...ό,τι να 'ναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατι έχω την εντύπωση πως έχουν αναφέρει κανένα 600άρι για κλοπή;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
γιατί τόσο έχει.....
...ό,τι να 'ναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατι έχω την εντύπωση πως έχουν αναφέρει κανένα 600άρι για κλοπή;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
γιατί τόσο έχει.....
Ναι δεν την λέω σε σένα προφανώς , το «υποτίθεται» που είπες προσπάθησα να επιβεβαιώσω , αν και λάθος μου γιατί όντως άλλο κουλούρα και άλλο αλυσίδα, λογικά δεν είναι το ίδιοΑρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
το δεχωμαι,αλλα δεν ειδα την κουλουρα μου στο βιντεο.ειναι στρογκυλη και με διαμετρο τουλαστιχον 25-30mm ο κρυκος της αλυσιδας ειναι 5-10mm(ξαναλεω "υποτιθεται" οτι κωβεται μονο με τροχο)
και μην ξεχναμε οτι "για οτι υπαρχει κλειδι υπαρχει και αντικλειδι" και μην μου πειτε οτι ακομα και ο πιο αμπαλος που εχει δουλεψει σαν κλειδαρας δεν μπορει να ανοιξει οποιαδηποτε κουλουρα εστω και σε 10 λεπτα![]()
![]()
απλα λεμε οτι με αυτες θα αποθαρρυνεις τα κλεφτρονια.![]()
και για να μην παρεξηγηθω ξαναλεω αμα στην βαλουν στο ματι απλα διαλεξε τι θα παρεις μετα..![]()
![]()
I make good milkshake !!!
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ
http://www.GPSwatch.gr
Για άλλη μία φορά... Η ασφάλεια κλοπής πάει ανάλογα με την αξία που αναγράφεται στο τιμολόγιο της μηχανής. Π.χ. για το TDM (9000 περίπου) δίνω 300 ευρώ το εξάμηνο , για το R1 έδινα γύρω στα 330. Αν το κάνεις ετήσιο σου κάνουν και κάποια έκπτωση (δεν πληρώνεις το διπλάσιο). Υπάρχει όμως μόνο μια ασφαλιστική που καλύπτει το 100% της αξίας της μηχανής (πλην την παλαιότητα), χωρίς ποσό απαλαγής.
Ένας καλός συναγερμός (γύρω στα 300 ευρώ) θα ήταν καλός για να απομακρύνει τα τσογλάνια, αλλά όσο και να την δέσεις αν το έχουν πάρει απόφαση τα σπάνε όλα και την σηκώνουν. Κάνε ασφάλεια κλοπής πρώτα και μετά πάρε ότι θές για να τους καθυστερήσεις...
Τεκμήριο διαβίωσης εδώ και τώρα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
............. Π.χ. για το TDM (9000 περίπου) δίνω 300 ευρώ το εξάμηνο , για το R1 έδινα γύρω στα 330. .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo [/i]
[B]Ναι δεν την λέω σε σένα προφανώς , το «υποτίθεται» που είπες προσπάθησα να επιβεβαιώσω , αν και λάθος μου γιατί όντως άλλο κουλούρα και άλλο αλυσίδα, λογικά δεν είναι το ίδιο![]()
no problem![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Παίδες, κατάλαβα ότι το ασφαλέστερο μέρος για να παρκάρεις μηχανή βράδυ, είναι ο...
ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!!!!!
Ανευ πλάκας τώρα, την κλειδώνεις κανονικότατα απ'έξω από τον φούρνο, και κοιμάσαι ήσυχος.:ZZZ: :ZZZ:
Ο φούρναρης από τις 1-2 το βράδυ είναι στο πόδι, δεν παίζει να σου κάνουνε τη μαλακία![]()
Υ.Γ. Άμα βρεις και κανένα φούρναρη μηχανόκ@υλο είσαι άρχοντας...
![]()
![]()
Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Έπρεπε πάντως να πάρεις κάνα παλιότερο μοντέλο που έχει και την extra αντικλεπτική προστασία του ότι δεν μπορεί να την οδηγήσει κανείς άλλος εκτός από εσένα και τους υπόλοιπους κατόχους (αποσυμπιεστής-μανιβέλα-ανάποδες ταχύτητες κ.λ.π).
Όντως... είναι αρκετά δύσκολο να βάλεις κάτι τέτοιο μπρος,..
ΤΟ μηχανάκι όπως ειπώθηκε πολλές φορές είναι σπάνιο και δεν υπάρχει περιπτωση να το κλέψουν για τους προφανείς λόγους που κάνουν το ίδιο για άλλες μοτοσυκλέτες. Να το χαίρεσαι πάντως και να κάνεις πολλά και ωραία χιλιόμετρα. Αν μη τι άλλο έχει την δική του προσωπικότητα σαν μηχανή και σίγουρα είναι πολυ καλύτερο απο το να έχεις κάποιο παπί ή scooter-οειδές που κάνουν τα ίδια χρήματα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.