Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: ybr125 καινουρια ή cbf250 μεταχ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    :rotflmao: :rotflmao: ... Eιχα ομως καποτε ενα virago 250 και μπηκα σε σκεψεις ν' ανοιξω βενζιναδικο :rotflmao: :rotflmao: ..
    Σοβαρα τωρα. Εχω κι εγω δυομισαρι, αλλα αυτοματο. Για να σου απαντησω. Εγω κανω ταξιδι κανονικα με το δυομισαρι και αποστασεις που δε μπορεσα ποτε να κανω χαλαρα απο το ξυλο που ετρωγα απο τον αερα με το sf. Εγω δεν απαντησα ετσι γιατι θιχτηκα οτι το ειπατε ζημιαρικο. Δεν πηγε εκει το μυαλο μου, στην καταναλωση πηγε. Διοτι δεν καιει πολυ. Συγκριτικα παντα με 400-600 κι οχι με 250, διοτι δεν ειχα ποτε γυμνο δυομισαρι για να μπορω να συγκρινω. Εpp ψαξε για 97 μοντελο καλυτερα, αν κι απο οτι καταλαβα το θες για ταξιδακια, οποτε ισως να κοιταξεις κατι με ημιφαιρινγκ καλυτερα [αλλα θα περιμενω ν' ανοιξεις αλλου θεμα γι' αυτο για να τσακωθουμε τοτε ].
    Είχα ανοίξει στις διαμάχες xmaxρά για bandit 400 | sf | bandit 250 και άλλο ένα δεν θυμάμαι.. έχασες Όπως λέει και ο johnpan άλλο το ένα άλλο το άλλο.. δεν συγκρίνονται, προορίζονται για διαφορετική χρήση.. Δεν ξέρω για το virago.. γενικά πάντως τα σημερινά 125-250 (και ειδικά τα νέα 125-250 με injection) όπως το ybrάκι μου (και πραγματικά θέλω να καταλάβετε ότι δεν είμαι κολλημένος (εδώ κυκλοφορούσα με ένα mtx του 88) είναι οικονομικά σε βαθμό που όταν λες κατανάλωση νομίζουν ότι τους λες ψέμματα.. 5 μέρες τώρα και έχω φάει 5- λίτρα έχοντας κάνει 200+ χλμ.. για να μην πω 250.. το έχω δει αυτό με το φεαριγκάκι αν και μάλλον με βλέπω να κάνω και άλλο υπομονή και να παίρνω κάτι λίγο νεότερο..

Βλέπω έχει ξεχαστεί αυτό το τόπικ, αλλά ας γράψω κι εγώ κάτι...lol

Φιλε benny αν τελικά πας κατα ybr μεριά, θα συμφωνήσω με τον φίλο epp1640 για το μοντέλο του '06 που το δίνει 1750 Ε (αν το δινει ακόμα και δεν έχουν εξαντληθεί) και είναι και λίγο πιο δυνατο από το '08. Δεν έχουν μεγαλες διαφορές εκτός από τον ψεκασμό που είναι όντως διαφορά. Απλά είναι τόσο μικρή η κατανάλωση που θα έχεις ούτως ή άλλως με το καρμπυρατεράτο που παρότι με το ψεκαστό θα είναι ακόμα πιο χαμηλή, η διαφορά είναι αμελητέα. Δες και εδω μια σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο μοντέλων (είναι του '06 και του '07, το τελευταίο όμως είναι ιδιο με του '08)
    http://www.motorbikes.be/en/compare/6108/6107/

Θα δεις ότι το '06 είναι λίγο πιο δυνατό και λίγο πιο ελαφρύ. Πιστεύω αξίζει η διαφορά στην τιμή, είναι 370 ευρώ (αν δε σου κόψουν και κάτι για κασέρι, όπως λέει και ο epp1640) με τα οποία μπορείς να πάρεις τα λαστιχάκια που λένε οι φίλοι πιο πάνω και κάτι από κράνος, μπουφαν, γάντια, αδιάβροχο κτλ.

Τώρα όσον αφορά την επιλογή ανάμεσα σε cbf και ybr, ξέρεις και μόνος σου ότι είναι θέμα χρήσης. Σίγουρα οι περισσότερες μετακινήσεις σου θα είναι αστικές οπότε σου κάνει μια χαρα το ybr. Όσο για ταξιδάκια, τόσο με το cbf όσο και με το ybr (και ειδικά με το ybr), μετά από μια δυο φορές που θα το κάνεις, θα δεις ότι είναι ψιλοταλαιπωρία. Σκέψου επίσης ότι για να πάς μακρινή βόλτα με το μηχανάκι, θα πρέπει είτε να έχεις άλλο μηχανάκι παρέα (αν είναι να υπάρχει αυτοκίνητο, μπαίνεις κι εσύ στο αυτοκίνητο), είτε να πας δικάβαλο (πιο πακέτο ακόμα). Οπότε αν δεν υπάρχει άλλο μηχανάκι στην παρέα για να ακολουθεί και να ψήνεται για τέτοια ταξιδάκια, το πιο πιθανό είναι ότι δε θα τα πηγαίνεις. Από την άλλη είναι και το θέμα της εμφάνισης όπου κερδίζει το cbf φυσικά ( Aσχετο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το ybr το 250 απο το cbf.).
    Γενικα είναι σα να έχεις τα γνωστά 2 μπαρμπαδέλια στους όμους σου και το ένα να σου λέει πάρε το cbf είναι πιο μηχανή και θα γουστάρεις περισσότερο, το άλλο σου λέει σκέψου εντελώς οικονομικο-ορθολογιστικά και πάρε το ybr. Πωπω μου τη σπάνε αυτά τα ανθρωπάκια...

BTW, πήρα στη μοτοδυναμικη σήμερα και ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα YBR '06 που ήταν σε προσφορά. Θα κοιταξω να ρωτήσω αύριο μπας και έχει ξεμείνει κανένα σε κανέναν έμπορο. Έχω ψηθεί :wacko:

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    παρε ενα R6 να κανεις τι δουλεια σου σωστα......
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:51
  2. Καινουρια Φανελα