λοιπον για να τελειωνουμε παρε ενα μπομπο βαλτου μοτερ απο cb400 κι εισαι τζαμι. Α αμα θες εχω και κονε να σου φτιαξουν ολοσωμη![]()
![]()
λοιπον για να τελειωνουμε παρε ενα μπομπο βαλτου μοτερ απο cb400 κι εισαι τζαμι. Α αμα θες εχω και κονε να σου φτιαξουν ολοσωμη![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Και για να σοβαρευτούμε και λίγο:
1.) Το νιτζάκι δλδ. κόβεται λόγω άβολης θέσης για ταξίδι, υψηλής τιμής για οτι προσφέρει και γενικής μετριότητας. Στα συν οτι είναι πανέμορφο αλλα δε γα..![]()
2.) Το CBF είναι 4Κ και ΗΟΝΤΑ οπότε βασικά για το 2ο ΚΟΒΕΤΑΙ και τέλος. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι χωρίς πλάκα καλό είναι και εμφανισιακά μ' αρέσει περισσότερο απ' το Versys αλλα πολύ βαρύ θα μου πέσει σε συνδιασμό με τους 4Κ και το φοβάμαι. Α ναι δεν έχει και ανάποδο που το θεωρώ πολύ σημαντικό για το δρόμο και δείκτη βενζίνης για να μην ξεμείνω στη στροφή.
3.) Πάμε για ER-F λοιπόν;![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μην ξεχάσω: Το fairing του F που λιέται σαν aftermarket; Και αν "ναι" κουμπώνει πάνω στο Ν;
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νικόλα ούτε το ίδιο φανάρι δεν έχουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Μην ξεχάσω: Το fairing του F που λιέται σαν aftermarket; Και αν "ναι" κουμπώνει πάνω στο Ν;
Τον ακούμπωτο θα έχει σου λέω !![]()
Δε μου κάνεις πλάκα τώρα εε;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νικόλα ούτε το ίδιο φανάρι δεν έχουν...
Τον ακούμπωτο θα έχει σου λέω !![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καλύτερα να στο κάνω εγώ παρά να πας στον ακατανόμαστο και να σου πει "πως πως, γίνεται με δυο κλικ" !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Με μ@μησες![]()
![]()
Έδιτ: Άμα σε ψήνει το γυμνό γιατί δεν κοιτάς την περίπτωση να του βάλεις ζελατίνα ; Άσχημο θα δείξει (προσωπική άποψη) αλλά μπρος στον πόνο τι'ν'τα κάλη![]()
![]()
Πάρε τηλ. πιο μετά γιατί ξελογγάρω σε λίγο.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ειναι ωραιο (οχι σαν σχημα) το ER.
αν σ'αρεσει και εμφανησιακα,παρ'το!
![]()
![]()
![]()
Ρίξε και μια ματιά στο Bandit. Είναι ήσυχο άμα το πηγαίνεις ήσυχα και αγριεύει καλά όταν θελήσεις....
Καλές αγορές...
νικο το er φανταζει οκ αλλα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα???
το 250 πιστευω δε θα σε καλυψει.
στη θεση σου θα πηγαινα για το fazer το φερινγκατο με τα 78 αλογα και αυτο το λεω γιατι εχει γκαζακι οσο χρειαεται (ισως και λιγο παραπανω για νεο οδηγο) αλλα επειδη σε θεωρω σοφρων δε σε φοβαμαι και εκτος αυτου οταν αργοτερα θελησεις τα παραπανω θα σου δωθουνε πολυ ευκολα(εδω αν εχεις απορια στειλε μου ενα πμ να σου το εξηγησω)
ειναι τιμιο, τα κανει ολα και θεωρω οτι θα ητανε η καλυτερη επιλογη.αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση νομιζω οτι θα ητανε η εξυπνη αγορα.
οτι και να αποφασισεις καλη αγορα !!!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιώργο το 'χω και το Fazer (το fairingάτο) στην άκρη αλλα κολλάω στο οτι είναι 4Κ και ίσως να με "δαγκώσει" εκεί που δεν το περιμένω και στο οτι εχω ακούσει/διαβάσει για την περιβόητη τρύπα στις μεσσαίες του που βασικά αυτό το φάσμα rpm θα χρησιμοποιώ (βλ. μινι-ταξιδάκια)Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νικο το er φανταζει οκ αλλα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα???
το 250 πιστευω δε θα σε καλυψει.
στη θεση σου θα πηγαινα για το fazer το φερινγκατο με τα 78 αλογα και αυτο το λεω γιατι εχει γκαζακι οσο χρειαεται (ισως και λιγο παραπανω για νεο οδηγο) αλλα επειδη σε θεωρω σοφρων δε σε φοβαμαι και εκτος αυτου οταν αργοτερα θελησεις τα παραπανω θα σου δωθουνε πολυ ευκολα(εδω αν εχεις απορια στειλε μου ενα πμ να σου το εξηγησω)
ειναι τιμιο, τα κανει ολα και θεωρω οτι θα ητανε η καλυτερη επιλογη.αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση νομιζω οτι θα ητανε η εξυπνη αγορα.
οτι και να αποφασισεις καλη αγορα !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
ειναι 4κ αλλα αρκετα κομενο και φιλικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Γιώργο το 'χω και το Fazer (το fairingάτο) στην άκρη αλλα κολλάω στο οτι είναι 4Κ και ίσως να με "δαγκώσει" εκεί που δεν το περιμένω και στο οτι εχω ακούσει/διαβάσει για την περιβόητη τρύπα στις μεσσαίες του που βασικά αυτό το φάσμα rpm θα χρησιμοποιώ (βλ. μινι-ταξιδάκια)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο για τη τρυπα σε πληροφορω οτι αυτο ειναι ατου για εναν νεο οδηγο μια και εκει που θα το χρησιμοποιεις ειναι ακομα πιο πεσμενο και δε φοβιζει καθολου.
παρτο ενα test ride και το βλεπεις.
απο την αλλη σκεψου και το versys που δεν ειναι 4κ αν σε φοβιζει τοσο πολυ![]()
ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...