Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: καραγκιοζη μοτοσυκλετιστη(κ αξια σου εδωσα)...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: καραγκιοζη μοτοσυκλετιστη(κ αξια σου εδωσα)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    και μια μπόνους ερώτηση: εγώ χθες γύριζα από μαραθώνος, στην αριστερή, με κάπου μεταξύ 120 και 140, και μια άλφαρομέο μου κολλούσε από πίσω, αυτό πώς το σχολιάζεις; μήπως τον πήγαινα "καρότσα";
    δεν πας ΠΟΤΕ πορεία στην αρίστερη λωρίδα.....ΠΟΤΕ μπαίνεις προσπερνάς και βγαίνεις...βασική αρχή άγνωστη στην μπανανική ελλάδα

δηλ εσυ τι κάνεις μενοντας στην αριστερή...φροντίζεις για την τήρησαη του ορίου ταχύτητας παρανομώντας εσύ ο ίδιος....ρε τι κωλοφάρα που ήμαστε ρε...400 χρόναι ήταν πάρα πολλά τελικά
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δε μου λες ρε... μη-κωλοφάρα;

αυτό που περιγράφεις, το έχεις δεί πολλές φορές στην ελλάδα;

εγώ δεν το έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ

η αριστερή είναι ΠΑΝΤΑ κατειλημμένη, από άτομα που, μάλιστα, ορισμένες φορές πανε πιο σιγά από τη δεξιά!!!

έχω δει επίσης πολλές φορές άτομα να βγαίνουν στην αριστερή και να μένουν ακριβώς δίπλα σε κάποιον που πάει στη δεξιά, και να σχηματίζουν ΜΠΛΟΚΟ, πηγαίνοντας με ταχύτητα δεξιάς

τι προσπαθείς λοιπόν να μου πεις;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo

Όπως είχε προτείνει κάποιος από εδώ μέσα αυτοί που οδηγούν αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν και δίπλωμα για μηχανή ώστε να ξέρουν τα βασικά για το πώς είναι να οδηγείς μηχανή , ε το ίδιο ισχύει και για τους μοτοσικλετιστές …

.
    το πιο σωστο ειναι αυτο φιλε .......!

αλλα τωρα οσο το θεμα,,,,,αν ο τυποσ με την μηχανη ειχε ξεχαστει στην αρηστερη ( και δεν κοιτουσε πισω , καλα εκανε και τον προσπερασε απο δεξια......) το ιδιο θα καναμε ολοι.!

οσο τωρα για κατι αλλο που σκεφτομαι και ασ γηνω λιγο κακωσ ,,,,,,,,εσυ φιλε με την μηχανη ακολουθουσεσ τον αδερφο σου με την μηχανη ? και το εχει και 5 μερεσ το νεο αμαξι? με ποσα χλμ πηγαινατε ιλικρινα? γιατι αν ημουνα στην αρηστερη (ξεχασμενοσ μπορει να συμβει και αυτο) και κοιταω στον καθρεφτη και δεν δω καπιον και παω με 130 χλμ,,,,και ξαφνικα με προσπερασει απο δεξια καπιοσ εκανε την μ@λ@κια ,,,,δλδ η ο μηχανοβιοσ δεν βλεπει καλα πισω και ξεχαστηκε απλα η εσυσ περασατε ενω κοιμοτανε και τον ξυπνησατε η τρεχατε και εφοσον ειδατε πωσ δεν μαζευεται τον περασατε απο δεξια σφαιρα !???? κανενασ δεν νωμηζω να πει την αλιθεια! βεβαια βλακια να σου σπασει τον καθρεφτη και να την κανει!!!! αν ειχα προβλημα 8α του το ελεγα και αν μου εκανα τσαμπουκα τοτε 8α του εσπαγα και το κεφαλι!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    καλα δεν μπορεσες να κυνηγησεις ενα bmw 650 που πηγαινε αργα στην αριστερη λωριδα.
    τι σκατα ειχες honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Καποια πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω.

