agapite mparmpamitousi ekana mia diaolia ke 8elo na me sinxorisis giati ipe i manoula pos ama me sinxorisi o mparmpamitousis 8a pi ke ena kalo logo i souvlitsa me ton klouvioΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εφυγα νωρις σημερα γιατι επρεπε να παρω τους βαθμους της κορης μου και ξαναμπηκα σχετικα αργα.
Σε μια αλλη περιπτωση θα ελεγα "ρε πουστη μου τι εχασα".
Τωρα ομως προβληματιζομαι υπερβολικα.
Το ποστ εξελιχτηκε στην "Δικη του Αφρο".
Εβαλε κι αυτος το χερακι του βεβαια σ' αυτο ...
Επειδη τα διαβασα ΟΛΑ μαζεμενα, μπορω να πω οτι σχεδον ολοι εχουν σε καποιο βαθμο δικιο (με τα δικα μου κριτηρια παντα). Αλλοι περισσοτερο κι αλλοι λιγοτερο. (Ξερω σαν τον Χοτζα το κανω τωρα ...)
Το θεμα για μενα ειναι οτι στην ζωη ΔΕΝ υπαρχει ασπρο ή μαυρο. ΜΟΝΟ αποχρωσεις του γκρι.
Εδω δυστυχως το γυρισαμε στο ασπρομαυρο μονο ...
Αλλα ας ξαναγυρισω στην "δικη" ...
Εχουν λοιπον δικιο κι αυτοι που τους ενοχλει το υφος του "Αφρου" αλλα και αυτος απο την μερια εχει πει και πολλα σωστα πραγματα ...
Συμφωνω οτι μια "ειρωνια" ή ενας "χλευασμος" σε θολωνει και περνας κατ' ευθειαν στην αντεπιθεση...
Αλλα ποσοι ειναι αυτοι που εκαναν τον κοπο (και την υπομονη) να κοιταξουν ΠΙΣΩ απο αυτα, μηπως και υπηρχε κατι σωστο που επρεπε να "παρουν"?
Ειχα κι εγω μια "αντιπαραθεση" με τον Αφρο πριν απο μερικες μερες. Ειναι αληθεια οτι ενοχληθηκα απο τον τροπο που μου απευθυνθηκε. Το θεμα ομως ηταν οτι ειχε δικιο γι' αυτα που ελεγε, οπως (πιστευω) οτι ειχα κι εγω απο την μερια μου (μιας και στην πραγματικοτητα μιλουσαμε για διαφορετικα πραγματα). Το ζητημα εληξε και (θελω να) πιστευω οτι βγηκαμε κι οι δυο κερδισμενοι απο αυτο.
Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που για καποιον (ανεξηγητο για μενα) λογο, θελουν να πουν την τελευταια κουβεντα (βλεπε: periklisk, Afrotwin, freerider). Εγω εχω μαθει να σεβομαι αυτην την "ιδιαιτεροτητα" και να σταματαω καπου.
Τι γινεται ομως οταν υπαρξει "συγκρουση" δυο τετοιων ατομων?
Οπως ειδαμε (δυστυχως) αυτες τις μερες, ολεθρια αποτελεσμετα.
ΒΕΝΤΕΤΑ !
Εγω τυχαινει και ξερω και τους δυο της τελευταιας βεντετας.
ΔΕΝ εχει κανεις τους ΚΑΜΜΙΑ σχεση με οτι φαινεται εδω μεσα.
Στεναχωριεμαι αφανταστα που αισθανεται τοσο ασχημα ο Χρηστος (freerider) σε βαθμο που να θελει φυγει απο το forum, αλλο τοσο οσο ΔΕΝ θα 'θελα ΠΟΤΕ να φυγει (με οποιονδηποτε τροπο) ο Λεωνιδας (AfroTwin) που δινει (σε ενα μεγαλο βαθμο) ζωη στο forum.
Δεν μπορουμε ΟΛΟΙ να κανουμε μια καινουργια αρχη (τι κοινοτυπο, θα πειτε) βαζοντας νερο στο κρασι μας?
Εεεε ... Στην σοκολατα μας ηθελα να πω.![]()
Για μενα χρειαζονται ΟΛΕΣ οι αποψεις.
Ακομα κι αυτες οι "κακες" ή οι "χαζες" (για να ξερεις τι να ΜΗΝ κανεις).
Εξ' αλλου αυτο ειναι και το νοημα του forum.
Ενας τοπος ανταλλαγης αποψεων.
Οταν καποιος γραφει κατι, αυτοματως "εκτιθεται".
Μετα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Απλως ας προσεχουμε ποιον "εαυτο" μας δειχνουμε.
Μεγαλα παιδια ειμαστε (Καρελη εσυ τ' αγγλικα σου, μην ακους!) και κρινουμε και κρινομαστε.
Να ΜΗΝ λειπει κανεις αυριο plz!![]()
Πειτε ΟΧΙ στους Βαρβαρους Αποκλεισμους!!!
ke 8a gino ksana kalo pedaki
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den exis idea ti ine o afro prospa8ise tin epomeni fora isos ta kataferis
pola filia![]()