Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Ξυνει κανεις;

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Sniper,
    Δε γνωριζα το φορουμ αυτο πριν απο φετος τον Μαη. Κι αυτο ειναι περιστατικο που συνεβη αρκετο καιρο πριν. Ειπα την αποψη μου περιγραφοντας μια προσωπικη εμπειρια που μπορει να συμβει και που δεν παυει να ισχυει οτι με το συγκεκριμενο χειρισμο, σωστο η λαθος δεν εχει σημασια αφου πολλοι παιρνουν μια μηχανη και ειδικα τυπου ss και ψαχνονται στην πορεια οτι μπορει να δυσκολευτεις να σηκωσεις τη μηχανη. Εγω δεν περιεγραψα ποτε τον εαυτο μου σα χερα, η σα γνωστη των ss, ουτε καν σαν κατοχο τετοιας κατηγοριας. Και ειναι κατι που μου συνεβη σε μια φαση που ηξερα λιγοτερα απο την πορεια μου ενα χρονο μετα που αναγκαστηκα για καποια περιοδο να κανω 200 χιλιομετρα την ημερα σε οποιεσδηποτε συνθηκες. Ξερω να στριβω και ξερω να πλαγιαζω, δεν ξερω να ξυνω προφανως και δε μ' ενδιαφερει να το μαθω. Οσον αφορα το αν ειμαι ασφαλης, δεν κανω ποτε κατι που ξερω πως δε μπορω να κανω, η δε γνωριζω να το κανω κι αυτο το περιστατικο αφορα τα πρωτα μου χρονια. Επιπλεον, ποιος σε διαβεβαιωσε οτι οσοι γραφουν τα διαφορα tips ξερουν παντα τι λενε; Επειδη μερικοι ξερετε τι λετε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ατομα εδω μεσα που καραφλιαζω μ' αυτα που γραφουν, η επειδη ειχα μια αμφιλεγομενη εμπειρια δεν πρεπει να εχω αποψη; Εχω το θαρρος της γνωμης και της εμπειριας μου που ειναι πρακτικη και οχι θεωρητικη.

apav,
    πολλοι γραφουν σεντονια οπως εγω. Εκει δεν εχεις ενστασεις; Εκλεισα το γκαζι στη συγκεκριμενη μηχανη και με τις δεδομενες εμπειριες που ειχα τοτε.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Sniper,
    ..... Ξερω να στριβω και ξερω να πλαγιαζω, δεν ξερω να ξυνω προφανως και δε μ' ενδιαφερει να το μαθω.
    .....Εχω το θαρρος της γνωμης και της εμπειριας μου που ειναι πρακτικη και οχι θεωρητικη.

.....

Από αυτά που γράφεις, μάλλον επιβιώνεις λόγω τύχης. Δεν στην λέω, και μην το παίρνεις προσωπικά. Κάτσε κι ασχολήσου, διάβασε εδώ κι αλλού, πήγαινε σε κανένα σχολείο αν μπορείς, από φίλους σου που ξέρουν (όχι όπως εσύ από εμπειρία)

Το να εχεις το θάρρος της γνώμης σου σε τιμά αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να λέμε και την δική μας γνώμη σε ένα θέμα που αφορά την ζωή και την σωματική ακεραιότητα αυτών που διαβάζουν και καβαλάνε μηχανές.

Τιπ : Όταν ξύνεις τα μασπιέ κινδυνεύεις, όταν ξύνεις γόνατα ΔΕΝ κινδυνεύεις....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    ...
    Μπορείς να γράφεις και ακόμη μεγαλύτερα κείμενα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάς προτάσεις η μία δίπλα στην άλλη, χωρίς παραγράφους με κεντρικό θέμα, χωρίς λογική ανάσα, χωρίς να δίνεις την παραμικρή σημασία στον αναγνώστη. Εκτός και εάν τα γράφεις μόνο για να μείνουν στο forum και όχι προς ανάγνωση. Το πιο απλό, να πατήσεις το "enter" κάθε 3-4 προτάσεις, δεν νομίζω ότι σε προσβάλει. Εξάλου, μιας και είσαι συγνωμικός τύπος έγραψα το πιο πάνω μονόστηλο μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Στην κατάλληλη ενότητα περί "Οδήγησης", υπάρχουν άπειρα χρήσιμα κείμενα που περιλαμβάνουν απλές και "πολύπλοκες" συμβουλές.

Edit: Να προσθέσω και την χρησιμότητα της παράθεσης; Βλέπε θέμα "Μήπως έχω χάσει επεισόδια;"

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Εκτός και εάν τα γράφεις μόνο για να μείνουν στο forum και όχι προς ανάγνωση.
    Περιεγραφα μια εμπειρια οπως προσπαθουσα να την ανακαλεσω στη μνημη μου χωρις να παραλειψω τιποτα, αυτος ηταν ο βασικος μου σκοπος. Πιθανοτατα εχεις δικιο.

συγνωμικός τύπος δεν ειμαι. Συγνωμονικος μπορει :rotflmao: :rotflmao: ... πλακα κανω.

Αυτο με την παραθεση δεν το καταλαβα ...

Sniper, πρωτα απ' ολα σε κανενα σημειο δεν εδειξα απαγορευτικος στο να εκφερει καποιος την αποψη του. Οταν γραφεις ''Από αυτά που γράφεις, μάλλον επιβιώνεις λόγω τύχης.'' παραειναι απολυτο, για να ισχυριζεσαι οτι δεν μου τη λες. Δευτερον, δεν υφισταται αυτο που λες. Δεν πιστευω ουτε στην τυχη, ουτε στις συμπτωσεις [αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο]. Δεν προσπαθω να σε πεισω, αλλα ξερω να οδηγω και ακομη μαθαινω, συνεχως μαθαινω. Μαθαινω απο τις εμπειριες μου συνυπολογιζοντας τις αποψεις αλλων οταν κρινω οτι μπορω να τις εφαρμοσω και προσπαθω αυτα που μαθαινω να τα εχω μεσα στο κεφαλι μου οταν καβαλαω.

Οταν ειμαι πανω στο σκουτερ με τα ποδια τελειως τεντωμενα [εχω δικη μου θεση οδηγησης καμια σχεση με το καθισμα πολυθρονα, αλλα δεν ειναι υπο συζητηση επι του παροντος] που δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι με τα ποδια για να πλαγιασει/στριψει/οτιδηποτε αλλο και το πλαγιαζω τελειως με χειρισμους που αφορουν περισσοτερο τον κορμο, υστερα την τοποθετηση στη στροφη και κατα τριτον τους ωμους δεν επιβιωνω κατα τυχη περνωντας μεσα απο ΕΟ, επαρχιακο, πολη κλπ επιβιωνω γιατι ξερω να το κανω αυτο που κανω.

Και ξαναλεω η εμπειρια με το τζιξερ δεν ειναι κατι που κανω καθημερινα, απο τοτε το εχω κανει μολις αλλες μια η δυο φορες και παντα με τετοιου τυπου μηχανη.

Οσον αφορα τα μαθηματα, κρινω -μπορει και λαθος- οτι θα ηταν αστειο να παω με το fazer, οταν τα μαθηματα αυτα απευθυνονται ειδικα σε κατοχους ss. Εχοντας φυγει πλεον το fazer δε νομιζω οτι θα με επαιρνε και κανενας στα σοβαρα αν πηγαινα με το xmax.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οταν ειμαι πανω στο σκουτερ με τα ποδια τελειως τεντωμενα [εχω δικη μου θεση οδηγησης καμια σχεση με το καθισμα πολυθρονα, αλλα δεν ειναι υπο συζητηση επι του παροντος]

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	worthless.gif 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	11,8 KB 
ID:	140831
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

.....

Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο με την περίπτωσή σου.

Αφού εσύ πιστεύεις ότι η μηχανή στρίβει με τον κορμό και τους ώμους, καλοτάξιδος....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Το μονο σιγουρο πλεον ειναι οτι πολυ που γραφουν εδω μεσα ξυνουν τα @@ τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πως ακριβως θα εβαζα φωτο; Θα επρεπε καποιος να με τραβηξει κατι που δε γινεται.

Παλαιό μέλος
    Συγνωμονικος μπορει :rotflmao: :rotflmao:
    Αυτό ναι, θα μας πεις τώρα τι σημαίνει γιατί σε είχαν ρωτήσει και στο άλλο θέμα με τους Τροχαίους αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Αυτο με την παραθεση δεν το καταλαβα
    Δεν είναι και ότι το καλύτερο να γράφεις μια απάντηση σε κάποιον χρήστη που απάντησε 4-5 δημοσιεύσεις πιο πάνω. Χωρίς να έχεις κάνει μια απλή παράθεση σε αυτόν που αναφέρεσε, και αφού δεν χρησιμοποιείς το όνομα χρήστη, επιπλέον σύγχηση προκαλεί η απάντηση. Δες και στο άλλο θέμα που έχεις απαντήσει στην σελίδα 5. Μπορείς να ξεχωρίσεις με μια απλή ανάγνωση σε ποιον απαντάς;

Οταν ειμαι πανω στο σκουτερ με τα ποδια τελειως τεντωμενα
    Τι ύψος έχεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο με την περίπτωσή σου.

