Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Εκθέσεις Μεταχειρισμένων

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    φιλε το ιδιο σκεφτομουν και εγω.
    μαζευω λοιπον 11300 και παω να παρω το 636-05.μαλιστα ημουν απο του πρωτους που το παρειγγειλα και το πρωτο μπλε στην ελλαδα μιας και το περιμενα και 1μιση μηνα.
    μεσα σε ενα χρονο το πουλησα 8000 αφου η kawasaki ειχε ριξει την τιμη ηδη στα 9800 και ειχε αναγγειλει και καινουριο μοντελο.
    μιλαμε για χασιμο 4000+ και αν σου πω τι φορουσε πανω θα λυποθημησεις.
    πηρα μετα το Ζ750s μεταχειρισμενο με 9000 χιλιομετρα και 6000 ευρω.
    το εδωσα φετος 5000 σκεψου να ειχα σκασει και σ'αυτο ενα 8500 να το παρω καινουριο.
    τωρα πηρα ενα σκουτερ παλι απο ιδιωτη με μολις 1000 χιλιομετρα απο 5500 που εχει καινουριο 3850.

ασε που το 636 ειχε καποιο προβλημα στα καλαμια με τα ελατηρια και ημουν ετοιμος να αυτοκτονησω
    Το ιδιο στορυ το εχω ακουσει και απο ενα λαρισαιο εν ονοματι μοτσαρελα,φετα δωδωνης,παρμεζανα καπως ετσι δεν θυμαμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το ιδιο στορυ το εχω ακουσει και απο ενα λαρισαιο εν ονοματι μοτσαρελα,φετα δωδωνης,παρμεζανα καπως ετσι δεν θυμαμαι.

δεν καταλαβαινω ποιον λες αλλα ειναι γεγονος οτι θα υπαρξουν πολλοι που θα σου πουν την ιδια ιστορια για αγορα καινουριου

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    δεν καταλαβαινω ποιον λες αλλα ειναι γεγονος οτι θα υπαρξουν πολλοι που θα σου πουν την ιδια ιστορια για αγορα καινουριου

Φίλε μου, το καλύτερο μεταχειρισμένο είναι το χειρότερο καινούργιο.
    Αλοίμονο αν βάζουμε ψηλότερα τα μεταχειρισμένα από κάποια καινούργια που από αστοχία υλικού παρουσίασαν κάτι και επισκευάστηκαν εντός της εγγύησης.
    Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν διαμάντια μέσα στα μεταχειρισμένα, όμως πρέπει να σκάψεις πολύ βαθιά για να τα βρεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Δεν διαφωνώ πως υπάρχουν διαμάντια μέσα στα μεταχειρισμένα, όμως πρέπει να σκάψεις πολύ βαθιά για να τα βρεις.
    μην περιορίζεις τη συζήτηση στα ιταλικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μην περιορίζεις τη συζήτηση στα ιταλικά...

Πολύ καλό.

Καλά τα καινούργια αλλά από την άλλη πιστεύω, πως συνήθως ο επόμενος ιδιοκτήτης χαίρεται μια μοτοσικλέτα πολύ περισσότερο από το πρώτο. Πολλά αξεσουάρ, τέλειες συντηρήσεις και άλλα πολλά αφού ως γνωστόν οι μοτοσικλετιστές στη πλειοψηφία τους είναι άρρωστοι με το όχημα τους.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η διαφορά σε χρήμα του καινούργιου απο το μεταχειρισμένο είναι τεράστια.
    Και εάν δεν είναι κάποιος ιδιαίτερα κατασταλαγμένος για το τί θέλει δεν συμφέρει σε καμιά περίπτωση το καινούργιο.
    Εκτός εάν είσαι αποφασισμένος να το παντρευτείς το μηχανημα, η αν έχεις πολύ χρήμα.
    Οσο για το μεταχειρισμένο χρειάζεται ψάξιμο και λίγες γνώσεις και ένα μηχανικό.
    Αλλιώς θα μάθεις με τον κακό τρόπο πληρώνοντας.
    Το ίδιο ισχύει παντού όμως από το χρηματιστήριο μέχρι το γάμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Φίλε μου, το καλύτερο μεταχειρισμένο είναι το χειρότερο καινούργιο.
    Αλοίμονο αν βάζουμε ψηλότερα τα μεταχειρισμένα από κάποια καινούργια που από αστοχία υλικού παρουσίασαν κάτι και επισκευάστηκαν εντός της εγγύησης.
    φιλε ενα αριστο μεταχειρισμενο zz1400 με 5000 χιλιομετρα το βρισκω 11500.
    το καινουριο κανει 15000.
    μιλαμε για 3500 διαφορα.
    και με μπιελα να το παρεις πιο φτηνα θα σου βγει να το επισκευασεις.

