντα. Πήγαινε και ξαναδιάβασε αυτό που ΕΓΩ είχα ποστάρει πως ακριβώς έπεσα και μετά αν θες ξαναγράψε. Μέχρι τότε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ρίξε μια ματιά πάλι στο ποστάκι μου για εκείνη την τούμπα.
    Επίσης... σου ξαναθυμίζω ότι εγώ το πόσταρα αν αυτό σου λέει κάτι για το οποίο επίσης αμφιβάλλω.
    Και για να τελειώνουμε... τελικά ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου; Ότι ο Ιαβέρης λέει ψέμματα για τον αριθμό των νεκρών ότι προσέχουμε αυτό τους νεκρούς δηλαδή και δεν προσέχουμε τις συμβουλές του γι αυτό και σπάμε το κεφάλι μας ή κάτι άλλο;;;; να κατανοήσω ρε παιδί μου γιατί φαίνεται δεν έχω τη δική σου ευφυία και δεν τα πιάνω όλα.

Α και κάτι της τελευταίας στιγμής. Δυστυχώς ανήκω στην τάξη εκείνη που ζει μόνη της σε σπίτι με νοίκι και δουλειά που δεν πληρώνει καλά δυστυχώς. Την επόμενη φορά σε παρακαλώ αν δεν έχεις πρόβλημα να σε βρω να μου δανείσεις καμιά 330ρα ευρώ τόσο πήγαν τα λάστιχα ώστε να τα αγοράσω αμέσως και να μην κινδυνεύω περιμένοντας πότε θα βρω μερικά ευρώ παραπάνω για να τα βάλω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ευγένειά σας να με εξυπηρετήσετε.
    Εάν δεν αξίζει να γράφεις, μην γράφεις. Εάν δεν μπορείς να κατανοήσεις το νόημα του θέματος, πάλι μην γράφεις. Δεν είδα κάποιον άλλον να μοιράζει απλόχερα άσκοπους χαρακτηρισμούς. Μια χάρη μόνο, μην ζητάς να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια, ούτε καν copy-paste δεν αξίζει να κάνουμε από την στιγμή που τα προσπερνάς.

Τις συμβουλές του Ιαβέρη τις απέδειξες με τα λάστιχα, τον εξοπλισμό που αγόρασες μόλις τώρα, και πάει λέγοντας. Δες και το παιδί πιο πάνω που συνεργάζεται μαζί του αλλά ζώνη αρνείται να φορέσει για να του σπάσει τα νεύρα. Χειροκροτώ το πάθος του Ιαβέρη να περάσει τα περί οδικής ασφάλειας, και κατανοώ σε τι αδιέξοδο έχει φτάσει και χρησιμοποιεί αυτά τα νούμερα. Το πιο πάνω παράδειγμα με τα λάστιχα και την ζώνη είναι η απόδειξη πως έφτασε να χρησιμοποιεί τέτοιες τεχνικές. Εμείς σπρώχνουμε τα νούμερα και είναι παράδοξο το πόσο χαμηλά είναι με τόσα που γίνονται εκεί έξω.

Τις δικαιολογίες περί οικονομικών δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία. Δεν σου είπε κανείς να ξεπουλήσεις το παλιό σου μηχανάκι, ή να τριγυρνάς από Δέλεαρ σε cinema, και από ταβέρνα σε Δ.Σ.. Δική σου επιλογή ήταν, όπως και δική σου θα είναι εάν ξανά-σακατευτείς παραβλέποντας τις συμβουλές του Ιαβέρη, εντυπωσιασμένος από τα παχυλά νούμερα. Με τι θάρρος να σου δώσω εγώ χρήματα όταν ξέρω ότι θα τα κατασπαταλήσεις για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου;

Ευτυχώς που τελικά βγήκαν και άλλοι που συμφωνούν ότι τα νούμερα (πόσο μάλλον τα ψεύτικα) δεν μπορούν να αλλάξουν τις περίεργες νοοτροπίες των οδηγών. Ας μείνουμε λοιπόν στις συμβουλές και ας αφήσουμε τα νούμερα για όσους τα χρειάζονται.

Ενα ολόκληρο thread διαμάχη.... για το αν τα νούμερα του Ιαβέρη είναι αληθινά η όχι....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Ενα ολόκληρο thread διαμάχη.... για το αν τα νούμερα του Ιαβέρη είναι αληθινά η όχι....

Μην θυμώνεις, αλλά αυτός ήταν ο σκοπός του πρώτου post:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Γεια σας,

Σήμερα το πρωϊ είδα στην τηλεόραση τον οδηγό αγώνων Ιαβέρη να μιλά για τα τροχαία ατυχήματα, την πρώτη βασική αιτία ατυχημάτων στην Ελλάδα. Σκέφτηκα να ανασύρω από το αρχείο μου ένα [Β] άρθρο [/Β] το οποίο βρήκα σε περιοδικό εκτός θεματολογίας αυτοκινήτου για να θυμηθούμε λίγα πράγματα...

¨Εθνικό Πένθος" χαρακτήρισε ο γνωστός Ιαβέρης την τραγωδία που αντιμετωπίζουμε ως ...δεδομένη κατάσταση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από την πολιτεία. Βέβαια ούτε και οι ομιλίες για τα τροχαία μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση γιατί αυτό εξαρτάται από εμάς τους οδηγούς. Η νοοτροπία ενός λαού δεν αλλάζει τόσο εύκολα αλλά εκτιμούμε τις προσπάθειες που γίνονται και να αφυπνίσουμε τους έλληνες οδηγούς για τον πρωτοφανή αριθμό των 30.000 ατυχημάτων ετησίως.

Τραγικά είναι τα στοιχείς που παραθέτει ο οδηγός Ιαβέρης. Πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 18-44 ετών στην Ελλάδα ειναι τα τροχαία δυστυχήματα! Από το 1965 εώς το 2000 σε 35 χρόνια έχουμε στην Ελλάδα περισσότερους από 75.000 νεκρούς και πιο πολλούς από 1.200.000 τραυματίες

Προσοχή...

[COLOR=red SIZE=3]Κάθε μέρα έχουμε..10 νεκρούς, 30 παραπληγικούς, 120 τραυματίες[/COLOR /SIZE]

Τη δεκαετία από 1990 εώς 1999 H Ευρώπη μείωσε τα τροχαίοα από 14% σε 45% αλλά στην
    Ελλάδα είχαμε αύξηση 60%.

Δεκαετία 1990 - 1999 α. 300 νεκροί β. 900 τετραπληγικοί γ. 3600 τραυματίες το μήνα
    Κάθε χρόνο....3.500 νεκροί, 10.000 τετραπληγικοί, 45.000 τραυματίες

Παρατήρηση
    Το 82% των τροχαίων συμβαίνει με ταχύτητα μικρότερη των 60χλμ την ώρα και σε απόσταση μικρότερη των 40χλμ από το σπίτι μας...Δηλαδή στις πόλεις...
    Στις εθνικές οδούς συμβαίνουν 8% ενώ στους επαρχιακούς 10%...

Μην θυμώνεις, αλλά αυτός ήταν ο σκοπός του πρώτου post:
    Δεν θύμωσα... προς θεού...

Απλά θεωρώ ανούσια ολη τη κόντρα... οσον αφορά τα νούμερα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δεν θύμωσα... προς θεού...

Απλά θεωρώ ανούσια ολη τη κόντρα... οσον αφορά τα νούμερα...
    Σωστά, αλλά όταν από ένα κατεβατό 96Χ2 σελίδων, μας εντυπωσιάζουν μόνο τα νούμερα των νεκρών, τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Όποιος θέλει ολόκληρο το βιβλίο του Ιαβέρη, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ:

http://www.bikenet.gr/index.php?opti...=5035.msg53691

Τα νούμερα που αναφέρει ο Ιαβέρης, είναι εκτός πραγματικότητας.

http://www.astynomia.gr/index.php?op...temid=86&lang=

Έχετε δει πως κυκλοφορεί στον δρόμο ο Ιαβέρης και ο κάθειαβέρης που μοιράζει παρατηρήσεις απλόχερα;
    Για άλλη μια φορά πρέπει να δεχτείς ότι έχεις κάνει ένα λάθος.

Ο αριθμός με βάση τη στατιστική των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων ανα χρόνο για την ακρίβεια είναι 3.173.

Μπορείς εύκολα να κάνεις και την πράξη μόνος σου απο το link της αστυνομίας οπου εσύ παραθέτεις με τον παρακάτω τρόπο.

Στο πρώτο πίνακα αναφέρονται οι θάνατοι των εμπλεκομένων σε ατυχήματα.
    Στο δεύτερο πίνακα αναφέρονται οι θάνατοι των παθόντων,δηλαδή οι πεζοί,συνεπιβάτες κ.ο.κ

Η μέθοδος για να βγάλεις τον ετήσιο μέσο όρο απο τα στοιχεία παραπάνω είναι.

παίρνεις όλους τους νεκρούς και απο τους δύο πίνακες απο το 1990 εως το 2007 και τους προσθέτεις.

Το σύνολο (σε ένα excel για πιο ευκολία)βγάζει 22.933 απο τον Α πίνακα και 34.188 απο τον Β.
    Δηλαδή συνολικά 57.121 Νεκροί απο το 1990 εως το 2007.

Το διαιρείς με τα έτη.

57.121 / 18 έτη

Βγαίνει μέσος όρος 3.173 νεκροί / έτος.

