Είχα ανοίξει στις διαμάχες xmaxρά για bandit 400 | sf | bandit 250 και άλλο ένα δεν θυμάμαι.. έχασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
:rotflmao: :rotflmao:![]()
... Eιχα ομως καποτε ενα virago 250 και μπηκα σε σκεψεις ν' ανοιξω βενζιναδικο
:rotflmao: :rotflmao: ..
Σοβαρα τωρα. Εχω κι εγω δυομισαρι, αλλα αυτοματο. Για να σου απαντησω. Εγω κανω ταξιδι κανονικα με το δυομισαρι και αποστασεις που δε μπορεσα ποτε να κανω χαλαρα απο το ξυλο που ετρωγα απο τον αερα με το sf. Εγω δεν απαντησα ετσι γιατι θιχτηκα οτι το ειπατε ζημιαρικο. Δεν πηγε εκει το μυαλο μου, στην καταναλωση πηγε. Διοτι δεν καιει πολυ. Συγκριτικα παντα με 400-600 κι οχι με 250, διοτι δεν ειχα ποτε γυμνο δυομισαρι για να μπορω να συγκρινω. Εpp ψαξε για 97 μοντελο καλυτερα, αν κι απο οτι καταλαβα το θες για ταξιδακια, οποτε ισως να κοιταξεις κατι με ημιφαιρινγκ καλυτερα [αλλα θα περιμενω ν' ανοιξεις αλλου θεμα γι' αυτο για να τσακωθουμε τοτε].
![]()
Όπως λέει και ο johnpan άλλο το ένα άλλο το άλλο.. δεν συγκρίνονται, προορίζονται για διαφορετική χρήση.. Δεν ξέρω για το virago.. γενικά πάντως τα σημερινά 125-250 (και ειδικά τα νέα 125-250 με injection) όπως το ybrάκι μου (και πραγματικά θέλω να καταλάβετε ότι δεν είμαι κολλημένος (εδώ κυκλοφορούσα με ένα mtx του 88) είναι οικονομικά σε βαθμό που όταν λες κατανάλωση νομίζουν ότι τους λες ψέμματα.. 5 μέρες τώρα και έχω φάει 5- λίτρα έχοντας κάνει 200+ χλμ.. για να μην πω 250.. το έχω δει αυτό με το φεαριγκάκι αν και μάλλον με βλέπω να κάνω και άλλο υπομονή και να παίρνω κάτι λίγο νεότερο..
![]()