Αφού εσύ πιστεύεις ότι η μηχανή στρίβει με τον κορμό και τους ώμους, καλοτάξιδος....
    Ακομη και να μπω σε αυτο το τριπακι δε σε βλεπω να εξηγεις πως υποτιθεται οτι παιρνουν τις στροφες παρα μονο να παραθετεις το ταδε και το δεινα thread χωρις ωστοσο να αναφερεσαι και σε συγκεκριμενα θεματα. Και το να απορριπτεις κατι λεγοντας επιβιωνεις κατα τυχη και δεν ασχολουμαι με την περιπτωση σου και δεν καταλαβαινεις, να καταλαβω τι; Αφου δεν εξηγεις τη θεση και τον τροπο σου, συνεχως επαναλαμβανεις οτι δεν ξερω να οδηγω και επιβιωνω κατα τυχη. Οριστε λοιπον, χωρις παραθεσεις πες μου εσυ τι κανω λαθος και τι ειναι το σωστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    [BΤι ύψος έχεις; [/B]
    Δεν εχω τα ποδια μεσα. Μονο το πισω μερος των ποδιων ειναι μεσα στην κουρμπα, η υπολοιπη πατουσα ειναι εκτος. Και το υψος μου ειναι 1.73-1.74 αλλα εχω κοντα ποδια και καμπουριαζω συνηθως.

Ακομη και να μπω σε αυτο το τριπακι δε σε βλεπω να εξηγεις πως υποτιθεται οτι παιρνουν τις στροφες παρα μονο να παραθετεις το ταδε και το δεινα thread χωρις ωστοσο να αναφερεσαι και σε συγκεκριμενα θεματα. Και το να απορριπτεις κατι λεγοντας επιβιωνεις κατα τυχη και δεν ασχολουμαι με την περιπτωση σου και δεν καταλαβαινεις, να καταλαβω τι; Αφου δεν εξηγεις τη θεση και τον τροπο σου, συνεχως επαναλαμβανεις οτι δεν ξερω να οδηγω και επιβιωνω κατα τυχη. Οριστε λοιπον, χωρις παραθεσεις πες μου εσυ τι κανω λαθος και τι ειναι το σωστο.
    Πλάκα μου κάνεις....

δες εδώ κι εδώ κι εδώ

κι όταν τελειώσεις μπες εδώ και ψάξου....

εγω εχω να πω πως δεν εχει νόημα το αν ξυνεις γονατο ή όχι το γονατο το βγαζουμε για αλλον λογο και αναγκαστικα βρισκει κατω ετσι του βαλαμε και μια ξυστρα/γλυστρα να μην μας χαλαει την φορμα.

Φιλε ροαντ εμεις ολοι καταλαβαμε πως στριβεις με το κατω μερος του σωματος, πως βγαζεις κωλο και πιεζεις στα ποδοστιρια, αλλα με τον κορμο δεν κανεις τιποτα και αυτο επειδη δεν αναφερεις τιποτα, ουτε θεση κορμου, κατρυθυνση ομων, στριψιμο κεφαλιου, βλεμα κτλ.

Υπαρχουν πολλοι τροποι να ξυσεις γονατα, αυτια και μυτες, αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος, το θεμα ειναι να περνας την στροφη γρηγορα και να μενεις οσο πιο λιγοτερο διαστημα μπορεις πλαγιασμενος.
    (εχω ενα μικρο προβλημα με την συνταξη οποτε αν δεν με καταλαβαινετε, αγνοηστε το όλο και καποιος θα το ξαναγραψει καλυτερα.)

κατσε να σου βαλω και μια φωτο να δεις πως περνουν τις στροφες οι παγκοσμιοι...

καστε να τις μικρινω να χωρα νε!

Όνομα:	l_457d4737d45ba36087cd50228ad6e912.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	140835
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

επιεδη δεν μπορω να κανω resize μπες εδω και τσεκαρε μερικες φωτο.

θεση σωματως στα gp
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλά έχουμε ξεφύγει λίγο.....

Απ΄τα μπίλιες και τα μαρσπιέ του VFR φτάσαμε στον Rossi.... Και άντε και την κοιτάμε 3 μήνες την φωτό... Τι έγινε δλδ? Θα καταλάβουμε πως στρίβουμε;

Ο παρακάτω πχ, στρίβει καλά ή όχι;;;

Όνομα:	index.php.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	140839
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  2. Γνωρίζει Κανείς
    από dimi750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 08:50
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 17:31
  4. Πως Να Κανεις Ευτυχισμενη Μια Γυναικα
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1