ασε που αν ειναι και εντος εγγυησης στα @@ σου

σου φερνω παραδειγμα αυτο(εντελως συπτοματικα πηρα την πρωτη)
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=63906

ποιος ο λογος να πας να σκασεις 11000+

σε ενα μηνα θα εχεις κανει 6000 χιλιομετρα.δηλαδη σε ενα μηνα θα εχεις χασει τουλαχιστον
    2000 ευρω.

ε εγω τοσα δεν δινω ουτε στην τζολι για να της παρω την παρθενια

ε εγω τοσα δεν δινω ουτε στην τζολι για να της παρω την παρθενια [/B][/QUOTE]

Αυτό ας το παραβλέψουμε γιατί σε πρόλαβε άλλος...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    ποτε απο εμπορα και ποτε δε περνουμε μηχανακι χωρις να το δει μηχανικος ......
    νομος !

ειχα παρει απο πολυ γνωστο εμπορα ενα cbf 250 ,και μου βγηκε με μια λακουβα στο ντεποζιτο την οποια δεν ειχα δει λογο τανκ κοβερ ( δε το εψαξα και γω καλα). + οτι το χειμωνα για να κρατισει ρελαντι επρεπε να του κανεις ταμα
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Μακριά από τους έμπορες!!

Όταν πούλαγα το fazer που είχα 4.800 ? με μέση τιμή της αγοράς πάνω από 5.000?, ενώ το δικό μου είχε και πολλά έξτρα, οι έμποροι δεν μου έδιναν ούτε 4.000? στην ανταλλαγή.
    Ευτυχώς δανείστηκα λεφτά από φίλους για να πάρω την καινούργια και την έδωσα 4.700? και ήμουν και ικανοποιημένος!

Εύκολα στην ανάγκη που είναι όλοι οι ιδιώτες που πουλάνε τα μηχανάκια τους, βρίσκεις πολύ καλές τιμές σε άψογα μηχανάκια, αρκεί να τα τσεκάρει ειδικός.

Παλαιό μέλος
    ειχα το 2007 aprilia sportcity 250 (ευρω 3700 καινουριο) τζαμι με 2000χλμ μονο και ειπα να το αλλαξω με geopolis 250. Βλεπω σε αγγελια ενα σε εμπορα στη Μιχαλακοπουλου. Παω να το δω και βλεπω ενα χρεπι με πολλα χλμ , ελειπαν και κατι διακοπτες, γρατζουνιες και κακομεταχειριση. Ρωταω απο περιεργεια και μου λεει <ποσο να στο παρω , δεν ειναι εμπορευσιμα?> (ενω λεω μεσα μου για τα πεζο κανουν ουρα) και προτεινει (μαλιστα το ονομαζουν προσφορα) ευρω 2100 για το δικο μου και ακουσον ακουσον 3600 για το χρεπι.
    Τι να πεις? ειπαμε ειναι εμποροι να βγαλουν κερδος, αλλα αυτο ειναι κατι αλλο.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    ειχα το 2007 aprilia sportcity 250 (ευρω 3700 καινουριο) τζαμι με 2000χλμ μονο και ειπα να το αλλαξω με geopolis 250. Βλεπω σε αγγελια ενα σε εμπορα στη Μιχαλακοπουλου. Παω να το δω και βλεπω ενα χρεπι με πολλα χλμ , ελειπαν και κατι διακοπτες, γρατζουνιες και κακομεταχειριση. Ρωταω απο περιεργεια και μου λεει <ποσο να στο παρω , δεν ειναι εμπορευσιμα?> (ενω λεω μεσα μου για τα πεζο κανουν ουρα) και προτεινει (μαλιστα το ονομαζουν προσφορα) ευρω 2100 για το δικο μου και ακουσον ακουσον 3600 για το χρεπι.
    Τι να πεις? ειπαμε ειναι εμποροι να βγαλουν κερδος, αλλα αυτο ειναι κατι αλλο.
    σου πουλαω εγω το geopolis 400 που ειναι και αστερι στα 3800

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 09:39
  2. εκθεσεις
    από mdr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 21:00
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 00:23
  4. Απαντήσεις: 17