Το θεμα δεν ειναι ουτε ο ΚΟΚ ,ουτε η λογικη ,ουτε η μαγκια του γρηγορου

Το θεμα ειναι οτι εφοσον πας με μηχανη αργα και αριστερα ,οτι νομοι και αν ισχυουν ,η πραγματικοτητα ειναι οτι οποιαδηποτε στιγμη καποιος γληγορος θα ερθει να καρφωθει στην ουρα σου.Δεν νομιζω στον αλλο κοσμο ο ΚΟΚ να εχει ισχυει.

Μαλακια του αργου μοτοσυκλετιστη ,μαλακια του γιωταχι ,μαλακια συννεφο.

Ψαχνεται να βρειτε δικιο στο κοσμο της ελληνικης ασφαλτου.Δικιο εδω εχει ο πιο τυχερος.Ουτε ο νομιμος, ουτε ο ικανος ,ουτε ο εμπειρος.

Edit: ο καθρευτης εσπασε?7 χρονια γκαντεμια συν δυο μπονους γιατι ηταν απο αλητη μηχανοβιο συνολο εννια.Πες του αδερφου σου μακρια απο χρηματιστηρια και καζινα
    Τρεχα τρεχα μικρουλι...

Εγω θα συμφωνησω με τον reinmeister εχει απολυτο δικιο αφου καποιος αλλος ειναι ποιο γρηγορος απο μενα γιατι να τον παρεμποδιζω κανω δεξια κ τελοιωσε εκει το θεμα....με τον εγωισμο στο δρομο δεν κερδιζεις παρα μονο χανεις.Αν ο φιλος παραπανω δεν ηταν στα καλα του κ πηγαινε κ τον χτυπαγε με το αμαξι του κ τον πεταγε κατω μετα τι θα ελεγε ο τυπος ?
    γιατι εξω κυκλοφορουν πολλοι τρελοι,κ εγω εχω τσακωθει στο δρομο αλλα ποτε μα ποτε δεν πηγα στο αμαξι διπλα,απο αποσταση κ μολις βρικαμε κινηση κ σταματησαμε τοτε πηγα κ ζητησα εξηγησεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και τι εγινε ρε αλανια που τον περασε απο δεξια?
    χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι??

ποσες φορες σας εχουν περασει απο δεξια? ειτε αμαξι,ειτε μηχανη.

ποσες φορες εχετε περασει εσεις καποιον απο δεξια?

ΔΕΝ επρεπε να φερθει ετσι το παλικαρι με το μηχανακι.

κοιμοταν στην αριστερη και τον ξυπνησαν και εκανε τα κακακια του αλλα ετσι ειναι. αν πας αραχτος και λαϊτ τις περιμενεις τετοιες συμπεριφορες.

εγω προσωπικα δεν βγαζω ουτε φλας,ουτε κορνες ουτε φωτα αν πηγαινει καποιος στην αριστερα σιγα...ΑΠΟ ΠΑΝΩ τον περναω και ας ερθει μετα να μου κουνηθει.

αντε γεια μας...
    :a51:

