Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: Hornet 250

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια! Ε καημο το ειχα ρε παιδι μου,να μην εχω κι εγω μια καλη μηχανουλα,να κατεβω σε μια απο τις συναντησεις που κανονιζετε Αθηνα βρε αδερφε..!! Αντε να δουμε,αυριο πρωι την παιρνω και προβλεπω λιωσιμο,δεν προκειται να την ξεκαβαλησω ουτε για να φαω!! Εξαλλου πρεπει να τη συνηθησω και λιγο,αποτομη αλλαγη απ'το YBRακι...
    We never get enough...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Μπορείτε να μου πείτε γιατί αυτό το μηχανάκι δεν έρχεται Ελλάδα ;

Μην μου πείτε πάλι ότι δεν πληροί τις προδιαγραφές ρίπων κτλ κτλ ...

Με βάζει σε σκέψεις αυτό το μηχανάκι. Είναι πανέμορφο . Ελπίζω να πάρουν αρκετά άτομα από το φόρουμ και αν αποδειχτεί ότι είναι ευκολοσυντήρητο, θα ψάξω και εγώ για ένα τέτοιο. Πρέπει να είναι πολύ ευκολοδήγητο και ευέλικτο. Θα κόβει το τιμόνι του σαν παπί
    Πάντα όρθιοι

Καλοριζικο φίλε μμου να την χαρεις οσο θέλεις και παντα ορθιος!
    πολυ προσοχη στην αρχη μετα τισ 8.000
    θέλει πειρα και εμπειρια!

τψρα που την πουλησα εγω βρικατε να παρετε ολοι?τοσο καιρο μονος μου ειμουνα γρρρρρρ

το εδωσα το καμαρι μου το εδωσα!
    ο μονος λογος που το εδωσα ειναι οτι παω για μεγαλητερο!

Ανταλακτηκα υπαρχουν και ολοκενουρια οποιος θέλει στοιχεια του προμηθευτη ας μηλισει!

Να'σαι καλα ρε Alexαλλα μολις τωρα εμαθα οτι τη πουλησες και στεναχωρεθηκα! τη χορτασες και πας για μεγαλυτερο,ε τρελιαρη..?? δε πειραζει,ειμαι σιγουρος κατι καλο θα ξετρυπωσεις παλι!! πας για κατι συγκεκριμενο? Παντως τι να πω,εγω ειμαι ΥΠΕΡκαλυμενος τωρα,η μηχανη εχει τρομακτικη δυναμη για τα κυβικα της,σου δινει επιταχυνση τρελη και συνοδευομενη απο απολαυστικοτατο ηχο!! Αυριο πηγαινοντας στη σχολη θα την ανοιξω λιγακι... Α! ριξε και κανα πμ με τα στοιχεια του προμηθευτη να βρισκονται... τουλαχιστον το εδωσες σε καλη τιμη το καμαρι σου???
    We never get enough...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

Ελπίζω το hornetακι(παραεισαγωγής) να κάνει πολύ καλό όνομα όπως το superfour(400). Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος που θέλει μια μηχανούλα γύρω στα 5000-5500 Ευρώ θα ενδιαφερόταν για αυτή τη μηχανούλα αν ερχόταν στο Ελλάδα Μία μηχανούλα για πόλη και για μικρά ταξιδάκια, μία μηχανούλα για πόλη και για επαρχιακό δρόμο που έχει παραπάνω από ένα κυλίνδρους.

Φέρτε το στην Ελλάδα

PS: Born to be jap-ονι

ΒΓΑΛΕ καμία φώτο και βάλτη στο forum να αρρωστήσουμε και άλλο ... .
    Πάντα όρθιοι

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    mikra taksidakia? xaxaxa! exei dei to hornetaki mou oli tin kriti attiki patra giannena kalampaka thessaloniki xalkidiki (menw athina)... i pio timia mixani pou exw kavalisei..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

Ελπίζω το hornetακι(παραεισαγωγής) να κάνει πολύ καλό όνομα όπως το superfour(400). Πιστεύω ότι αρκετός κόσμος που θέλει μια μηχανούλα γύρω στα 5000-5500 Ευρώ θα ενδιαφερόταν για αυτή τη μηχανούλα αν ερχόταν στο Ελλάδα Μία μηχανούλα για πόλη και για μικρά ταξιδάκια, μία μηχανούλα για πόλη και για επαρχιακό δρόμο που έχει παραπάνω από ένα κυλίνδρους.

