Δωσε λινκ για να καταλαβω και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν κάνει σουζες λέμε ρεεεεεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Δωσε λινκ για να καταλαβω και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
Κάνει όλα τα παρακάτω όμως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
(από τεστ του ΜΟΤΟ):o
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
"Οδηγώντας το CB1000 είναι σαν να αιωρείσαι πάνω απ΄την άσφαλτο. Η ποιότητα κύλισης εξαπατά τον νόμο της βαρύτητας και η αέρινη κίνηση αγγίζει τα επίπεδα της τελειότητας.
Όλες οι περιφερειακές μάζες είναι συγκεντρωμένες γύρω απ΄τον 4κύλινδρο κινητήρα και με εσένα ως μαέστρο, να καθορίζεις το κέντρο βάρους του σε κάθε επιλογή πορείας.
Οι τροχοί και οι αναρτήσεις παραμένουν ανέπαφα απ΄τις μετατοπίσεις και τις μεταβολές του βάρους μπρος πίσω ρολάρωντας και λειτουργώντας στον αφρό. Αλλάζει κλίση και κατεύθυνση με τη διάθεση ανισόρροπου μεθυσμένουπου όμως δεν χανει την πορεία του ούτε παραπατά :rotflmao:
:rotflmao: "
Δες το λινκ του golis που του έκανε ένα εξαντλητικό 1/2ωρο τεστ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δωσε λινκ για να καταλαβω και εγω.![]()
@byron : 2 κάτοχοι ντενεκέδων κατά του CB.... τυχαίο;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συχωρεμένος ανήξερο τέκνον μου και no hard feelings.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αφού ξέρεις παραπάνω, σόρρυ κιόλας.....![]()
Εσύ που ξέρεις λιγότερα,μπας και πήγες να το κάνεις τεστ να συμπληρώσεις γνώσεις ;
Μοιράσου μαζί μας τις μοναδικές εμπειρίες σου σχετικά με το cb100r.
Μην ντρέπεσαι,
εδώ πόσταρα εγώ ο τρισμέγιστος Δοκιμαστής,θα κολλήσει ο ελευθερός σκοπευτής ;
Εκτός και δεν το οδήγησες ακόμα οπότε,
ότι και να λες για το συγκεκριμένο moto είσαι απλά![]()
Όταν κάνεις τεστ το moto και το ποστάρεις να το μοιραστείς μαζί μας τα ξαναλέμε.
Είπαμε εξέφρασα προσωπική γνώμη.
take it or leave it.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Συχωρεμένος ανήξερο τέκνον μου και no hard feelings.
Εσύ που ξέρεις λιγότερα,μπας και πήγες να το κάνεις τεστ να συμπληρώσεις γνώσεις ;
Μοιράσου μαζί μας τις μοναδικές εμπειρίες σου σχετικά με το cb100r.
Μην ντρέπεσαι,
εδώ πόσταρα εγώ ο τρισμέγιστος Δοκιμαστής,θα κολλήσει ο ελευθερός σκοπευτής ;
Εκτός και δεν το οδήγησες ακόμα οπότε,
ότι και να λες για το συγκεκριμένο moto είσαι απλά![]()
Όταν κάνεις τεστ το moto και το ποστάρεις να το μοιραστείς μαζί μας τα ξαναλέμε.
Είπαμε εξέφρασα προσωπική γνώμη.
take it or leave it.
Whatever.....
Α ρε πουτ@να moto.gr με τα εκλεκτά σου μέλη....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Όποιος έχει αντίρρηση για όσα γράφει ο golis, ας μιλήσει τώρα αλλιώς ας σωπάσει φορέβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Whatever.....
Α ρε πουτ@να moto.gr με τα εκλεκτά σου μέλη....![]()
Ρε sniper, που να τολμήσουν δυο κάτοχοι ιταλικών τριπάρταλων να συγκριθούν με το απαύγασμα της τεχνολογίας της Honda.Co ??? Πλάκα κάνεις; Παντού μας έχει με 3η (και πολύ λέω)![]()
Εγώ πάντως χωρίς να το έχω οδηγήσει λέω ότι το μηχανάκι είναι για το μπούτσο καβάλα ....
στρογγυλοφάναρα ΡΟΥΛΖ αν θες κλασικό γυμνό μηχανάκι -ΤΕΛΟΣ
ξύπνησε ξαφνικά από το λήθαργο της αρκούδας η Honda και σου λέει "αφου στρογγυλοφάναρο φτιάξαμε τι θα κάνουμε να πουλήσουμε πιο πολλά σαπάκια " ...
τι θα αντιγράψουμε σαν concept (πςςςςςςςςςς) ..... σου λέει μάγκα μου ;;;
δέκα χρόνια τα κάναμε στρογγυλεμένα σα λουκουμάδες χωρίς usd και καλά φιλικά για το μέσο αναβάτη .... τώρα θα αντιγράψουμε λίγο πάλι την aprilia και την ktm , θα χώσουμε και ένα μονόμπρατσο (αφού πουλάει στα ντουλάπια ) και έτοιμος ο ασθενής από το κρεβάτι του Προκρούστη ....
(έτσι γράφω τώρα να γίνεται ντόρος ... είπαμε δε τοχω οδηγήσει το μπλιμπλίκι ... )
:wacko:
Οτι και να λέτε είναι σουζομηχάνημα!
Καλά ξεκίνησε, αλλά εγινε παλι μια απ τα ίδια![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πλάκα κάνεις ρε φιλαράκι; Να είναι κάθε τρείς και λίγο συνεργεία και χωρίς ανταλλακτικά;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
τώρα θα αντιγράψουμε λίγο πάλι την aprilia και την ktm ,![]()
Κάνε μας τη χάρη.....Honda Rulezzzzzz kai ksero sushi![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάνε μας τη χάρη.....Honda Rulezzzzzz kai ksero sushi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω ακριβως αν προσπαθει ο ενπατ να σου πει αυτο που θα σου πω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ακόμα και αν δεν κάνεις λάθος, υπάρχει μια σεβαστή κατηγορία αγοραστών που δεν ψάχνει την ομοιογένεια και χρηστικότητα του CB, αλλά όσα περιγράφεις ως αρνητικά στα παραπάνω ποστ σου. Η μοτοσυκλέτες πάνω απ΄όλα είναι αντικείμενα συγκίνησης και χτύπου καρδιάς.
Ο τρόπος που το νοιώθει ο καθένας μας είναι τελείως διαφορετικός.![]()
Το οτι οσο περνανε τα χρονια ο κοσμος που αγοραζει μοτοσυκλετα καρδιοχτυπαει το ιδιο ομορφα και δυνατα με αυτον που αγοραζει/καταναλωνει κατι (οτιδηποτε) ακριβο και ομορφο.Η μετακινηση και η οικονομια, ( αληθεια αν τα βαλουμε κατω ποσο οικονομικο ειναι να εχεις μτοσυκλετα; ) ,ειναι το αλλοθι.
Οι εταιρειες το ξερουν και στοχεουν σε μια γκαμα που θα προσελκυει καταναλωτες που θα αγοραζουν μοτοσυκλετες και θα τις αλλαζουν σχετικα συντομα για αλλες πιο ομορφες.
Λαιφ-σταιλ καταστασεις.
Παντα ισχυε αυτο στον κοσμο της μοτοσυκλετας βεβαια,αλλα σιγουρα οχι σε τετοιο βαθμο και η αγορα της μοτοσυκλετας δεν διαφοροποιειται απο αλλες αγορες. (αγορα με την αννοια του "market" ) .
Τεσπα τετοιες πρωινες ωρες δεν ενδυκνεινται για τετοια θεματα.Ισως για τιποτα λογοτεχνικες παρτουζες και αν....
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εχθές ήμουν για αρκετή ώρα σε πολύ γνωστό κατάστημα μοτοσακών, μιας και ένας φίλος θα παραλάμβανε ένα καινούργιο μπρίκι (ατσιμι βεστρωμ).
Είχα αρκετό χρόνο να χαζέψω τα στοιβαγμένα σαρδεληδόν μηχανάκια αρκετών κατ/στών.