5 σελιδες ποστ για το τιποτα.....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εχω φαει 2 φορες ξυλο στο δρομο απο οδηγους που φταιγανε κι επειδη αγανακτισμενος εβρισα μεσα απο τα δοντια μου η χειρονομησα μου δειξανε τι τρελα κουβαλανε. Την τριτη φορα που ηταν κι η μονη που εγινε και ατυχημα και μαλιστα ο οδηγος ηταν μεθυσμενος δεν εκατσα να το συζητησω, με το που βγηκε απο την κονσερβα του τον αρχισα στα μπουκετα, γιατι ηταν φανερα διπλασιος απο μενα κι ειχα μονο το στοιχειο του ξαφνιασμου υπερ μου. Δεν εκατσα να μαθω γιατι και πως, σημασια εχει οτι θα μπορουσα να σκοτωθω και το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι. Μας χωρισανε οι μπατσοι που παρεπιντοντως δεν του εκαναν τιποτα που ηταν μεθυσμενος αφου οπως ειπαν θεωρητικα εγω επεσα πανω του, ασχετα αν αλλαξε τρεις λωριδες και βρεθηκε μπροστα μου κοκαλωνοντας το. Απο τοτε εμαθα δυο βασικα μαθηματα, η οργη ειναι παντα κακος συμβουλος δεν οδηγει σε κανενα καλο και σε καμια αποδοση δικαιοσυνης, μονο σε μια συντομη και ουτοπικη αγρια χαρα. Το δευτερο που εμαθα ηταν οτι ολοι καθημερινα βιαζουμε κανονικα τον κοκ , αλλα ειδικα εμεις οι μοτοσυκλετιστες ειμαστε μονοι μας εκει εξω, ευαλωτοι οταν κινουμαστε κι ακομα πιο ευαλωτοι σταματημενοι και υπαρχει μεγαλη τρελα εκει εξω..
    Αν ειχα τα λεφτα που θελω αυτη τη στιγμη, μιας και θα επιστρεψω στην επαρχια για 2 χρονια, θ' αγοραζα ενα ΤΤ που το εχω αχτι μαυρο, με θερμαινομενα καθισματα, ηλιοροφη και ολα τα καλουδια και μια MV μονο για πιστα και κανενα εξωτερικο.
    Ξερω/ξερεις/ξερουμε τι λεει ο κοκ αλλα εκει που μας συμφερει επιλεγουμε να το αγνοουμε γιατι εκεινη τη στιγμη θελουμε να κανουμε κατι που οταν τελειωσει η διαδρομη δε θα εχει και καμια σημασια, ειτε αυτο ειναι να παμε στην Μαραθωνος με 170, ειτε να κανουμε εκ δεξιων προσπεραση, ειτε ειτε ειτε... Ειναι δεδομενο οτι ετος απο σενα το ιδιο κανει κι ενας που ειναι πιο μπροστα κι ενας που ειναι πιο πισω απο σενα. Ολοι παρανομοι ειμαστε. Αλλα σαν θεατρο του παραλογου απαιτουμε μεσα στην παρανομια μας ο αλλος να κανει το νομιμο, να παει δεξια. Κι η αληθεια ειναι πως οταν δεν το κανει ειμαστε σιγουροι οτι δε θα το κανει καθολου κι εμεις θελουμε να περασουμε εκεινη τη στιγμη σωνει και καλα. Τοτε λοιπον εκεινος δεν ειναι παρανομος που παει με 150 σε δρομο με οριο τα 80, ουτε εμεις που παμε με 150 κι ετοιμαζομαστε ν' αυξησουμε κι αλλο, ειναι αποκλειστικα και μονο εκεινος παρανομος γιατι δεν παει δεξια. Κι εκεινος βεβαια ειναι λογικο ασχετα αν ειναι λαθος η σωστο να σκεφτει πως παραβιαζει ηδη το οριο, στη δικη του κοσμοθεωρια κανεις δεν πρεπει να πηγαινει πανω απο 140 οποτε μενει εκει που ειναι.
    Θα επρεπε να πηγαινουμε κι οι 2 πιο αργα; Ναι θα επρεπε
    Θα επρεπε να κανει δεξια ; Τηρωντας μια σταθερη πορεια στα 90 χιλιομετρα εντος οριου ταχυτητας, ναι.
    Θα επρεπε να κανω κι εγω δεξια; Ναι, εφ' οσον κινουμαι σταθερα οριακα στο επιτρεπομενο οριο και δεν προσπερναω καποιον που παει με μικροτερη ταχυτητα.
    Ειναι κριτηριο να τον προσπερασω επειδη θελω να δω τη φατσα του τυπου που οδηγει το ταδε αυτοκινητο, η τη δεινα μηχανη; Οχι βεβαια.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 13:50
  2. Κώστα (SSmprini) Να σου ζήσει η κόρη!!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 14:27
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27
  5. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας