Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Για μαντέψτε ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να σου πω .. .την βασκανεία την πιστεύεις;... δεν κάνω πλάκα.. επειδή μου έχει τύχη και ο παπάς που έκανε την ευχή , κόντεψε να του σπάσει το μπολάκι με το νερό και να του φύγει ο Σταυρός απο το χέρι , τότε στο σπίτι με την προσευχή.

Κάποιος σου έχει ρίξει άσχημο μάτι φίλε... και 100% είναι κοντινός σου για να έχει και τόσο κακία. Γιατί αίντε η μηχανή να ήταν σύμπτωση και κακή στιγμή... αίντε και το Ι.Χ. να ήταν κανά κωλόπαιδο.

Αλλά να φύγει απο τον τοίχο με βίδες ο νιπτήρας και να γίνονται όλα μαζί σε χρόνο... μόνο έτσι θα το απέδιδα.

Gandalf
    Και εγω το πιστευω το ματι 100%

isos na fteei to mati,to ksemati,baskania i kakia tyxi...alla prepi na prosexoume genika sti zoi,kai san mixanobioi.File eixes pari ola ta metra?....to parkares sosta to OCTAVIA?enoxlouses kapoion?isouna sosta me tin BUSA tote stin trapeza?kala gia ton niptira ti na po....perastika file kai min anxonese BE HAPY.kane telika ton agiazmo kai pes mas pos paei..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από YAMAHAFZ6
    File eixes pari ola ta metra?....to parkares sosta to OCTAVIA?enoxlouses kapoion?isouna sosta me tin BUSA tote stin trapeza?
    1 ναι
    2 ναι
    3 ΟΧΙ
    4 ναι (ακόμα επάνω ήμουνα δεν είχα προλάβει να κατέβω)

Αυτοί που με ξέρουν θα σου πούνε ότι με το θέμα παρκάρισμα είμαι υποχόνδριος σχεδόν !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να σου πω .. .την βασκανεία την πιστεύεις;... δεν κάνω πλάκα.. επειδή μου έχει τύχη και ο παπάς που έκανε την ευχή , κόντεψε να του σπάσει το μπολάκι με το νερό και να του φύγει ο Σταυρός απο το χέρι , τότε στο σπίτι με την προσευχή.

Κάποιος σου έχει ρίξει άσχημο μάτι φίλε... και 100% είναι κοντινός σου για να έχει και τόσο κακία. Γιατί αίντε η μηχανή να ήταν σύμπτωση και κακή στιγμή... αίντε και το Ι.Χ. να ήταν κανά κωλόπαιδο.

Αλλά να φύγει απο τον τοίχο με βίδες ο νιπτήρας και να γίνονται όλα μαζί σε χρόνο... μόνο έτσι θα το απέδιδα.

Gandalf
    Λες ρε Μάγε ;;; Θα το δοκιμάσω ........

ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !!!

Πάμε για μπάνιο στον Κομό και το τελευταίο κομμάτι είναι χωματόδρομος με ΠΟΛΥ μεγάλη κλήση και για να μην μακρυγορώ από Μ@@@κία άλλου υποχρεώθηκα να ανεβάσω με την όπισθεν το αυτοκίνητο περίπου 150 μέτρα πατινάροντάς τον συμπλέκτη έντονα ................
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ συμπλέκτης καπούτ !!!
    EXPRESS SERVICE 174 EUROS, TAXI 65 EUROS και το αυτοκίνητο παρατημένο έξω από τη SKODA !!! Αύριο πάμε για δίσκους ............ με 21000 χλμ.

Και να σκεφτήτε ότι στα μέχρι τώρα αυτοκίνητά μου πριν τις 60000 δεν έχω αλλάξει δίσκους !!!

Τώρα μπήκα σπίτι !!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Πάμε για μπάνιο στον Κομό και το τελευταίο κομμάτι είναι χωματόδρομος με ΠΟΛΥ μεγάλη κλήση και για να μην μακρυγορώ από Μ@@@κία άλλου υποχρεώθηκα να ανεβάσω με την όπισθεν το αυτοκίνητο περίπου 150 μέτρα πατινάροντάς τον συμπλέκτη έντονα ................
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ συμπλέκτης καπούτ !!!
    EXPRESS SERVICE 174 EUROS, TAXI 65 EUROS και το αυτοκίνητο παρατημένο έξω από τη SKODA !!! Αύριο πάμε για δίσκους ............ με 21000 χλμ.

Και να σκεφτήτε ότι στα μέχρι τώρα αυτοκίνητά μου πριν τις 60000 δεν έχω αλλάξει δίσκους !!!
    ελα ρε εχει καταντησει αστειο !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα ρε εχει καταντησει αστειο !!!!!!!!!
    ΝΑ δεις γέλια που κάνω ........... αύριο δε που θα μου πει και το συνεργείο τη λυπητερή .............. θα ξεκαρδιστώ !!!
    Γιώργο ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ να πληρώνω !!!
    Σου μιλάω δεν έχει μείνει σάλιο !!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΝΑ δεις γέλια που κάνω ........... αύριο δε που θα μου πει και το συνεργείο τη λυπητερή .............. θα ξεκαρδιστώ !!!
    Γιώργο ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ να πληρώνω !!!
    Σου μιλάω δεν έχει μείνει σάλιο !!!
    παρε λαχειο,παιξε τζοκερ,λοττο,προττο,προπο...δε μπορει ρε κωστα καπως θα σου τα γυρισει την τυχη σου μεσα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Καθόλου ευχάριστα όλα αυτά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
    Σκέψου και το άλλο όμως... 1000 φορές καλύτερα να ξεσπάει το μάτι στα σίδερα και σε πράγματα που αντικαθίστανται!
    Εσύ και η οικογενειά σου να είσαστε καλά και υγιείς και όλα τα άλλα φτιάχνονται!
    Όσο για τα χρήματα: "Θα γυρίσει ο τροχός, θα γ@μ.σει κι ο φτωχός!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μλκες, ημαρτον!

Ρε Κωστή τι είναι αυτά τα πράγματα που διαβάζω ;

Περαστικά κι αγύριστα να είναι, τι άλλο να πω..

Ρε φιλε μιας και δεν σε παει τελευταια....
    δεν πας σε καμια λειτουργια, να σε διαβασει ο παπας μπας και σε εχουνε ματιασει....:hypnotize

α και που εισαι ....με ταξι να πας ε...αλλιως ακομη και με ποδηλατο να πας κατι θα σου χαλασει ....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03