Φέρτε το στην Ελλάδα

PS: Born to be jap-ονι

ΒΓΑΛΕ καμία φώτο και βάλτη στο forum να αρρωστήσουμε και άλλο ... .
    5000-5500 ευρα ειναι η αρχικη της,αλλα που να τη βρεις καινουρια... εγω τη βρηκα σε ΤΕΛΕΙΑ κατασταση με 13.000χμ στην εξωφρενικη τιμη των 3500 ευρω και του την εριξα και στα 3000! Μαλιστα χωρις καμια επιβαρυνση τον εβαλα να μου βαλει και φλασακια ψειρες και να μου αλλαξει και το πισω κρυσταλλο γιατι ηταν λιγο ραγισμενο..! καλος ανθρωπος... :smilea: φωτο τωρα μου βρισκεται μονο μια μικρη απο κινητο αλλα ειμαι κι εγω πανω... Παραβλεψτε με και δωστε εμφαση στη μοτο!
    We never get enough...

σορρυ,ξεχασα τη φωτο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture008 (1).jpg 
Προβολές:	339 
Μέγεθος:	24,9 KB 
ID:	38211
    We never get enough...

Επισης ειναι πολυ ευκολο να πιστεψω οτι ο gavos εχει γυρισει ολη την Ελλαδα με το hornetακι... σημερα τη περπατησα λιγο σε εθνικη και σου βγαζει ενα πολυ ταξιδιαρικο αερα,σου λεει οτι μπορει να σε ταξιδεψει παντου!

Υ.Γ Ειχε κι ενα ευχαριστω η απαντηση μου στον ιππεα!
    We never get enough...

θέλω και εγώ.
    Πάντα όρθιοι

Μακαρι να βρεις κι αν βρεις να το παρεις σε κλασματα του δευτερολεπτου!!!
    We never get enough...

την εδωσα 3000? ηταν σε τελεια κατασταση μοντελο 2002 εργοστασιακο!
    την εδωσα για την καρδια μιας R6 (2006)που στοχευω να αγορασω!

το μηχανακι θέλει χέρια για να το πας οπως πρέπει!
    παιδια οταν το πηρα εγω ολοι λέγανε α και τι ειναι αυτο που θα βρεις ανταλακτηκα θα σου μεινει για παντα δεν θα μπορεις να το δωσεις κτλπ!μην ακουτε τιποτα το μηχανακι ειναι ΓΑΜΑΤΟ!

σουερχετε το πμ φίλε μου!

τελειο το χρωματακι!γαματο!

Συντομα με R6 λοιπον σου ευχομαι...
    We never get enough...

..Ξερει κανεις ποσο περιπου παει να βαλω καθρεφτακια απο νικελ?? Κ για ενα ασορτι κοντερ αργοτερα..? Που τα βρισκω αυτα?
    We never get enough...

Εβαλα και στο ανταλλακτικα-βελτιωσεις την παραπανω ερωτηση,οποτε ας σας ρωτησω κατι πιο πληροφοριακο εδω... στη παρακατω εικονα που ειναι απο ιντερνετ φαινεται εκει στο κοντερ ενας δεικτης βενζινης... σε μενα εχω την εντυπωση οτι αυτος ο δεικτης μου δειχνει τη θερμοκρασια και οχι τη βενζινη,γιατι εκτος του οτι παει απο κατω προς τα πανω,μεταβαλλεται πολυ γρηγορα και η συμπεριφορα του θυμιζει δεικτη θερμοκρασιας! ειναι δυνατον να εχω δικιο?? κι αν ειναι ετσι πως μπορω να ελεγχω με ακριβεια τη βενζινη??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-hornet250-04-bikepics-440255.jpg 
Προβολές:	308 
Μέγεθος:	61,4 KB 
ID:	38587
    We never get enough...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φτερό Hornet 250
    από gavos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 14:17
  2. Ψάχνω Εξάτμιση για Hornet 250