Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Μια παράξενη σκέψη.. (Καινούργιος)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    ....

τελος παντων η δικη μου η αποψη ειναι αν σεβαστεις αυτο που καβαλας δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειτε οδηγεις μια μερα μηχανες ειτε 10 χρονια.
    εγω οταν παρελαβα το 636 δεν ηξερα πως μπαινουν οι ταχυτητες και επεσα μετα απο 2χρονια οταν ηξερα πως ξυνουν μαρσπιε και πως σερβιρουν τσαι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bullshit-alert-button-l.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	16,2 KB 
ID:	140694
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω συγκεκριμενα στα 20000 πηγα μια φορα σερρες.πεσανε δυο ατομα μπροστα μου και σταματησα.την επομενη επεσα εγω και με σταματησε το 2000 που εδωσα να το φτιαξω.
    δηλαδη χωρις τα μεγαρα τωρα ποσες φορες θα ανεβει η πλειοψηφια των αναβατων σερρες?

τελος παντων ας παει σε ενα 250 λοιπον, μετα να ψαξει για 400 και μετα σε 600.
    εσυ δεν καταλαβα ομως γιατι πηρες 600 και μαλιστα το πιο γρηγορο στην κατηγορια του και δεν πηγες σε κατι πιο ηπιο μεχρι να το μαθεις?
    εκτος αν θεωρεις την διακοσαρα βεσπα σχολειο για ss.

τελος παντων η δικη μου η αποψη ειναι αν σεβαστεις αυτο που καβαλας δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ειτε οδηγεις μια μερα μηχανες ειτε 10 χρονια.
    εγω οταν παρελαβα το 636 δεν ηξερα πως μπαινουν οι ταχυτητες και επεσα μετα απο 2χρονια οταν ηξερα πως ξυνουν μαρσπιε και πως σερβιρουν τσαι
    θα σου απαντησω επειδη με ρωτας προσωπικα.
    εγω ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. και δεν ρωτησα κιολας.
    ηθελα να το παρω και το πηρα. τρελη κ@υλα το ειχα το μηχανακι. και το εχω ακομα.

δεν ηξερα ομως οτι θα ηταν καλυτερα π.χ. να ειχα παρει ενα cbr400 gull arm ή ενα zxr400 μεταχειρο, που και λιγοτερα θα εδινα απο τις χαζοτουμπες που εφαγα, και λιγοτερα χλμ θα επιανα σε σημεια που επιανα με το 636 (χωρις ευτυχως να παθω κατι εκει) και πιο καλο "σχολειο"¨θα ηταν.

τωρα το εχω και προσπαθω να το μαθω ακομα με σχολεια και προπονηση.

υ.γ: αν το τσαϊ το σερβιριζες σε καναν κουλο που δεν μπορουσε να σερβιριστει μονος του,ΔΕΝ μετραει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Επίσης γίνομαι off topic, αλλά η άποψη ότι για να πάει κάποιος σε 1000 πρέπει να τελειώσει το 600 τι ακριβώς σημαίνει? Πώς τελειώνει το 600 ακριβώς και σε ποιό δρόμο (δεν μιλάω για πίστα) το να στρίψεις με το 600 δεν σε ικανοποιεί και θες 1000? Δηλαδή αν πάρω 1000 θα κάνω το Πάτρα Αθήνα πιο γρήγορα? Θα μπαίνω με περισσότερα στις στροφές η θα πιάνω περισσότερα στις ευθείες? Πού και πώς ακριβώς θα μπορούσα να τελειώσω το 600? Το έχω απορία επειδή όλο το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και πραγματικά δεν μου φαίνεται λογικό!

για καποιους η δυναμη του χιλια μπορει να τους τρομαζει.
    το οτι εχει ροπη παντου και παντα ισοδυναμει με πολλους κινδυνους (οπως το highsiding)
    επισης μπορεις να "μαζεψεις" περισσοτερα χλμ σε πολυ λιγοτερο χρονο και αποσταση, ετσι στην ενδεχομενη στραβη να πρεπει να κανεις την προσευχη σου.

και τελος για εμενα το να τελειωσει ενα 600 σημαινει:
    -να το πηγαινεις ΤΑΠΑ παντου και παντα με τον λιγοτερο δυνατο κινδυνο.
    -να κανεις εναν αξιοπρεπεστατο χρονο σε μια πιστα. (δλδ 5-6 δευτερολεπτα απο τον αργοτερο αγωνιζομενο στην κατηγορια 600)
    -και γενικοτερα να νοιωθεις σιγουρος για αυτο που καβαλας και το οτι το "εχεις". (το συναισθημα αυτο δεν μπορω να το προσδιορισω με λεξεις αλλα συμβαινει τουλαχιστον σε μενα με τα μικροτερου κυβισμου διτροχα που ειχα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

υ.γ: αν το τσαϊ το σερβιριζες σε καναν κουλο που δεν μπορουσε να σερβιριστει μονος του,ΔΕΝ μετραει.

οταν εισαι ετοιμος και εσυ πες μου

Νέο μέλος
    Loipon os idioktitis gsxr 750 k8 exo na po oti aplos molis sinithisis to gkazi tha douleuis A sinexos kai ekei einai pou an den exeis autosygratisi tha tin patisis. Min to skeftese gia ss. Apo tin stigmi pou sou lipi i empiria den tha mporesis na diaxiristis auto to mixanaki.
    Που να γυρίζεις...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Περιεργο γιατι εγω νομιζα οτι το να τελειωσεις μια μηχανη σημαινει οτι δε σε ικανοποιει πια και θες παραπανω και θεωρω πως στο ελληνικο δικτυο παραειναι δυσκολο να συμβει κατι τετοιο. Ξερω ατομα που το τζιξερ 1000, το R1, το CBR 1000 δεν τους φτανει, οχι δεν υπονοω τον εαυτο μου, καθολου δε ντρεπομαι να παραδεχτω οτι το ταπεινο μου 600αρι με τα 98 αλογα του με καλυπτε σχεδον σε ολα, τωρα να μπω στο τριπακι του να εχω ν' ανεβω πανω απο κλιση 10 τα εκατο και να εχω πισω ατομο ανω των 100 κιλων, συν πλαινες και μπαγκαζιερα φουλ γεμισμενες και να ζοριζεται ναι μου εχει συμβει, ναι ειναι σπαστικο αλλα οταν στην πλειονοτητα κινουμαι μονος μου δε με χαλαει καθολου. Αν το πουλησα ηταν λογω οικονομικων αναγκων και κοιταω χιλιαρια και οχτακοσαρια οχι γιατι εγινα χερας αλλα γιατι δε βρισκω κατι να το αντικαταστησει επαξια και με χαλαει να παρω την ιδια μηχανη παλι. Κι οταν λεω να το αντικαταστησει επαξια εμενα μ' αρεσει το συνολο που παντρευτηκα το ρεπριζ, η αναρτηση του, τα φρενα του, ακομη και με την αδυναμια του στα χαμηλα διασκεδαζα οταν ηταν επιλογη μου εκτος πολης γιατι ξερω πως να το χειριστω. Αν θα οδηγησω το τζιξερ 1000; Ναι, δεν πιστευω οτι θα με πεταξει στο αλλο τετραγωνο, αλλα μου ειναι αχρηστο και δε νομιζω οτι θα γεμισω ποτε φουλ τις ταχυτητες του. Αν θα επαιρνα το R6; Πιθανον. Μ' αρεσει πολυ ο κινητηρας του, αλλα δε μ' αρεσει το στιλ οδηγησης των ss, ουτε η μουρη που πλασσαρουν, ουτε η θεση οδηγησης. Ολα αυτα ουτε χερα και ροσσι με κανουν, αλλα ουτε και υπερκαταναλωτη για να φτιαχτω που θα με δουν στην καφετερια. Οχι δεν ξερω τα μυστικα για το πως πρεπει να παω ενα ss, αλλα το κυριοτερο δε μ' ενδιαφερει να τα μαθω. Μια τετοια μηχανη μου ειναι αχρηστη και αχρειαστη. Εδω θα κινουμαι πλεον σε επαρχιακο κατα το 80/100 και το τραβαω απο τα μαλλια για να παρω street που ειναι υπερβολη ενω ειναι σαφες οτι θα επρεπε να κοιταω on off.
    Δε λεω πως οσοι οδηγειτε ss το κανετε για να εκπληρωσετε το διακαη ποθο της καφετεριας. Πιστευετε οτι εχετε δυνατοτητες και αρκετοι απο εσας οντως τις εχετε αλλα δεν παυω να πιστευω οτι τις περισσοτερες φορες οι μηχανες σας δεν αξιοποιουνται.
    Αλλα ως προς το θεμα κι εγω δηλωνω ''δαρβινιστης''. Οχι τοσο για τα 250, αλλα θεωρω απαραιτητο σχολειο τα 400-500 και σταδιακο περασμα σε αλλα μοτερ και πιο σπορτιβικες κατηγοριες.
    Αυτα ειχα να πω, ουδεμια προθεση υπηρξε για να προσβαλω καποιους, απλως τη γνωμη μου λεω.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Φίλε μου και μια απάντηση από έναν συνομίληκο σου με μεγάλη αγάπη και τρέλα για τις μηχανές όπως φαντάζομαι έχεις και συ...Πέρα από τη γλύκα της επιτάχυνσης (και όχι της τελικής) αυτό που σε ενθουσιάζει στη μηχανή αν το σκεφτείς είναι η άμεση επαφή με τον δρόμο...