...Αυτά....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Για άλλη μια φορά πρέπει να δεχτείς ότι έχεις κάνει ένα λάθος.

Ο αριθμός με βάση τη στατιστική των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων ανα χρόνο για την ακρίβεια είναι 3.173.

Μπορείς εύκολα να κάνεις και την πράξη μόνος σου απο το link της αστυνομίας οπου εσύ παραθέτεις με τον παρακάτω τρόπο.

Στο πρώτο πίνακα αναφέρονται οι θάνατοι των εμπλεκομένων σε ατυχήματα.
    Στο δεύτερο πίνακα αναφέρονται οι θάνατοι των παθόντων,δηλαδή οι πεζοί,συνεπιβάτες κ.ο.κ

Η μέθοδος για να βγάλεις τον ετήσιο μέσο όρο απο τα στοιχεία παραπάνω είναι.

παίρνεις όλους τους νεκρούς και απο τους δύο πίνακες απο το 1990 εως το 2007 και τους προσθέτεις.

Το σύνολο (σε ένα excel για πιο ευκολία)βγάζει 22.933 απο τον Α πίνακα και 34.188 απο τον Β.
    Δηλαδή συνολικά 57.121 Νεκροί απο το 1990 εως το 2007.

Το διαιρείς με τα έτη.

57.121 / 18 έτη

Βγαίνει μέσος όρος 3.173 νεκροί / έτος.

...Αυτά....
    Έχω την πικρή εντύπωση ότι ο πρώτος πίνακας αναφέρει το σύνολο των ατυχημάτων ανά έτος και ο δεύτερος αναφέρει τους παθόντες γι' αυτά τα ατυχήματα.

Πχ το 2007 είχαμε 1.292 θανατηφόρα ατυχήματα που μεταξύ άλλων είχαν ως αποτέλεσμα 1.449 νεκρούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εάν δεν αξίζει να γράφεις, μην γράφεις. Εάν δεν μπορείς να κατανοήσεις το νόημα του θέματος, πάλι μην γράφεις. Δεν είδα κάποιον άλλον να μοιράζει απλόχερα άσκοπους χαρακτηρισμούς. Μια χάρη μόνο, μην ζητάς να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια, ούτε καν copy-paste δεν αξίζει να κάνουμε από την στιγμή που τα προσπερνάς.

Τις συμβουλές του Ιαβέρη τις απέδειξες με τα λάστιχα, τον εξοπλισμό που αγόρασες μόλις τώρα, και πάει λέγοντας. Δες και το παιδί πιο πάνω που συνεργάζεται μαζί του αλλά ζώνη αρνείται να φορέσει για να του σπάσει τα νεύρα. Χειροκροτώ το πάθος του Ιαβέρη να περάσει τα περί οδικής ασφάλειας, και κατανοώ σε τι αδιέξοδο έχει φτάσει και χρησιμοποιεί αυτά τα νούμερα. Το πιο πάνω παράδειγμα με τα λάστιχα και την ζώνη είναι η απόδειξη πως έφτασε να χρησιμοποιεί τέτοιες τεχνικές. Εμείς σπρώχνουμε τα νούμερα και είναι παράδοξο το πόσο χαμηλά είναι με τόσα που γίνονται εκεί έξω.

Τις δικαιολογίες περί οικονομικών δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία. Δεν σου είπε κανείς να ξεπουλήσεις το παλιό σου μηχανάκι, ή να τριγυρνάς από Δέλεαρ σε cinema, και από ταβέρνα σε Δ.Σ.. Δική σου επιλογή ήταν, όπως και δική σου θα είναι εάν ξανά-σακατευτείς παραβλέποντας τις συμβουλές του Ιαβέρη, εντυπωσιασμένος από τα παχυλά νούμερα. Με τι θάρρος να σου δώσω εγώ χρήματα όταν ξέρω ότι θα τα κατασπαταλήσεις για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου;

Ευτυχώς που τελικά βγήκαν και άλλοι που συμφωνούν ότι τα νούμερα (πόσο μάλλον τα ψεύτικα) δεν μπορούν να αλλάξουν τις περίεργες νοοτροπίες των οδηγών. Ας μείνουμε λοιπόν στις συμβουλές και ας αφήσουμε τα νούμερα για όσους τα χρειάζονται.

Καλά ναι οκ εντάξει...
    άντε γεια καλά να περνάς.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Ψάξε λίγο εδώ

http://www.statistics.gr/

Είναι η Εθνική στατιστική υπηρεσία.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Ψάξε λίγο εδώ

http://www.statistics.gr/

Είναι η Εθνική στατιστική υπηρεσία.
    Παρόμοια νούμερα αλλά όχι πολλαπλασιασμένα με το 2.5