Οποία απαγοήτευσις...όταν επικέντρωσα την προσοχή μου σε 3-4 μονδέλα της χόνδα.
Τι να πρωτοπώ, θέλω σελίδες και δεν μπορώ να γράφω κιόλας.
Πανέμορφοι οι διακόπτες του cbf1000 και το όμορφο φινίρισμά του, τακτοποιημένα καλωδιάκια σε ελαστικά σωλήνάκια κλπ...
σου δημιουργούν αρχικό σοκ και μετά απορία όταν στραφείς σε βαραντέρο και τρανσάλπ...διακόπτες κινέζικοι άκομψοι λες και ξεπήδησαν από ατβ της κακιάς ώρας, γκαζόντιζες που πετάνε ψηλά και μπαίνουν μπροστά στα στροφόμετρα όταν κόβεις αριστερά το τιμόνι, γκριπ από μοναστηράκι, καλώδια χυμαδόν...λες και αυτά δεν είναι χόνδα, λες και δεν κάνουν ένα σκασμό λεφτά...
...και σκέφτομαι πως το CL175 που παλεύω εδώ και λίγο καιρό όλα τα καλώδια από τα χειριστήρια και τις ντίζες τις περνά μες στο τιμόνι. Το '72.
Άντε γειά.
Διαφωνώ μαζί σας παίδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ξερω ακριβως αν προσπαθει ο ενπατ να σου πει αυτο που θα σου πω εγω.
Το οτι οσο περνανε τα χρονια ο κοσμος που αγοραζει μοτοσυκλετα καρδιοχτυπαει το ιδιο ομορφα και δυνατα με αυτον που αγοραζει/καταναλωνει κατι (οτιδηποτε) ακριβο και ομορφο.Η μετακινηση και η οικονομια, ( αληθεια αν τα βαλουμε κατω ποσο οικονομικο ειναι να εχεις μτοσυκλετα; ) ,ειναι το αλλοθι.
Οι εταιρειες το ξερουν και στοχεουν σε μια γκαμα που θα προσελκυει καταναλωτες που θα αγοραζουν μοτοσυκλετες και θα τις αλλαζουν σχετικα συντομα για αλλες πιο ομορφες.
Λαιφ-σταιλ καταστασεις.
Παντα ισχυε αυτο στον κοσμο της μοτοσυκλετας βεβαια,αλλα σιγουρα οχι σε τετοιο βαθμο και η αγορα της μοτοσυκλετας δεν διαφοροποιειται απο αλλες αγορες. (αγορα με την αννοια του "market" ) .
Προφανώς οι ανάγκες διαμορφώνονται και απ΄το marketing. Μαζί με το marketing όμως έρχονται και σημαντικές αλλαγές στο τεχνικό κομματι των μοτοσυκλετων και όχι στις πλασματικές ανάγκες του στυλάτου design. Αν αφαιρέσουμε αυτά τα οφέλη, μπαίνουμε σε σοσιαλιστικού τύπου επιβολή του τι μας χρειάζεται. Δλδ δυο ρόδες να κάνουμε τη δουλειά μας και τελειώνει το θέμα.
Μπορεί ο npat πχ να θεωρεί υπεραρκετα τα φρένα του CBF για την χρήση που του κάνει και να μην χρειάζεται ακτινικές. Τα φρένα του CBF όμως είναι αιώνες μπροστά απ΄τα μαμά φρένα του SRX που με την σειρά τους είναι αιώνες μπροστά απ΄την δαγκάνα μονού εμβόλου με γλύστρα του SR και πάει λέγοντας.
Δεν μπορείς να θαυμάζεις τα πλαίσια που δεν είναι οι μαστίχες του 80, τις φρενούκλες των σημερινών μοτοσυκλετών, τους κινητήρες που είναι έτη φωτός σε απόδοση/συντήρηση/αντοχή σε σχέση με τα προ 20ετίας, τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις σε σχέση με τις σούστες των προ 10ετίας μοτό και να γκρινιάζεις για την εμφάνιση εξεζητημένων σχεδιαστικών προτάσεων (που στο κάτω κάτω δεν σε υποχρεώνει και κανείς να αγοράσεις).