Δεν είναι ούτε οι μεγάλες τελικές ούτε τα πολλά κυβικά...Και για να σε βάλω και σε μια άλλη λογική σκέψου ότι όσοι έχουν βάλει όρια τα 120 και 130 στους δρόμους δεν είναι μαλάκες είναι επιστήμονες που έχουν μελετήσει χίλιες δύο παραμέτρους για να σου πουν με ένα κωλοσήμα ότι ο δρόμος, η ολισθηρότητά του και οι γενικότερες συνθήκες του είναι για αυτά τα χιλιόμετρα...Και όπως θα ξέρεις αυτά τα χιλιόμετρα τα πιάνεις με οποιαδήποτε μηχανή των 400 και άνω κυβικών για πλάκα....Αν θες λοιπόν να λέγεσαι σωστός οδηγός καλά θα κάνεις να μην ακούς διάφορα(δυστυχώς και με λύπη διαπιστώνω από έμπειρους οδηγούς) που σερβίρουν τσάι, ξύνουν μαρσπιέ και μετά από καιρό κάποιοι ξύνουν το κεφάλι τους πάνω από μνήματα αναρωτώμενοι ''γιατί''...?

Η μηχανή δεν είναι ούτε για κόντρες ούτε για τελικές...Είναι λίγο για τη φιγούρα παρκαρισμένη και πολύ περισσότερο για να απολαμβάνεις την οδήγηση χωρίς ''μεταλλικούς περιορισμούς όπως στο αυτοκίνητο...

Κοίταξε για κανα naked μηχανάκι με μικρό όγκο και ελαφρύ όπως το ΕR 6 Ή ΚΑΝΑ CBF 500 να ευχαριστηθείς τη μηχανή σου και κυρίως την υπόλοιπη ζωή σου...όχι γιατι με το gsxr θα πέσεις...Αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου ποτέ δε θα πέσεις.....Αυτοί που πέφτουν είναι όσοι θεωρούν το δρόμο πίστα και αυτούς μεγάλους οδηγούς.....Απλά με ένα GSXR δε θα μάθεις να οδηγείς σωστά....Συνεχώς θα φοβάσαι να το κυκλοφορείς, μήπως καταλάθος σου ξεφύγει....

Αυτά από μένα και κάνε όποια επιλογή θεωρείς εσύ ότι είναι ορθότερη.....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε φίλε,μια και δηλώνεις νέος και άπειρος,φαντάζομαι ότι και ο ίδιος θα έχεις κάποιες επιφυλάξεις για την αγορά ss.
    γιατί δεν ξεκινάς με ένα εντουράκι ή κάνα μοταρντάκι (πάνω σε ΧΤ έχει μάθει να οδηγεί η μισή Ελλάδα) που και να τα βροντήξεις δεν σε τσούζουν τόσο και που όσο να πεις πιο μανιτζέβελα είναι?

απλή λογική ρε παιδιά.χωρίς να έχεις ιδέα,δεν πας να καβαλήσεις με την μια τον ταύρο.καλό είναι και το γαϊδουράκι για αρχή.

αφήνω το θέμα κόστους κτήσης και χρήσης στην άκρη σκόπιμα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

οταν εισαι ετοιμος και εσυ πες μου

και εγω κουλος ειμαι.
    οποτε και να με κερασεις δεν μετραει.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. έχω μια τρελή σκέψη...
    από johnpan στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 21