Sniper,
Δε γνωριζα το φορουμ αυτο πριν απο φετος τον Μαη. Κι αυτο ειναι περιστατικο που συνεβη αρκετο καιρο πριν. Ειπα την αποψη μου περιγραφοντας μια προσωπικη εμπειρια που μπορει να συμβει και που δεν παυει να ισχυει οτι με το συγκεκριμενο χειρισμο, σωστο η λαθος δεν εχει σημασια αφου πολλοι παιρνουν μια μηχανη και ειδικα τυπου ss και ψαχνονται στην πορεια οτι μπορει να δυσκολευτεις να σηκωσεις τη μηχανη. Εγω δεν περιεγραψα ποτε τον εαυτο μου σα χερα, η σα γνωστη των ss, ουτε καν σαν κατοχο τετοιας κατηγοριας. Και ειναι κατι που μου συνεβη σε μια φαση που ηξερα λιγοτερα απο την πορεια μου ενα χρονο μετα που αναγκαστηκα για καποια περιοδο να κανω 200 χιλιομετρα την ημερα σε οποιεσδηποτε συνθηκες. Ξερω να στριβω και ξερω να πλαγιαζω, δεν ξερω να ξυνω προφανως και δε μ' ενδιαφερει να το μαθω. Οσον αφορα το αν ειμαι ασφαλης, δεν κανω ποτε κατι που ξερω πως δε μπορω να κανω, η δε γνωριζω να το κανω κι αυτο το περιστατικο αφορα τα πρωτα μου χρονια. Επιπλεον, ποιος σε διαβεβαιωσε οτι οσοι γραφουν τα διαφορα tips ξερουν παντα τι λενε; Επειδη μερικοι ξερετε τι λετε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ατομα εδω μεσα που καραφλιαζω μ' αυτα που γραφουν, η επειδη ειχα μια αμφιλεγομενη εμπειρια δεν πρεπει να εχω αποψη; Εχω το θαρρος της γνωμης και της εμπειριας μου που ειναι πρακτικη και οχι θεωρητικη.
apav,
πολλοι γραφουν σεντονια οπως εγω. Εκει δεν εχεις ενστασεις; Εκλεισα το γκαζι στη συγκεκριμενη μηχανη και με τις δεδομενες εμπειριες που ειχα τοτε.